A Small Orange Beoordelingen mei 2020 – Prijzen en abonnementen hosten

Hoe goed is een kleine oranje hosting?


A Small Orange Beoordelingen 3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (2 stemmen) Pros

 1. Verschillende gedeelde plannen om uit te kiezen
 2. Onbeperkte e-mailadressen van elk domein
 3. Uitstekende ondersteuning
 4. Biedt alle soorten hosting aan

Nadelen

 1. Schijfruimte en bandbreedte beperkt voor alle abonnementen
 2. Kan geen mobiele sites maken

Support3Speed2.5Functies3.5Waarde2.5Transparantie3.5

Onze officiële ‘A Small Orange’ Hosting Review

A Small Orange is een kleine, maar robuuste webhostingprovider met veel solide opties en functies. Hun interface is gemakkelijk te gebruiken en hun hostingopties maken het nog gemakkelijker om te vinden wat je zoekt. Het is erg leuk om een ​​hostingbedrijf te vinden dat niet probeert je te storen.

Beste eigenschappen van ‘A Small Orange’ Hosting

Als een van de weinige bedrijven die meer voor hen hebben dan tegen hen, pakt A Small Orange precies in wat je van een hostingbedrijf verwacht – met een paar extra kersen bovenop.

Verschillende gedeelde plannen om uit te kiezen

A Small Orange doet geweldig werk om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u voor betaalt. In plaats van de standaard kleine, middelgrote en grote plannen te hebben, verdeelden ze hun aanbod om te proberen aan uw behoeften te voldoen. Als je maar een kleine website nodig hebt omdat je maar een paar foto’s van de vakantie van vorig jaar wilt hosten voor de rest van je familie, dan hoef je niet zoveel te betalen voor je hosting als de volgende man die een e-commerce website.

Eerlijke webhosting

Er is veel te zeggen voor consistentie. Een marketingtruc die ik mensen keer op keer heb zien gebruiken, is te weinig beloven en te veel af te leveren. Dat kan in sommige gevallen werken, maar A Small Orange is het daar niet mee eens. Ze leveren precies wat ze beloven zonder te proberen je te overspelen op dingen die je niet nodig hebt. Bovendien gebruiken ze hun middelen beter dan sommige van hun concurrenten. Als u voor een bepaald aantal bronnen voor op een server betaalt, is dat precies wat u krijgt – zonder in te boeten aan kwaliteit als u maximaliseert wat u gebruikt.

Alle soorten hosting

A Small Orange heeft voor bijna iedereen een plan. Ze hebben de standaard gedeelde, VPS- en dedicated hostingplannen, maar ze hebben ook verschillende opties binnen elk plan. Bovendien hebben ze een speciale categorie voor de ondernemers die proberen een e-commerce website te starten. De bedrijfsplannen bevatten een gratis SSL-certificaat bij elk plan. Oh ja – ze hebben ook reseller-hosting.

Onbeperkte e-mailadressen van elk domein

E-mailadressen moeten standaard zijn voor veel hostingproviders. Maar dat is niet zo. Ik heb zelfs een aantal hostingbedrijven gezien die helemaal geen e-mail aanbieden. Het is leuk om te zien dat A Small Orange niet alleen e-mail levert, maar ook een onbeperkt aantal e-mailadressen voor elk domein. Dat betekent dat als u een e-commercewebsite start, elke werknemer zijn of haar eigen e-mailadres kan hebben, compleet met hun eigen inloggegevens.

Fantastische selectie van webapplicaties

Dit is waar A Small Orange verder gaat dan de normale mogelijkheden en verantwoordelijkheden van hostingbedrijven. Wanneer u zich aanmeldt bij A Small Orange, kunt u WordPress met één klik installeren. Wil je een kalender? Uitstekende keuze! Installeer uw agenda, software voor winkelwagentjes en meer met A Small Orange’s fantastische selectie webapplicaties.

Uitstekende ondersteuning

Hun ondersteunend personeel is deskundig en snel. Je hebt toegang tot 24/7 telefonische en e-mailondersteuning. Ze hebben het ook live chat, maar dat is niet beschikbaar in het weekend. Maar zelfs hun weekendondersteuning is snel. Bovendien doen ze er alles aan om al uw problemen op te lossen.

Bedrijf dat zich toelegt op groen gaan

A Small Orange koppelt 150 procent van hun energieverbruik aan certificaten voor hernieuwbare energie. Bovendien laten ze hun werknemers telewerken – ze werken vanuit huis. Dat betekent dat ze niet hoeven te betalen voor een grote hoeveelheid kantoorruimte, en het houdt meer auto’s van de weg. Werknemers die telewerken, hebben doorgaans een hoger moreel en zijn gelukkiger – en dat blijkt uit hun klantenservice.

Nadelen van ‘A Small Orange’ Hosting

Precies toen we dachten dat A Small Orange-hosting perfect was, vonden we een paar dingen waarvan we dachten dat ze konden verbeteren. Dit is wat we hebben gevonden.

Schijfruimte en bandbreedte beperkt voor alle abonnementen

Ze plaatsen een datadop op al hun plannen. Wanneer een hostingprovider onbeperkte bandbreedte en schijfruimte aanbiedt, verwachten ze niet dat hun klanten een obscene hoeveelheid middelen gebruiken. Door deze limieten echter aan mensen te stellen, is het meer een mentale barrière die een stressfactor kan toevoegen, waardoor mensen nauwlettend in de gaten houden hoeveel bandbreedte en schijfruimte daadwerkelijk worden gebruikt.

Kan geen mobiele sites maken

A Small Orange biedt software voor het bouwen van websites. Wat ze echter niet doen, is software leveren waarmee mensen mobiele versies van hun websites kunnen bouwen. Met steeds meer mensen die op het internet surfen met mobiele apparaten, zou je denken dat A Small Orange zou beseffen dat het in hun belang zou zijn om mensen een gemakkelijke manier te bieden om mobiele websites te bouwen.

Bottom Line

A Small Orange doet er alles aan om ervoor te zorgen dat ze niet alleen hebben wat hun klanten nodig hebben, maar ook wat ze willen. Vanuit het perspectief van een klant kan dit echt in hun voordeel werken. Als we echter merken dat we geen mobiele sites kunnen maken, willen we eigenlijk ergens anders gaan zoeken.

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map