CoolHandle-beoordelingen mei 2020 – Hostingprijzen en -plannen

Contents

CoolHandle: een relevante host in 2020?

Dit hostingbedrijf is in 2001 opgericht door een groep IT-professionals die zich wilden verdiepen in de website hosting game. De site draaide een aantal jaren onafhankelijk totdat hij werd gekocht door ProNetHosting in 2010 en maakt sindsdien deel uit van het ProNet-team. De site wordt beheerd door een steungroep van het oorspronkelijke bedrijf en de nieuwe. CoolHandle is gevestigd in Los Angeles, CA.


Hoe goed is CoolHandle Hosting?

In vergelijking met de vele andere hostingwebsites die er zijn, doet CoolHandle niets revolutionairs. Hoewel het oorspronkelijke team hoge ambities had om het webhosting-spel te veranderen (althans volgens hun bio), hebben ze die belofte nog niet waargemaakt. Desalniettemin krijg je waar je voor betaalt bij dit bedrijf, dus raak er niet bij betrokken omdat je denkt dat het iets belangrijkers zal doen dan sommige van de andere hostingsites die er zijn.

Zie officiële site CoolHandle beoordelingen 3.1 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (1 stem) Voordelen

 1. Hoge snelheid
 2. VPS-hosting beschikbaar
 3. Uitstekend in het schalen van websites

Nadelen

 1. Klantenservice blijft achter
 2. Duurder dan andere vergelijkbare sites

Samenvatting CoolHandle is uitsluitend bedoeld voor op Linux gebaseerde besturingssystemen, wat een bron van trots is voor de site. Ze bieden drie pakketten voor hosting en drie plannen voor VPS. U kunt ook doorverkopen en daar hebben ze ook nog een drieledig plan voor. Elke upgrade geeft je meer functies en bonussen zoals je zou verwachten, en alles wordt elke keer mooi geschaald. Over het geheel genomen een goede site, zo niet opmerkelijk. Support2.5Speed4Features3.5Value3Transparency2.5

Onze officiële CoolHandleHosting Review

Voor degenen onder u die nog steeds geïnteresseerd zijn in CoolHandle, lees verder om de ins en outs van dit hostingbedrijf te zien.

Hier vindt u informatie over hun plannen en prijsstructuur, en ziet u wat wel en niet werkt, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Recht uit de poort, u zult merken dat CoolHandle zijn belofte niet nakomt om nieuwe gouden normen voor snelheid en betrouwbaarheid te introduceren, dus dat kan een rode vlag zijn als u zich zorgen maakt over het bedrijf dat achter zijn woord staat.

Over het algemeen lijkt deze site te proberen tegemoet te komen aan kleine bedrijven, maar het is niet fantastisch om iemand te helpen die niet al weet wat ze doen. Klantenservice is de grootste klacht van deze site, dus verwacht niet dat uw problemen zo snel of efficiënt worden opgelost als bij andere sites.

Beste eigenschappen van CoolHandle Hosting

Hoewel deze hostingservice niet echt iets opmerkelijks heeft, zijn er tal van voordelen om lid te worden. Dus als u zich uiteindelijk aanmeldt bij CoolHandle, kunt u verwachten dat u alles krijgt waarvoor u betaalt en nog wat. Met dat in gedachten zijn hier de topfuncties van deze site.

Snelle en betrouwbare snelheden

In vergelijking met sommige van de hostingsites die er zijn, is CoolHandle sneller dan de meeste. Je bent misschien zelfs onder de indruk van de snelheid die je krijgt, wat een van de beste functies is die je krijgt als je je aanmeldt.

De reden voor de hoge snelheid is dat CoolHandle veel ingebouwde redundantie heeft en dat ze een aantal van de beste netwerken gebruiken om vertraging te voorkomen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in LA naast twaalf van ‘s werelds grootste internetproviders, dus u krijgt een systeem dat betrouwbaarder is dan u waarschijnlijk zou verwachten.

Ook maakt CoolHandle gebruik van meerdere Tier-1 upstream-providers, wat betekent dat het uitval en pieken in online verkeer kan voorkomen om ervoor te zorgen dat u hetzelfde niveau van snelheid en kwaliteit krijgt, ongeacht de situatie.

Uitstekend schaalvermogen

Als het gaat om het beheren van een website, begin je over het algemeen klein en word je groter naarmate je meer verkeer genereert. CoolHandle doet geweldig werk door u in staat te stellen uw webpagina stapsgewijs te upgraden, zodat u de vraag kunt bijhouden. Om te beginnen zijn de hostingpakketten prachtig gelaagd, en als je eenmaal klaar bent om over te stappen op VPS en dedicated hosting, kun je dat opmerkelijk eenvoudig doen. Hoewel elke sectie slechts drie niveaus heeft om uit te kiezen, krijgt u bij elke service zoveel als u nodig heeft.

Bulk domeinoverdracht

Als u bezig bent met het kopen en verhandelen van domeinnamen, maakt CoolHandle het supergemakkelijk om dat via hen te doen. De prijzen zijn redelijk en het bedrijf weet hoe het met domeinen moet omgaan, dus u kunt er enorm van profiteren als dat iets is waar u in geïnteresseerd bent. Op dit moment kunt u tot 18 domeinen registreren bij de site.

Bonusprogramma’s

Als u uw bedrijf op Linux runt, zult u meer dan tevreden zijn met de programmeerfuncties die door CoolHandle worden aangeboden. Alle nieuwe gebruikers krijgen het Fantastico-script gratis, waarmee u WordPress, Image Gallery en OSCommerce en andere programma’s kunt laden. De site is ook compatibel met programma’s als Zen Shopping Cart, Ruby on Rails, Python en PHP5. U kunt zelfs gratis een gratis pakket voor zoekmachineoptimalisatie krijgen als u dat wilt.

Het andere dat u leuk zult vinden aan CoolHandle, is dat het het populaire cPanel gebruikt om u in staat te stellen uw website te beheren, wat veel beter is dan proberen door een bedrijfseigen systeem te gaan.

Nadelen van CoolHandle Hosting

Hoe goed een website of dienst ook is, er zullen altijd minpunten aan vastzitten. In dit geval heeft CoolHandle niet veel problemen. De meest voorkomende problemen kunnen echter genoeg zijn om de meeste mensen uit te schakelen, dus houd daar rekening mee voordat je lid wordt.

Beperkte klantenservice

Een van de grootste klachten over dit bedrijf is dat de klantenservice niet vaak beschikbaar is en soms niet effectief kan zijn. Op de website staat dat het 24/7 serviceproviders heeft, maar een test van die claim bewijst dat het meestal vals is.

Aan de ene kant, als u het ondersteuningsteam belt, krijgt u meestal binnen korte tijd iemand. Waar het echter echt bergafwaarts gaat, is het ticket- en chatsysteem van de site. Ondersteuningsleden lijken zich willekeurig aan en af ​​te melden, wat suggereert dat de site geen groot toegewijd team heeft om eventuele problemen op te lossen.

Over het algemeen is de klantenondersteuning op zijn best middelmatig en in het slechtste geval verschrikkelijk. Het meest frustrerende aspect is dat er niet veel consistentie lijkt te zijn, daarom zijn sommige recensies zulke tegenstellingen. Als u contact opneemt met ondersteuning, kunnen ze vriendelijk en behulpzaam zijn en uw probleem snel oplossen. Er zijn echter momenten waarop u lange tijd geen antwoord kunt krijgen, wat frustrerend kan zijn.

Ten slotte biedt de site enkele videozelfstudies om klanten te helpen bij het oplossen van veelvoorkomende problemen, maar de bibliotheek met informatie is beperkt en helpt niet bij complexe problemen, wat betekent dat als je weet wat je doet, het moeilijk kan worden om dit op te lossen significante bugs.

Prijzen

Zoals bij alle hostingsites, beloont CoolHandle u voor het aanmelden voor een langdurig verblijf. Dat betekent dat als u van maand tot maand gaat, u meer betaalt, maar als u kiest voor een pakket van zes of twaalf maanden, kunt u in het algemeen veel minder betalen. Wanneer u een maand tegelijk doet, variëren de abonnementsprijzen van $ 29,95 voor het basispakket tot $ 49,95 voor de Pro-setup. Als het gaat om VPS-abonnementen, betaal je minimaal $ 49,95 tot $ 149,95.

Als u er echter voor kiest om een ​​langetermijnplan te kopen, zou u uiteindelijk slechts $ 4,95 per maand kunnen betalen. Dit is een geweldige prijs, maar dat betekent wel dat je langer vastzit aan de service, wat betekent dat als je problemen hebt of van host wilt wisselen, je pech hebt.

De site biedt ook een geld-terug-garantie van 30 dagen, maar sommige gebruikers hebben problemen gemeld met het ontvangen van een terugbetaling binnen die periode. Dit komt gedeeltelijk door het inconsistente klantenserviceteam, maar het is verontrustend dat een website dit probleem in de eerste plaats zou hebben.

Over het algemeen is de prijsstructuur niet verschrikkelijk, maar deze is duurder dan andere sites met vergelijkbare functies en betere ondersteuningssystemen.

Bottom Line:

Als u een hostingservice voor uw website moet kiezen, kunt u waarschijnlijk beter naar andere opties zoeken en prijzen en functies vergelijken. Dat wil niet zeggen dat aanmelden bij CoolHandle een slecht idee is, maar het betekent gewoon dat er zoveel andere hostingsites zijn met betere services en meer waarde dat het het doel van deze een beetje verslaat. Als u zich al bij deze site heeft aangemeld, heeft u niet het gevoel dat u moet overstappen, vooral als u tevreden bent met de service.

Kortom, CoolHandle is een fatsoenlijke webhostingservice, maar u kunt het beter doen.

Bekijk meer functies

Veelgestelde vragen over Hosting bij CoolHandle

Om zoveel mogelijk informatie over CoolHandle te kunnen geven, hebben we een lijst met vragen samengesteld die je wat extra inzicht kunnen geven in deze dienst zodat je met beide ogen open kunt gaan. Als u hier geen vraag ziet die u moet beantwoorden, kunt u rechtstreeks contact opnemen met CoolHandle op hun website voor meer informatie.

Wat zijn de Hostingplannen die door CoolHandle worden aangeboden?

De site heeft drie verschillende niveaus van hosting: Starter, Business en Pro. Ze bieden elk dezelfde functies, maar u krijgt meer van alles terwijl u opschaalt. Dit is wat u van elke laag kunt verwachten.

 • Beginner: vijf domeinen, vijf geparkeerde domeinen, vijf subdomeinen, vijf MySQL-databases, vijf e-mailboxen en vijf FTP-accounts. Je krijgt ook onbeperkte schijfruimte en bandbreedte.
 • Bedrijf: honderd van elk item inclusief domeinen, subdomeinen, geparkeerde domeinen, MySQL-databases, FTP-accounts en PostgreSQL-databases. Je krijgt ook duizend e-mailaccounts en onbeperkte schijfruimte en bandbreedte. Er is de mogelijkheid om op dit niveau een speciaal IP-adres en privé SSL te krijgen.
 • Pro: je krijgt van alles een onbeperkt bedrag. U kunt ook een speciaal IP-adres en privé-SSL krijgen.

Wat VPS-accounts betreft, heeft CoolHandle nog een drielaags systeem. Elk niveau wordt geleverd met een gratis domeinnaam en een speciaal IP-adres. Ze worden als volgt beschreven:

 • VPS 01: 512 MB RAM, 20 GB opslag en 500 GB bandbreedte
 • VPS 02: Eén GB RAM, 30 GB opslag en 1000 GB bandbreedte. Bij dit pakket krijg je ook een managed server
 • VPS 03: Twee GB RAM, 60 GB opslag en 2000 GB bandbreedte. Naast de server kunt u nog een speciaal IP-adres krijgen
Biedt CoolHandle dedicated server hosting aan?

Ja, u kunt dat soort service krijgen via CoolHandle. De site biedt alle toegewijde serverpakketten het volgende: 3GHz Intel-processor, twee GB RAM, 160 GB opslag (x2) en twee TB aan bandbreedte. Met dedicated servers krijg je ook een dedicated IP-adres en een privé SSL-certificaat.

Werkt CoolHandle met Windows?

Zoals het momenteel werkt, biedt de site alleen services voor het Linux-besturingssysteem. U kunt echter een link vinden naar een Windows-compatibele service genaamd CoolWinHosting. Die site lijkt echter anders te zijn dan CoolHandle en heeft verschillende services en prijzen.

Biedt de site een uptime-garantie?

Ja, CoolHandle belooft dat u een uptime van 99,9% zult ervaren. Onafhankelijke tests tonen aan dat dit juist is.

Kan ik CoolHandle vinden op sociale media?

Ja, het ondersteuningsteam is actief op Facebook en Twitter en zij zullen communiceren met klanten die via deze kanalen contact met hen opnemen.

Biedt CoolHandle een volledige terugbetaling als ik annuleer binnen het garantievenster?

Ja, maar alleen als u een standaardpakket koopt. Als je andere upgrades of extra’s krijgt, krijg je geen vergoeding voor die aankopen. In vergelijking met andere sites lijkt dit een standaard retourbeleid.

Biedt de site doorverkoopdiensten aan?

Ja, u kunt doorverkopen doen via CoolHandle. De site heeft drie serviceniveaus, variërend van 35 GB schijfruimte en 250 GB bandbreedte tot 200 GB schijfruimte en 1000 GB bandbreedte, afhankelijk van uw niveau. Je krijgt ook speciale IP-adressen en toegang tot scripts zoals PHP en WordPress.

Zijn er kosten verbonden aan het opzetten van een website via dit bedrijf?

Nee, er zijn geen extra kosten om uw site operationeel te maken. CoolHandle biedt ook gratis website builder-software om u op weg te helpen.

Als het zegt onbeperkte bandbreedte en schijfruimte, is het echt onbeperkt?

Zoals met alle hostingsites, kunt u nooit echt onbeperkt alles krijgen. Als zodanig wordt u afgedekt zoals het bedrijf dat nodig acht, dus wees niet verbaasd als u erachter komt dat het onbeperkte plan beperkingen heeft.

Kan ik een site voor videostreaming hosten via CoolHandle?

Technisch gezien wel. U moet er echter voor zorgen dat u voldoende bronnen krijgt om ervoor te zorgen dat uw site niet achterblijft. Gelukkig wordt elk abonnement geleverd met onbeperkte bandbreedte en schijfruimte, maar je moet er wel voor zorgen dat je een video-afspeelextensie gebruikt om ervoor te zorgen dat het afspelen betrouwbaar is. CoolHandle heeft wel een FFMPEG-extensie beschikbaar, maar het is niet duidelijk welk niveau je nodig zou hebben om het efficiënt en zonder enige vertraging te laten werken.

Wordt er een verwijzingsprogramma aangeboden door deze site?

Ja, CoolHandle heeft een beloningsprogramma voor klanten die nieuwe klanten naar de site verwijzen. De exacte prijzen en beloningen worden niet vermeld, maar u kunt voor die informatie rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf.

Krijg ik gratis domeinen via CoolHandle?

Ja, u krijgt bij elk pakket een gratis domein. Als u echter meerdere domeinen wilt hebben, moet u voor elke volgende domeinnaam betalen.

Kan ik mijn huidige domein naar deze site verhuizen?

Ja, CoolHandle stelt u in staat om domeinen tegen een nominale vergoeding naar hen over te dragen. De prijs is afhankelijk van de extensie, zoals .com of .net. Ze hebben een prijslijst beschikbaar op de site.

Ondersteunt CoolHandle scripts zoals Joomla, Magento en Drupal?

Hoewel de site deze scripts niet heeft zoals ze zijn, zou je ze in theorie zonder problemen kunnen ondersteunen via de service. Het raamwerk bestaat om dat mogelijk te maken.

Biedt de site back-upservices?

Nee, dat is niet zo. Klanten hebben echter wel toegang tot tools waarmee u naar eigen inzicht uw eigen back-ups kunt maken.

Heeft CoolHandle extra beveiligingsfuncties??

Ja, de site biedt beveiligde datacenterbewaking, waaronder antivirus- en antispamsoftware. Het omvat ook 24/7-bewaking van gegevens.

Hoe kan ik betalen voor de diensten die CoolHandle aanbiedt?

De site accepteert alle belangrijke betaalmethoden, waaronder creditcards zoals Visa en Mastercard en PayPal.

Moet ik een contract ondertekenen als ik me aanmeld bij de site?

Nee, CoolHandle vereist niet dat een gebruiker een contract tekent. Als u echter een tariefplan voor zes of twaalf maanden krijgt, moet u binnen de periode van 30 dagen annuleren om een ​​volledige terugbetaling te krijgen, omdat die plannen met korting worden aangeboden.

Meer op CoolHandle.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map