Amazon Web Services-beoordelingen mei 2020 – Is AWS de beste?

Hoe goed is Amazon Web Services Hosting?


Beoordelingen van Amazon Web Services 4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (8 stemmen) Pros

 1. Automatisch schaalbare opslag
 2. Bied een Pay-Per-Use-model aan tegen lage kosten
 3. Uitstekende ondersteuningsopties
 4. Een gratis abonnement voor nieuwe gebruikers
 5. Grote terabyte-bestanden

Nadelen

 1. Standaardpakketten zijn niet beschikbaar
 2. Prijzen variëren per locatie
 3. U moet uw gebruik schatten en berekenen
 4. Ondersteuning moeilijker te contacteren

Support3Speed4.5Functies4.5Waarde4.5Transparantie3.5

Onze officiële Amazon Web Services Hosting Review

Amazon Web Services, beter bekend als Amazon S3 voor “eenvoudige opslagoplossing”, is meer een cloudopslagoplossing en dan een hostingoplossing. Hoewel ze geen typische pakketten hebben die u bij hostingproviders zou kunnen zien, hebben ze wel andere, soms lucratieve, opties beschikbaar.

Beste functies van Amazon Web Services

Amazon is een groot bedrijf. Wat begon als een eenvoudige online boekwinkel, veranderde met succes in de volgende Wal-Mart online. Voor elk tastbaar product dat wordt verkocht, verkoopt Amazon het waarschijnlijk. Dit zijn de beste functies van Amazon Web Services.

Automatisch schaalbare opslag

Amazon biedt automatisch schaalbare opslag. Dit betekent dat Amazon je account automatisch aanpast, ongeacht hoe druk je website wordt of hoeveel ruimte je nodig hebt. Dit betekent dat u nooit de fout ‘bandbreedte overschreden’ krijgt. Dit is een van de unieke kenmerken van Amazon, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over wat er met uw gegevens of uw bezoekers kan gebeuren als uw gebruik toeneemt.

Betaal per gebruik; Goedkoop

Amazon Web Services biedt een pay-per-use-model. Dit levert een goedkoper model op omdat u alleen betaalt voor wat u gebruikt. Er is geen vast tarief of per maandmodel beschikbaar. Amazon Web Services vereist dat u uw gegevens in zogenaamde ‘buckets’ plaatst. Als gebruiker betaalt u een tarief ‘per gigabyte’ en ‘per verzoek’ voor het overzetten van gegevens in en uit uw bucket.

Het goede nieuws is dat Amazon deze verzoeken met duizenden in rekening brengt. Het zijn geen geld-hongerige moguls die je bij elke stap willen nikkelen.

Uitstekende ondersteuningsopties

Amazon heeft de lat hoger gelegd als het gaat om klantenondersteuning. Zoals u wellicht weet, verkoopt Amazon veel meer dan alleen hostingruimte. Ze verkopen bijna elk denkbaar fysiek, tastbaar product ter wereld. Ze hebben een klantenservicemodel gemaakt dat anderen proberen na te bootsen. Hun werknemers zijn in staat om een ​​breed scala aan verzoeken van klanten te behandelen, waardoor klanten tevreden zijn zonder een hoop bureaucratische rompslomp in de weg. Er zijn vier serviceniveaus die u kunt openen met Amazon Web Services. Deze omvatten Basic, Developer, Business en Enterprise. Basisondersteuning is inbegrepen bij alle accounts. Op het basisniveau ontvang je het hele jaar door 24/7 ondersteuning met toegang tot klantenservice, toegang tot forums, toegang tot technische ondersteuning voor gezondheidscontroles, een zelfhulpmiddelcentrum en veelgestelde vragen over producten..

Een gratis abonnement voor nieuwe gebruikers

Amazon biedt een gratis abonnement voor nieuwe gebruikers met de volgende functies:

 • 5 GB schijfruimte.
 • 20.000 GET-verzoeken (zie ‘bucket’-model hierboven)
 • 2000 PUT-verzoeken (zie “bucket” -model hierboven)
 • 15 GB aan uitgaande gegevensoverdracht gedurende één jaar.

Een volledig gratis en bruikbaar account is een zeldzaamheid onder hostingproviders van websites.

Grote terabyte-bestanden

Een heel leuke functie van Amazon Web Services is het feit dat je bestanden tot 5TB kunt overzetten. De meeste harde schijven komen niet eens in de buurt van dat formaat – en ze verwerken allerlei soorten gegevens. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit een bestand van 5 TB of groter gezien. Als u een afbeelding van een 5 TB harde schijf hebt gemaakt, is die limiet mogelijk bereikt. Het punt is dit. Amazon Web Services verwerkt vrijwel elk bestand dat u erin gooit – zelfs de grootste foto’s en video’s met de hoogste resolutie.

Nadelen van Amazon Web Services

Het is nogal oneerlijk om Amazon Web Services te vergelijken met andere hostingproviders. Ze zijn niet uw typische webhostingbedrijf.

Standaardpakketten zijn niet beschikbaar

Amazon Web Services vergelijken met andere meeste andere hostingproviders is als het vergelijken van appels met sinaasappels. Wanneer u uw website host met Amazon Web Services, kunt u scripts op de client uitvoeren, maar scripts op de server zijn niet beschikbaar. Ze ondersteunen alleen statische websites. Als u van plan bent om een ​​e-commerce website te runnen, zal Amazon Web Services niet voor u werken.

Prijzen variëren per locatie

Amazon is een wereldwijd bedrijf. Er wordt van hen verwacht dat ze in Australië andere prijzen hanteren dan in de Verenigde Staten. Binnen een land zou ik echter verwachten dat de prijzen consistent blijven. Met Amazon krijg je dat niet altijd. Als u bijvoorbeeld in de regio Noord-Virginia in de Verenigde Staten woont, kunt u gratis uitgaande diensten naar Amazon krijgen, maar nergens anders.

U moet uw gebruik schatten en berekenen

Het pay-per-use-model heeft een keerzijde. Wanneer u een vast bedrag per maand betaalt, weet u hoeveel u betaalt en waarvoor u betaalt. Als u een pay-per-use-model heeft, moet u uw verbruik schatten en berekenen, zodat u goed kunt budgetteren.

Bottom Line

Amazon Web Services is een van de beste of een van de slechtste webhostingproviders, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt. Ze zijn geen goede oplossing voor het uitvoeren van e-commerce-websites. Als u echter van plan bent een statische website te gebruiken die voornamelijk wordt gebruikt voor cloudopslag, staat Amazon Web Services u terzijde.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map