Domain.com Reviews mei 2020 – Hostingprijzen en -plannen

Domain.com Reviews mei 2020 – Hostingprijzen en -plannen

Domain.com Reviews mei 2020 – Hostingprijzen en -plannen

Hoe goed is Domain.com Hosting?

Domain.com is een van ‘s werelds grootste providers van domeinnamen en sitehosting en biedt een breed scala aan abonnementen, waaronder VPS-hosting, maar is gespecialiseerd in betaalbare shared hosting. Het nadeel is dat er geen uptime-garantie is, en met zijn meestal basisfuncties zullen extra’s u meer kosten.


Zie officiële site Domain.com Reviews 2.7 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (13 stemmen) Pros

 1. Snelle laadtijden
 2. Responsieve klantenservice
 3. Eenvoudige website-instelling
 4. Beveiligingsfuncties
 5. Behulpzame klantenservice

Nadelen

 1. Geen maandelijkse abonnementen, maar een jaarabonnement
 2. Extra’s kosten u meer
 3. Geen uptime-garantie

SummaryDomain.com lijkt erg op veel andere goedkope shared hosting-merken en biedt niet veel functies om het van de anderen te onderscheiden. Het kan echter de juiste betaalbare optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een website-hostingservice op basisniveau die het opzetten van een website gemakkelijk maakt. Support2.5Speed3Features3Value2.5Transparency2.5

Onze officiële Domain.com Hosting Review

Als u op zoek bent naar een basisbestemming voor webhosting, kan Domain.com u de opslag, e-mail en andere tools bieden om u een basis te geven, maar het mist enkele functies en prijsopties die zijn concurrenten bieden. Ze zitten in dezelfde familie als Bluehost en HostGator, onderdeel van Endurance International Group. 

Beste functies van Domain.com Hosting

Domain.com biedt functies voor een lage prijs waarmee u aan de slag kunt met een instapmodel webhost. Ze hebben niet echt iets dat opvalt … behalve het bezit van Domain.com.

1. Domain Services

De domeindiensten die worden aangeboden door Domain.com behoren tot de beste die beschikbaar zijn. U krijgt niet alleen uw domeinnaam, maar u krijgt ook tal van functies die uw website complimenteren. Zaken als overdrachtsvergrendeling, URL-doorsturen, e-mail doorsturen en DNS-beheer zijn cruciaal om u te helpen uw website efficiënt aan de praat te krijgen. Bij veel andere webhostingservices betaalt u voor de add-on’s op uw website, die kunnen oplopen, vooral als u van plan bent lang bij het hostingbedrijf te blijven. Als u alle add-ons tot uw beschikking heeft, kan uw website efficiënter werken en uw groei verbeteren.

2. Eenvoudige website-instelling

Domain.com biedt meerdere tools voor het bouwen van een website, waaronder de hoog gewaardeerde Weebly. Weebly maakt gebruik van een slepen-en-neerzetten-functie waarmee u in korte tijd een aantrekkelijke site kunt bouwen die contactformulieren, links naar sociale media en meer kan bevatten. Met Domain.com kunt u ook uw WordPress-website opzetten. Het is een eenvoudig proces en als het eenmaal is geïnstalleerd, kunt u berichten maken en plug-ins installeren zoals normaal. Domain.com is geoptimaliseerd om de prestaties van WordPress te verbeteren en maakt automatische software en plug-in-updates mogelijk. U kunt ook binnen enkele minuten een e-mailaccount instellen door simpelweg het e-mailgedeelte te bezoeken en een gebruikersnaam en wachtwoord te maken.

3. Prijzen

De prijzen voor hun plannen zijn betaalbaar en worden geleverd met alles wat u nodig heeft om uw website soepel te laten werken. Tenzij u van plan bent meteen een professionele website te starten, hoeft u niet te veel geld uit te geven om alles op gang te krijgen. Voor de prijs van $ 9,99 per jaar kan een persoon zijn eigen persoonlijke website opzetten. Dit is ideaal voor mensen die klein willen beginnen en uw plan willen wijzigen wanneer uw bedrijf begint te groeien. U zult niet te veel bedrijven vinden die minder dan een dollar per maand aanbieden voor webdomeinen. Het is goed voor degenen die net beginnen tot ze klaar zijn om hun plannen te upgraden.

4. Premium domeinen

Aangezien veel domeinen zijn gebruikt of al in gebruik zijn, is het verkrijgen van een premium domein de ideale manier om uw website te laten opvallen. com stelt gebruikers in staat om een ​​premium domeinnaam te vinden die zich onderscheidt van de rest. Hoewel het niet ingewikkeld hoeft te zijn, kunnen ze u helpen een premium domeinnaam te vinden die verkeer naar uw website zal leiden. Zodra u uw premium domeinnaam heeft gevonden, kunt u deze meteen registreren, wat ideaal is voor diegenen die hun website nodig hebben. Het gebruik van een premium domeinnaam is cruciaal om mensen binnen te halen, en de unieke naam is ideaal voor kleine bedrijven.

5. Marketingdiensten

Wanneer een klein bedrijf net begint, kan het moeilijk zijn om verkeer binnen te halen. com biedt uitstekende marketingdiensten om uw bedrijf te laten groeien. Ze bieden premium marketingdiensten, waaronder full-service ontwerp en marketing- en ontwerpdiensten. Ze werken met Google Apps, Search Engine Optimization, Credit Card Processing en Search Engine Marketing. Dit is de perfecte tool voor diegenen die problemen hebben met het op de markt brengen van hun website. Met behulp van deze tools kan een website naar de top van een Google-zoekopdracht springen, waardoor meer mensen de website kunnen bezoeken.

6. E-mailservices

Domain.com werkt samen met Google om e-mailservices via Gmail te verbeteren. Domain.com geeft u een aangepast e-mailadres voor uw website en stelt u in staat uw merk als uw e-mailadres te gebruiken. U kunt uw Gmail en Google Drive samenwerken om alles gemakkelijker voor u te maken. U kunt een team samenstellen en met hen communiceren, en u hoeft niet te veel werk te verzetten. U moet inloggen, maar zodra u zich aanmeldt, is alles ingesteld en klaar voor gebruik. U heeft vanaf elk apparaat toegang tot e-mail, zodat u met een snelle druk op de knop met iedereen in contact kunt komen. De prijs begint bij $ 4,17 per maand, waardoor het betaalbaar is voor iedereen die zijn e-mailsysteem wil upgraden.

7. Beveiligingsfuncties

De webhostingpakketten van Domain.com worden geleverd met een aantal beveiligingsfuncties. U krijgt een met een wachtwoord beveiligde directory en SSL-ondersteuning. Een SSL-certificaat beschermt waardevolle informatie zoals creditcardtransacties en aanmeldingen.

8. Behulpzame klantenservice

Domain.com heeft 24/7 telefonische ondersteuning. Ze bieden ook een ticketsysteem voor ondersteuningsverzoeken. Dringende verzoeken moeten telefonisch worden gedaan en verzoeken om ticketverkoop worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. U heeft toegang tot de kennisbank, die alle basisprincipes van accounthosting, wachtwoorden en toegang omvat. Er is ook een gebruikershandleiding en een reeks zelfstudies. Het personeel van de klantenservice is vriendelijk, gemakkelijk te begrijpen en redelijk deskundig.

Nadelen van Domain.com Hosting

Hoewel Domain.com eenvoudige site-aanmaak en een behulpzaam ondersteuningsteam biedt, zijn er enkele nadelen aan de service.

1. Bieden op domeinnamen

De technologische wereld is concurrerend en het is begrijpelijk dat Domain.com links en rechts geen domeinnamen mag verstrekken. U moet zich vooraf registreren om kans te maken op een domeinnaam. De Early Access-periode is goed om een ​​vliegende start te maken, maar het kost wel extra. Het enige goede aan het niet krijgen van het domein dat u wilt, is dat u het geld dat u voor registratie heeft gestort, terugkrijgt. Hoewel het geen perfect systeem is, zou het goed zijn om te weten wat uw kansen zijn om een ​​domeinnaam te krijgen.

2. Snellere reactietijd

Er kunnen op elk moment problemen optreden en het is goed om te weten dat ze snel kunnen worden opgelost. Hoewel Domain.com op elk moment oproepen aanneemt, kunnen ze verslappen met enkele dringende problemen. Of het nu gaat om een ​​gebrek aan kennis over de producten of een lange tijd om een ​​vraag te beantwoorden, sommige problemen moeten snel worden opgelost. Dingen zoals het afsluiten van domeinnamen mogen niet gebeuren, maar soms raken draden gekruist. Het gebeurt, maar het duurt geen week om een ​​eenvoudig probleem met het opnieuw instellen van wachtwoorden op te lossen. Misschien kan een beter ticketingsysteem of training nuttig zijn.

3. Erger nog Admin Panel

Hun beheerderspaneel lijkt enkele jaren achter te lopen op updates en als het zou worden verbeterd, zou het een efficiëntere hostingsite worden. Het duurt even voordat pagina’s zijn geladen, wat frustrerend kan zijn voor iedereen die de site bezoekt. Hoewel ze veel domeinnamen aanbieden, kunnen ze hun beheerderspaneel verbeteren om hosting voor hun klanten nog eenvoudiger te maken. Hoewel het voor sommige mensen kan werken, kunnen anderen die veel verkeer genereren het zich niet veroorloven te wachten tot mensen gaan zitten totdat de pagina is geladen.

4. Geen privacy

Wanneer uw persoonlijke informatie wordt onthuld, kan dit later tot tal van problemen leiden. Het zijn niet alleen een paar kleine stukjes over uw persoonlijke informatie die worden onthuld, maar in plaats daarvan is het vrijwel alles. Als u ze niet extra hoeft te betalen om uw persoonlijke gegevens te verbergen, zou dat ideaal zijn. Helaas zit u vast, tenzij u ervoor betaalt om uw informatie te verbergen. Het kan in de toekomst tot veel problemen leiden, dus het is misschien beter om ze te betalen en uw persoonlijke gegevens voor het publiek te verbergen. Niet ideaal, maar beter dan dat iedereen informatie over jou te weten komt.

5. Geen maandelijkse abonnementen

Domain.com biedt geen maandelijkse webhostingopties aan. U moet een jaarabonnement kiezen en er zijn geen aanbiedingen om geld te besparen door u aan te melden voor een langetermijnplan. U betaalt bijvoorbeeld hetzelfde als u zich voor een jaar of drie jaar aanmeldt. Dit kan een probleem zijn voor mensen die liever geen jaarlange verbintenis aangaan of die hun betalingen in de loop van een jaar willen opsplitsen.

6. Extra’s kosten u meer

Hoewel het basisplan betaalbaar is, biedt het niet veel functies. Tegen de tijd dat u krijgt wat u nodig heeft van de webhost, betaalt u mogelijk meer dan met een andere service. Domain.com brengt kosten in rekening voor domeinoverdracht als u een URL wilt porten en veel andere hostingservices niet. Als je meer dan 100 e-mailadressen nodig hebt, moet je upgraden naar een hoger plan. De basis e-commerce heeft limieten op pagina’s en producten en mist andere functies, zoals het bekijken van pagina’s voordat ze worden gepubliceerd. Om deze limieten te verwijderen, moet u betalen voor een geüpgradede versie.

7. Geen uptime-garantie

Domain.com publiceert geen uptime-garantie en geeft ook geen gegevens over de uptime-geschiedenis of prestaties op haar website. Hoewel ze beweren dat ze back-ups maken, maken ze niet duidelijk wanneer er back-ups worden gemaakt of dat ze beschikbaar zijn voor klanten. Domain.com stelt wel dat ze een Tier 1-faciliteit hebben die redundantie en 24/7 monitoring biedt. Veel gebruikersrecensies praten echter over een slechte uptime, terwijl andere recensies er geen probleem mee hebben, dus het geeft potentiële gebruikers geen duidelijk beeld van de uptime.

Bottom Line:

Voor degenen die op zoek zijn naar een kleine tot middelgrote service die de meeste functionaliteit biedt die nodig is om een ​​website tegen lage kosten te hosten, is het de moeite waard om eens naar Domain.com te kijken. Met als belangrijkste focus gedeelde hostingplannen, de hosting, prijzen en ondersteuning zijn allemaal gemiddeld en zullen basisgebruikers helpen om een ​​site binnen een paar minuten operationeel te krijgen. Hoewel u goede ondersteuning krijgt voor algemene vragen en minder geavanceerde problemen, krijgen meer geavanceerde gebruikers mogelijk niet alles wat ze willen met Domain.com, omdat ze meestal alleen de basis bieden.

Bekijk meer functies

Veelgestelde vragen over Domain.com

Invoering

Domain.com is een hostingsite met veel plannen. Het is beoordeeld als een van de beste beschikbare webhostingsites en het is gemakkelijk te begrijpen waarom zoveel klanten naar hen toe zijn gekomen. Als je erover hebt nagedacht om een ​​hostingservice aan te schaffen en er nog geen hebt gevonden, kun je overwegen om Domain.com te gebruiken.

In deze beoordeling wordt gekeken naar het bedrijf, welke diensten zij aanbieden en wat hun klanten erover zeggen. Na het lezen van deze recensie moet u begrijpen wat Domain.com tot een van de beste beschikbare hostingsites maakt.

Wat is Domain.com?

Domain.com helpt hun klanten sinds 2000 hun online doelen te bereiken en is een van de leiders in domeinregistratie en webhosting. Hun innovatieve producten en diensten hebben een uitstekende waarde en ze streven ernaar om hun klanten gelukkig te maken. Hun missie is om kwaliteitsproducten te leveren tegen een kwaliteitsprijs voor hun klanten, en ze zijn trots op dit vermogen.

Ze zijn gespecialiseerd in betaalbare domeinnamen, webhosting, VPS-hosting, e-mail, SSL-certificaten, webdesign en online marketingdiensten. Hun gratis services omvatten URL-doorsturen, e-mail doorsturen, overdrachtsvergrendeling en Total DNS Management-tools. Deze producten zetten de klant achter het stuur van hun website.

Domain.com heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en het is geen mysterie wat ze tot een van de beste beschikbare hostingsites maakt. Ze hebben een uitstekende klantenbinding, waardoor mensen zich bij Domain.com hebben aangesloten voor hun hostingbehoeften.

Wat Domain.com uitstekend maakt?

Domain.com biedt niet alleen hostingplannen voor iedereen, hun add-on’s zijn bij de meeste plannen inbegrepen. Zaken als overdrachtsvergrendeling, URL-doorsturen, e-mail doorsturen en DNS-beheer zijn bij de meeste van hun plannen inbegrepen. Hun plannen beginnen bij slechts $ 9,99 en omvatten alles wat hierboven is genoemd.

Hun tariefplannen verschillen per domeinnaam. Prijzen van $ 9,99 zijn inclusief domeinnamen met .biz, .com en .me. Als u op zoek bent naar een professionele URL, zijn .aero, .coop, .jobs, .museum en .tv beschikbaar en die abonnementen variëren van $ 29,99-269,99. Hoewel de professionele plannen duurder zijn, bieden ze alle diensten die nodig zijn om hun website succesvol te maken.

Eerste samenvatting

Als u een bedrijf start of wilt uitbreiden, biedt Domain.com tal van plannen om u te helpen uw netwerk te laten groeien. Zelfs als u een privéwebsite opzet, bieden ze u alle tools die u nodig heeft om te slagen. Ze hebben nieuwe TLD-fasen geïmplementeerd die ze beter maken voor degenen die net een website hebben gestart.

Hoewel er nog over is om over te gaan, lijkt Domain.com een ​​van de beste beschikbare hostingsites te zijn. U krijgt alle tools die u nodig hebt om aan de slag te gaan, en hun plannen bevatten tal van toevoegingen die andere webhostingsites u in rekening zullen brengen om ze in uw plan op te nemen. Als u overweegt een webhostingservice te krijgen, is Domain.com een ​​van de beste bedrijven om mee samen te werken.

Wat mensen zeggen over Domain.com

Veel mensen hebben over Domain.com gesproken en het is altijd een goed idee om te kijken wat de massa zegt. In dit gedeelte beginnen we met de goede dingen die mensen zeggen en gaan we in op de niet-vleiende recensies.

Het goede

“Het is een van de gemakkelijkste domeinservices die ik ooit heb gebruikt. Het is een eenvoudige service die de tools biedt die u nodig heeft om te slagen. Het zorgt ervoor dat andere hostingservices er rommelig en ongeorganiseerd uitzien. Ik kan dezelfde domeinaanmelding gebruiken voor alles wat ik nodig heb op mijn website. ”

“Sinds ik Domain.com ben gaan gebruiken, merk ik hoe gemakkelijk het is om de functies te gebruiken. De volledige WordPress, aangepaste e-mails en andere functies om een ​​website te maken, staan ​​tot uw beschikking. Hun reactietijd op e-mails en het oplossen van problemen zijn snel en gemakkelijk te achterhalen. Hoewel ik er geen fan van ben om persoonlijke informatie verborgen te houden door een extra vergoeding te betalen, blinken ze uit op andere gebieden. ”

“Dit is een van de beste hostingbedrijven. De snelheid van de servers is verbluffend, de websites laden snel en de technische ondersteuning is deskundig en behulpzaam. Hun geweldige prijzen kunnen niet kloppen en ze weten hoe ze voor hun klanten moeten zorgen. Ik raad Domain.com altijd aan bij mijn vrienden en collega’s, op basis van hun prijzen en klantenondersteuning. ”

“Hun functies zijn vergelijkbaar met andere webhostingsites, maar ze weten hoe ze alles in de lucht kunnen houden. Zelfs als u meerdere domeinen heeft, kunnen ze alles in de lucht houden. Een van mijn favoriete dingen van Domain.com is dat ze je graag willen helpen, ongeacht hoe laat het is. Dit is buitengewoon belangrijk voor mij en ik vind het geweldig dat ik ze op elk moment kan bellen en dat problemen snel worden opgelost. ”

“Hoewel Domain.com niet alle functies heeft die andere webhostingsites hebben, is het nog steeds een van de beste webhostingsites die beschikbaar zijn. U kunt alle functies die ze bieden uitproberen om het potentieel van uw website te maximaliseren. Domain.com heeft alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan. Je moet je tijd niet verspillen met andere webhostingsites wanneer Domain.com alles doet en nog wat. “

De slechte

“Het admin panel laat veel te wensen over en het kan een upgrade flink gebruiken. Hun verouderde beheerderspaneel duurt lang om te laden en de site wordt soms zonder enige provocatie gesloten. Hoewel ze uitblinken in domeinnamen, wilt u misschien een andere richting kiezen als u op zoek bent naar hosting. Je zou moeten overwegen om een ​​domein van ze te krijgen en vervolgens een andere service te gebruiken voor hosting. ‘

“Ik ben niet dol op hun klantenservice en hun domeinregistreerder heeft veel werk nodig. Wanneer u een eenvoudige vraag stelt, kan het even duren voordat u een reactie ontvangt. Zelfs als je contact hebt met een persoon, weten ze misschien niet waar je het over hebt, en het kan even duren om de telefoon op te nemen. Ik zou aanraden om met een andere service te gaan die meer kennis heeft over hun producten en hoe goed ze je kunnen helpen. ”

‘Ik heb de beslissing genomen om een ​​domeinnaam via Domain.com te krijgen. Toen ik er een vond die ik leuk vond, stopte ik hem in mijn winkelwagentje en toen ik de aankoop ging doen, verscheen er een fout. Ik had twee dagen geen toegang tot mijn account en probeerde verschillende manieren om met iemand in contact te komen. Ik heb een e-mail gestuurd, maar heb geen reactie ontvangen. De volgende dag belde ik en wachtte tot ze mijn post zouden controleren, maar zonder antwoord. Eindelijk kwam ik in contact met iemand die mijn wachtwoord opnieuw instelde en kon ik weer op mijn website komen. Ik zou deze hostingsite niet aanbevelen voor mensen die een goede klantenservice nodig hebben. “

“Toen de vorige eigenaren hun bedrijf aan Domain.com verkochten, moest ik mijn eigendom van mijn eigen domein verifiëren. Ik had contact met hen opgenomen om hen te laten weten dat ik de stad zou verlaten zonder internettoegang en ik was ervan verzekerd dat mijn domein niet zou worden opgeschort. Ze hebben informatie uit het DNS-register verwijderd, waardoor de problemen niet goed zijn opgelost. Het duurde enkele uren om het op te lossen. Het was zo’n proces dat ik hun service niet langer kon gebruiken. “

Eindoordeel

Hoewel Domain.com een ​​paar mensen heeft laten klagen over hun services en klantenondersteuning, hebben ze mensen die absoluut dol zijn op de service. Nadat u hebt gehoord wat mensen over hen hebben gezegd, naar hun producten heeft gekeken en heeft gezien waar ze goed in zijn en waar ze aan zouden kunnen werken, zou u moeten kunnen bepalen of Domain.com geschikt voor u is.

Hoe kan ik mijn domeinen verlengen?

Wanneer u klaar bent om uw domeinen te verlengen, kunt u via Domain.com gaan. U kiest de domeinen die u wilt vernieuwen en volgt de instructies. De tarieven voor domeinverlenging worden gepost, zodat u uw plan kunt selecteren. Het is een goed moment om te upgraden als je er klaar voor bent. U heeft toegang tot de opties via het configuratiescherm.

Wat gebeurt er met domeinen die niet worden verlengd?

Als u uw domeinnamen niet wilt verliezen, moet u enkele stappen ondernemen om uw domeinen te beschermen die u wilt behouden. U ontvangt 30 dagen voordat het verloopt een herinnering en als de betaling niet is gedaan, vervalt het domein. Het zal worden gedeactiveerd en vervangen door andere verlopen domeinen, samen met de services die bij het plan zijn inbegrepen. 30 na de vervaldatum gaat de domeinnaam naar het publieke domein, waar iemand anders kan kopen. Als het 45 dagen duurt zonder te zijn geclaimd, kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor de verlenging van de domeinnaam. Uiteindelijk, als niemand het claimt, gaat de domeinnaam terug naar het publieke domein voor verkoop.

Wat betekent het als een domein in “Redemption?”

Wanneer een domeinnaam ter verzilvering wordt verzonden, kan deze door een andere partij worden gekocht. U kunt het domein echter maximaal 30 dagen verzilveren. U moet inloggen op uw account en een ticket indienen in het ondersteuningssysteem. De kosten voor een inwisseling zijn $ 99,99 en er moet ook een normale verlengingskosten worden betaald. Wanneer de inwisselingsperiode eindigt, is er een verwijderingscyclus van vijf dagen waarmee iedereen zich kan registreren en de domeinnaam kan ontvangen.

Wat als er fouten zijn in mijn accountgegevens?

Als u fouten in uw account ontdekt, kunt u deze wijzigen. U kunt eventuele onjuiste velden corrigeren via “Accountgegevens wijzigen” en de juiste informatie invoeren. Als u uw e-mailadres moet wijzigen, gaat u naar “E-mailadressen wijzigen” en wijzigt u het overeenkomstig. Mogelijk hebt u enkele problemen als u meer dan één domein heeft. U kunt ze allemaal wijzigen om uw bijgewerkte wijzigingen te voltooien.

Wat is “automatisch verlengen” en kan ik dit wijzigen?

Wanneer een naam opnieuw wordt geregistreerd, worden er veiligheidsmaatregelen genomen om automatisch te verlengen. Het voorkomt dat uw betalingen vervallen, waardoor u uw domeinnaam verliest. U behoudt de volledige controle met het automatische verlengingssysteem en het wordt 15 dagen voor de vervaldatum gefactureerd. Als een betaling niet doorgaat, wordt vijf dagen voor de vervaldatum een ​​tweede poging gedaan. Elke afschrijving wordt bijgeschreven op de creditcard die is geregistreerd toen u zich aanmeldde. U kunt uw kaartgegevens wijzigen als deze zijn verlopen via de optie “creditcardgegevens bijwerken” onder uw inlogscherm. U kunt de automatische verlenging voor uw domeinnaam instellen, zodat u deze niet kwijtraakt via uw accountinformatiepagina.

Wat gebeurt er als automatisch verlengen mislukt??

De meest waarschijnlijke reden waarom uw automatische verlenging is mislukt, is omdat de creditcard die u heeft geregistreerd niet geldig is. U kunt dit probleem oplossen door uw creditcardgegevens bij te werken via uw accountgegevens. Als deze korter is dan de vervalperiode van 15 dagen, moet u mogelijk ook uw domeinnaam verlengen.

Waarom ontvang ik kennisgevingen van verlenging voor domeinen op verschillende e-mailadressen?

De eenvoudigste verklaring is dat elk domein voor elke domeinnaam een ​​ander e-mailadres heeft. U kunt alle domeinnamen in één e-mailadres samenvoegen, u moet ervoor zorgen dat uw informatie voor elke domeinnaam hetzelfde is. U kunt inloggen op uw account en de instructies volgen voor elk domein dat u heeft. U kunt het e-mailadres wijzigen, zodat het alleen wordt verzonden naar het adres dat u het meest gebruikt. U kunt uw e-mailadressen wijzigen en het gemakkelijker voor u maken. Meer op Domain.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector