Găzduire gratuită WordPress: mit sau realitate? (Mai 2020)

Gândiți vreodată care este mai bine: găzduire gratuită WordPress sau găzduire ieftină WordPress?


Chiar contează?

Acest articol este scris doar pentru a vă ajuta să vă decideți între cei doi.

Citiți mai departe.

Este confuz în ceea ce privește găzduirea gratuită WordPress.

Mai ales atunci când tocmai începeți cu un site WordPress, una dintre întrebările comune pe care le au oamenii este dacă există opțiuni gratuite de găzduire WordPress care merită explorate. Cu siguranță, există alegeri gratuite pe piață, iar unele pot fi în regulă pentru cineva care dorește doar să obțină un blog personal pe web. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun pachet de găzduire pentru o afacere sau o organizație, totuși, merită probabil să ridicați cel puțin un pic de bani pentru a vă asigura că vizitatorii dvs. vor avea o experiență decentă.

Vom analiza câteva servicii gratuite de găzduire WordPress pentru a vă oferi o idee despre ce este disponibil. După aceea, vom verifica câteva dintre modalitățile de a obține un cont de gazdă plătit fără a sparge banca. La sfârșit, va exista și o comparație care să explice de ce poate chiar și o opțiune de găzduire cu costuri reduse să plătească micile agravări ale despărțirii cu o parte din câștigurile pe care le-ați câștigat din greu.

Opțiunile gratuite de găzduire WordPress

1. WordPress.com

wordpress

Dacă sunteți la vânătoare pentru cele mai bune găzduire WordPress gratuite, fără a face față cu potențialele dureri de cap, poate fi mai bine să mergeți direct la WordPress.com. Platforma funcționează practic așa cum fac alte platforme de blogging, cum ar fi Google Blogger. În ceea ce privește personalizarea și aspectul, este cu siguranță un pas față de aceste alternative. De asemenea, funcționează WordPress, spre deosebire de multe alte platforme de blog disponibile gratuit.

Oamenii care nu sunt prea îngrijorați de accesul la baze de date sau de capacitatea de a face ajustări majore la site-urile lor vor fi bine cu WordPress.com. Pe de altă parte, dacă te uiți să configurezi ceva de genul unui site WooCommerce, lipsa de personalizare va fi o problemă.

Un avantaj mare pentru WordPress.com este faptul că gazda a muncit din greu pentru a furniza suficiente resurse pentru a menține tone de site-uri web care funcționează pe acesta. Așa cum am spus mai devreme, dacă vrei doar să arunci un blog personal care sărbătorește dragostea ta de trenuri, este o opțiune foarte bună. Pentru celelalte lucruri, poate lipsi.

O notă despre proprietatea WordPress.com

Chiar în afara crizei, merită menționat faptul că WordPress.com nu este lipsit de un pic de controversă. În ciuda a ceea ce ar sugera numele, nu este condus de Fundația WordPress non-profit care menține codul de bază al motorului WP. În schimb, este operat de o companie numită Automattic. Automattic a avut o mână în crearea și menținerea multor componente pentru WordPress, dar opțiunea lor de găzduire este o entitate juridică separată.

Rețineți că WordPress.org este site-ul Fundației. Acesta găzduiește cea mai recentă versiune a miezului de cod PHP disponibil pentru descărcare. Aceasta este o opțiune de găzduire proprie care necesită să aveți propriul server cu PHP și MySQL și să funcționeze înainte de instalare. Cu alte cuvinte, sunteți pe cont propriu realizând o instalare WordPress cu pachetul open source.

2.000 de mii de euro

000webhost

Cu peste 16 milioane de utilizatori pe platforma sa, 000webhost este un jucător legitim în spațiul gratuit de găzduire web pentru site-urile WP. Ediția gratuită a site-ului vine destul de încărcată pentru un cont de hosting gratuit, cu oferte precum:

 • 1.000 MB de spațiu pe disc
 • O linimitate de bandă de 10 GB pe lună
 • Acces la bazele de date MySQL
 • cPanel

Există, de asemenea, un constructor de site-uri gratuit care oferă acces la numeroase șabloane. Acestea includ modele responsive care joacă bine cu dispozitivele mobile.

Clientul poate plasa două site-uri web pe un cont. 000webhost oferă, de asemenea, servicii plătite pentru persoanele care au nevoie să își îmbunătățească lățimea de bandă sau stocarea. Există chiar și distribuirea veniturilor pentru clienții care doresc să pună la dispoziție reclame pe site-urile lor.

Citiți recenzia completă de 1000 de bani

3. Byethost

byethost

Byethost (nu este o tipă) este o adevărată ciudate în sectorul companiilor de găzduire gratuită. Oferă asistență 24/7 fără costuri, inclusiv ajutor în problemele tehnologice. Utilizează servere grupate pentru a oferi mai multă putere și stabilitate pentru clienții lor. De asemenea, acestea oferă caracteristici impresionante precum:

 • Fără reclame
 • Domenii nelimitate, inclusiv domenii parcate
 • Acces FTP
 • MySQL
 • Spațiu pe disc nelimitat

Dacă aveți nevoie să faceți upgrade, Byethost oferă și o serie de opțiuni. Puteți trece la planuri premium sau de afaceri. Oamenii care au nevoie de mai multă viteză pot chiar să creeze un plan SSD.

Unul dintre dezavantajele cu Byethost este versiunea lor de PHP pentru găzduire gratuită, destul de vechi. Aceasta poate fi o problemă când încercați să obțineți cel mai nou cod.

4. SpaceSpace Award

awardspace

Oferind o mulțime de articole, dar în ofertă limitată este gradul de vânzare la AwardSpace. Trebuie să găzduiești un nume de domeniu, un cont de e-mail și o bază de date MySQL. Un tânăr atunci când se ocupă de AwardSpace este faptul că oferă o experiență fără anunțuri.

De asemenea, sunt o altă companie care oferă o ofertă gratuită care este puțin în urmă cu PHP5 și Perl / CGI-BIN. Nu veți încărca cel mai nou cod absolut în contul dvs. Totuși, pe partea grea, obțineți:

 • Instalatori cu un singur clic atât pentru Joomla cât și pentru WordPress
 • Trimiterea prin e-mail, o raritate autentică
 • 1 GB spațiu pe disc
 • 5 GB lunar de trafic

5. WPNode

wpnode

Fără reclame, fără limite de lățime de bandă și costuri. Care e siretlicul? Cu WPNode, marea captură este că ești complet pe cont propriu. Dacă sunteți foarte la îndemână cu WordPress, s-ar putea să nu fie cea mai proastă experiență. Vei primi:

 • Acces complet la baza de date folosind PHPMyAdmin
 • Servere bazate pe cloud
 • Un CDN
 • Caching
 • Securitate CloudFlare

Este construit pe partea de sus a nginx, astfel încât oamenii care știu doar Linux se pot confrunta cu o mică curbă de învățare. Spațiul de stocare este 5G și este SSD. Există, de asemenea, un sistem de e-mail de 1 GB. De asemenea, nu veți avea acces la un panou de control și nu există nicio modalitate de a modifica instalarea.

6. AWS

amazon ec2

Dacă sunteți foarte confortabil lucrați ca dezvoltator într-un mediu fără suport tehnic, poate doriți să oferiți un an de încercare gratuită AWS în urmă. Veți avea un mediu complet pe un server cloud care vă permite să modificați și să instalați elemente la fel cum v-ați dori într-un sistem găzduit de dvs..

Nu este absolut pentru oamenii care nu au încredere că se pot descurca într-o configurație tehnică grea, dar poate fi o opțiune cu adevărat atrăgătoare pentru un dezvoltator capabil, care vrea să testeze o idee de afaceri pentru un an. Amintiți-vă doar că v-ați înscris la facturare și anulați contul de găzduire dacă nu primiți nicăieri. În caz contrar, veți începe să vedeți taxele atunci când primul an va trece.

Mai bine decât gratuit: gazduire WordPress ieftin

Planurile de servicii gratuite tind să vină cu avertismente și suplimente. Poziția noastră aici este destul de evidentă: dacă poți să câștigi câțiva dolari pe lună pentru o configurare plătită de găzduire WordPress, ar trebui să faci acest lucru. De asemenea, suntem conștienți de faptul că nu toată lumea este în măsură să se desprindă de un plan de calitate pentru întreprinderi.

Asta nu înseamnă că trebuie să te descurci fără asistența clienților și funcțiile WordPress gestionate, cum ar fi ajutorul de migrare, instalare și configurare. De asemenea, este bine să știți că cineva de la celălalt capăt al tranzacției va fi responsabil pentru că le plătiți. Haideți să aruncăm o privire la unele opțiuni cât mai aproape de liber.

1. NameCheap EasyWP

namecheap 2019-iunie

Vizionarea la doar 23 dolari pe an Planul EasyWP vine cu 10 GB spațiu pe disc SSD și suport pentru 50.000 de vizitatori pe lună. Obțineți acces atât la FTP, cât și la baza de date, iar NameCheap se mândrește cu oferirea unei copii de rezervă ușoare și restaurarea sistemului. Mai bine, veți avea asistență 24/7 și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Serverele NameCheap au o reputație meritată atât pentru uptime, cât și pentru receptivitate. Dacă doriți să primiți un cont de găzduire cât mai aproape posibil gratuit, NameCheap este cea mai bună opțiune în acest sens, fără a sacrifica sprijinul sau viteza.

Citiți review-ul complet NameCheap

2. SiteGround

Siteground

Căutarea a peste 3,95 dolari pe lună nu este o afacere proastă dacă puteți obține un nivel înalt de asistență tehnică și clienți pentru dolarul dvs. Compania începe oamenii cu 10 GB de stocare și 10.000 de vizitatori pe lună. Deplasarea doar a unuia sau a două niveluri vă va oferi site-uri web nelimitate pentru fiecare cont de găzduire.

Un punct important de vânzare este faptul că oferă sprijin gratuit eforturilor de migrare a site-ului. De asemenea, sunt cei mai rari furnizori din gama low-cost care oferă asistență 24/7 clienților prin telefon, e-mail sau bilet online de probleme. Găzduirea PHP este o preinstalare și oferă o bună capacitate de reacție și timpul de funcționare solid. Este, probabil, cea mai bună experiență de pe piață.

Citiți recenzia completă a site-ului

3. BlueHost

Bluehost

Cu un preț introductiv de 2,75 USD pe lună, BlueHost se străduiește să concureze cu concurenții cu cele mai mici costuri din sector. Unul dintre dezavantaj este că prețul se ridică până la 7,99 dolari pe lună în cele din urmă. Un lucru pozitiv este însă faptul că planul dvs. include o varietate de caracteristici gustoase, inclusiv:

 • O înregistrare gratuită a numelui de domeniu pentru primul an
 • Instalator automat și actualizări automate pentru site-ul dvs. WordPress
 • Un certificat SSL gratuit

De asemenea, puteți parca până la 5 domenii pe același cont. Cu 50 GB stocare SSD, vă puteți aștepta să aveți o prelucrare rapidă și a cererilor de pagini ale vizitatorului. De asemenea, clienții au acces la un CDN.

BlueHost este unul dintre partenerii cu planuri de găzduire recomandate de fundația WordPress. Pentru cei care au nevoie de un domeniu personalizat și un certificat SSL, BlueHost reprezintă o propunere excelentă de valoare, chiar și la prețul de 7,99 USD.

Citiți recenzia completă a BlueHost

4. HostGator

Hostgator

La fel de experimentat ca furnizorii de găzduire, HostGator oferă mai mulți vizitatori pe lună decât majoritatea celorlalte planuri de găzduire. Suportul gratuit pentru migrare este oferit pentru un singur site WordPress și asigură detectarea și eliminarea automată a programelor malware. De asemenea, bazele de date sunt susținute zilnic, fără taxe suplimentare.

Planurile sunt în intervalul mediu al nivelului scăzut, la 5,95 USD pe lună. Puteți obține un credit Google AdWords de 100 USD. Spațiul de stocare nu este modificat, făcând HostGator o alegere atrăgătoare pentru persoanele care doresc să găzduiască site-uri WordPress cu o mulțime de conținut, cum ar fi imagini și videoclipuri.

Ei folosesc un sistem bazat pe cloud care oferă o reacție atât de mare. Optime este însă un 100% solid. De asemenea, veți avea acces la o instalare cPanel complet funcțională. Dacă sunteți în căutarea a ceva care este prietenos pentru dezvoltatori, dar în gama mică, veți aprecia acest nivel de acces și control.

Citiți recenzia completă de HostGator

5. iPage

Ipage

Oamenii la iPage vin la tine cu o propunere de valoare destul de simplă. Pentru 3,75 USD pe lună, obțineți spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată. Dacă vă așteptați ca site-ul dvs. să fie un porc de trafic, aceasta este o ofertă mare la un preț scăzut. Acestea includ, de asemenea, o înregistrare de domeniu gratuită pentru primul an.

Un dezavantaj al acestui nivel de vânzări este faptul că nivelul cel mai scăzut nu oferă sprijin expert. Dacă faceți clic pentru planul companiei de 6,95 USD, veți avea acces la teme și plug-in-uri WordPress preinstalate, eliminare automată de malware, securitate SiteLock și experți WordPress. Chiar dacă vă ridicați al doilea nivel, veți avea totuși multă bătaie de cap.

Citiți recenzia completă a iPage

Compararea gratuită a furnizorilor de găzduire WordPress ieftine

Cel mai mare diferențiator între un plan gratuit și unul platit cu costuri reduse este suportul clienților și tehnic. În special pentru persoanele care nu au cunoștințe tehnice puternice, știind că o echipă gestionată de WordPress așteaptă să vă răspundă întrebărilor poate fi o afacere importantă. Nu trebuie neapărat să mergeți la o platformă premium de găzduire WordPress pentru a obține ajutorul unei ființe umane calificate pentru a oferi răspunsuri.

Nu veți obține nicio aruncare atunci când mergeți pe ruta gratuită. De exemplu, mulți furnizori de găzduire oferă cel puțin un certificat SSL gratuit și cel puțin un an de înregistrare a numelor de domeniu cu o opțiune plătită. Pe unele pachete de site WordPress complet gratuite, nu veți avea acces la un manager de fișiere, teme sau chiar la o interfață prietenoasă cu utilizatorul. În unele cazuri, este posibil să fiți blocat folosind un subdomeniu gratuit pe TLD-ul lor, mai degrabă decât să folosiți propriul dvs. domeniu personalizat.

Disponibilitatea opțiunilor cloud și SSD pe nivelurile plătite este de asemenea de dorit. Chiar dacă un furnizor gratuit vă oferă toată lățimea de stocare și lățimea de bandă din lume, viteza mediului de stocare înseamnă mult. Acesta este în special cazul când aveți de-a face cu WordPress.

Motorul WP este predispus să te încurce cu teme, pluginuri și scripturi. Puneți-vă pe un pachet de analiză și timpii de încărcare pot deveni dureroși cu furnizorii gratuite de găzduire WordPress. Veți dori, de asemenea, să aveți un sistem receptiv care să se acomodeze:

 • Comentarii la fața locului
 • Trimiterea de mesaje de la instalarea WP în conturile de e-mail
 • Încărcarea elementelor din pagină, cum ar fi imaginile

Nu este faptul că nu există găzduire gratuită WordPress acolo. Pentru oamenii care doresc doar să posteze un blog pe care câțiva oameni îl vor citi, nu este nimic rău în a merge cu companii de găzduire gratuite. Cu toate acestea, după ce intri în construirea unei audiențe sau a unei afaceri, este timpul să ai cel puțin o cantitate minimă de putere.

În mod similar, veți dori să aveți opțiuni pe măsură ce site-ul dvs. crește. Cu experți disponibili pentru a oferi asistență tehnologică, veți putea păși mai încrezător în viitor. Unii furnizori sunt chiar confortabili oferind suport gestionat WordPress în nivelurile inferioare ale planurilor. Când încercați să migrați un site sau să luptați cu un efort de instalare WordPress, veți aprecia diferența pe care o pot face.

Există ceva de spus și pentru controlul configurației tale. Deplatforming, practica de a arunca oameni de pe site-urile gratuite, devine tot mai frecventă. WordPress.com poate fi un loc bun pentru conținut neofensiv, dar nu este o platformă de încredere pentru oricine postează opinii controversate. Aceștia știu să defileze utilizatorii.

Dacă vă așteptați ca un site să devină un proiect serios, merită să faceți investiția mică înainte. Un plan de găzduire cu costuri reduse, cu o bună asistență tehnică și a clienților, poate fi utilizat cu ușurință pentru mai puțin de 10 USD pe lună. În loc să riscați să pierdeți vizitatorii la găzduire lentă, veți fi bine poziționat pentru a oferi o experiență bună.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map