WPX Hosting (Was Planet Planet) Recenzii mai 2020 – Planuri de cazare și prețuri

Cât de bine este WPX Gazduire (fostă Traffic Planet)?

WPX Hosting este un serviciu de găzduire care este specializat în unele dintre cele mai rapide viteze de găzduire. Planurile încep de la 24,99 USD lunar, ceea ce este un pic scump pentru unii utilizatori, dar acest plan acoperă găzduirea pentru până la cinci site-uri web. În comparație cu gazdele la prețuri mai mari, primiți multe pentru banii dvs. aici!


Cu toate acestea, vă recomandăm alte câteva gazde peste WPX. Dacă sunteți în căutarea celei mai bune valori generale de gazdă WordPress, mergeți cu SiteGround. Dacă sunteți în căutarea unei viteze super-încărcate, mergeți cu A2 Hosting. Dacă doriți o gazdă WordPress premium cu suport de nivel 1, mergeți cu WP Engine sau Kinsta.

WPX Gazduire (Was Traffic Planet) Recenzii 3.1 / 5 Evaluator {{evaluări generalizate}} / 5 Utilizatori (5 voturi) Pro

 1. Timpuri rapide de încărcare
 2. Serviciu clienți responsabili
 3. Planul de bază găzduiește până la cinci site-uri web
 4. Migrare site gratuit
 5. Păstrează copii de rezervă
 6. Interfață ușor de utilizat
 7. Poate fi utilizat pentru alte sisteme de gestionare a conținutului dincolo de WordPress

Contra

 1. Punct de plecare mai mare pentru planuri
 2. cât mai multe caracteristici în interfață ca concurenți

SummaryTraffic Planet este concentrat pe utilizatorii care rulează site-uri WordPress și caută să obțină un serviciu mai eficient pentru acest tip de site-uri. Aceștia oferă viteză utilizatorilor lor, deoarece aceștia se concentrează pe WordPress. Support3.5Speed3.5Features2.5Value3Transparency3

Revizuirea noastră oficială de gazduire WPX

WPX Hosting vizează utilizatorii WordPress și îi atrage după viteza pe care aceștia le pot oferi. Viteza lor în combinație cu serviciul pentru clienți pare să fie ceea ce îi împiedică pe oameni să folosească serviciul de găzduire. Vrei să afli mai multe despre serviciul lor? Citiți pentru mai multe informații.

Acesta este un review editorial bazat pe experiențele utilizatorilor din recenziile online. Când vă gândiți să luați decizia finală, ar trebui să citiți și recenziile pe care le puteți găsi împreună cu detaliile de pe site-ul lor web.

Cele mai bune caracteristici de hosting WPX

Acestea sunt caracteristicile pe care utilizatorii le adoră absolut cu privire la gazduirea WPX.

1. Viteza

Majoritatea recenziilor utilizatorilor notează că viteza site-ului lor web a crescut față de găzduirea anterioară pe care o foloseau. În mentalitatea pe care mulți oameni tind să o aibă astăzi, acest lucru poate fi foarte important în cât de bine va face site-ul dvs. web atunci când vine vorba de păstrarea clicurilor pe care le-ați atras de site-ul dvs..

wpx lumi cel mai rapid cdn

Au chiar cel mai rapid CDN WordPress din lume, cu până la 3x viteza site-ului.

2. Serviciul pentru clienți

Aceasta a fost probabil cea de-a doua caracteristică preferată pe care utilizatorii o fac pentru acest serviciu. Ei sunt foarte mulțumiți de cât de rapid răspund la bilete după ce sunt trimise.

Vor remedia chiar și malware-ul care vă poate ataca site-ul!

3. mai multe site-uri web

Alte servicii adesea permit utilizatorilor să aibă un singur site web pentru planul lor de bază, iar prețul crește destul de mult pentru planurile care vor acoperi găzduirea pentru mai multe site-uri web. Cu WPX Hosting, veți putea găzdui cinci site-uri web pe planul lor de bază. Planul lor profesional va acoperi până la 15, iar elita lor va acoperi până la 35.

Ești un marketer afiliat sau cineva care doar iubește să scoată site-uri noi? Apoi mergeți cu WPX!

4. Migrarea site-ului

Unul dintre lucrurile care păstrează în mod obișnuit o persoană cu același serviciu de găzduire este faptul că nu doresc să-și facă griji în ceea ce privește migrarea de la un server la altul.

wpx care găzduiește migrație gratuită

Ai încredere în noi, aceasta este o durere în A!

Aceasta nu este o problemă cu WPX Hosting. Ei se ocupă gratuit de migrația site-ului dvs. și o vor face în aproximativ 24 de ore. Unii utilizatori au raportat că a fost făcut chiar mai devreme decât pentru site-urile lor.

5. Copii de rezervă

Ei păstrează două săptămâni în valoare de backup-uri zilnice ale site-ului dvs. web. Dacă ceva nu merge bine, îl vor restaura la backup fără taxă.

6. Interfață

Interfața pe care au instalat-o pentru utilizatori să își gestioneze site-urile web este foarte ușor de utilizat. Acesta poate fi un plus pentru persoanele care încă învață.

7. Sisteme de gestionare a conținutului

WPX nu vă restricționează atunci când vine vorba de sisteme de gestionare a conținutului, așa cum o vor face unele alte gazde care se concentrează pe WordPress, astfel încât acest serviciu de găzduire poate fi utilizat pentru alte sisteme de gestionare a conținutului dincolo de WordPress. Acest lucru poate fi util dacă aveți deja sisteme diferite în uz.

Dezavantajele gazdelor Planet Traffic

Acum, deși există o mulțime de recenzii pozitive pentru acest serviciu de găzduire, nu este perfect 100 la sută. Ca în cazul oricărei companii, utilizatorii vor avea unele lucruri pe care le-ar dori să le vadă îmbunătățite sau schimbate. Există doar câteva pentru Gazduire WPX.

1. Preț

Cel mai mic plan este planul de afaceri și vă va costa 24,99 dolari pe lună. Acest lucru nu este prea rău în comparație cu unii concurenți, având în vedere că vine cu găzduire pentru până la cinci site-uri web, dar pentru cineva cu un site web mult mai simplu care nu necesită multă viteză, există unele servicii de găzduire care nu sunt la fel de scumpe.

2. Caracteristici

Unii utilizatori consideră că concurenții mai scumpi au un avantaj față de WPX Hosting, prin faptul că oferă mai multe funcții de interfață pentru site-ul dvs. web.

Linia de jos

Concluzia cu WPX Hosting este că pare destul de greu chiar să găsești o mulțime de utilizatori nemulțumiți cu acest serviciu.

Ambianța generală pentru acest serviciu de găzduire este foarte pozitivă.

Utilizatorii adoră cât de repede suportul le revine, iar mulți raportează viteze mult mai rapide pe site-urile lor după ce au migrat. Punctul de preț poate fi puțin ridicat pentru cineva cu un site web mai simplu, care caută doar prezență online, dar utilizatorii cu mai multe site-uri vor plăti economisirea pe care o pot vedea lunar cu această gazdă.

 

WPX Hosting vs WP Engine vs HostGator vs Pagely

WPX Hosting este adesea comparat cu găzduirea motorului WP cu greutate mare, HostGator de marcă mare și Pagely de mare atingere. Cum se compară?

wpx hosting vs wp motor vs hostgator vs pagely

Ceea ce ne place WPX pentru cei mai mulți este concentrarea lor pe viteză, servicii pentru clienți și funcții, oferind în același timp tarife accesibile pentru proprietarii de mai multe site-uri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map