FastDomain-beoordelingen mei 2020 – Hostingprijzen en -plannen

Hoe goed is FastDomain Hosting?

Op het eerste gezicht zijn er veel redenen voor mensen om eindelijk voor FastDomain Hosting te kiezen als hun favoriete hostingprovider. Dit is het deel waar we wat licht kunnen werpen op sommige gebieden waarvan we dachten dat FastDomain Hosting mogelijk tekortschoot.


FastDomain beoordelingen 1.7 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (1 stem) Voordelen

 1. Stabiele hosting voor basissites
 2. Goede technische ondersteuning
 3. De waarde voor de prijs is geweldig

Nadelen

 1. Ze zijn misschien te simpel
 2. Geen ruimte voor upgraden
 3. Er is te veel geofferd

Ondersteuning 1.5 Snelheid 1.5 Functies 2 Waarde 2 Transparantie 1.5

Onze officiële FastDomain Hosting Review

FastDomain bestaat sinds 2005. Ze maken deel uit van de Endurance International Group, een groep die toezicht houdt op en het moederbedrijf is van verschillende webhostingproviders..

Beste eigenschappen van FastDomain Hosting

Op het eerste gezicht zijn er veel redenen voor mensen om eindelijk voor FastDomain Hosting te kiezen als hun favoriete hostingprovider.

Ze zijn ongelooflijk eenvoudig

Allereerst is FastDomain opmerkelijk eenvoudig. In plaats van mensen meer dan 30 verschillende manieren te bieden om hun website te hosten, heeft FastDomain maar één optie. Op het eerste gezicht lijkt één optie misschien niet genoeg om iemand tevreden te stellen. Hostingbehoeften zijn immers zo divers dat het bijna onmogelijk is om een ​​oplossing te vinden die kan worden geclassificeerd als one-size-fits-all. Dat is echter precies het uitgangspunt dat FastDomain zo aantrekkelijk maakt voor verschillende mensen.

Stabiele hosting voor basissites

Hoewel ze een gespecialiseerd en beperkt publiek lijken te hebben, tillen ze de mantra op maat naar een geheel nieuw niveau. Als wat je zoekt past bij wat ze aanbieden, heb je misschien een match made in heaven gevonden. Ze bieden veel meer functies in hun ene hostingplan dan welke webmaster dan ook kan hopen te gebruiken, dus wees niet verbaasd als je in hun publiek valt.

Fatsoenlijke technische ondersteuning

Het hele uitgangspunt van FastDomain is om mensen zo snel mogelijk aan de slag te krijgen. Dit is de reden waarom ze slechts één gedeeld hostingplan aanbieden. Met zo’n uitgangspunt is het te verwachten dat hun publiek geen technisch ingestelde groep mensen is. Dat betekent dat de mensen die ze inhuren voor technische ondersteuning technisch genoeg moeten zijn om de hiaten in te vullen. Hun klantenservice uren open 24/7, het hele jaar door. Ze bieden hetzelfde serviceniveau via livechat en telefoonkanalen. Om hun ondersteuningsaanbod af te ronden, is FastDomain ook gastheer van een uitstekend ticketingsysteem voor e-mailondersteuning.

De waarde voor de prijs is geweldig

Ik heb eerder gezegd dat FastDomain mogelijk klanten zoekt onder een paraplu die bij iedereen past. Dit kan een gespecialiseerd publiek lijken te zijn, dat niet in staat is om tegemoet te komen aan een aantal technisch ingestelde mensen met een bepaalde set behoeften. U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe waar dat is, gezien wat u in dat ene hostingplan krijgt. FastDomain heeft 67 fantastische functies en redenen geschetst waardoor ze opvallen. Het lijkt erop dat ze alles onder de zon kunnen ondersteunen en nog wat.

Nadelen van FastDomain Hosting

Dit is het deel waar we wat licht kunnen werpen op sommige gebieden waarvan we dachten dat FastDomain Hosting mogelijk tekortschoot.

Ze zijn misschien te simpel

Ondanks het enorme aantal functies dat snelle hosting kan bieden, kan het hebben van slechts één type hostingpakket een grote afknapper zijn voor verschillende mensen. Ze laten zeker niet te veel aan de verbeelding over. Wat gezegd kan worden is dit. FastDomain biedt geen VPS-hostingplannen, cloudhostingplannen of dedicated hostingplannen.

Deze functie of dit gebrek aan functies kan veel mensen afwijzen. Verschillende mensen hebben VPS en speciale hostingplannen nodig. Alleen al het feit dat FastDomain noch VPS noch speciale hostingplannen aanbiedt, zal ervoor zorgen dat dezelfde mensen ergens anders heen gaan voor hun hostingbehoeften.

Geen ruimte voor upgraden

Het ontbreken van hostingplannen betekent ook dat er geen ruimte is voor upgrades. Ik heb dit al eerder gezegd, maar het moet opnieuw worden vermeld. FastDomain Hosting biedt geen VPS-abonnementen. FastDomain Hosting biedt geen speciale hostingplannen. Ten slotte biedt FastDomain Hosting geen cloudhostingplannen.

Als u alleen een eenvoudige website wilt runnen, dan is FastDomain misschien perfect voor u. Als u echter van plan bent een e-commercesite te runnen, wordt u mogelijk elders beter bediend, aangezien FastDomain geen programma’s biedt waarmee u of uw bedrijf kan schalen of groeien.

Er is te veel geofferd

FastDomain is een heleboel dingen. Ze bieden veel functies. Ze bieden veel functies voor bijna spotgoedkoop. Het lijkt er echter op dat ze veel dingen moesten opofferen om dit niveau te bereiken. Veel mensen klagen over hun uptime. Verschillende anderen klagen over de mate van klantenservice die ze krijgen. Verschillende sites bevelen FastDomain uiteindelijk niet aan.

Bottom Line

Als u alleen een eenvoudige website wilt hebben, is FastDomain uw ticket. Ze zijn betaalbaar, rijk aan functies en zolang uw basissite geen e-commerce-eisen heeft, bent u gouden. Dit is echter waar mensen problemen tegenkomen met FastDomain. Mensen kiezen hostingproviders op basis van verschillende criteria, waaronder veel e-commercefuncties. Deze functies omvatten winkelwagentjes, scriptmogelijkheden, SSL-certificaten en meer. Bovendien weet u, als u uw website niet kunt schalen, dan weet u – vanaf het begin – dat u in de toekomst van de ene hostingprovider naar de andere gaat terwijl u groeit.

Wat je jezelf moet afvragen is dit: val je in hun gespecialiseerde publiek? Ben je van plan nooit te groeien? Als u dat doet, kunt u misschien beter ergens anders zoeken.

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map