DreamHost-beoordelingen – Goedkoop gedeeld, WordPress-hosting? Mei 2020

DreamHost: snel, goedkoop, goed?

DreamHost heeft een aantal van de beste uptime-gemiddelden en laadsnelheden van alle gedeelde hosting op de markt.


Bovendien bieden ze onbeperkte bandbreedte, gratis domeinnamen, gratis SSL-certificaten en compenseren ze voor dips in uptime. Ze bieden echt een van de beste service level-overeenkomsten die beschikbaar zijn.

Dus wat is de vangst? Dreamhost is duurder dan uw gemiddelde shared hosting-bedrijf en u kunt alleen jaarlijks worden gefactureerd. De aanloopkosten wenden veel mensen af.

Maar lees verder om erachter te komen waarom we denken dat het het waard is.

Zie officiële site DreamHost Editorial Review 3.9 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (1 stem) Voordelen

 1. Onbeperkte bandbreedte en schijfruimte
 2. Installatie van applicatie met één klik
 3. 97 dagen geld-terug-garantie
 4. Meerdere hostingopties
 5. 100% uptime-garantie

Nadelen

 1. Ondersteuning voor Shared Hosting Extremely Limited
 2. Geen tools voor websiteontwerp
 3. Duurder dan de meeste shared hosting
 4. Alleen jaarlijkse facturering

Kortom: DreamHost kost u mogelijk het dubbele of meer dan wat u elders voor gedeelde hosting zou betalen. Maar dat wil niet zeggen dat ze te duur zijn! Met onbeperkte bandbreedte, gratis SSL’s, uitstekende beveiliging en geweldige snelheden en uptime is de waarde vrij hoog. We raden DreamHost aan voor gebruikers van gedeelde hosting die weten dat ze een geweldige waar voor hun geld kunnen krijgen. Support3.5Speed4Features4Value4Transparency4

Onze redactionele DreamHost-recensie 

DreamHost is in 1997 opgericht door studenten van het Harvey Mudd College en behoort tot de veteranen van Amerikaanse webhostingbedrijven. Het particuliere bedrijf heeft wereldwijd 1,5 miljoen sites en is gevestigd in Los Angeles, Californië, met kantoren in Portland, Oregon.

Hoewel DreamHost een van de duurdere opties voor gedeelde hosting is, bieden ze een enorme waarde.

Met uitstekende snelheden, uptime, functies, ondersteuning en onbeperkte bandbreedte krijgt u waar voor uw geld. Dat gezegd hebbende, hun aangepaste dashboard is niet ieders favoriet, en ze zijn niet de goedkoopste of de hoogste kwaliteit host op de markt, maar ze hebben voor de meeste mensen een goed evenwicht.

Beste functies van DreamHost-plannen

DreamHost biedt een van de beste webhostingpakketten die er zijn. Ze zijn super betrouwbaar, gebruiken open source software en geven je onbeperkte bandbreedte.

1. Nieuw voor 2019: DreamHost-plannen zijn erg goedkoop

Update voor 2019: DreamHost heeft enkele van de goedkoopste en best geprijsde abonnementen in shared hosting:

dreamhost vanaf prijs

dreamhost vanaf prijs DreamHost heeft plannen en prijzen gedeeld

Het was vroeger dat als je met DreamHost wilde gaan, je bereid moest zijn om wat meer maandelijks te betalen dan je gemiddelde plan.

Niet langer.

DreamHost heeft de prijzen van de grote jongens zoals BlueHost, HostGator en GoDaddy geëvenaard. En ze vechten hard.

Nu kunnen we niet beweren dat GoDaddy’s $ 1 / maandplan bij het argumenteren over pure prijzen behoorlijk goedkoop is, maar je wilt voor de lange termijn bij een host blijven, niet voor subprime-prijzen die veranderen in aas-en-switch.

We zouden DreamHost zeker aanraden, zonder twijfel, aan mensen die hebben overwogen om te upgraden naar een duurdere shared hosting-optie, aangezien hun site de basis van de kelder ontgroeit. De functies boden veel van de premium-abonnementen waarvoor andere shared hosting-providers extra kosten in rekening brengen. Maar als u gewoon een eenvoudige site wilt voor een goedkope prijs en niet van plan bent een hoop schijfruimte of bandbreedte te gebruiken, kunt u waarschijnlijk beter kiezen voor een goedkopere optie met duidelijke limieten.

Hier gaat het om. Als je ze vergelijkt met meer “premium” hosts zoals WP Engine en Kinsta, zul je snel merken dat DreamHost uiterst betaalbaar is.

2. Onbeperkte bandbreedte en schijfruimte

Veel websites zeggen dat ze onbeperkte bandbreedte en schijfruimte bieden.

Maar wat ze echt bedoelen is dat ze geen duidelijke limiet voor je stellen; ze kunnen op elk moment beslissen of u te veel ruimte inneemt.

Een te veel pieken in het verkeer en het kan zijn dat uw account is opgeschort wegens misbruik van de capaciteit van de gedeelde server. Of uw hostingbedrijf kan passief agressief aandringen op een upgrade naar een duurder hostingplan. Bluehost is een goed voorbeeld van een bedrijf dat veel klanten heeft geïrriteerd om precies dat te doen.

DreamHost heeft slechts één gedeeld hostingplan en ze bieden echt onbeperkte bandbreedte en schijfruimte.

Geen schorsingen voor overmatig gebruik.

Geen duurder plan om je in te dwingen.

Als u van plan bent een populaire site te laten groeien, is dit enorm.

En de hardware om zwaar verkeer daadwerkelijk te ondersteunen. Als je dat koppelt aan het feit dat je altijd kunt upgraden naar een VPS-server of een dedicated server, dan is de sky the limit.

3. Installatie van applicatie met één klik

DreamHost voert hun scripts zo uit dat u WordPress – samen met vele andere verschillende applicaties – met één muisklik kunt installeren. Deze andere toepassingen omvatten fotogalerijen, software voor winkelwagentjes, CMS-software-apps en meer.

Het mooie van scripts is dat je het script van iemand anders kunt gebruiken zonder dat je enige code hoeft te kennen. Neem de scripts – veel ervan zijn gratis – en installeer ze met een enkele klik op uw website. Als webmaster kunt u met deze functie genieten van het feit dat u uw site kunt laten lijken zoals u dat wilt.

4. 97 dagen geld-terug-garantie

Dit is eigenlijk langer dan de meeste hostingproviders.

De standaard is een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. DreamHost biedt een geld-terug-garantie van 97 dagen – dat is niet iets?

De 97 dagen niet-goed-geld-terug-garantie werkt als volgt: als u annuleert binnen de eerste 97 dagen na aanmelding, krijgt u 100 procent van het betaalde geld terug.

Elke keer dat je annuleert na de 97 dagen, zullen ze je een evenredig bedrag terugbetalen. Dit is echt genereus en het lijkt ook bijzonder belangrijk voor DreamHost, aangezien je misschien minstens een jaar vooruit moet betalen (maar daarover later meer).

Ze versloegen InMotion Hosting en WebHostingHub’s 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie met een extra week.

5. 100% uptime-garantie

Terwijl de meeste andere providers beschikken over een uptime-garantie van 99%, biedt DreamHost een uptime-garantie van 100%. Als, om welke reden dan ook, uw website niet beschikbaar is, zullen ze uw account een dag gratis hosting geven voor elk uur dat het niet beschikbaar is.

Maar gelukkig voor jou (en voor de factureringsafdeling van DreamHost), gaan ze niet vaak omlaag.

DreamHost heeft het afgelopen jaar een gemiddelde uptime van 99,98% behaald.

Het enige hostingbedrijf dat het beter doet dan dat is A2 Hosting, met 99,99%

6. Sweet Freebies

Misschien kunnen ze niet echt gratis worden genoemd omdat u wel voor het abonnement betaalt, maar we vinden het leuk dat DreamHost een aantal extra functies bevat in hun standaard gedeelde hostingplan waarvoor de meeste andere hosts extra kosten in rekening brengen.

U krijgt het scannen van malware, een SSL-certificaat, meerdere domeinen, een gratis domeinnaam, onbeperkte e-mailadressen en mogelijkheden en een Google AdWords-tegoed van $ 100 om op te starten.

7. Gratis webhosting voor non-profitorganisaties

Dit is een unieke functie voor een webhostingbedrijf. Als u zich in de Verenigde Staten bevindt en een bedrijf zonder winstoogmerk heeft, zoals een goed doel of een kerk, zal DreamHost het gratis hosten. Door de juiste documentatie van de IRS te verstrekken, namelijk de door de IRS uitgegeven 501 (c) (3) -bepalingsbrief, zal DreamHost met u samenwerken en u voorzien van gratis hosting.

Nadelen van DreamHost 

DreamHost heeft enkele van de meest uitgebreide functies op de markt, maar er zijn een paar vangsten. Overweeg deze punten zorgvuldig voordat u de trekker overhaalt.

1. DreamHost-klantenservice mist telefonische ondersteuning

Natuurlijk, hun e-mailticketsysteem is behoorlijk goed en ze helpen snel via chatondersteuning. Maar soms wil je eigenlijk gewoon met een echte persoon praten met een echte stem. Als jij het type bent dat graag elke keer dezelfde agent aan de telefoon krijgt, is DreamHost niets voor jou. SiteGround is onze verre leider op de afdeling klantenservice (en u kunt ze ook bellen!).

Wilt u meer geweldige hosts voor klantenservice? Bekijk onze lijst met de beste van de beste.

2. Slechts één gedeeld hostingplan

In sommige opzichten is dit een voordeel. Het hebben van slechts één plan neemt veel van de analyse-verlamming weg bij het kiezen tussen verschillende niveaus van gedeelde hostingplannen, en voorkomt dat u extra betaalt voor functies die u niet nodig heeft voor het geval dat. Niet iedereen is echter echt in staat om het meeste te halen uit de onbeperkte bandbreedte en vele functies van DreamHost. Een site met slechts 100 bezoeken per maand betaalt hetzelfde als een site met 100.000. Natuurlijk krijgt de drukke website veel. Maar niet zozeer de kleine man.

3. Hou je van cPanel? DreamHost niet.

DreamHost heeft een eigen configuratiescherm en gebruikt niet de typische industriestandaard cPanel. Dit is niet zozeer een nadeel als wel een kwestie van voorkeur. Het dashboard van DreamHost ziet er aanzienlijk moderner uit dan cPanel, maar kan ook intimiderend zijn voor niet-ingewijden. En soms kan het gewoon irritant zijn om een ​​nieuwe interface te moeten leren, vooral als je al dagelijks met tientallen verschillende communiceert. Als je echt vertrouwd bent met cPanel en terughoudend bent om iets nieuws te adopteren, kan DreamHost je teleurstellen.

Bottom Line

Als je weet wat je doet, kan DreamHost een droom zijn die uitkomt.

Onbeperkte schijfruimte en onbeperkte bandbreedte in combinatie met een speciale server betekent dat uw website kan groeien van het begin tot een echte blockbuster zonder dat u van hostingbedrijf hoeft te veranderen of plannen moet upgraden.

We houden ervan dat DreamHost al sinds 1996 bestaat, ze zijn onafhankelijk en bieden geweldige opties voor beginners. Als u kiest tussen DreamHost en andere massa-markt hosts, ga dan met DreamHost.

Zie Officiële SiteMore op DreamHost.com

Dreamhost vragen en antwoorden

Vraag 1
 • Ik ben comfortabel met het gebruik van een op Linux gebaseerd hostingoperatiesysteem. Welk type hostingsysteem biedt Dreamhost?
 • Je hebt geluk omdat Dreamhost zijn klanten niet de mogelijkheid biedt om een ​​op Windows gebaseerd hostingsysteem te gebruiken. Klanten krijgen alleen toegang tot op Linux gebaseerde webhostingservices. Met dit systeem ontvang je een aantal toeters en bellen die ervoor zorgen dat je nieuwe hostingaccount zo snel mogelijk draait.
Vraag 2
 • Hoe lang is de introductieprijs geldig?
 • De introductieprijs die u Dreamhost betaalt wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw hostingaccount, is geldig tot het einde van uw huidige verlengingsperiode. Op dat moment stijgt de prijs die u betaalt elk jaar dat u een Dreamhost-klant blijft.
Vraag 3
 • Kan ik een speciale server en beheerde services ontvangen wanneer ik ervoor kies om klant te worden bij Dreamhost?
 • Dreamhost biedt u een breed scala aan toegewijde serverplatforms die gevarieerd genoeg zijn om te voldoen aan elke hostingbehoefte die u in gedachten heeft. Evenzo biedt het hostingbedrijf ook beheerde serviceplannen die u een probleemloze hostingervaring bieden.
Vraag 4
 • Biedt Dreamhost gratis domeinnamen aan met hun hostingplannen?
 • Ja! Dreamhost biedt u gratis domeinnamen wanneer u zich aanmeldt voor een van hun gedeelde webhostingplannen. U kunt uit meer dan 350 verschillende website-domeinextensies kiezen, wat u meer mogelijkheden biedt voor een unieke webnaam die verder gaat dan de traditionele .com of .net die iedereen gewoonlijk online ziet.
Vraag # 5
 • Kan ik een domeinnaam registreren bij Dreamhost op het moment dat ik me aanmeld voor een van hun hostingplannen?
 • Ja! Dreamhost biedt zijn klanten, potentiële klanten en leden van het publiek gemakkelijk de mogelijkheid om domeinnamen te kopen voor registratie. Je hebt de mogelijkheid om een ​​.com, .net., .Info en meer te selecteren bij het maken van je hostingplan. Alle domeinnaamregistraties worden geleverd met domeinprivacybescherming zonder extra kosten voor u.
Vraag # 6
 • Als ik niet tevreden ben met de hostingservice die ik ontvang nadat ik me heb aangemeld bij Dreamhost, is er een kans dat ik mijn geld terugkrijg?
 • Ja! Dreamhost biedt al zijn klanten een geld-terug-garantie van 97 dagen aan. Als u na die tijd niet tevreden bent met de service die u ontvangt, kunt u een terugbetaling aanvragen. Het bedrijf stuurt u het volledige bedrag dat u heeft betaald zonder vragen. Er is geen terugbetalingsoptie beschikbaar voor aankopen van domeinnamen of andere producten die het hostingbedrijf aanbiedt.
Vraag # 7
 • Biedt Dreamhost mij de mogelijkheid om een ​​Virtual Private Server (VPS) te hebben?
 • Wanneer u een hostingplan met Dreamhost opzet, heeft u vier afzonderlijke VPS-opties die beschikbaar zijn op uw account. Elke optie wordt aangedreven door SSD, waardoor u hoge prestaties kunt ontvangen met CPU-verwerking, configuraties van de harde schijf, geheugen en bandbreedte op uw account. Met de nieuwste technologie kunt u ook een snelle lees- en schrijfserver ontvangen.
Vraag # 8
 • Wat zijn mijn beschikbare opties om contact op te nemen met technische ondersteuning wanneer zich een probleem met mijn hostingaccount voordoet?
 • U kunt uit drie hoofdopties kiezen wanneer u technische ondersteuning nodig heeft. Er is een callback-ondersteuningsprogramma aanwezig waarbij u de eerste oproep plaatst, een bericht achterlaat waarin uw probleem wordt beschreven en een ondersteuningstechnicus uw oproep beantwoordt. U hebt ook een optie voor e-mailondersteuning en een optie voor een online ticketsysteem voor klanten waarbij technische ondersteuning u online zal helpen.
Vraag # 9
 • Wanneer ik contact opneem met het klantenserviceteam van Dreamhost, welke taal kan ik verwachten dat de technici spreken?
 • Alle klantenservice- en technische ondersteuningstechnici van Dreamhost spreken Engels. Dat omvat elke e-mail, ondersteuningsticketreactie of elk ander type mondelinge en schriftelijke communicatie die u met het bedrijf zult hebben. Elk van hun teams voor klantenservice en technische ondersteuning is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Je kunt ook ondersteuning vinden via het sociale mediakanaal van Twitter.
Vraag 10
 • Hoe lang bestaat Dreamhost al??
 • Het bedrijf opende zijn deuren in 1997 toen vier universiteitsvrienden besloten zich te wagen in de online wereld van het bedrijfsleven. Ze begonnen het bedrijf vanuit een studentenkamer en wilden mensen helpen een plek te vinden in de online gemeenschap. Snel vooruit naar vandaag waar het bedrijf de thuisbasis is van ongeveer 1,5 miljoen verschillende websites die blog, applicatie, e-commerce en meer aanbieden aan de virtuele wereld. Ze bedienen momenteel dagelijks ongeveer 400.000 klanten over de hele wereld.
Vraag # 11
 • Waar bewaart Dreamhost zijn datacenterservers?
 • Dreamhost onderhoudt zijn netwerk van datacenterservers op een afgelegen locatie in Los Angeles, Californië. De centra zijn temperatuurgestuurd en beschikken de hele dag over beveiliging om ervoor te zorgen dat uw gegevens en die van andere klanten te allen tijde veilig blijven.
Vraag 12
 • Heb ik verschillende programmeertalen om uit te kiezen wanneer ik Dreamhost gebruik voor mijn hostingservices?
 • Ja! Dreamhost biedt u de mogelijkheid om een ​​van de vele populaire programmeertalen te gebruiken bij het instellen van uw account. U kunt kiezen uit PHP, Perl, Ruby on Rails en Ruby-taal voor uw programmeerbehoeften.
Vraag # 13
 • Heb ik reseller-opties beschikbaar met Dreamhost?
 • Dreamhost heeft een waardevol resellerprogramma waar u zeker van wilt profiteren bij het opzetten van uw hostingaccount. Elk van hun reseller-opties geeft u de kans om extra inkomsten te verdienen via verschillende doe-het-zelf-opties.
Vraag 14
 • Krijg ik de kans om deel te nemen aan een partnerprogramma bij het aanmaken van een account bij Dreamhost?
 • Absoluut! Dreamhost biedt met trots geïnteresseerde gebruikers de kans om extra inkomsten te verdienen met hun websites die zich op het Dreamhost-netwerk van servers bevinden. U kunt tekstlinks plaatsen in de inhoud van uw website en elke keer dat een sitebezoeker op die link klikt, verdient u geld. Elke keer dat u een vriend of familielid doorverwijst naar Dreamhost voor hun webhostingbehoeften, ontvangt u $ 97 voor elk nieuw account dat bij het bedrijf blijft.
Vraag # 15
 • Wat is inbegrepen bij mijn domeinnaamregistratie van Dreamhost?
 • Het voelt als kerstochtend als je een nieuwe domeinnaam registreert bij Dreamhost. Naast dat u kunt kiezen uit meer dan 350 domeinextensies, ontvangt u ook DNS-beheer, waardoor u uw naamservers eenvoudig kunt bijwerken en uw webbezoekers in de juiste richting kunt wijzen. U heeft de mogelijkheid om die naamservers aan te passen aan iets dat uw persoonlijkheid of uw bedrijfsnaam weerspiegelt. U kunt die domeinnaam doorsturen naar elk ander webhostingbedrijf dat u wenst en u heeft de mogelijkheid om uw domein zo nodig te beveiligen tegen oplichters of hackers.
Vraag # 16
 • Ik wil WordPress gebruiken voor mijn website die ik op een Dreamhost-server wil hosten. Is deze optie voor mij beschikbaar of moet ik een andere optie kiezen??
 • U zult genieten van de hostingmogelijkheden die Dreamhost beschikbaar stelt aan u en andere gebruikers die de tools van een WordPress-site willen gebruiken. Om een ​​WordPress-hostingaccount aan te maken, meldt u zich aan voor een gedeeld hostingplan of een DreamPress-hostingplan. Elk plan heeft de mogelijkheid om de ondersteuning te krijgen van een bekwaam technisch ondersteuningspersoneel dat 24/7 beschikbaar is en kan helpen bij elk probleem dat zich voordoet. U ontvangt ook automatische systeemback-ups en updates en toegang tot een hostingnetwerk dat 100 procent van de tijd beschikbaar is dat u service nodig heeft. Wanneer u uw WordPress-account maakt, kunt u binnen enkele minuten elk thema of plug-in toevoegen dat u wilt.
Vraag # 17
 • Ik wil een hostingaccount openen bij Dreamhost, maar ik heb momenteel een website die zich op een andere hostingserver bevindt. Zal Dreamhost mijn oude accountgegevens overzetten naar hun servers wanneer ik een nieuw account bij hen open?
 • Helaas doorloopt Dreamhost niet de stappen van het migreren van uw website vanaf de huidige hostinglocatie. Ze bieden u echter wel toegang tot een vriendelijk en behulpzaam technisch ondersteuningsteam dat u zal helpen uw weg te vinden van de oude hostlocatie naar uw nieuwe plek op de Dreamhost-servers. Je hebt ook toegang tot de klantenforums waar je waardevolle informatie en tips kunt vinden van andere gebruikers die hun accounts probleemloos hebben overgedragen. Dreamhost biedt u extra hulp door een bibliotheek met downloadbare helpbestanden te maken die u kunnen helpen bij het overzetten van uw site ook.
Vraag 18
 • Ik wil verschillende websites runnen voor mijn verschillende hobby’s, persoonlijke interesses en zakelijke ondernemingen. Is dit mogelijk met één Dreamhost-account of moet ik meerdere accounts openen voor elke domeinnaam?
 • Dreamhost beschikt over een uitgebreid netwerk van webservers waarmee het bedrijf zijn klanten de mogelijkheid kan bieden om zoveel domeinnamen te bezitten en te exploiteren als ze willen. U kunt gemakkelijk een andere domeinnaam hebben voor elke interesse, hobby of zakelijke onderneming die in u opkomt. Elke domeinnaam krijgt een aparte behandeling, waardoor hij in aanmerking komt voor de vele domeinnaamvoordelen die Dreamhost biedt. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 350 verschillende extensies voor elk van uw domeinnamen. U kunt desgewenst subdomeinnamen aan elke site toevoegen en elke naam heeft privacybescherming, waardoor al uw domeinaccounts zo veilig mogelijk worden beschermd tegen online bedreigingen.
Vraag # 19
 • Ik gebruik graag Prestashop-software op mijn websites omdat het gemakkelijk te gebruiken is en voldoet aan de behoeften die ik heb voor het runnen van een e-commerce website die een aanzienlijke hoeveelheid verkeer krijgt. Kan ik Prestashop blijven gebruiken als ik alles overzet naar een Dreamhost-account?
 • Ja, u kunt Prestashop gemakkelijk blijven gebruiken op uw nieuw gehoste Dreamhost-account. Dreamhost heeft de mogelijkheid om dit type software te ondersteunen en u alle benodigde tools te bieden om uw website succesvol te laten functioneren in het proces. Uw e-commerce website profiteert van de voordelen van toegang tot een snelle verwerkingsinfrastructuur. U zult de mogelijkheden van het netwerksysteem en het gedeelde netwerkhostingplatform dat Dreamhost biedt voor uw nieuwe account leuk vinden.
Vraag 20
 • Een van de redenen dat ik op zoek ben naar een nieuw hostingbedrijf zijn de opties van het controlepaneel. Mijn huidige hostingbedrijf biedt geen gebruiksvriendelijke functie voor het configuratiescherm en dat vind ik erg frustrerend wanneer ik wijzigingen aan mijn website probeer aan te brengen. Welk type bedieningspaneel biedt Dreamhost?
 • U kunt er zeker van zijn dat u geen frustratieprobleem zult hebben wanneer u het configuratiescherm gebruikt dat Dreamhost voor uw account biedt. Door een op Linux gebaseerd besturingssysteem te gebruiken, geeft Dreamhost u een c-panel controlecentrum van waaruit u eenvoudig elk aspect van uw hostingaccount kunt beheren. Het c-panel geeft u toegang tot al uw accountbestanden, database-informatie, software-installaties en al het andere dat u nodig heeft om uw account succesvol te beheren.
Vraag 21
 • Mijn huidige hostingprovider mist op de afdeling tools. Ik merk vaak dat ik uren online besteed aan het zoeken naar plug-ins en andere relevante opties die helpen om mijn website gebruiksvriendelijker te maken. Als ik overstap naar Dreamhost, wat kan ik dan verwachten om mijn hostingleven een beetje gemakkelijker te maken?
 • The sky is the limit in termen van wat u kunt verwachten van uw nieuwe hostingaccount bij Dreamhost. U kunt uw account gemakkelijk beheren via het functionele c-panel controlesysteem dat dient als centrale hub voor al uw website- en hostingactiviteiten. Je hebt de mogelijkheid om elke plug-in of website-app te installeren met een klik op de knop dankzij hun ‘1-klik’ installatieprogramma. Er zijn state-of-the-art SSL-certificaten die voorkomen dat hackers en spambedrijven toegang krijgen tot uw website-informatie. U krijgt verdere bescherming tegen continue malwarescans die achter de schermen plaatsvinden. Wanneer al het andere in uw account mislukt, staat er een gerenommeerd team van klantenservice en technische ondersteuningsleden 24/7 klaar om u te helpen met alles wat u nodig heeft.

Zie Officiële SiteMore op DreamHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map