Recenzii WebHostingPad – Căutați cea mai ieftină gazdă web?

Ce este WebHostingPad?

WebHostingPad a fost fondată în 2005 și comercializează către webmasteri bugetari, precum start-up-urile sau proprietarii de afaceri mici, în căutarea unui furnizor de gazduire ultra-low cost. WebHostingPad este unul dintre cele mai ieftine site-uri web de pe piață.


Cât de bun este Gazduirea WebHostingPad?

Prețurile WebHostingPad sunt înnebunite, cu planul lor de bază care începe de la mai puțin de doi dolari pers lunar. Și pentru prețuri atât de mici, primești ceea ce plătești atunci când vine vorba de serviciile lor. WebHostingPad acoperă nevoile dvs. de bază, cum ar fi hostingul WordPress, e-mailul și funcțiile de securitate. Însă, ați fi amăgitor dacă ați aștepta ca acestea să depășească și mai mult pentru a vă proteja datele sau pentru a face experiența dvs. cu adevărat excepțională pentru un preț atât de ieftin. Deci, se înregistrează la WebHostingPad un dezastru care așteaptă să se întâmple sau este o mișcare inteligentă pentru un webmaster cu buget? Spunem, este un pic din ambele.

Vezi site-ul oficial Recenzii WebHostingPad 2.8 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (2 voturi) Pro

 1. Probabil cea mai ieftină gazdă de acolo
 2. Garanție de 30 de zile înapoi
 3. Clienți loiali istoric

Contra

 1. Mod sub o durată medie de utilizare & Viteză
 2. Numai backup-ul dvs. de date la lor "discreție"
 3. Fără rambursare dacă anulați după perioada de rambursare de 30 de zile
 4. Serviciul clienți nu este Stellar

Rezumat Aveți pentru ce plătiți. Este greu să te plângi mult când cheltuiești mai puțin de 2 dolari pe lună. Însă WebHostingPad este o afacere totală sau este un dezastru subțire? Citiți mai departe pentru a decide care poate fi pentru dvs. Support2.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Revizuirea noastră oficială de gazduire WebHostingPad

Dacă citiți această recenzie, probabil că sunteți atrași de WebHostingPad pentru prețurile lor incredibil de scăzute. Deci, probabil că întrebarea dvs. este, este prea bună pentru a fi adevărat? Treaba noastră cu această recenzie WebHostingPad este să vă gestionăm așteptările.

Cele mai bune caracteristici de gazduire WebHostingPad

Există de fapt câteva motive destul de convingătoare pentru a vă înscrie la WebHostingPad. Nu sunt cea mai bună gazdă din nici o categorie de funcții, dar pentru prețul pachetului nu este chiar rău. Luați în considerare prețul scăzut ca fiind legat inextricabil de fiecare aspect al serviciului lor și puteți găsi unele surprize plăcute. Dar mai întâi, să vorbim despre prețurile de WebHostingPad …

Prețurile WebHostingPad sunt super accesibile

Iartă-ne dacă simți că batem un cal mort în acest moment, dar WebHostingPad este foarte, foarte ieftin. Nu veți găsi un serviciu de găzduire web mai ieftin în WebHostingPad. De fapt, sunt atât de ieftine încât fac reclamă pe pagina principală, încât nu obții ceea ce plătești – primești mai mult decât ceea ce plătești. La doar 1,99 USD pe lună pentru pachetul lor de bază, vă provocăm să găsiți un serviciu de găzduire web mai ieftin. Suntem dispuși să pariem că prețurile mici sunt ceea ce v-a transformat pe WebHostingPad în primul rând.

Clienți loiali istoric

WebHostingPad are o rată a cifrei de afaceri foarte mică. Majoritatea clienților lor sunt cu ei de foarte mult timp. Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care sunt atât de accesibile – nu trebuie să se ocupe de deschiderea și închiderea conturilor tot timpul. Deschid mai multe conturi decât se închid. Au peste 75.000 de clienți constanți. Asta spune de fapt destul de mult, având în vedere că și-au deschis ușile în 2005. Au fost deschise timp de 11 ani, ceea ce înseamnă că dacă măsurați creșterea lor la un ritm liniar, au câștigat peste 6000 de clienți pe an – în fiecare an s-au deschis.

Planurile WebHostingPad includ cPanel

Faptul că acestea oferă această capacitate standard de industrie la un cost atât de mic reprezintă un plus uriaș. A avea cPanel la îndemână face o tranziție rapidă, ușoară și familiară pentru cineva care încearcă să reducă costurile de pe site-ul web mai vechi, mai premium. cPanel este de încredere, are capacitatea de a oferi instalarea unui singur clic (cu scripturile potrivite) și funcționează perfect cu WordPress. Chiar și unele gazde super costumate, gestionate de tip boutique precum Rackspace, nu oferă cPanel.

Garanție de 30 de zile înapoi

Este întotdeauna un lucru plăcut să vezi o companie care oferă o garanție de înapoiere de 30 de zile. Deși acest lucru este standard, unele companii nu oferă acest lucru. Dacă aruncați o privire asupra bazei lor de clienți – baza lor în creștere a clienților – clienții care solicită rambursări sunt probabil puțini și nu mai sunt între ei. Poate pentru că sub doi dolari pe lună, de ce să te deranjezi anularea?

Securitatea militar-grad vine standard

Este o stare de fapt frustrantă și fără margini, încât atât de multe companii de găzduire web costă suplimentar pentru a oferi securitate de bază pentru datele dumneavoastră. Acest lucru este valabil în mod obișnuit pentru companiile de găzduire web cu buget, dar nu și WebHostingPad. Cu planurile lor WordPress veți obține un scanner automat de malware și eliminarea carantinei și a eliminării malware.

Asistență WebHostingPad nu e pe jumătate rău!

Am fost plăcut surprinși să aflăm că suportul WebHostingPad este oferit prin chat-ul live. Am fost și mai mulțumiți să aflăm că au răspuns la întrebările noastre în mai puțin de un minut. Și încă o dată am fost mulțumiți când răspunsurile prompte pe care le-am primit au fost de fapt destul de utile. Acestea fiind spuse, nu am pretinde în niciun caz că suportul WebHostingPad este excelent, doar mediu. Suportul 24/7 este cererea lor, dar sunt mult mai greu de atins în timpul orelor libere. Și când serverele lor coboară (vom extinde acest lucru mai târziu), atingerea lor este aproape imposibil. Nu sunt SiteGround, asta este sigur. Dar plătesc prețul, suportul WebHostingPad este mult mai bun decât ne așteptam.

Dezavantajele gazduirii WebHostingPad

Există unele frustrări majore cu WebHostingPad, care, în ciuda prețurilor foarte scăzute, sunt probabil să reprezinte probleme pentru mulți potențiali utilizatori..

Unele dintre cele mai lente perioade de încărcare pe care le-am văzut vreodată

În medie, paginile găzduite pe WebHostingPad durează de două ori mai mult decât să se încarce de la alți furnizori de hosting. Acest lucru este extrem de îngrijorător atunci când considerați că aproape jumătate din utilizatorii web vor sări dintr-o pagină care durează mai mult de două secunde pentru a se încărca. Dacă încercați să vă monetizați site-ul, găzduirea cu WebHostingPad vă poate perturba dramatic ratele de conversie. În acest caz, vă recomandăm fără rezerve să mergeți cu o gazdă web mai rapidă și mai premium. Puteți plăti un pic mai mult, dar veți compensa mai mult cu vizitatorii site-ului care nu vor sări. Pentru cea mai bună viteză pe piața de hosting web, consultați A2 Hosting.

Uptime este abisal – Garanția Uptime este inutilă

WebHostingPad promite o garanție de uptime de 99%. Asta sună ca o garanție solidă până când faci matematica și îți dai seama că 1% din timpul de oprire se traduce cu mai mult de 87 de ore de oprire în fiecare an sau aproximativ 7 ore în fiecare lună. Pentru a înrăutăți, WebHostingPad vă va compensa doar sub formă de lună gratuită de serviciu pentru fiecare 8 ore de oprire peste 100% din garanția lor. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. web ar trebui să fie redus timp de 15 ore într-o lună înainte de a primi bani. Acest număr este greu de înghițit atunci când considerați că mulți alți furnizori bugetari experimentează adesea doar aproximativ 8 ore de oprire pe parcursul întregului an..

Dacă depindeți că site-ul dvs. web este accesibil pentru a câștiga bani, cum ar fi pentru o afacere de comerț electronic, merită să plătiți pentru un furnizor de servicii cu un timp de funcționare mai bun. Mai bine, alegeți unul care vă va compensa imediat ce se va scădea sub garanția lor, nu după 8 ore de oprire mai târziu. Un dolar și jumătate în plus pe lună ar putea obține un record de 99,99% uptime cu HostGator.

Domeniul „gratuit” vine cu o mulțime de avertismente

La fel ca mulți furnizori de hosting, WebHostingPad va trimite un nume de domeniu gratuit la înregistrare. Există însă multe șiruri atașate care ne determină să vă sfătuim să profitați de această promoție. Pentru un singur lucru, trebuie să utilizați un cod cupon, iar acest cod invalidează orice altă promoție pe care doriți să o aplicați. În al doilea rând, numele domeniului este gratuit doar un an. După primul an de serviciu, va trebui să plătiți o taxă anuală de înregistrare recurentă de aproximativ 15 USD. Având în vedere că majoritatea numelor de domeniu pot fi achiziționate o singură dată pentru mai puțin de 15 USD, acest nume de domeniu „gratuit” nu este deloc un chilipir. Dacă doriți să utilizați WebHostingPad, vă recomandăm să utilizați un alt cupon și să cumpărați numele de domeniu în altă parte. Veți economisi mai mulți bani pe termen lung.

Datele sunt protejate numai la „Discreția” lor

Copiile de rezervă gratuite ale datelor dvs. sună grozav, nu? Citiți îndeaproape:

WebHostingPad, la propria noastră discreție, va face copii de rezervă săptămânale din conturile clienților, până la 1 GB de fișiere web. Această copie de rezervă nu include adrese de e-mail, conturi de e-mail, baze de date sau orice altceva decât fișiere de site-uri web. Orice cont care este mai mare de 1 GB nu va fi inclus în niciun serviciu automat de backup oferit de WebHostingPad. În cazul în care un client necesită restaurarea unei copii de rezervă, WebHostingPad poate percepe o taxă de serviciu de restaurare unică de 39,95 USD.

Îmbrăcat în avocatură, la început poate să nu fie evident cât de proastă este o afacere. „Singura lor discreție” înseamnă că nu puteți face copie de rezervă manuală a site-ului dvs. dacă ați fi, de exemplu, a-l reproiecta. Mai mult, 1 GB de fișiere este minuscul și este restricționat doar la fișierele site-ului web, ceea ce înseamnă că puteți pierde toate e-mailurile și informațiile dvs. din baza de date. Depășiți 1 GB de fișiere și site-ul dvs. nu va fi niciodată protejat. Și în sfârșit, în cazul în care veți avea vreodată nevoie de o copie de rezervă restaurată, va trebui să scorniți peste 40 de dolari și acest lucru nu vă va restabili chiar e-mailurile.

Acest tip de durere de cap pare a fi relativ frecventă în rândul gazdelor cu chilipiruri. Concurentul GoDaddy, de exemplu, este în mod similar criptic cu frecvența lor de rezervă și vă va percepe, de asemenea, taxe exorbitante pentru restaurarea site-ului. Dacă intenționați să păstrați o mulțime de date importante pe site-ul dvs., faceți cercetarea înainte de a vă alege gazda.

Politica de transfer restrictivă

WebHostingPad face reclamă transferurilor de date gratuite pentru clienții care doresc să-și mute site-ul web la serviciile lor. Dar, într-adevăr, acest lucru este gratuit doar pentru site-urile cu o cantitate neobișnuit de mică de date: 2 GB. La fel ca în cazul copiilor de rezervă, acest transfer nu va include e-mail, adrese FTP, subdomenii sau domenii suplimentare pe care le puteți avea.

Linia de jos

În natura multor popoare gravitează automat spre cea mai ieftină opțiune disponibilă. Și dacă prețurile mici sunt prioritatea dvs. prima în căutarea dvs. pentru o gazdă web, atunci WebHostingPad este de fapt o valoare destul de bună pentru acel preț scăzut. Dar pentru webmasterii care acordă prioritate vitezei, uptime-ului sau copiilor de rezervă, WebHostingPad va provoca doar frustrare. Plătind chiar și un dolar mai mult pe lună în altă parte îi va salva pe acești oameni o tonă de mâhnire.

Vizualizați mai multe funcții

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy

WebHostingPad Întrebări frecvente

Când a început WebHostingPad și care sunt valorile lor?

WebHostingPad a fost fondată în 2005 în Illinois de către liderii industriei și veteranii care doreau să ofere găzduire fiabilă și accesibilă. Compania acordă o prioritate mare satisfacției clienților, oferind clienților exact ceea ce au nevoie, astfel încât să nu fie nevoiți să plătească pentru serviciile pe care nu le doresc. Deține mai multe certificări, verificări și aprobări de la unele dintre cele mai importante companii de revizuire de pe internet. WebHostingPad garantează servicii excelente la prețuri accesibile.

Ce fel de planuri de găzduire partajate oferă WebHostingPad?

Toate planurile WebHostingPad includ următoarele avantaje nelimitate:

 • Spațiu de găzduire
 • Lățime de bandă
 • Conturi de e-mail
 • Conturi FTP
 • Addon și subdomenii
 • Baze de date MySQL

De asemenea, aceștia oferă clienților lor înregistrare sau transfer gratuit de domenii, precum și un constructor de site-uri web, cPanel. Veți obține, de asemenea, o scanare avansată de securitate și înregistrare în directorul de afaceri.

Compania are două planuri comune, Power Plan și Power Plan Plus. Cea mai mare diferență între două este puținele funcții suplimentare din Power Plan Plus, care include un filtru spam avansat, certificat SSL gratuit, acces SSH și statistici Web avansate.

Prețul se bazează pe durata serviciilor dvs., un an al Planului de energie venind la 3,99 USD pe lună și un an al Power Plan Plus costând 6,99 USD pe lună. Dacă alegeți să vă înscrieți timp de trei-cinci ani la nivelul Planului de putere, veți plăti 1,99 USD pe lună; costul Power Plan Plus scade până la 3,99 USD pe lună pentru clienții care se înregistrează pentru patru sau cinci ani de serviciu.

WebHostingPad oferă planuri Vânzător sau VPS?

WebHostingPad are șase planuri diferite pentru cei interesați de un plan de revânzători / VPS. Serverele lor virtuale private sunt alimentate de VPSDepot, care permite aceeași funcționalitate fără aceleași costuri ca serverele dedicate obișnuite.

Planul lor pentru începători, care începe de la 29,95 USD pe lună timp de șase luni, vă oferă 20 GB spațiu pe disc, 100 GB lățime de bandă și 1 GB RAM. Clienții primesc o adresă IP și un CPU .5 CORE.

Al treilea nivel, planul premium, oferă spațiu pe disc de 160 GB, lățime de bandă de 1 TB și 4 GB RAM, pentru 49,95 USD / lună pentru un plan de șase luni. Veți obține, de asemenea, trei adrese IP și 2 CPU CORES.

Cel mai înalt nivel al lor, planul gestionat, costă 99,95 USD pe lună pentru șase luni de serviciu și vă oferă trei adrese IP, 3 CPU CORES și cel mai înalt nivel de stocare: 300 GB spațiu pe disc, lățime de bandă 3TB și 8 GB RAM.

Există planuri între acestea, care vă permit să găsiți specificațiile de care aveți nevoie. Fiecare cont VPS include multe funcții gratuite, cum ar fi:

 • cPanel / WHM
 • Softaculous
 • Înființat
 • Migrarea site-ului web
 • Firewall
 • Cont revânzător

Toate conturile VPS oferă, de asemenea, conturi cPanel nelimitate, domenii și subdomenii, conturi de e-mail și trimitere, conturi FTP și baze de date MySQL.

Cum este WebHostingPad hostingul WordPress?

Planurile WordPress ale companiei includ transferul gratuit, scanarea automată a programelor malware și eliminarea, precum și conturi de e-mail nelimitate, domenii parcate și spațiu de stocare.

Planurile WordPress sunt concepute pentru a ajuta utilizatorii WordPress de toate abilitățile și includ o varietate de îmbunătățiri de viteză, cum ar fi performanța Cloud Linux, stocarea SSD și Global CDN. Planul de bază, cu un cPanel proiectat în jurul WordPress, începe de la 2,99 USD pe lună.

Planul de bază oferă clienților cinci site-uri, cu putere de calcul 1x.

Planul mediu, WP Pro, care costă 3,99 USD / lună, are 10 site-uri, 2x putere de calcul și include, de asemenea, backup-uri automate gratuite.

Cel mai înalt plan de găzduire WordPress WebHostingPad, WP Premium, oferă un certificat SSL gratuit, copii de rezervă și backupuri automate gratuite la cerere, ajutor expert WordPress și 25 de site-uri cu putere de calcul 3x. Acest plan începe de la 5,99 USD pe lună.

WebHostingPad are o garanție de funcționare?

WebHostingPad are o garanție de uptime de 99%, dar va compensa clienții doar pentru fiecare 8 ore de oprire, peste rata garantată..

Ce înseamnă spațiu de disc nelimitat pentru mine?

WebHostingPad oferă toate conturile de găzduire lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat, dar crește spațiul necesar în faze. Fiecare cont începe cu o limită atât pentru spațiul discului cât și pentru lățimea de bandă, dar pe măsură ce site-urile au nevoie de creșteri, o simplă solicitare de e-mail către WebHostingPad este tot ceea ce este necesar pentru a extinde ambele. Datorită acestui sistem, compania este capabilă să optimizeze funcționarea serverului, deoarece doar spațiul necesar este ceea ce se folosește. Drept urmare, serviciul pentru clienți este mai rapid și mai eficient.

Înainte ca compania să crească lățimea de bandă sau spațiul pe disc, acestea necesită utilizarea cotei curente să fie complet folosită, iar proprietarul site-ului Web să respecte termenii și condițiile WebHostingPad..

Cum rămâne WebHostingPad la curent?

Compania oferă un blog al companiei care evidențiază multe informații diferite pe care clienții și utilizatorii le vor găsi interesante, de la discuțiile despre bug-uri și modalități de remediere a acestora, modalități de creștere a securității și discuții despre modificările și actualizările companiei, inclusiv niveluri diferite de recompense și răspunsuri. la nevoile clientului.

Conducerea a făcut recent demersuri pentru a rezolva unele dintre cele mai mari îngrijorări ale clienților lor, dar nu doar plasând un sondaj pentru a vedea cât de mult ar dori administratorii de conturi de verificare în conturile lor, ci și să facă actualizări la sistemul lor.

 • Sistem de facturare actualizat: Sistemul a fost reproiectat pentru a crește funcționalitatea și pentru a face contabilitatea găzduită și mai ușor de gestionat.
 • Constructor de site-uri Weebly: WebHostingPad lucrează la un parteneriat cu Weebly, care va permite clienților accesul la un sistem de construcție ușor de utilizat.
 • Actualizări cPanel: În timp ce trecerea temelor curente cPanel la tema Paper Lantern este o cerință pentru o funcționare corectă, aceștia arată, de asemenea, clienților cum o piele retro face ca cea mai nouă interfață cPanel să se schimbe mai mult cu interfața x3..
 • Servere actualizate: Toate serverele sunt modernizate la cea mai nouă versiune stabilă a CentOS, o întreprindere de anvergură care va oferi o experiență și mai bună pentru clienți.
Cum își menține WebHostingPad serverele?

Centrul de date N + 1 se află în Chicago și oferă securitate la fața locului 24 de ore din 24, precum și sisteme de ventilație HVAC. Aceștia fac backup la centrul de date în fiecare săptămână, dar oferă și back-up-uri mai frecvente bazate pe planul de găzduire ales. Copia de rezervă săptămânală include conturi și până la 1 GB de fișiere de site Web și nu include adrese de e-mail, conturi de e-mail, baze de date sau fișiere de site-uri non-Web. Conturile mai mari de 1 GB nu sunt incluse în copie de rezervă săptămânală, dar compania oferă o restaurare de rezervă unică contra cost. De asemenea, oferă un serviciu de rezervă la cerere pentru o taxă suplimentară.

În caz de întrerupere a energiei electrice, WebHostingPad menține combustibilul generator care vă va menține site-urile în funcțiune.

Ce fel de suport oferă WebHostingPad?

Programul de servicii pentru clienți 24/7 al companiei acoperă următoarele nevoi de servicii:

 • Servicii bazate pe web, cum ar fi FTP, SSH, cPanel, e-mail, MySQL și php. Se vor asigura că serviciile funcționează normal și vor verifica dacă clienții cred că există o problemă.
 • Gestionarea serverului va include întreținerea, securitatea și configurarea tuturor software-urilor care se află pe serverele lor, inclusiv Apache, MySQL și php.
 • Menținerea hardware-ului cu monitorizare și reparații periodice, după caz
 • Instalarea scriptului pentru scripturi de la terți, care nu include asistență, informații despre utilizare, funcții, plugin-uri sau personalizare.
 • Copiile de rezervă ale datelor nu garantează disponibilitatea datelor pierdute din copiile de rezervă obișnuite. Clienții ar trebui să fie siguri că întrețin în mod regulat copii de rezervă curente.
 • Configurație de e-mail de bază și conexiune FTP de bază

Clienții sunt responsabili pentru cunoașterea elementelor de bază pe Internet, precum și pentru înregistrarea propriilor nume de domeniu și operarea tuturor scripturilor și aplicațiilor.

Oferă chat live, asistență de e-mail și telefon, precum și un birou de ajutor care vă permite să trimiteți un bilet de asistență. Compania menține o bază de date cu întrebări despre o mare varietate de subiecte operaționale, precum și răspuns la comentariile de pe pagina de Facebook și contul de Twitter.

Ce se întâmplă dacă WebHostingPad nu este pentru mine?

Compania oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru clienții noi, cu un preaviz minim de trei zile înainte de anulare.

Anularea VPS trebuie să se facă în termen de cinci zile și include numai banii plătiți pentru serviciile de găzduire; alte servicii, cum ar fi licențele, constructorii de site-uri sau adresele IP nu sunt incluse.

WebHostingPad este o opțiune ideală pentru un client care caută un serviciu low-bone, cu oase goale pentru găzduire partajată și VPS. În mod ideal, clienții vor avea cunoștințe de lucru despre bazele internetului și computerului, dar asistența clienților companiei poate ajuta în multe situații comune

Mai multe pe WebHostingPad.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map