000WebHost beoordelingen mei 2020 – Hosting prijzen en abonnementen

Hoe goed is 000WebHost Hosting?

Veel mensen denken misschien dat een gratis webhostingprovider de functies ervan beperkt, vol advertenties zit of niet betrouwbaar is. Ahh – natuurlijk. Er zijn nadelen aan het gebruik van 000WebHost-hosting. In feite kunnen dezelfde nadelen worden gezegd over elke gratis webhostingprovider.


Bekijk de officiële site 000WebHost beoordelingen 1.8 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (6 stemmen) Pros

 1. Ze zijn vrij
 2. Ze zijn reclamevrij
 3. Ze bieden een fatsoenlijk ondersteuningssysteem
 4. Ze bieden verschillende gratis functies naast de webhosting

Nadelen

 1. Verschillende gebruikersklachten
 2. Ze komen af ​​als onbetrouwbaar
 3. Ze komen af ​​als een marketingzwendel

Ondersteuning 1.5 Snelheid 2.5 Functies 2.5 Waarde 1.5 Transparantie 1

Onze officiële 000WebHost Hosting Review

Er kunnen verschillende dingen worden verteld over 000WebHost-hosting. Ze krijgen de drie nullen in hun naam van $ 0,00 en ze menen het. Ze zijn een gratis webhostingprovider en brengen u geen cent in rekening voor het hosten van uw website.

Beste eigenschappen van 000WebHost Hosting

Veel mensen denken misschien dat een gratis webhostingprovider de functies ervan beperkt, vol advertenties zit of niet betrouwbaar is. Dit lijkt niet het geval te zijn met 000WebHost-hosting.

Ze zijn vrij

Het eerste dat opvalt aan 000WebHost-hosting is dat ze gratis zijn. Ze brengen u geen cent in rekening voor hun diensten. Ze hebben geen upgradebare functies waarmee ze proberen hun geld te verdienen door een poging om je te laten betalen. Gratis betekent gratis. De enige manier waarop u betaalt, is als u uw website inpakt en ergens anders heen gaat.

Ze zijn reclamevrij

Ze zullen niet alleen uw website overspoelen met advertenties, maar u mag ook uw eigen advertenties op uw site hosten. Adverteren is voor veel mensen een bron van inkomsten. Als je ziet hoe ze geen inkomsten halen uit advertenties die ze op je site forceren, kun je je afvragen hoe ze geld verdienen.

000WebHost hosting kan hun activiteiten betalen omdat ze worden gesponsord door Hosting24 – een betaald webhostingbedrijf en een upgrade-optie mocht u merken dat u betaalde hosting nodig heeft.

Ze bieden een fatsoenlijk ondersteuningssysteem

Alleen omdat ze uw website gratis hosten, wil nog niet zeggen dat ze weigeren u te ondersteunen. Nu bieden ze misschien geen 24/7 telefoondienst of zelfs live chat, maar ze bieden wel een ondersteuningssysteem voor e-mailtickets. In mijn ervaring – ik heb het moeten gebruiken – reageerden ze niet alleen snel op mijn vraag, maar ze waren deskundig en hielpen me bij het oplossen van mijn probleem. Mijn probleem was niet zo technisch als sommige van de mensen waarover ik heb gelezen, maar het feit dat ik geen tanden hoefde te trekken om ondersteuning te krijgen voor een gratis service was absoluut een pluspunt. Het voelde echt alsof ze mijn belangen voor ogen hadden.

Ze bieden verschillende gratis functies naast de webhosting

Alleen omdat ze een gratis webhostingprovider zijn, wil nog niet zeggen dat ze niet boordevol functies zitten. Ze bieden u 1,5 GB aan schijfruimte, 100 GB aan verkeer, PHP, MySQL, FTP, cPanel, een websitebouwer, een automatisch installatieprogramma en meer.

Wanneer u hun functies zij aan zij vergelijkt met Hosting24, hun upgradeversie, krijgt u misschien niet zoveel als u denkt, maar – nogmaals, dit is gratis. De grootste functie die u krijgt als u een gratis webhostingprovider heeft, is een feit dat ze uw website-ervaring niet belemmeren door advertenties op uw site te forceren. Al het andere is voorlopig – u kunt uw site bouwen zoals u dat wilt.

Nadelen van 000WebHost Hosting

Ahh – natuurlijk. Er zijn nadelen aan het gebruik van 000WebHost-hosting. In feite kunnen dezelfde nadelen worden gezegd over elke gratis webhostingprovider.

Verschillende klachten van gebruikers in overvloed op internet

Als je iets gratis krijgt, zeggen mensen dat je niet mag klagen. Als je jezelf echter gaat inzetten als een betrouwbare en gratis webhostingprovider, moet je kunnen leveren. De mensen die problemen hebben gehad met 000WebHost Webhosting, zijn degenen waarvan zij denken dat de hostingprovider de regels die ze zichzelf hebben opgelegd niet heeft gevolgd. Ze klagen over verwijderde bestanden, geen back-upopties en meer.

Ze komen af ​​als onbetrouwbaar

Met alle klachten die er zijn, is de meest voorkomende dat ze onbetrouwbaar zijn. Er was een klacht die ik las over waar ze slechts 42 MB aan schijfruimte gebruikten en hun website werd afgesloten. De eerste reden om een ​​te nemen was dat ze een vorm van oplichting hadden. Maar gezien de details van wat de klant te zeggen had en het feit dat het geen commerciële website was, denk je er twee keer over na. Toen de site eenmaal was afgesloten, werden ze niet langer beschouwd als klant van 000WebHost-hosting, waardoor ze niet meer in aanmerking kwamen voor klantenondersteuning. Het was een eeuwigdurende Catch-22 met de klant aan het bittere uiteinde van de stick.

Ze komen af ​​als een marketingzwendel

Dit was niet mijn ervaring, maar het was een klacht van de mensen. Velen zullen zeggen dat 000WebHost Webhosting een oplichterij is. Ze zeggen dat het komt omdat elke keer dat ze klantenondersteuning nodig hadden, hun oplossing was om ze te laten upgraden en betalen voor hun webhosting. Dat zorgt ervoor dat ze uitkomen als marketingzwendel. Is het vrij totdat je problemen hebt en dan moet je betalen?

Bottom Line

Als gratis webhostingprovider vond ik ze redelijk betrouwbaar en prettig om mee te werken. Ik zou echter alles wat ze zeggen met een korreltje zout moeten nemen, simpelweg omdat ze gratis zijn. Als ik een e-commerce website zou bouwen, zou ik niet voor 000WebHost-hosting kiezen. Als ik echter gewoon een paar foto’s samen wil gooien om ze te delen, dan is dit de juiste keuze.

Bekijk meer functies

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen

Meer op 000WebHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map