Arvixe Hosting Reviews mei 2020: is Arvixe goed?

Arvixe Hosting Reviews mei 2020: is Arvixe goed?

Arvixe Hosting Reviews mei 2020: is Arvixe goed?

Hoe goed is Arvixe Hosting?

Arvixe is een veelbelovend hostingbedrijf met een sterke functieset. Ze hebben een aantal goede dingen, zoals een breed scala aan hostingplannen en een heleboel tools om u op weg te helpen. Sommige nadelen zijn onder meer een slechte up-time en een trage respons op ondersteuning. Een van de meest frustrerende dingen is slechte ondersteuning, dus houd daar rekening mee wanneer je hosts vergelijkt.


Arvixe beoordelingen 3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (4 stemmen) Pros

 1. Veel tools voor het bouwen van websites
 2. Onbeperkte maandelijkse gegevensoverdracht
 3. Onbeperkte domeinen en e-mailadressen
 4. Zowel op Linux als op Windows gebaseerde servers
 5. Breed scala aan hostingplannen

Nadelen

 1. Slechte uptime
 2. Lange klantenservice houdt tijden

Ondersteuning 2.5 Snelheid 2.5 Functies 3.5 Waarde 3 Transparantie 3.5

Onze officiële Arvixe Hosting Review

Op een gegeven moment stond Arvixe bovenaan. Ze waren zelfs de koning van de heuvel wat PC Mag betreft. Op papier hebben ze veel potentie. Testen in de echte wereld vertellen ons echter dat ze wat werk te doen hebben.

Beste eigenschappen van Arvixe Hosting

Arvixe-hosting heeft een van de beste mogelijkheden die we hebben gezien. Het lijkt er echt op dat ze hun spullen bij elkaar hebben en dit is waarom.

Geschikt voor het bouwen van websites

De hele reden waarom mensen een hostingservice nodig hebben, is dat ze een website kunnen bouwen. Wanneer een webhostingbedrijf capabele tools voor het bouwen van websites aanbiedt, is het alsof ze twee vliegen in één klap slaan. Dit soort tools is vooral handig voor beginners die hun handen nauwelijks vuil maken. Ze zijn compatibel met Softaculous Script Installer, wat betekent dat u met één klik apps en plug-ins rechtstreeks op uw website kunt installeren.

Onbeperkte maandelijkse gegevensoverdracht

Veel webhostingproviders plaatsen vaak een limiet op uw gegevensoverdracht. Ze kunnen ofwel het aantal e-mailadressen beperken dat u bij uw domein kunt registreren, hoeveel domeinen u heeft, of gewoon hoeveel gegevens u kunt overdragen tussen uw clientcomputer – uw laptop die u voor u heeft staan ​​- en hun server. Het is ook bekend dat hostingproviders limieten stellen aan het aantal bezoekers dat een website per maand kan hebben. Arvixe doet dat allemaal weg – u gemoedsrust met onbeperkte maandelijkse gegevensoverdrachten. U hoeft zich geen zorgen te maken over wat u overzet of hoe groot de bestanden zijn – het kan Arvixe niet schelen.

Onbeperkte domeinen en e-mailadressen

De mogelijkheid om onbeperkte gegevensoverdrachten te hebben, houdt hier niet op. Arvixe-hosting maakt het ook niet uit hoeveel verschillende e-mailadressen u bij uw domein wilt registreren. Zo kunt u voor al uw medewerkers of collega’s een apart en duidelijk e-mailadres opgeven. Arvixe-hosting is perfect voor degenen die zich bezighouden met domein flipping. Wat dit betekent is dat u een domeinnaam koopt en deze “parkeert” – u houdt hem tegen en wacht tot iemand hem bij u koopt.

Zowel op Linux als op Windows gebaseerde servers

Veel webhostingbedrijven bieden op Linux gebaseerde servers of op Windows gebaseerde servers aan, maar niet beide. Iedereen heeft voor- en nadelen. Hoewel veel mensen zullen zeggen dat Linux een beter besturingssysteem is, robuuster en open source is, zijn veel meer mensen bekend met op Windows gebaseerde servers dan op Linux gebaseerde servers. Hoe dan ook, Arvixe-hosting maakt het niet uit met welke u liever gaat, omdat ze beide bieden.

Breed scala aan hostingplannen

Arvixe heeft een breed scala aan hostingplannen, te beginnen met de meest voorkomende – het shared hostingplan. Het shared hostingplan wordt geleverd met SSL-certificaten, die cruciaal zijn voor het runnen van een e-commerce website. De volgende stap biedt dedicated class servers, wat betekent dat u uw eigen dedicated server voor uw bedrijf heeft. Het verschil tussen de gedeelde hostingplannen en dedicated hostingplannen is dat met dedicated hostingplannen de volledige fysieke server en de bijbehorende bronnen van jou zijn om te gebruiken – ze worden niet gedeeld tussen verschillende clients. Tussen gedeelde hostingplannen en dedicated hostingplannen staan ​​VPS-klassenservers waarmee u uw eigen virtuele privéserver kunt hebben. Al deze plannen zijn essentieel en geven u de mogelijkheid om uw bedrijf op te schalen naarmate het groeit.

Nadelen van Arvixe Hosting

Zoals ik al eerder zei, ziet Arvixe-hosting er fantastisch uit op papier. Ze hebben echter een aantal lacunes die gewoonweg onaanvaardbaar zijn.

Slechte uptime

Met deze hiaten is de hoeveelheid uptime die u kunt verwachten met Arvixe-hosting. Binnen een periode van twee weken was Arvixe-hosting in totaal 29 minuten en 41 seconden down. We hadden het zo ingesteld dat we konden zien hoeveel tijd onze website niet beschikbaar was. Het aanstootgevende deel van deze slechte uptime was dat het niet te wijten was aan een specifiek probleem. De 29 minuten en 41 seconden waren sporadisch verspreid – een paar seconden hier in een paar seconden daar. Dat vertelt me ​​dat er iets mis is met de verbinding en dat een groter probleem de schuld is.

Lange klantenservice houdt tijden vast

Er is nog niet zo lang geleden een enquête gehouden waarin ze een grote groep mensen vroegen wat volgens hen een definitie was van slechte klantenservice. De belangrijkste factor waardoor klanten het ene bedrijf verlieten en naar het andere gingen, was mensen in de wacht zetten. Mensen houden er niet van om in de wacht te staan, vooral als ze ondersteuning nodig hebben. De lange wachttijden voor Arvixe-hosting voor klanten is een volledig te voorkomen probleem waar ze op moeten letten.

Bottom Line

Arvixe-hosting heeft veel potentieel. Ze waren zelfs een van de beste. Op dit moment, op het moment van schrijven eind 2015, is onze aanbeveling dat je ergens anders kijkt. Arvixe-hosting heeft echter voldoende potentieel en een uitstekende geschiedenis van webhosting. Daarom wil ik ze in de gaten houden om te zien of ze de gaten kunnen opvullen en opnieuw een rijzende ster kunnen worden.

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector