1 en 1 beoordelingen: is 1 & 1 Ionos Hosting beter in mei 2020?

Contents

Wat is 1&1 Ionos-hosting?

1&1 Ionos hosting is een rebranded versie van 1and1 – een Duits webhostingbedrijf en domeinregistreerder. Opgericht in 1988, behoren ze tot de oudste webhostingbedrijven die nog steeds actief zijn.


Met datacenters in heel Europa en ook in Lenexa, Kansas, VS, is 1and1 een van ‘s werelds grootste hostingbedrijven.

Eind 2018 werden 1 en 1 omgedoopt tot 1&1 Ionos.

Dus het heeft een nieuwe naam – is het goed?

Hoe goed is 1 en 1 hosting?

1and1 is een van de meest bekende en langstlopende merken voor webhosting. Ze bestaan ​​al voordat Google bestond – oud.

Ik herinner me dat ik hun zes pagina’s met tijdschriftadvertenties zag gepleisterd in zakelijke tijdschriften – en ik herinner me dat ze er zo cheesy uitzagen dat ik ze nooit zou aanraken.

Ze lijken volwassen te zijn en zijn misschien een kans waard voor 2019 en daarna.

Een trotse startpagina met miljoenen opties.

Maar afgezien van die erkenning is er niet veel om ze te onderscheiden van de honderden andere, scherp geprijsde en unieke webhosts die momenteel op de markt zijn. Hoewel er een handvol voordelen zijn bij het aanmelden bij 1and1, is de gebruikerservaring frustrerend en is hun betrouwbaarheid niets om over op te scheppen.

Zie officiële site 1 en 1 beoordelingen 3.3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (5 stemmen) Pros

 1. Super goedkope introductieprijzen
 2. Onbeperkte schijfruimte, websites en bandbreedte-opties
 3. Tool voor gegevensherstel van de afgelopen zes dagen
 4. Beheer 1 en 1 domein en hosting op één account

Nadelen

 1. Geen live chat-ondersteuning
 2. Verwarrend aangepast dashboard zonder cPanel
 3. Geen reselleropties
 4. Uptime en snelheidsprestaties zijn minder dan concurrerend

Samenvatting Met zulke lage introductieprijzen ($ 0,99 / maand voor het eerste jaar) en onbeperkte websites en webruimte, kan 1 en 1 hosting behoorlijk verleidelijk zijn. Maar met enkele serieuze tekortkomingen in prestaties en gebruikerservaring, zult u waarschijnlijk niet gelukkig zijn als het eerste jaar voorbij is en de prijzen weer normaal worden. Ondersteuning3.5Speed3.5Kenmerken3Waarde3.5Transparantie3

Onze officiële 1 en 1 Hosting Review

Er zijn duidelijke voordelen aan het kiezen van een grote en langlopende onderneming als webhost, en op verschillende manieren 1&1 Ionos kan de voorsprong hebben op andere grote namen zoals GoDaddy.

Dat gezegd hebbende, de meeste goede dingen over 1and1-hosting zijn niet iets om door te worden weggeblazen. Er is weinig dat ze aanbieden waardoor ze uniek zijn of een leider in elke categorie. En bovendien hebben we vastgesteld dat de gebruikerservaring grensverleggend is, bovenop de ondermaatse snelheden en uptime-prestaties. We raden ze aan als je al een 1and1-domein hebt, of als je hoge prioriteit geeft aan extra’s zoals AdWords-tegoeden, of misschien als je een heleboel websites moet hosten voor een zeer goedkope prijs. Anders zijn er tientallen andere bedrijven die echt geweldige diensten aanbieden zonder zoveel frustraties.

Beste kenmerken van 1 en 1 hosting

We kunnen zelfs zo ver gaan om te zeggen dat alle beste functies van 1and1 eigenlijk slechts gebieden zijn waar ze gewoon geschikt zijn. Maar een uitsplitsing per functie van hun meest elementaire plan kan erop wijzen dat ze de voorsprong hebben op andere grote merken zoals GoDaddy en HostGator.

Dit zijn de industriestandaarden waaraan 1and1 zonder problemen voldoet:

1) Super lage introductieprijzen

1and1 biedt wat waarschijnlijk de beste deal is voor eerstejaars klanten op de webhostingmarkt. Hoewel hun meest elementaire gedeelde hostingplan na het eerste jaar iets meer dan gemiddeld $ 7,99 per maand kost, kost uw eerste jaar hosting slechts $ 0,99 per maand. Dit verslaat zelfs de ultrabudgethost WebHostingPad (tenminste een jaar).

2) Onbeperkte bandbreedte, websites en webruimte

Zeker als het naast de speciale inleidende prijzen wordt beschouwd, is de belofte van zoveel onbeperkte mogelijkheden ongelooflijk verleidelijk. Een use-case waarin we 1 en 1 absoluut zouden aanbevelen, zou zijn als u voor een korte tijd een heleboel verschillende websites zou moeten hosten met een strikt budget. In theorie zou je dit kunnen doen met 1and1 Hosting voor minder dan een dollar per maand. Noch GoDaddy noch HostGator kan dat voor u doen.

Natuurlijk is de belofte van onbeperkte bandbreedte alleen zo goed als de infrastructuur die dit ondersteunt. En we hebben nog veel meer te zeggen over de prestaties van 1and1 op het gebied van snelheid en uptime iets later. Voor een ander onbeperkt abonnement met een vergelijkbare prijs voor de reguliere (niet-inleidende) prijzen van 1and1, bekijk DreamHost.

3) Domein komt gratis, kan worden beheerd onder één account

1and1 levert een gratis domeinnaam bij elk aangekocht webhostingpakket. Bovendien is 1and1 een van de meest gebruikte domeinregistreerders op internet. Als u ooit eerder domeinnamen van hen heeft gekocht, kunt u die sites naadloos hosten zonder een extra account of login aan te maken.

4) Uitstekende zakelijke bonuspakketten

Bijna elk hostingbedrijf biedt een soort zakelijk georiënteerd bonuspakket aan. De pakketten van 1and1 hosting concurreren met de beste. U ontvangt niet alleen gratis credits voor Google AdWords, Facebook, Bing en Yahoo, maar u krijgt ook gratis een SSL-certificaat. 1and1 biedt meer dan honderd populaire sitetools, zoals winkelwagentjes, diavoorstellingen en sitebouwers, die allemaal met één klik kunnen worden geïnstalleerd en die zijn opgenomen in uw plan. Dit is een heel leuk voordeel om in bed te komen bij een grote onderneming – ze hebben connecties en kunnen het je veroorloven om je veel freebies te geven.

5) 1and1 neemt deel aan groene hosting-inspanningen

Deze functies hebben niet per se iets te maken met uw ervaring met 1and1-hosting, maar u kunt er gerust op zijn dat u samenwerkt met het bedrijf dat de impact op het milieu waardeert. Hun datacenters zijn geïnstalleerd met een hernieuwbare energiebron en oefenen volledig papierloze facturering uit – een functie die veel mensen leuk vinden. Ze zijn geen HostPapa, maar we kunnen hun knipoog naar een groenere bedrijfsvoering waarderen.

Ze zijn een beetje chiquer geworden dan hun goedkope verleden.

Nadelen van 1 en 1 hosting

Maar extraatjes die een geweldige hostingservice niet maakt! Hier zijn enkele grote problemen die ons ervan weerhouden 1and1-hosting van harte aan te bevelen.

1) Klantenservice is snel, maar niet erg nuttig

1and1 biedt 24/7 ondersteuning via telefoon en e-mail, en voor het grootste deel reageren ze erg snel. Het probleem is dat hun vertegenwoordigers niet veel technische kennis hebben, en dit is echt te zien wanneer je ze aan de telefoon krijgt. Als u de middelen heeft om ze door te nemen en uw probleem adequaat te beschrijven, bespaart u veel heen en weer tijd. Maar de realiteit is dat de meeste klanten de ins en outs van webhosting niet weten, of precies welk probleem hun website laag houdt, ze weten gewoon dat er iets kapot is en moet worden opgelost.

De klantenservice van 1and1 mist ook een live chat-ondersteuningsfunctie. Het is een beetje vreemd dat zo’n groot bedrijf met zoveel middelen zo’n handige en veelgebruikte methode voor ondersteuning mist.

Omdat 1and1 al zo lang bestaat en zoveel klanten bedient, is het web bezaaid met vreselijke recensies over hen. De overgrote meerderheid van deze negatieve beoordelingen verwijst, niet verwonderlijk, naar de klantenservice. De reputatie van 1and1 gaat hen echt vooruit en de recensies zijn in de loop van de jaren niet verbeterd. Dit doet ons geloven dat klantenservice voor hen een bijzaak is.

2) Geen cPanel en hun dashboard is verwarrend

1and1 kiest ervoor af te zien van de industriestandaard voor backend-dashboards, cPanel. Dit is niet per se een nadeel op zich. Tal van zeer aan te bevelen hosts zoals Flywheel en Dreamhost gebruiken een aangepast dashboard. Immers, cPanel is niet de meest gepolijste applicatie die er is en het zou een beetje gemakkelijker kunnen zijn om te navigeren. Het probleem is dat het aangepaste dashboard van 1and1 eigenlijk minder aantrekkelijk en veel verwarrender is dan cPanel. Ten eerste is het meest prominente deel van het dashboard zelf een menu met upsells. Ten tweede zijn geen van de meest gebruikte basisfuncties (zoals de bestandsdirectory of WordPress-installaties) duidelijk zichtbaar. Met cPanel wordt het in ieder geval zo vaak gebruikt dat er online veel bronnen zijn die u kunnen helpen erachter te komen wat u moet doen. Dit is niet echt het geval met 1and1 en het bellen naar de klantenservice om een ​​eenvoudig probleem op te lossen, zoals: “Hoe voeg ik een ander domein toe aan mijn account?” zorgt voor een enorme tijdverspilling met veel kansen om verder gefrustreerd te worden.

3) Niet-indrukwekkende uptime & Snelheid

Alle problemen met klantenservice en een verwarrend dashboard kunnen worden vergeven als 1 en 1 ongelooflijk betrouwbaar en snel blijken te zijn. Maar de realiteit is dat ze gewoon gemiddeld zijn, misschien zelfs een beetje onder het gemiddelde van de tijd. De laadtijden van de pagina’s van 1and1 liggen in het bereik van 700-800 ms, wat ze aan de langzame kant van de belcurve plaatst. En hoewel ze trouw blijven aan hun uptime-garantie van 99,9%, komen ze niet in de buurt van ultrabetrouwbare hosts zoals Siteground of A2 Hosting.

 

Bottom Line

Het is moeilijk om nee te zeggen tegen onbeperkte websites en bandbreedte voor minder dan een dollar per maand, maar 1en1 geeft nog veel meer redenen om nee te zeggen. U kunt veel waar voor uw geld krijgen als u al veel domeinen bij hen heeft, maar de frustraties met betrekking tot hun snelheid, gebruikerservaring en klantenservice blijven bestaan.

1&1 Ionos Hosting-prijzen & Plannen

Wat zijn uw opties voor 1&1 Ionos-hosting?

Het is verwarrend omdat elke webhost het anders presenteert. Uw behoeften verschillen afhankelijk van het type site dat u bouwt.

Wat we geweldig vinden aan 1&1 Ionos is dat ze de plannen eigenlijk vrij duidelijk uitzetten. Ze zijn eenvoudig en to the point.

1-en-1 prijstabel

Hier volgt een kort overzicht van de opties:

EssentieelBedrijfDeskundige
Prijzen$ 4 / maand$ 8 / maand$ 14 / maand
Gratis domeinJaJaJa
SSL-certificaatJaJaJa
24/7 ondersteuningJaJaJa
Websites1Maximaal 5Tot 50
Opslag10 GB100 GB500 GB
Databases 10 (1 GB SSD)25 (1 GB SSD)50 (1 GB SSD)
Emailaccounts1025500
Gratis domeinJaJaJa
Initial Performance LvlBasicLvl 1Lvl 3
SiteLock MalwarebeschermingJa
Content Delivery Network (CDN)Ja
Best voorStarter staatGrote webprojectenMeerdere grote webprojecten

Onze deskundige mening? De plannen zijn redelijk, maar als u zich op een specifiek platform zoals WordPress bevindt, zijn deze hostingplannen vrij eenvoudig en hebben ze mogelijk niet alle functies die u wilt.

Maar als u basishosting wilt, ga hier dan voor!

En wauw gaan ze in details als je het echt wilt, hier scrollen we door de pagina:

1 & 1 ionos scrollt

Bekijk meer functies

1&1 Hosting Q&Net zo

1&1 is een hostingsite die graag met individuen en bedrijven samenwerkt. Als u een klein bedrijf of blog heeft, heeft u mogelijk een aantal verschillende beschikbare hostingsites onderzocht. Hiervoor zijn enkele van de meest gestelde vragen over 1 nodig&1, waardoor u meer informatie krijgt om te beslissen over een hostingsite.

Waar komt 1&Ik heb kantoren?

1&1 bevindt zich over de hele wereld. Ze hebben vestigingen in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, het VK, Polen, Canada, Italië, Mexico en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Chesterbrook, PA in de Verenigde Staten. Het datacenter bevindt zich in Lenexa, KS, bij een groene faciliteit. Ze bevatten alle apparatuur waarmee gebruikers alles kunnen hebben wat ze nodig hebben.

Wat Windows-hosting doet 1&1 aanbieding?

1&1 biedt hosting voor Windows- en Linux-hosting voor beide gebruikers. Je kunt 1 gebruiken&1 om u te helpen bepalen welke weg voor u beter is. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met 1&1 voor hulp.

Is er een uptime-garantie?

1&1 geeft wel een uptime garantie. Ze garanderen een uptime van 99,99%. Als het onder het uptime-percentage valt, kunt u krediet voor de downtime aanvragen. Afhankelijk van hoeveel downtime je ervaart, ontvang je een tegoed voor de downtime.

Is het mogelijk om meerdere sites en domeinen op een account te houden?

Ja, dat kan. Onbeperkte websites zijn beschikbaar voor de meeste 1&1 plannen, hoewel het aantal databases mogelijk een limiet heeft. Dit kan van invloed zijn op hoeveel sites u wilt maken. De WordPress-abonnementen hebben meer beperkingen en de goedkopere abonnementen beperken klanten tot 1 of 5 sites.

Wat zijn de ondersteuningsopties?

1&1 biedt verschillende manieren van ondersteuning voor hun klanten. 24/7 technische ondersteuning is beschikbaar via de telefoon, live chats en e-mail. Hun GoToAssist is een vorm van hulp op afstand. Er moet wel software op uw computer worden geïnstalleerd, en 1&Ik heb toegang tot uw computer vanuit hun omgeving.

Is er een geld-terug-garantie?

Er is een geld-terug-garantie van 30 dagen voor degenen die de service willen stopzetten. Niet alle cloudhosting komt in aanmerking voor een geld-terug-garantie, dus u moet 1 raadplegen&1 als u de service wilt beëindigen om te zien of u in aanmerking komt.

Zijn er installatieprogramma’s met één klik beschikbaar??

Ja er zijn. Als je Linux gebruikt, heeft het Click&Build, een installatiepakket met één klik. Het bevat meer dan 120 scripts en web-apps voor hun klanten. Als je met dit plan gaat, wordt het geleverd met WordPress, Joomla, Drupal, Magento, TYPO3, phpBB en Moodle.

Zal 1&1 migreer een bestaande website?

Helaas 1&1 migreer een gratis website niet gratis. Je kunt het zelf doen of 1 hebben&Ik doe het tegen betaling. De uitrusting 1&1 gebruik brengt kosten met zich mee, daarom kunnen ze een website niet gratis migreren.

Wat is het minimale contract voor het gebruik van 1&1?

Wanneer u contractopties zoekt, 1&1 heeft een minimale looptijd van een maand van de meeste van hun plannen. Het is ideaal voor diegenen die willen overschakelen als ze er niet van houden. Als u geen 1 gebruikt&1 voor de volledige 30 dagen, komt u mogelijk in aanmerking voor een volledige terugbetaling op uw account.

Wat is het configuratiescherm dat bij het plan wordt geleverd?

Wanneer u zich aanmeldt voor een plan met 1&1, heeft het een eigen bedieningspaneel. Het cPanel wordt geleverd, maar alleen voor cloudhostingplannen. Als je een Windows-gebruiker bent, heb je Plesk voor je configuratieschermopties. Voor al uw vragen kunt u met een vertegenwoordiger spreken.

Zou 1&1 geschikt zijn voor een e-commerce website?

Absoluut. Ze hebben hostingplannen gericht op e-commerce websites. Er zijn e-commerce scripts en apps. Dit maakt deel uit van de Click&Pakket bouwen 1&1 aanbiedingen. Als u een SSL-certificaat nodig heeft, 1&1 zal het aankoopcertificaat verstrekken. U kunt open applicaties zoals Magento, PrestaShop, osCommerce of Zen Cart gebruiken voor uw e-commerceplatform.

Is 1&1 goed voor beeldhosting en galerijen?

Ja, dat zijn ze. Voor elk abonnement wordt onbeperkte schijfruimte en bandbreedte aangeboden. De klik&Build-installatiepakket met één klik heeft verschillende soorten scripts voor fotogalerijen. Het mag geen probleem zijn, tenzij er grote bestanden moeten worden gedownload. Als u vragen heeft over uw pakket, kunt u contact opnemen met 1&1 voor antwoorden.

Kan ik een CDN krijgen via 1&1?

Ja, dat kan. CloudFlare is gratis bij sommige van de hostingpakketten, inclusief WordPress-hosting. Mirage en Railgun zijn bij het pakket inbegrepen en als u een pro CDN-pakket wilt, is het beschikbaar.

Welke pakketten zijn het beste voor 1&1 basis webhosting?

Er zijn talloze standaard webhostingpakketten beschikbaar met 1&1. Ze zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig om uw ideale website op te zetten. Het instappakket is ideaal voor webontwikkelaars die van een klein bedrijf willen uitgroeien tot een groeiend bedrijf en tools bieden om eenvoudige en operationele op HTML gebaseerde websites te maken. 1&1 biedt een mid-level pakket dat krachtiger is, betere prestaties levert en maximale opslagruimte biedt, wat een professionele aanwezigheid op het web mogelijk maakt. Het premium pakket aangeboden door 1&1 heeft superieure prestaties en opslag, omvat onbeperkte webruimte en host tegelijkertijd meerdere sites. Het bevat een deskundige app-ondersteuning waarmee u het meeste uit de ontwikkelingssoftware kunt halen.

Zal 1&1 bieden ontwikkelingsondersteuning zodra de hosting start?

1&1 is toegewijd aan het werken met hun klanten en ze hebben meerdere manieren om u te helpen bij het ontwikkelen en laten groeien van uw website. De 1&1 Website Builder biedt u de mogelijkheid om uw ideale website te maken. De eenvoudige en intuïtieve interface helpt u bij het maken van uw verbluffende en functionele website. Er zijn professionele sjablonen beschikbaar voor het selecteren en bewerken van desktop- en mobiele apparaten. Met de NetObjects Fusion heeft de gebruiker volledige controle en creativiteit voor zijn website. 1&1 helpt uw ​​website de aandacht van mensen te trekken door de 1&1 Nieuwsbrief-tool, social media-output en 1&1’s SEO-tool om de aandacht van mensen te trekken. Met de krachtige analysetools kunt u zien hoe uw website presteert en hoe bezoekers uw website gebruiken.

Doet 1&1 bieden een gratis webhostingplan?

Helaas 1&1 heeft geen gratis plan hostingplan beschikbaar. De meeste klanten die een professionele website willen die 24/7 werkt, en de apparatuur 1&1 toepassingen zijn enkele van de beste. De hostingpakketten bevatten een uniek domein, bijpassende e-mailaccounts voor hun klanten en ondersteuning voor verschillende talen en databases, die allemaal betaalbaar zijn. De eerste maand is gratis en kan enkele maanden worden verlengd. Als u ervoor kiest om een ​​contract te hebben, zijn de eerste paar maanden gratis en beginnen de betalingen zonder verborgen kosten. Als u ervoor kiest om geen contract te ondertekenen, begint de normale prijs, maar krijgt u de eerste 30 dagen nog steeds gratis. Als je je abonnement binnen de eerste 30 dagen wilt annuleren, ontvang je je geld terug. Het is een manier om te zien of je het pakket leuk vindt om te zien of het goed bij je past.

Welke beveiligingsmaatregelen zijn getroffen?

Beveiliging is belangrijk voor elke klant en 1&1 streeft ernaar om elke website te beschermen. Het krachtige datacenter beschikt over de nieuwste technologieën. Ze hebben een connectiviteit van 300 Gbit / s (extern) en een hoge betrouwbaarheid voor het hosten van websites. De verbeterde SSL-beveiliging omvat een externe firewall, die aanvallen van buitenaf voorkomt. Het herstel van de webruimte biedt veiligheid voor waardevolle gegevens voor Linux-hosting. Als er een aanval is, kunnen beheerders gegevens tot 6 dagen herstellen vanaf de back-ups van de website. Alle individuele bestanden in afzonderlijke mappen kunnen ook worden hersteld. De 1&1 SiteLock voert maandelijkse scans uit op applicaties, SQL, injectiescans en cross-site scripting. Eventuele kwetsbaarheden worden verholpen voordat hackers de kans krijgen ze te misbruiken. Als je gaat met de 1&1 SiteLock Premium-pakket, het scant tot 500 pagina’s, wat uw bedrijf gemoedsrust geeft.

Welke opties zijn beschikbaar voor uitbreiding?

Telkens wanneer u uw website wilt uitbreiden, 1&1 heeft flexibele plannen beschikbaar. Als er meer opslag- en prestatie-opties nodig zijn, is een simpele upgrade alles wat nodig is. De geografisch redundante servers 1&1 toepassingen zijn de nieuwste technologie en software. De functies die beschikbaar zijn via 1&1 kan op elk moment worden geüpgraded, inclusief de 1&1 SiteLock Basic en 1&1 CDN. SEO Pro, Search Engine Marketing en ListLocal maken allemaal deel uit van de basis hostingpakketten. U kunt extra functies toevoegen die u nodig heeft, zodat u uw kosten laag en het onderhoud minimaal kunt houden. De open source apps, zoals WordPress, Joomla! en met Drupal kunt u de functies in de toekomst toevoegen. Ze hebben slechts een paar simpele muisklikken nodig om te installeren.

Wat is het ondersteuningssysteem voor webhosting 1&1 aanbiedingen?

1&1 is verheugd om meer dan 13 miljoen klanten te bedienen en hun ervaring heeft elke klant veel hulp geboden. Hun technische experts zijn hoog opgeleid en bieden 24/7 telefonische en e-mailondersteuning voor alle hulp die u nodig heeft. Alle vragen over hun producten worden snel beantwoord en u kunt het juiste product vinden voor wanneer uw bedrijf groeit. 1&1 bestaat sinds 2001 en is een van de leiders op het gebied van sitehosting. Hun klantenservice is erkend voor het hosten van prijzen en getuigenissen van klanten bevelen allemaal 1 aan&1. Zelfs als je met website hosting hebt gewerkt, 1&Ik kan u alle hulp bieden die u nodig heeft. 1&1 is hier om u te helpen uw site te verbeteren en uw bedrijf tot een succes te maken.

Hoe kom ik in contact met 1&1 voor hulp?

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met 1&1 voor alle hulp die u nodig heeft. Voor vragen of moeilijkheden die u heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de experts op 1-866-991-2631. Voor vragen over facturering kunt u contact opnemen met 1-877-300-8316 voor hulp. Alle webhostingbestellingen kunt u online of telefonisch doen via de verkoopafdeling op 1-844-871-2631. Meer op 1and1.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map