Rețelele soluțiilor pentru rețeaua mai 2020: Dinozaur muribund sau merită?

Rețelele soluțiilor pentru rețeaua mai 2020: Dinozaur muribund sau merită?

Rețelele soluțiilor pentru rețeaua mai 2020: Dinozaur muribund sau merită?

Cât de bun este gazduirea soluțiilor de rețea?


Recenzii privind soluțiile de rețea 2.2 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (3 voturi) Pro

 1. O multime de planuri de gazduire disponibile
 2. 99.99% Garanție de funcționare

Contra

 1. Unele dintre cele mai rău Recenzii
 2. Asistența are nevoie de muncă
 3. Taxe de anulare exorbitante
 4. Încercări inutile în sus

Support2Speed2Features2.5Value2Transparency2.5

Revista noastră oficială de gazduire a soluțiilor de rețea

Soluțiile de rețea funcționează din 1979. La un moment dat, acestea au fost una dintre cele mai bune soluții de găzduire disponibile. De la achiziția lor de către Web.com în 2011, se pare că au coborât.

Cele mai bune caracteristici de gazduire de soluții de rețea

Pe hârtie, găzduirea de soluții de rețea pare a fi o soluție viabilă.

O multime de planuri de gazduire

Cu soluții de rețea, puteți plăti pentru găzduire cu până la 10 ani înainte. Cea mai mare parte a găzduirii se adresează proprietarilor de afaceri mici. Network Solutions oferă găzduire dedicată WordPress, găzduire partajată, găzduire VPS și găzduire SharePoint. Planurile de găzduire a site-urilor de comerț electronic și site-uri mobile sunt, de asemenea, disponibile.

Servere bazate pe Windows și Linux

Centrul de date Network Solutions are atât servere bazate pe Linux cât și pe Windows, la alegerea clientului. Nici unul nu este mai bun decât celălalt – vine pe preferințele personale. Unii oameni se bucură de opțiunile de personalizare disponibile cu Linux, în timp ce alții se bucură de familiaritatea serverelor bazate pe Windows.

Garanție Uptime

Dacă alegeți Linux ca opțiune pentru server, Network Solutions oferă o garanție de funcționare 99,99 la sută. Pentru serverele bazate pe Windows, Network Solutions oferă o garanție de uptime de 99,9%. Am săpat ceva mai adânc și mi-am deschis termenii de serviciu pentru a vedea ce fel de garanție este oferită. Din păcate, nu au fost furnizate informații despre compensația oferită în legătură cu această garanție.

Opțiuni personalizate și avansate disponibile

Network Solutions începe ca o soluție accesibilă pentru nevoile dvs. de găzduire web, dar cu toate soluțiile avansate disponibile, acestea pot deveni destul de rapide. Oferă câteva pachete unice, cum ar fi un pachet special de marketing pe Facebook și se vor oferi să-ți creeze complet site-ul pentru tine. Network Solutions este plin de suplimente, inclusiv pachete de marketing unde îți trimit site-ul către registrele locale, precum și motoarele de căutare Google, Yahoo și Bing, un pachet de magazine care îți permite să vinzi lucruri pe site-ul tău și un pachet complet de comerț electronic. . Fiecare dintre aceste pachete este vândut separat.

Software de construire a site-ului Web inclus

Fiecare dintre pachetele lor de găzduire include accesul la software-ul de construire a site-urilor web. Am fost plăcut surprinși de capacitățile sale. Puteți trage și plasa formulare, hărți, link-uri de social media și alte elemente direct în constructorul de site-uri web. Puteți chiar glisa și fixa codul ca JavaScript în HTML. Alte companii taxează suplimentar pentru unele dintre aceste capacități. A fost o schimbare plăcută de ritm să aflăm că putem face majoritatea acestui lucru gratuit.

Dezavantajele gazduirii soluțiilor de rețea

Gazduirea web este o afacere serioasă. Oriunde te uiți, s-ar putea să găsești că soluțiile de rețea sunt o platformă de găzduire slabă.

Unele dintre cele mai rău Recenzii

Acesta este obligat să vină la prelucrarea lemnului. Network Solutions are unele dintre cele mai proaste recenzii pe care le-am citit vreodată când vine vorba de o companie de găzduire web. Se pare că suportul este o glumă, te fac să sari printre cercuri pentru a transfera domenii departe de ele și nu fac niciodată așa cum a fost promis. Oamenii au pierdut domenii, li se solicită sume exorbitante de bani și poate dura câteva săptămâni – uneori luni – pentru a primi sprijin, doar pentru a afla că sprijinul nu a fost acolo pentru a începe.

Asistența are nevoie de muncă

Când te uiți la pagina de asistență Network Solutions, vei găsi peste 26 de soluții diferite de asistență. Jumătate dintre ei sunt pentru vânzări, jumătate dintre ei sunt pentru sprijin. Această pagină este confuză și poate dura ceva timp să răspundă la întrebarea dvs. Unele dintre soluțiile de asistență necesită chiar să le trimiteți prin e-mail. Multe dintre soluțiile de asistență au mai multe canale diferite, ceea ce adaugă doar confuzia. Soluțiile de rețea susțin că beneficiază de asistență 24/7, dar multe dintre soluții sunt disponibile numai în orele de lucru din SUA. Să aveți asistență prin e-mail 24/7 nu este exact un punct de vânzare. Puteți trimite pe oricine oricând la un moment dat și nu puteți primi răspuns până la următoarea zi lucrătoare.

Taxe de anulare exorbitante

Soluții de rețea au niște taxe de anulare scandaloase. Cu cât este mai lung contractul inițial, cu atât este mai mare taxa. Timp de un an, aceștia vă vor percepe doar 40 de dolari pentru a-l anula. Pentru un contract de 10 ani, acestea vă vor percepe până la 180 USD pentru a anula. Aceasta nu începe să zgârie suprafața atunci când vine vorba de reacția la solicitările dvs. de anulare. Vă vor bombarda cu încercări de vârf și promisiuni de taxe mai mici dacă anulați solicitarea de anulare, majoritatea acestora nefiind onorați.

Încercări inutile în sus

A fost o perioadă în care te poți plimba în restaurantul de fast-food și vei primi opțiunea de un hamburger, cartofi prăjiți și o băutură. Acesta a fost întregul meniu. Vremurile s-au schimbat. Network Solutions are o cantitate inutilă de opțiuni de vânzare. Se simte cu adevărat că încearcă să nicheleze și să te amortizeze la fiecare pas. Dacă doriți o anumită caracteristică, costă suplimentar. În plus, fiecare vânzare pe care o realizează este pusă pe un plan de abonament de reînnoire automată, fără a anunța clientul în față.

Linia de jos

Am revizuit o mulțime de gazde web. Fac asta pentru că am experiență cu toate aceste gazde. Network Solutions este o soluție de găzduire web pe care pot să o recomand sincer. La un moment dat, aceștia au deținut un monopol asupra înregistrării de domenii Web și au fost văzuți ca o soluție bună pentru nevoile dvs. de găzduire web. Acum, chiar și cu ajutorul site-ului Web.com, este alarmant să aflăm câte persoane încearcă să se îndepărteze de soluțiile de rețea.

Caracteristici de top

 • Suport rapid
 • Preturi rezonabile
 • Tonuri de caracteristici

Accesați site-ul oficial

Primele 5 gazde

 • SiteGround Recenzii
 • WP Motor Review-uri
 • Recenzii de gazduire A2 (vechi)
 • Bluehost Review
 • Recenzii WordPress administrate de GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector