FatCow Reviews: Is FatCow Hosting echt zo geweldig voor beginners?

Wat is FatCow Hosting?

FatCow is een webhostingprovider die is opgericht in 1998 in Burlington, Massachusetts. Het bedrijf biedt een enkel gedeeld hostingplan dat wordt aangeboden aan beginnende webmasters, zoals eigenaren van kleine bedrijven. FatCow is in 2007 overgenomen door Endurance International Group.


Hoe goed is FatCow Hosting?

FatCow verkoopt aan beginnende website-eigenaren en is een zeer aantrekkelijke zaak voor hun bedrijf. Door slechts één inclusief plan aan te bieden, nemen ze veel stress weg bij het kiezen van de functies die bij u passen. En met een zeer betaalbare introductietarief lijkt FatCow een van de beste prijzen voor beginnende webhosting op de markt. Maar hoewel FatCow in sommige opzichten verfrissende eenvoud en transparantie biedt, zitten hun plannen vol met misleidende en overtollige upsells, slechte snelheid en uptime en hoge vernieuwingspercentages.

Zie officiële site FatCow beoordelingen 2.8 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (2 stemmen) Pros

 1. Milieuvriendelijke webhostingoplossing
 2. Onbeperkte domeinen
 3. Super toegankelijk voor webmasters op instapniveau
 4. Gratis reclamebronnen

Nadelen

 1. Geen VPS of dedicated servers
 2. vDeck In plaats van cPanel
 3. Beperkte SSL-certificaten
 4. Misleidende upselling
 5. Onder gemiddelde uptime en slechte snelheid

Samenvatting Met zijn humoristische naam, lage introductieprijzen en beginnersvriendelijke formaat lijkt FatCow de natuurlijke keuze voor een beginnende webmaster. Nader onderzoek van hun service en prestaties zou echter anders suggereren. Support3Speed2.5Features3Value3Transparency2.5

Onze officiële FatCow Hosting Review

Er zijn verschillende zaken waar we FatCow hosting graag voor prijzen. Ze bieden namelijk een schone en eenvoudige webhosting-oplossing voor de korte termijn die niet in het minst ontmoedigend is voor niet-ingewijden. Wij zijn echter van mening dat FatCow een slechte keuze is voor iedereen die een website wil hosten na de periode van hun inleidende prijsaanbieding. De ondergemiddelde snelheid en uptime, verwarrende upsells en middelmatige klantenservice kunnen worden vergeven voor $ 4 / maand. Maar wanneer die tarieven na verlenging stijgen tot bijna $ 13 / maand, zijn deze problemen veel ernstiger.

Beste eigenschappen van FatCow Hosting

Waar FatCow in uitblinkt, is de gemakkelijke toegang. Van hun eigenaardige naam en mascotte tot het enkele gedeelde hostingplan dat ze aanbieden, ze slagen erin om veel van de technische angst te kalmeren die een beginnende webmaster kan voelen bij het kiezen van een webhost en een hostingplan. Bovendien valt niet te ontkennen dat hun inleidende prijzen een fantastische deal zijn. Dit is wat ze goed doen en waarom ze het overwegen waard zijn:

Eén enkel (meestal) all-inclusive gedeeld hostingplan

Een one-size-fits-all-beginnersplan is duidelijk niet geschikt voor iemand die websites bouwt of onderhoudt. Maar de doelgroep van FatCow is de niet-ingewijde, en ze doen geweldig werk om hun product te vereenvoudigen om verteerbaar te zijn voor beginners. Ze bieden slechts één gedeeld hostingplan dat onbeperkte domeinen, onbeperkte e-mailadressen, onbeperkte schijfruimte, overvloedige bandbreedte, tools voor het bouwen van slepen en neerzetten, digitale advertentiekredieten en een gratis domeinnaam voor het eerste jaar omvat. Het proces om precies te beperken wat iemand nodig heeft van een webhostingprovider kan vreselijk intimiderend en stressvol zijn voor een beginnende webmaster. We waarderen dat FatCow vanaf het begin veel transparantie en eenvoud biedt.

Profiteer van een geweldige introductieprijs voor maximaal drie jaar

Voor degenen die zich voor het eerst bij FatCow registreren, is hun introductietarief slechts $ 49 / jaar, of ongeveer $ 4 / maand. Gezien het feit dat hun pakket redelijk concurrerend is met een gratis domeinnaam (voor het eerste jaar) en veel opslagruimte voor e-mail- en webbestanden, is dit een behoorlijk enorme waarde. Bovendien kunt u, als u bereid bent vooraf te betalen, deze zeer lage prijs maximaal drie jaar vastleggen.

Gratis reclamebronnen

Net als bij de meeste webhosts die eigendom zijn van EIG, komt het aan boord van FatCow met het voordeel van veel digitale advertentiekredieten. Dit omvat $ 100 aan Bing- en AdWords-tegoeden, evenals een gratis vermelding op YellowPage.com. Natuurlijk, YellowPage.com is nogal verouderd en de effectiviteit van online directories is twijfelachtig, maar gratis is gratis.

Aangedreven door windenergie

Als u überhaupt gevoelig bent voor zakelijke gevoeligheden, kan het feit dat FatCow eigendom is van EIG een beetje een afknapper voor u zijn. Dat is begrijpelijk, maar FatCow heeft een aantal verlossende en zeer niet-zakelijke kwaliteiten. Ze hebben namelijk een groen zegel dat bevestigt dat ze voor 100% worden aangedreven door windenergie. Ze bereiken dit door het energieverbruik in al hun datacenters, servers en kantoren te compenseren met een investering van 200% in certificaten voor hernieuwbare energie.

Nadelen van FatCow Hosting

Ondanks hun beginnersvriendelijke structuur en marketing, zijn er een handvol rode vlaggen geassocieerd met FatCow waar u rekening mee moet houden voordat u zich bij hen aanmeldt. Hoewel we beweren dat hun diensten een goede waarde zijn voor de inleidende prijzen, zijn er verschillende redenen waarom FatCow niet geschikt is voor een langetermijnoplossing voor webhosting.

Vernieuwingspercentages Spike 310%

De inleidende prijzen van FatCow zijn geweldig en u kunt deze tot drie jaar lang vergrendelen als u vooraf betaalt. Wees echter voorbereid op een ernstige sticker-schok als die periode voorbij is. De jaarlijkse prijsstelling van FatCow stijgt van $ 49 / jaar naar $ 155 / jaar, en springt van budgethostingbedrijf naar een van de duurdere opties op de markt in een enkele draai van een kalenderpagina. Nu betalen we graag premium prijzen voor premium services. Zoals de rest van onze recensie je zal laten zien, komt FatCow echter aanzienlijk niet in aanmerking voor premie.

Zeer langzame laadtijden van pagina’s

Zoals hun naam al doet vermoeden, is FatCow-hosting niet snel. De laadtijden van pagina’s scoorden de afgelopen jaren consistent ver onder het branchegemiddelde. Waar het industriegemiddelde voor de laadtijd van de pagina ongeveer 700 ms bedraagt, is FatCow gemiddeld meer dan 1200 ms. Dat is erg traag en kan een enorm nadeel zijn voor uw website. Het kan niet alleen uw ranking in zoekmachines beschadigen, maar kan ook het bouncepercentage van uw bezoekers dramatisch verhogen. Met zulke achterblijvende servers is het onwaarschijnlijk dat u ooit zult profiteren van de overvloedige bandbreedte die ze u beloven bij het aanmelden.

Onder gemiddelde uptime

Over het algemeen hebben webhosts die eigendom zijn van EIG niet het beste trackrecord met uptime-gemiddelden. iPage is daar een perfect voorbeeld van, terwijl Web.com misschien de uitzondering is. Hoewel FatCow niet het slechtste uptime-gemiddelde heeft dat we ooit zijn tegengekomen, is het onder het gemiddelde en dat is iets dat elke potentiële klant van hen zou moeten betreffen. FatCow piept gewoon met een uptime van 99,9%, de helft van de tijd schiet dit punt tekort. Om de zaken in perspectief te plaatsen, bieden de meeste webhostingbedrijven een uptime-garantie van 99,9%, wat betekent dat ze gedeeltelijke restituties zullen verlenen voor eventuele downtime na die 15 uur per jaar downtime. FatCow biedt zo’n garantie niet en hun staat van dienst is ook niet erg geruststellend.

Geen VPS of dedicated servers

FatCow biedt slechts één type hosting aan: shared hosting. Natuurlijk neemt dit veel analyse-verlamming uit de eerste besluitvorming, maar het kan ook een nadeel zijn voor bestaande klanten die veel groei ervaren. Door geen dedicated servers of VPS-lijnen aan te bieden, vervreemden ze het hele publiek dat deze services nodig heeft of zou kunnen krijgen. Dit betekent dat FatCow geen goede optie is als u bij de overheid, de gezondheidszorg of anderszins gevoelige informatie opslaat.

Geen cPanel

FatCow gebruikt een aangepast configuratiescherm in plaats van cPanel. Hoewel dit niet per se een nadeel is, is het een afwijking van de industriestandaard. Dit is iets om te overwegen als u gewend bent aan cPanel, of als u van plan bent te profiteren van het feit dat er hulpbronnen met betrekking tot cPanel op het internet aanwezig zijn. Dit kan ook iets zijn om te overwegen als u van plan bent om FatCow in de toekomst te verlaten; sommige webhosts zullen alleen via uw website worden overgedragen van een webhostingbedrijf dat ook cPanel gebruikt. Een kleine sinaasappel is een voorbeeld.

Slechte reputatie van klantenondersteuning

Klantenservice kan moeilijk te beoordelen zijn, maar er zijn enkele belangrijke indicatoren van hoe serieus een bedrijf prioriteit geeft aan hun klantenservice. Om te beginnen is het meestal een goed teken als een bedrijf heeft geïnvesteerd in het opbouwen van een robuuste bibliotheek met zelfhulpbronnen en handleidingen voor het oplossen van problemen. Hoewel FatCow dit tot op zekere hoogte heeft gedaan, zijn ze niet in de buurt van het niveau van GoDaddy of HostGator. De gebruikershandleidingen van FatCow zijn voornamelijk gericht op het opzetten van uw website, niet op meer geavanceerde onderwerpen of problemen met het oplossen van problemen.

Voor die problemen die niet kunnen worden opgelost via de doe-het-zelfbronnen (waarvan er talloze mogelijkheden zijn), biedt FatCow ook ondersteuning via telefoon, e-mail en live chat. Hoewel dit scala aan opties prijzenswaardig is, is de doorlooptijd voor alle drie de kanalen minder dan snel. Verwacht ongeveer 15 minuten in de wacht of in de wachtrij te staan ​​voor chatondersteuning en meer dan een dag voor een antwoord via e-mail. Om het nog erger te maken, lijkt het erop dat klantenondersteuners in de eerste plaats zijn opgeleid als verkopers en niet als ondersteunend personeel. Hier zijn enkele van de upsells waar u naar uit kunt kijken als u ervoor kiest om u aan te melden bij FatCow:

Misleidende en overtollige upsells

Hoewel we FatCow feliciteren met het zo transparant maken van de eerste blik op hun diensten, is het een ander verhaal, kom eens kijken. Wees voorbereid om te worden bestookt met kleine add-ons die in vreselijk verwarrende taal zijn geformuleerd. Pas op dat u niet betaalt voor hun “WordPress-hosting”, wat een vreselijk cryptische manier is om te zeggen dat u ze kunt betalen om vooraf enkele middelmatige plug-ins te installeren die u anders gratis zou kunnen vinden. Kijk ook uit voordat je Google Apps koopt (hint: Google biedt deze gratis aan) of automatische dagelijkse back-ups (hint: dit zit al in je pakket). Voor degenen die het weten, dit is een enorme afslag. Het aanbieden van deze add-ons als ‘services’ is in wezen een prooi voor beginners die niet beter weten.

Bottom Line:

FatCow kan een geweldige kortetermijnoptie zijn voor iemand die een heleboel dingen uit verschillende domeinen wil testen, maar het feit is dat hun diensten niet erg betrouwbaar zijn. Langzame laadtijden van pagina’s en middelmatige uptime zijn misschien acceptabel voor de lage introductieprijs, maar deze problemen worden ernstig vernietigend met hun verlengingspercentages. We raden ze aan als u zeer specifieke kortetermijnbehoeften heeft met een passend budget, maar niet als een langdurige hostingoplossing.

Bekijk meer functies

FatCow Hosting vragen en antwoorden

FatCow Hosting: wat u moet weten

FatCow Hosting heeft een grappige naam, een website vol eigenzinnigheid – en een lange staat van dienst met tevreden klanten. Onder deze duizenden webhostingbedrijven onderscheiden een paar dingen het bedrijf echter van de anderen. We hebben de waarden en producten van het bedrijf bekeken en vastgesteld dat FatCow Hosting, afgezien van de naam en het logo, solide plannen heeft die deze klanten gelukkig hebben gemaakt.

Hoe is FatCow Hosting ontstaan?

Het bedrijf is een van de oudste hostingbedrijven die er zijn, met oprichter Jackie Fewell die in 1997 is begonnen en in 1998 van start is gegaan. Na slechts een paar korte jaren kende het bedrijf een enorme groei, waardoor de inkomsten elk jaar met ongeveer 25 procent toenamen en de winst werd vergroot. marge van 4 tot 11 procent.

Deze groei, gecombineerd met de loyaliteit van het klantenbestand en het consistent solide productaanbod, trok de aandacht van Endurance International Group, een groeiend moederbedrijf met meer dan 75 verschillende hostingbedrijven. Fewell, die meer dan zeven jaar aan het roer stond van FatCow, bleef aan als vice-president van marketing toen EIG FatCow in 2004 kocht. Na haar ontslag diende ze als adviseur voordat ze naar een andere branche verhuisde..

Net als veel andere bedrijven die door EIG zijn gekocht, had FatCow uitstekende klantrecensies die een deel van hun opwinding verloren na de overname. Ze blijven verklaren dat ze toegewijd zijn om hun klanten echte zakelijke waarde te bieden door hen uitstekende klantenservice te bieden en aan hun behoeften te voldoen door een filosofie met één plan en één prijs te gebruiken die zelfs degenen die nieuw zijn bij hosting meteen kunnen gaan gebruiken.

Wat FatCow onderscheidt?

FatCow Hosting wordt geregeerd door zijn HeiferCratic Eed, die volgens hen is toegewijd aan “het ondersteunen en creëren van creativiteit”. De eed zegt dat ze de passies van hun klanten willen herkennen en koesteren via hun gekozen mediums door 24 uur per dag ondersteuning te bieden die klanten helpt elke situatie met een positieve houding op te lossen. Ze willen hun klanten een prettige en gemakkelijke online ervaring bieden.

Daartoe heeft FatCow zichzelf in de positie geplaatst van een schoon, gemakkelijk te begrijpen en te navigeren aanmeldingsproces, uitgebreide ondersteuning en zorg en integratie met een aantal verschillende serviceproviders. Helaas hebben veel klanten die dit in het begin op prijs stelden, geconstateerd dat FatCow sinds de overname in de norm belandt om niet aan de gepubliceerde en gepromote verwachtingen te voldoen.

Wat voor soort gedeelde hostingplannen biedt FatCow?

Het oorspronkelijke plan van FatCow, met de unieke naam The Original FatCow Plan, kost gebruikers voor hun eerste jaar slechts $ 49. Klanten krijgen onbeperkte domeinen, schijfruimte en bandbreedte – begrensd op ‘oodles’, wat betekent dat zolang u zich aan hun servicevoorwaarden houdt en het normale gebruik niet overschrijdt om een ​​site van uw grootte te exploiteren, het in orde moet zijn en geen zware straffen krijgen.

Bovendien biedt FatCow andere onbeperkte bronnen, zoals FTP-gebruikers en subgebruikers en POP-mailboxen. U krijgt ook een gratis domeinnaam en de tools krijgen deze in gebruik, zoals Websitebouwer met een gratis abonnement op Script Barn, SSL-beveiliging, winkelwagenintegraties en 1 GB opslag op JustCloud.

Na het eerste jaar heeft het plan verschillende verlengingsopties, van $ 14,95 per maand voor een periode van één, drie of 12 maanden, $ 13,95 per maand voor een periode van 24 maanden of $ 12,95 per maand voor een termijn van 36 maanden.

Biedt FatCow speciale serverservices aan?

FatCow Hosting heeft een glijdende schaal die kan voldoen aan de specifieke serverbehoeften op drie verschillende niveaus. Alle pakketten worden geleverd met cPanel, de industriestandaard en een geweldige functie, een gratis domeinnaam en CentOS 6.4 voor hun besturingssysteem.

Dedicated hosting wordt ook geleverd met 24/7 ondersteuning van hun experts, wat betekent dat naarmate uw site groeit, u een hoog niveau van beveiliging en prestaties krijgt, met een snelle responstijd voor uw bezoekers. Klanten die kiezen voor dedicated servers hebben volledige controle over hun private servers. Ze kunnen onbeperkte domeinen en subdomeinen, POP3-accounts, MySQL-databases en FTP-accounts maken, worden geleverd met 13 verschillende vooraf geïnstalleerde scripts en bevatten fout- en verwijzingslogboeken, onbewerkte logtoegang en AWstats.

 • Het Startup-plan omvat 2 cores op een Intel XEON E3-1220LV2 3,5 GHZ-server, met 4 GB RAM, 500 GB opslag, 5 TB bandbreedte en drie IP-adressen, voor een startpromotietarief van $ 119,99 / maand, dat wordt verlengd met $ 149,99 / maand.
 • Het Professional-abonnement omvat 4 cores op de Intel Xeon E3-1265LV2 3,2 GHz-server met 8 GB RAM, 1000 GB opslag, 10 TB bandbreedte en vier IP-adressen. Het abonnement heeft een introductiekorting van $ 151,99 / maand en wordt verlengd voor $ 189,99 / maand.
 • Het Enterprise-abonnement omvat 4 cores met 16 GB RAM op een Intel XEON E3-1230V2 3,7 GHZ-server met 1000 GB opslag, 15 TB bandbreedte en vijf IP-adressen voor $ 191,99 / maand (verlengt voor $ 239,99 / maand).
Wat als ik iets wil tussen gedeelde en dedicated hosting bij FatCow Hosting?

VPS-hosting, oftewel virtual private servers, zijn semi-private servers die minder klanten hebben dan een gedeelde server, en geven u een niveau van controle dat dichter bij dedicated hosting ligt met een lagere prijs dan een echt dedicated plan. U krijgt 24/7 deskundige ondersteuning en het is een geweldige manier om groeiende sites te voorzien van flexibele bronnen.

De VPS-abonnementen van FatCow Hosting omvatten cPanel, samen met optionele root-toegang of een volledig beheerd plan. Plannen krijgen ook een gratis domeinregistratie, samen met de script- en logplannen die zijn inbegrepen in speciale hostingplannen. Deze plannen omvatten ook onbeperkte domeinen en subdomeinen, POP3-accounts, MySQL-databases en FTP-accounts.

Er zijn drie verschillende planopties, die allemaal CentOS 6.4 bevatten.

 • Het basisplan begint bij $ 19,99 / maand voor de eerste termijn en wordt verlengd voor $ 24,99 / maand. Het plan omvat 1 kern-CP en 1 GB RAM, met 40 GB opslag, 1 TB bandbreedte en één IP-adres.
 • Het Business-abonnement, dat begint voor $ 47,99 / maand voor de eerste termijn en wordt verlengd voor $ 59,99 / maand, omvat 2 core-CPU’s, 4 GB RAM, 90 GB opslag, 3 TB bandbreedte en twee IP-adressen.
 • Het Optimum-abonnement omvat 4-core CPU, 8 GB RAM, 120 GB opslag, 4 TB bandbreedte en twee IP-adressen voor $ 79,99 / maand in de eerste termijn en $ 99,99 / maand na verlenging.
Heeft FatCow Hosting speciale plannen voor WordPress?

Ze bieden twee gedeelde op WordPress gerichte plannen, die beide een aangepast bedieningspaneel, vooraf geïnstalleerde thema’s en plug-ins zoals W3 Total Cache en Jetpack hebben. Een partnerschap met SiteLock verhoogt uw beveiliging en bescherming door malware te elimineren terwijl u slaapt, en ze optimaliseren uw server door het aantal klanten te beperken, waardoor u topsnelheden en consistente uptimes krijgt.

 • WP Starter, het basisplan, omvat een gratis domeinregistratie, samen met de onbeperkte schijfruimte en bandbreedte, voor $ 3,75 per maand voor de eerste servicetermijn.
 • WP Essential, dat voor de eerste termijn $ 6,95 per maand kost, bevat een grotere keuze aan thema’s en plug-ins, de luxe beveiligingsbundel, 24/7 deskundige ondersteuning en op SSD gebaseerde servers die uw snelheid verhogen. Dit plan omvat ook een gratis domeinregistratie.
Wat is de uptime van FatCow Hosting en is dat gegarandeerd??

Hoewel FatCow Hosting nu geen garanties biedt voor de uptime, bieden ze in het verleden een uptime-garantie van 99,9 procent, wat betekende dat uw site elke maand minder dan 45 minuten offline zou zijn. Klanten hebben vandaag een gemiddelde uptime van 12 maanden van 99,89 procent gezien, wat een gemiddelde is van ongeveer 47 en een halve minuut downtime per maand. Er zijn echter enkele maanden geweest waarin klanten een uptime van 99,99 procent hadden, waardoor ze een uitstekende uptime hadden, wat betekende dat er elke maand minder dan vijf minuten downtime was.

Het gemiddelde is niet slecht en ligt dicht bij wat anderen ook aanbieden, en als u een maand boekt met een goede uptime, heeft u een groter voordeel. Helaas garanderen veel van deze andere bedrijven hun uptime, wat vaak betekent dat u credits krijgt voor eventuele downtime, en dat is geen optie bij FatCow Hosting.

Zijn er garanties bij FatCow Hosting?

Aan de positieve kant biedt FatCow Hosting een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor klanten die niet tevreden zijn met hun hostingplan. Hun garantie is vergelijkbaar met die van de meeste anderen, waarbij je opmerkt dat je een terugbetaling krijgt voor de diensten van FatCow Hosting; kosten van derden, inclusief de $ 15 domeinnaamregistratie. Dit betekent echter dat als u besluit van bedrijf te veranderen, u uw domeinnaam mee kunt nemen.

Houd er rekening mee dat FatCow Hosting, in tegenstelling tot andere bedrijven, deze garantie alleen beschikbaar stelt aan klanten die met een creditcard hebben betaald toen ze zich registreerden.

Hoe kan ik beginnen??

FatCow heeft een relatief eenvoudig aanmeldingsproces, zonder veel extra pushs om aan uw verkoop toe te voegen. Wat we leuk vinden aan FatCow Hosting is dat ze, aangezien ze cPanel hebben opgenomen in de meeste van hun plannen, gratis overdracht kunnen aanbieden voor bijna alle websites. Dit betekent dat zodra u hebt besloten over te schakelen naar FatCow, hun technici uw site naar hun servers zullen verplaatsen en ervoor zullen zorgen dat alles was zoals u het had ontworpen voordat het live ging.

Biedt FatCow Hosting groene oplossingen?

Het bedrijf wil zijn – en dat van iedereen – groen houden door milieuvriendelijke opties te gebruiken. Hun kantoren en datacenters werken volledig op windenergie, waardoor het energieverbruik met 200 procent wordt gecompenseerd; voor elke KWH elektriciteit die FatCow gebruikt, koopt het bedrijf twee keer zoveel certificaten voor hernieuwbare energie voor het opwekken van windenergie. Als gevolg hiervan hebben ze elk jaar 999 ton kooldioxide uit de atmosfeer kunnen houden.

Waar worden hun servers gehost?

De datacenters van FatCow bevinden zich in Boston, waar ze meerdere petabytes aan opslag hebben, verdeeld over duizenden opslag. Samen vormen deze centra meer dan 2400 vierkante meter opslagruimte. Via hun gepoolde servers zal de eerste machine die beschikbaar is voor gedeelde plannen, de machine zijn die klanten bedient die toegang willen krijgen tot de website van een klant, wat volgens hen zorgt voor een snellere laadtijd en minder downtime..

Biedt FatCow enige vorm van back-up aan?

Het bedrijf heeft op het netwerk aangesloten opslag waarmee elke machine toegang heeft tot gegevens. Via het geclusterde netwerk wordt elke machine gekoppeld aan een identieke machine die de leiding zal nemen in geval van een crash of probleem met de primaire eenheid. Back-ups worden gemaakt naar een andere serverset met een spiegelkopie van de gegevens.

In de servicevoorwaarden van het bedrijf staat echter duidelijk dat klanten verantwoordelijk zijn voor het maken van een back-up van hun websites, inhoud en e-mails op een lokale computer, samen met een extra exemplaar. FatCow heeft enkele tijdelijke back-ups voor VPS-klanten, maar onderhoudt deze slechts korte tijd in het geval er een storing in de hardware is; het bedrijf kan deze back-ups niet garanderen.

Hoe is de klantenservice van FatCow?

Het bedrijf ontving altijd lovende recensies voor hun service, maar de afgelopen jaren hebben klanten geklaagd over lange rijen voor klantenondersteuning, inconsistentie voor mensen met plannen die deskundige ondersteuning bevatten, onopgeloste problemen en weinig empathie voor klanten die deze ervaren situaties.

Ze bieden meer dan één manier om ze te bereiken, van e-mail of formulieren tot telefoon en livechat, en merken op dat hun ondersteuningsteam 24/7 beschikbaar is om te helpen. Daarnaast hebben ze een uitgebreide kennisbank en gebruikershandleidingen voor veelgestelde vragen.

We raden FatCow aan?

In vergelijking met andere hosts heeft FatCow een gedegen plan dat het eerste jaar zeer kosteneffectief is. Hun speciale en VPS-plannen zijn waarschijnlijk het beste voor degenen die enige ervaring hebben, maar de gedeelde en WordPress-plannen bieden een uitgebreide lijst met functies en voordelen om uw website te verbeteren en u de website te geven die uw bedrijf nodig heeft om te groeien.

Meer op FatCow.com

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map