Beoordelingen van Site5 – Is Site5 geschikt voor uw site?

Beoordelingen van Site5 – Is Site5 geschikt voor uw site?

Beoordelingen van Site5 – Is Site5 geschikt voor uw site?

Wat is Site5 Hosting?

Site5, opgericht in 1999 tijdens de dotcom-boom en gevestigd in Dallas, Texas, is een webhostingbedrijf onder de paraplu van Endurance International Group. EIG is ook eigenaar van onder meer Bluehost en HostGator. Site5 is gespecialiseerd in een boutique webhosting-ervaring gericht op ontwerpers en ontwikkelaars.


Hoe goed is Site5 Hosting?

Site5 is een premium hostingbedrijf met gegarandeerde uptime, snelheid en technische ondersteuning. Wat ze echt onderscheidt van hun concurrenten, is dat ze een compleet aanbod bieden gratis proefperiode van 30 dagen. Dit zijn allemaal solide verkoopargumenten, maar over het geheel genomen is Site5 niet erg innovatief en duurder dan de meeste concurrenten. Een paar van hun voordelen kunnen ze in specifieke gevallen de moeite waard maken, maar voor het grootste deel doen tal van andere hosts hetzelfde of beter voor goedkoper.

Zie officiële site Site5 beoordelingen 3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (3 stemmen) Pros

 1. Schaalbare plannen
 2. Onbeperkte bandbreedte en schijfruimte
 3. Host meerdere websites
 4. SSL-certificaten worden standaard geleverd
 5. Selectie van meerdere serverlocaties
 6. 30 dagen gratis uitproberen

Nadelen

 1. Geen SSD-opslag
 2. Duurder dan de meeste
 3. Slechts één domein op het goedkoopste plan

Samenvatting Er is niets dat Site5 doet dat noodzakelijkerwijs verkeerd is, we verwachten alleen meer voor de premium prijzen en de op ontwikkelaars gerichte marketing. Over het algemeen zijn snelheid, uptime en ondersteuning allemaal perfect geschikt. Maar als multi-admin-mogelijkheden of een selectie van verschillende locaties grote verkoopargumenten voor u zijn, kan Site5 een goede keuze zijn. Degenen die op zoek zijn naar budgetgastheren of een echt premium ervaring, moeten ergens anders kijken. Support3.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Onze officiële Site5 Hosting Review

Met veel ervaring en veel tittilerende beloften gericht op ontwerpers en ontwikkelaars, heeft Site5 veel aantrekkelijke functies die hen een solide reputatie en klantenbasis hebben opgeleverd. Maar levert Site5-hosting echt op gezien de premium prijzen die ze in rekening brengen?

Beste functies van Site5-hosting

Site5 geeft absoluut de indruk te weten wat ze doen. Vergelijk hun slanke startpagina met de cartoonachtige likes van HostGator of GoDaddy en het lijkt echt alsof je voor de meer geavanceerde hostingoptie kiest. En er is genoeg om van te houden!

Echte ontwikkelaars, veel ervaring

Als je een technische achtergrond hebt, gebruikt Site5 ‘developer-speak’ waardoor het echt lijkt alsof je eindelijk een hostingprovider hebt gevonden die jouw taal spreekt. Ze beweren dat ze hun serversnelheid behouden omdat ze hun gedeelde servers nooit te veel belasten met te veel gegevens van klanten. Hun ondersteunend personeel is volledig huiselijk, spreekt vloeiend Engels en beschikt zelf over technische ervaring. Hun interne ingenieurs hebben de Site5 Backstage-portal gebouwd, op maat gemaakt voor uw ontwikkelingsbehoeften. Ze beginnen met de veronderstelling dat ook jij weet wat je doet, en dat soort vertrouwen in jou als klant verfrissend is (mits je natuurlijk wel weet wat je doet).

Site5-plannen zijn schaalbaar

Site5-plannen beginnen vrij eenvoudig met minder dan vijf dollar per maand. Daarna zijn er verschillende upgrade-opties, zodat u uw plan naar eigen inzicht kunt aanpassen naarmate uw website groeit. Op het eerste gezicht hebben ze drie basisplannen, beginnend met hostBasic voor $ 4,95 per maand, hostPro voor $ 8,95 per maand en uiteindelijk naar de bliksemsnelheid voor $ 11,95 per maand. Dat is alleen voor hun gedeelde hostingplannen. U kunt overstappen op resellerhosting, VPS-hosting en zelfs uw eigen dedicated server.

Onbeperkte bandbreedte en schijfruimte

Elke webhostingprovider die onbeperkte bandbreedte en schijfruimte kan bieden, is altijd een tweede blik waard. Er zijn veel te veel webhostingproviders die proberen een limiet te stellen aan hoeveel gegevens kunnen worden overgedragen tussen uw bezoekers, uzelf en de site zelf. Bovendien is het altijd extra hoofdpijn als je goed kijkt hoeveel schijfruimte je gebruikt. De meeste websites gebruiken geen 10TB schijfruimte, dus een geruststellende gedachte dat u zoveel kunt gebruiken als u nodig heeft, is altijd een leuke functie om bij uw hostingprovider te hebben. Onbeperkte bandbreedte betekent dat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat uw gebruikers een foutmelding krijgen dat u uw bandbreedtelimiet heeft overschreden.

Site5 Backstage biedt mogelijkheden voor meerdere beheerders

Een uitstekende functie van het hostPro-plan van Site5 is dat u hiermee meerdere websites kunt hosten vanaf één account. Elk van die websites heeft een eigen Site5 Backstage-beheerderspaneel waarmee u deze informatie georganiseerd kunt houden. Je krijgt dit niet met het hostBasic-abonnement, dat slechts één domein toestaat. Natuurlijk betekent dit dat je het hostPro-abonnement of hoger moet gebruiken, maar dit is een uitstekende functie die je in feite de mogelijkheden biedt van een reseller-account voor een fractie van de prijs. Deze functie alleen kan al voldoende zijn om u naar Site5 te leiden als deze mogelijkheid een groot voordeel voor u is.

Host uw site vanuit een selectie van servers wereldwijd

Met een tiental servers op vier verschillende continenten, allemaal in de buurt van grote metroplexen, biedt Site5 u het extra voordeel dat u kunt kiezen waar uw site wereldwijd wordt gehost. Dit kan u een extra voordeel geven in SEO als lokaal classificeren een prioriteit is voor uw bedrijf.

SSL-certificaten worden standaard geleverd

Elke webmaster die een e-commercesite heeft, kent het belang van SSL-certificaten en hoe irritant het kan zijn als uw webhost gratis e-commerce-mogelijkheden biedt, maar kosten in rekening brengt voor hun basisbeveiliging. SSL-certificaten versleutelen en beschermen webtransacties, waardoor u het vertrouwen en geld van uw klanten verdient. Als u van plan bent e-commerce op uw site op te nemen, moet u op de een of andere manier SSL-certificaten verkrijgen. Het is verfrissend om te weten dat u met Site5 hier geen extra geld voor hoeft te betalen als u er misschien niet voor heeft begroot.

Site5 WordPress-integratie

Zoals veel webhosts, biedt Site5 installaties met één klik voor WordPress, schaalbare WordPress-hostingplannen en klantenservice die goed bekend is met het reilen en zeilen van dit populaire CMS. Ze bieden echter geen WordPress-enscenering, wat een serieus nadeel is, gezien hoe belangrijk deze tool kan zijn voor ontwerpers en ontwikkelaars, de zelfbenoemde doelgroep van Site5.

Volledig gratis proefperiode van 30 dagen

Veel webhostingbedrijven bieden een geld-terug-garantie, maar Site5 is een van de weinige webhosts waarmee u hun diensten een maand lang gratis kunt uitproberen. Dit is zo’n beetje een eenhoorn in de wereld van webhosting.

Nadelen van Site5-hosting

De meeste van onze klachten over Site5 komen neer op de prijs. Ze zijn gewoon duurder dan andere hostingbedrijven die dezelfde (of soms betere) serviceniveaus bieden. Voor een premium webhost gericht op ontwikkelaars verwachten we meer innovatieve tools.

Ze doen geen evenredige restituties

Het is één ding om tot op zekere hoogte een geld-terug-garantie te hebben: de industriestandaard is 30 dagen. Site5 heeft een geld-terug-garantie van 45 dagen. Elke andere hostingprovider die ik ooit heb gezien, biedt echter een evenredige terugbetaling nadat u het scheidingsteken overschrijdt, wat in dit geval 45 dagen is. Site5 biedt geen restitutie. Als u voor zes maanden hosting heeft betaald en u annuleert op de 46e dag, krijgt u geen restitutie. Bovendien, om de beste prijs te krijgen voor de meeste abonnementen, moet u soms twee jaar vooruit betalen. Dat is een enorme hoeveelheid geld om vooraf te storten, dus profiteer zeker van die gratis proefperiode voordat u koopt.

Ze hebben geen solid-state drives

Geen SSD betekent dat uw hele website-operatie op oude, mechanische harde schijven draait die uw website ernstig kunnen vertragen. Bijna elke andere webhostingprovider die zijn zout waard is, biedt solid-state drives als standaarduitrusting. Natuurlijk, Site5 overbelast hun servers nooit met te veel clients. Maar dat komt misschien gewoon omdat hun roestige oude hardware het letterlijk niet aankan.

Site5-prijzen zijn behoorlijk fors voor wat u krijgt

Site5 is prima. Maar we zien geen reden waarom ze geprijsd zijn zoals ze zijn. Voor ongeveer dezelfde prijs biedt A2 Hosting snelheid en uptime die Site5 ver overtreft. Een andere vergelijkbaar geprijsde optie is SiteGround, die echt uitzonderlijke klantenondersteuning biedt die Site5 uit het water blaast. Of, voor ongeveer de helft van de prijs, heeft HostGator dezelfde functies van Site5 plus enkele toegevoegde toeters en bellen.

Bottom Line

Site5 is een perfect passende host met een esthetisch en slim fineer dat zeker een beroep zal doen op ontwerpers en ontwikkelaars. Hun services hebben een aantal geweldige voordelen waardoor ze een uitstekende waarde zijn voor webmasters met nichevereisten. Maar als u een beginnende webmaster bent die op zoek is naar een budgethost, is er geen reden om een ​​premium prijskaartje te betalen voor gemiddelde services. Ontwerpers en ontwikkelaars moeten ook veel onderzoek doen voordat ze Site5 kiezen. Er zijn tal van boetiekwebhosts die u meer functies voor uw geld geven.

Bekijk meer functies

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen

Veelgestelde vragen over Hosting van Site5

Hoe lang bestaat Site5 al? Wat is de missie van het bedrijf?

Tijdens de dotcom-boom begonnen twee vrienden een hostingbedrijf vanuit de filosofie dat hosting leuk, gemakkelijk, betrouwbaar en toegankelijk moet zijn – en vooral niet pijnlijk. Matth Lighter en Rod Armstrong begonnen Site5 in 1999 en hoewel ze het bedrijf in 2008 aan de huidige eigenaren verkochten, blijven ze nauw betrokken bij het bedrijf en werken ze hands-on om meer gedetailleerde projecten te voltooien

Site5 geeft hoge prioriteit aan vijf verschillende gebieden, waaronder:

 • Geen overbelaste servers: De hostingfilosofie van het bedrijf is gebaseerd op gegarandeerde prestaties van hun eersteklas servers.
 • Geen uitbestede ondersteuning: Alle technici en service- en ondersteuningsleden zijn werknemers van Site5.
 • Geen trucs: Site5 is trots op de duidelijke, gemakkelijk te begrijpen webhosting en functies die ze bieden.
 • Geldteruggarantie; Site5 biedt een probleemloze geld-terug-garantie van 45 dagen.
 • Eigen ontwikkelaars en ingenieurs: Net zoals hun ondersteunende technici alle medewerkers van Site5 zijn, zo zijn hun ontwikkelaars en ingenieurs, die werken aan het verbeteren van de diensten die ze aanbieden.
Wat zijn de Site5-hostingplannen?

Site5 biedt een breed scala aan hostingplannen en -programma’s, waaronder:

 • web hosting
 • Cloud webhosting
 • Reseller hosting
 • Hosting van cloudresellers
 • Volledig beheerde VPS
 • Onbeheerde VPS
 • Cloud VPS

Alle pakketten bevatten veel verschillende functies, waaronder onbeperkte bandbreedte, onbeperkte schijfruimte, gratis migraties, back-ups voor noodherstel en 24/7 ondersteuning.

Waar bevinden de servers van Site5 zich? Welke locaties kan ik kiezen voor de hosting van mijn site?

Site5-servers bevinden zich over de hele wereld, zodat klanten kunnen kiezen waar hun sites worden gehost. Site5 bezit servers in het midden, oosten en westen van de Verenigde Staten; Montreal, Toronto en Vancouver, Canada; en Joao Pessaoa en Sao Paulo, Brazilië, evenals Amsterdam, Boekarest, Parijs, Singapore en Hong Kong.

Welke gedeelde hostingplannen biedt Site5?

Site5 biedt drie verschillende niveaus voor de webhostingplannen, die allemaal onbeperkte schijfruimte en bandbreedte omvatten, scriptinstallaties met één klik, evenals gratis migratie en een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Unmetered at Site5 betekent dat er geen limiet is aan de hoeveelheid schijfruimte of bandbreedte die gebruikers op hun account hebben. Dit is ontworpen om klanten de gemoedsrust te geven om de websites te bouwen die ze nodig hebben zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereiken of overschrijden van hun limieten. Zolang klanten de servicevoorwaarden en het beleid voor het gebruik van hulpbronnen volgen, blijven ze binnen het normale gebruik; het bedrijf zegt dat de .1 procent die buiten normaal gebruik valt, doorgaans de voorwaarden en overeenkomsten schendt.

Gedeelde webhostingklanten kunnen kiezen uit een van de 13 verschillende locaties voor hun serverlocaties, wat ideaal is als je kijkt naar de geografische locaties van de meerderheid van de eigen gebruikers van elke klant. Er zijn echter extra kosten van $ 1 per maand voor klanten die een site buiten Dallas kiezen.

Elk gedeeld webhostingplan bevat ook volledige nachtelijke back-ups van elk bestand en is indien nodig gemakkelijk toegankelijk. De interface van Site5, Backstage, biedt gebruikers een snelle en efficiënte login waar ze al hun belangrijke informatie kunnen vinden, zoals domeinregistratie, facturering en gelieerde accounts, naast andere feiten. Ze geven ook elke gebruiker SiteAdmin, de aangepaste cPanel-skin waarmee gebruikers de informatie kunnen krijgen die ze nodig hebben over hun servers, databases, FTP-accounts, domeinen en websitestatistieken kunnen bekijken.

Gedeelde plannen beginnen met hostBasic, die begint bij $ 4,95 per maand wanneer klanten kiezen voor een tweejarig abonnement; voor degenen die een jaarabonnement willen, beginnen ze met een maandelijks bedrag van $ 5,95.

hostPro, het tweede niveau van de gedeelde hostingplannen van Site5 begint bij $ 8,95 per maand voor een abonnement van twee jaar; een jaarabonnement begint bij $ 9,95 per maand, en op dit niveau kunnen klanten kiezen voor een maandelijks contract dat begint bij $ 10,95 per maand. Naast alles in hostBasic krijgen gebruikers onbeperkte websites.

Het hoogste niveau van het bedrijf is hostPro + Turbo, die begint bij $ 11,95 per maand voor een abonnement van 24 maanden. Een jaar met dit pakket kost $ 12,95 per maand en een maandelijks contract begint bij $ 13,95 per maand. Klanten op dit niveau krijgen een speciaal IP-adres, evenals MultiAdmin-beheer, waardoor elke website op het account een apart configuratiescherm krijgt.

Welke Cloud Web-abonnementen biedt Site5?

De drie Cloud Web Hosting-abonnementen van Site5 zijn allemaal ontworpen om de downtime voor e-mail- en websitebeheer te minimaliseren, gericht op klanten met kleine IT-budgetten maar op hoog niveau uptime-behoeften. Site5 geeft de Cloud-klanten een stap boven gedeelde webhosting met dezelfde kwaliteit hardware en uptimes als een VPS-server.

Alle Cloud-klanten krijgen onbeperkte websites, speciale IP, back-ups en Backstage. Elke klant heeft ook toegang tot zowel SiteAdmin als MultiAdmin.

 • De Plus plan begint bij $ 20 per maand in een verbintenis van 12 maanden. Plus biedt 10 GB schijfruimte en 100 GB bandbreedte. Voor een maandelijks abonnement kunnen gebruikers verwachten dat ze elke maand beginnen bij $ 25.
 • Het middenniveau, Geavanceerd, begint bij $ 27 per maand voor een abonnement van 12 maanden en $ 30 wanneer klanten elke maand willen betalen. Het geavanceerde plan biedt gebruikers 20 GB schijfruimte en 200 GB bandbreedte.
 • Het hoogste niveau van Site5, het Premie, biedt gebruikers 40 GB schijfruimte en 500 GB bandbreedte, met $ 36 maandelijkse kosten wanneer een gebruiker een abonnement van 12 maanden koopt, en kost $ 40 per maand in een maandelijks abonnement.
Wat zijn de VPS-opties van Site5?

Site5 biedt een indrukwekkend aantal VPS-opties, met 10 verschillende volledig beheerde opties. Ze werken om de software up-to-date te houden, zorgen voor constante monitoring en reageren onmiddellijk, proactief op problemen of aanvallen. Ze zullen ook eventuele beveiligingsoplossingen verwerken.

Volledig beheerde abonnementen beginnen bij $ 55 per maand VPS2, waaronder één IP-adres, SiteAdmin / MultiAdmin en Softaculous of cPanel / WHM en Softaculous, 2 cores, 1 GB geheugen, 50 GB schijfruimte en 800 GB bandbreedte. Kiezen tussen bedieningspanelen kost $ 10 extra per maand, maar de keuze voor cPanel / WHM geeft gebruikers 2 gratis IP-adressen. Klanten kunnen ook back-ups op afstand gedurende 30 dagen toevoegen voor $ 7.

Het hoogste niveau, VPS11, omvat 16 cores, 20 GB geheugen, 1000 GB schijfruimte en 7 TB bandbreedte voor één IP-adres met de keuze uit SiteAdmin / MultiAdmin en Softaculous. Nogmaals, de keuze tussen de twee opties van het bedieningspaneel kost $ 10, en cPanel / WHM- en Softaculous-gebruikers ontvangen twee gratis IP-adressen. Back-ups op afstand voor 30 dagen kunnen elke maand voor $ 125 worden toegevoegd.

Als klanten root-toegang willen, kunnen ze kiezen uit een van de 11 verschillende onbeheerde VPS-opties. De eerste, UVPS1, begint bij $ 25 per maand voor 2 cores, 1 GB geheugen, 50 GB schijfruimte en 800 GB bandbreedte. Volledige root-toegang is inbegrepen, evenals de keuze van een CentOS-, Debian- of Ubunto-besturingssysteem sjabloon. Het kiezen van cPanel / WHM voegt $ 10 toe voor de licentie en klanten kunnen elke maand een Softaculous-licentie toevoegen voor $ 1,25.

Hun hoogste onbeheerde VPS-niveau, UVPS11, bevat veel van dezelfde functies, waaronder besturingssysteemsjablonen, één IP-adres en dezelfde licentiekosten voor cPanel / WHM en Softaculous, maar voegt 16 cores, 24 GB geheugen, 1200 GB schijfruimte en 8 TB bandbreedte toe, vanaf $ 600 per stuk maand.

De 11 Cloud VPS-opties worden ook volledig beheerd, met veel van dezelfde beheerde add-ons: externe back-ups voegen elke maand $ 5 toe en de optie voor het controlepaneel kost nog eens $ 10 per maand. Hun laagste niveau, CVPS1, biedt klanten 2 cores, 768 MB geheugen, 15 GB schijfruimte en 600 GB bandbreedte, vanaf $ 60 per maand. Het hoogste niveau, CVPS11, heeft 16 cores, 20 GB geheugen, 400 GB schijfruimte en 7 TB bandbreedte en begint elke maand bij $ 1.490.

Biedt Site5 resellerplannen aan?

Site5 heeft drie reseller-hostingplannen, die beginnen bij $ 23,95 per maand, en omvatten drie IP-adressen, cPanel / WHM, aangepaste DNS-naamservers, factureringssoftware en back-ups, evenals 50 GB schijfruimte en 500 GB bandbreedte per maand. Het hoogste niveau kost elke maand $ 49,95 voor dezelfde functies, maar biedt 120 GB schijfruimte en 1000 GB bandbreedte.

CloudOne, een Cloud reseller hostingoptie, kost $ 50 per maand en omvat 50 GB schijfruimte en 500 GB bandbreedte, samen met dezelfde functies als niet-Cloud-abonnementen.

Site5’s hostPro shared hosting plan geeft u ook de mogelijkheid om meerdere domeinen te beheren vanuit één account, die ook kan worden gebruikt als een lite reseller-account als u een beperkt budget heeft.

Vertel me over de geld-terug-garantie van Site5.

Site5 biedt een geld-terug-garantie van 45 dagen, met een volledige terugbetaling op hun gedeelde web- en gedeelde cloud-webhosting, evenals de reseller en reseller Cloud-hosting. Ze beloven geen vangsten of geavanceerde melding. Alle VPS-abonnementen, inclusief managed, unmanaged en Cloud, worden geleverd met een geld-terug-garantie van 15 dagen. De garantie is niet van toepassing op de registratie, overdracht en vernieuwing van domeinnamen en begint wanneer het account wordt geactiveerd.

Site5 biedt ook een uptime-garantie van 99,9 procent en geeft een pro-rated krediet voor gedeelde, reseller, semi-dedicated, beheerde VPS en managed dedicated servers, met een krediet van 100 procent voor toekomstige facturen voor iets minder dan 95 procent uptime. Hun Cloud-opties (gedeeld, reseller en beheerde VPS) worden geleverd met een uptime-garantie van 99,99 procent en bij een uptime van minder dan 99,5 procent kunnen klanten een pro-rated krediet van 100 procent ontvangen.

Daarnaast worden per incident-tegoeden verstrekt aan klanten die meer dan zes uur hebben gewacht op een antwoord op technische ondersteuning. Gemiddeld worden reacties binnen enkele minuten gegeven, maar als een ticket langer dan zes uur duurt, kunnen klanten een tegoed van $ 1 per ticket aanvragen.

Meer op Site5.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector