GoDaddy-beoordelingen: is GoDaddy Web Hosting geschikt voor u?

Contents

Wat is GoDaddy Web Hosting?

GoDaddy is de grootste internetdomeinregistratieservice ter wereld en beheert meer dan 60 miljoen domeinen. Vanaf 2018 zijn ze nu de grootste webhost ter wereld, met 6,5% marktaandeel.


Maakt dat hen het beste voor hosting?

Niet noodzakelijk.

GoDaddy is enorm verbeterd sinds de “raunch ads” -dagen, en ze zijn een gelikte operator die altijd ondersteuning heeft.

Dat gezegd hebbende, er zijn veel dingen waar je naar wilt kijken voordat je de trekker overhaalt.

Speciale opmerking: Voor de rest van 2018 biedt GoDaddy hun goedkoopste hosting aan vanaf $ 1 per maand met deze link.

Hoe goed is GoDaddy Hosting?

GoDaddy is misschien wel het bekendste domein en hostingbedrijf. Dankzij hun provocerende en gedenkwaardige tv- en Super Bowl-advertenties maakte GoDaddy snel naam. Hun advertenties bevatten vaak schaars geklede vrouwen en grappen die Parsons zelf heeft beschreven als ‘ongepast’ en ‘gespannen’. Ze zijn misschien wel het enige hostingbedrijf dat een internationaal merk genoemd kan worden.

Dat gezegd hebbende, GoDaddy is de WalMart van domeinnamen en hosting: goedkoop, alomtegenwoordig en niemand definieert stijlvol. Ze zijn van oudsher afhankelijk van lage prijzen en branding voor groeiende klanten, maar aangezien er de afgelopen jaren talloze nieuwe hosts zijn opgedoken, hebben ze hun klantenservice en technologie verbeterd om hun concurrentievoordeel te behouden.

Ze bevinden zich in het post-Parsons-tijdperk waarin ze hun controversiële imago overstijgen naar een langetermijnmerk. Als je net begint, heeft GoDaddy alle basics die een typische beginnende webmaster nodig heeft. Maar als u op zoek bent naar meer geavanceerde functies, ondersteuning en misschien een meer verfijnd merk, dan wilt u misschien ergens anders kijken.

Zie officiële site

Onze officiële GoDaddy-recensie

Er zijn maar heel weinig mensen die nog nooit van GoDaddy hebben gehoord. Ze waren een grote speler in het dotcom-tijdperk van de vroege jaren 2000. Nog steeds in de buurt en nog steeds een van de sterkste spelers op de wereldwijde markt, het gemak en de bekendheid van GoDaddy-hosting zijn onmiskenbaar.

Beste functies van GoDaddy Hosting

Er valt veel te zeggen om uw domein, webhosting en e-mail allemaal op één plek te kunnen beheren. Een deel van de reden waarom GoDaddy zo cololassaal is, is dat ze dit proces ongelooflijk toegankelijk maken voor de dagelijkse webmaster. Als je op zoek bent naar de goedkoopste, snelste manier om een ​​website in de lucht te krijgen, zal GoDaddy het zeker doen.

1) GoDaddy-functies zijn overvloedig

GoDaddy-hosting biedt meer keuzes op consumentenniveau dan bijna elke andere hostingprovider op de markt. Ze hebben gedeelde serveropties, evenals speciale server- en VPS-abonnementen. Er zijn installaties met één klik voor al uw favoriete namen zoals WordPress, Joomla en Drupal. Ze zijn een bedrijf dat groot genoeg is dat ze bijna elk niveau van hostingservices kunnen aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen, en u kunt er zeker van zijn dat er geen functies zullen ontbreken. GoDaddy heeft een reeks toepassingen met één klik die ze gebruiken om enkele van de meer gebruikelijke functies uit te voeren die u mogelijk op uw website nodig heeft. Als je een blog opzet, hebben ze daar een applicatie voor. Een winkelwagen nodig? Dat hebben ze ook. Fotoalbum? Geen probleem.

2) Snelle laadtijden & Solide uptime

GoDaddy was vroeger notoir traag en zijn vatbaar voor crashes, maar de afgelopen jaren hebben ze op beide gebieden enorme verbeteringen aangebracht. GoDaddy heeft nu een uptime-gemiddelde van 99,99% en laadsnelheden om te concurreren met hun budgetconcurrenten. Ze hebben ook geen bandbreedtelimiet; als uw pagina ooit viraal gaat, zal de plotselinge toestroom van bezoekers uw site niet laten crashen. Zelfs als dat zo is, geeft GoDaddy je je geld terug voor die downtime. Dat brengt ons bij ons volgende punt …

2) Geld-terug-garantie zonder vervaldatum

De meeste hostingservices bieden een geld-terug-garantie van 30 dagen. GoDaddy-hosting gaat nog een stap verder door een geld-terug-garantie aan te bieden die niet verloopt. Voor elke betaling kunt u altijd een terugbetaling krijgen voor de tijd die u niet heeft gebruikt als u ervoor kiest om te annuleren. Annuleren binnen de eerste 30 dagen? GoDaddy zal je belonen met een volledige terugbetaling.

3) Meer dan waar u op had gerekend: Google AdWords-tegoed

Om nieuwe bedrijfseigenaren te helpen met de overweldigende kosten van het starten van een bedrijf, biedt GoDaddy gratis advertentietegoeden van meer dan $ 100 voor Google AdWords voor elke bestede $ 25. Om het af te sluiten, bevatten deze credits ook $ 50 aan Bing-advertenties en Facebook-advertenties. Het is een leuke kleine bonus om voor GoDaddy-hosting te kiezen; een duidelijk voordeel van in bed gaan met grote bedrijven.

4) Meer dan alleen sjablonen – ze ontwerpen uw website (als u dat wilt)

GoDaddy biedt een hele reeks verschillende sjablonen, waaronder WordPress-sjablonen. Als geen van deze het echt voor u doet, heeft GoDaddy een team van professionele websiteontwerpers in dienst die u graag zullen helpen bij het ontwerpen van uw website en deze speciaal voor u persoonlijk maken.

Het is geweldig dat ze aanbieden om je site te ontwerpen, en heel kleine moeder- en popwinkels kunnen ze gebruiken, maar heel snel wil je daar een professional bij krijgen. Aan het eind van de dag is GoDaddy een globo-corp en ze zullen niet veel tijd met je doorbrengen.

5) GoDaddy WordPress-integratie

GoDaddy heeft WordPress-import met één klik voor zelfbeheerde sites, maar biedt ook een beheerd WordPress-hostingplan. Dit beheerde plan biedt onder meer automatische upgrades en tal van beveiligingsvoordelen.

6) GoDaddy-beveiliging is geweldig voor de prijs

GoDaddy heeft een heleboel bronnen ingezet om hackers, spammers en allerlei soorten oplichters te dwarsbomen. Een deel hiervan heeft te maken met hun super up-to-date technologie, en een deel is gewoon hun due diligence als een enorm bedrijf. Maar dat gezegd hebbende, het zou moeilijk zijn om voor zulke lage prijzen een veiligere hostingprovider te vinden. Zelfs op de goedkoopste abonnementen maken ze elke nacht een back-up van uw gegevens. Dit is waar we het gevoel hebben dat ze HostGator, hun grootste concurrent op het gebied van budgethosting, uit het water blazen. HostGator maakt slechts één keer per week een back-up van uw gegevens en heeft een verontrustend gebrek aan bescherming tegen spam en virussen. Voor dezelfde prijs en met veel van dezelfde functies te bieden, is GoDaddy de betere keuze voor veiligheidsbewuste webmasters. De keerzijde van deze beveiliging is dat GoDaddy een heleboel beperkend beleid heeft om spam buiten te houden, wat soms betekent dat plug-ins, wiki’s en zelfs IMAP niet altijd werken zoals ze elders doen. Het is mogelijk om deze dingen te doen, er is gewoon speciaal werk voor nodig dat soms meer werk voor u kan opleveren. Maar als beveiliging voor u van het grootste belang is, zijn deze tijdelijke oplossingen slechts een onderdeel van de afweging.

Speciale opmerking: Voor de rest van 2018 biedt GoDaddy hun goedkoopste hosting aan vanaf $ 1 per maand met deze link.

Nadelen van GoDaddy Web Hosting

Zelfs als u regelmatig bij WalMart winkelt, is de kans groot dat u er niet alles van houdt. GoDaddy is een bedrijf en het kan soms aanvoelen alsof er deze grove tl-verlichting over de hele ervaring wordt gegoten. Ga voor een meer gepersonaliseerde of innovatieve hostingervaring voor een van de kleinere jongens zoals SiteGround of A2 Hosting.

1) De klantenservice van GoDaddy is teleurstellend

Voordat ik inga op details over klantenservice, kijk hier eens naar verschrikkelijke wachttijd van 35 minuten met GoDaddy-chatondersteuning:

godaddy 35 minuten wachttijd op chate

Dat is gewoon verschrikkelijk. Geen reden waarom ik 35 minuten moet wachten op de chat.

En 20 minuten later …

de lengte van de godaddy-chat

Ik ben verbijsterd dat chatten zo slecht kan zijn in 2018. Ik kan sneller door de rij komen bij de DMV!

Dat gezegd hebbende, is GoDaddy dat wel over het algemeen vrij snel op telefonische ondersteuning. Dat is hun standaardmechanisme voor ondersteuning, maar laten we eerlijk zijn, soms wil je niet telefonisch met de klantenservice praten.

GoDaddy biedt 24/7 klantenondersteuning, maar als onderdeel van zo’n groot bedrijf met een groot aantal klanten, betekent dit dat u waarschijnlijk bij elke stap administratieve rompslomp en formaliteiten tegenkomt wanneer u om ondersteuning vraagt.

Vertegenwoordigers van de klantenservice van GoDaddy reageren over het algemeen snel, maar ze verwijzen u vaak naar bestaande literatuur of leiden u door alle technieken voor probleemoplossing die u al hebt geprobeerd voordat ze echt beginnen.

Deze dilly-dallying-tactieken zijn echt zichtbaar wanneer u belt om uw dienst te beëindigen. De klantenservice van GoDaddy maakt het u niet gemakkelijk om te vertrekken. Dit is geen pijnloze of genadige breuk en het kan een slechte smaak in je mond achterlaten over de hele ervaring. GoDaddy-recensies van echte klanten vertellen enkele horrorverhalen over supporttickets.

2) Limited Economy Hosting Plan

Ze hebben drie plannen: Economy, Deluxe en Unlimited. Met het Economy-plan kunt u 90 subdomeinen aan één domein koppelen. Hetzelfde geldt voor hun Deluxe- en Unlimited-abonnementen. Zoveel andere hostingbedrijven staan ​​u toe om onbeperkte domeinen te hebben – ongeacht welk abonnement u heeft. Met GoDaddy kun je echter maar één domein hebben met hun Economy-plan. Als je dat wilt overschrijden, moet je upgraden. Bekijk Myhosting.com voor onbeperkte domeinen.

3) Ethische bezwaren & Historische controverses

Deze problemen kunnen u al dan niet storen, maar GoDaddy heeft sinds hun oprichting enorme controverses ondervonden. Bob Parsons plaatste ooit een video waarin hijzelf een olifant vermoordde op een Afrikaanse safari. Hun SuperBowl-advertenties hebben, zelfs als ze niet openlijk geseksualiseerd zijn, de neiging om ruwe of ongevoelige punchlines te hebben. GoDaddy was ook een enorme zakelijke steun voor SOPA & PIPA, wetsvoorstellen die internetprivacy in het algemeen verafschuwt. Ze stopten pas met het ondersteunen van de rekeningen nadat zoveel van hun klanten hun diensten hadden geboycot. GoDaddy heeft onlangs hun merk gezuiverd van veel van de scherpe en geseksualiseerde taal en beelden die ze voor het eerst gebruikten om bekendheid te krijgen. Met hun nieuwe branding zijn ze kampioenen voor kleine bedrijven. Als al deze historische controverse je van GoDaddy heeft afgewend, kijk dan naar het milieuvriendelijke HostPapa voor een webhostingbedrijf dat je een goed gevoel kan geven over waar je geld naartoe gaat.

4) Hogere prijzen voor verlengingen, nikkel en maatvoering

‘Koop je domein voor $ 0,99!’ 

Dat is hoe ze je haken. Ze brengen je binnen voor lage prijzen op zowel domeinen als hosting, en dan zijn de verlengingskosten hoog!

Domeinvernieuwingen zijn $ 14,99, vergeleken met ongeveer $ 10 voor NameCheap.

Hosting is misschien goedkoop met GoDaddy om te starten, maar verlengingen zullen ook hoger zijn. Ze weten dat wanneer ze je in het systeem krijgen, ze je kunnen vernielen!

Als u uw verlengingen goed organiseert en beheert, kan de goedkope prijs zijn vruchten afwerpen. Of u kunt profiteren van hun lage prijzen en later van domeinregistreerder wisselen. Maar als je niet technisch bent, kan dit moeilijk zijn.

Houd er rekening mee dat ze je opsluiten.

 

5) PHP op GoDaddy Linux-hosting is verouderd

De standaard shared hosting van GoDaddy staat momenteel geen PHP 7 toe. 

Dit is een probleem met sommige WordPress-plug-ins, zoals Wordfence:

Dit laat zien dat de standaard shared hosting van GoDaddy achterloopt, en geen goede keuze voor serieuze webhosting.

Bottom Line:

In bed springen bij een groot bedrijf heeft een hoop voordelen: grote porties voor lage prijzen, gemak en een overvloed aan extra’s om op te starten. Je kunt verwachten dat GoDaddy een gemakkelijke, goedkope en perfect passende oplossing heeft voor al je hostingbehoeften. Maar heel weinig deskundige webmasters zouden GoDaddy ooit aanbevelen, zo niet in principe, tenminste omdat GoDaddy niet echt is ontwikkeld voor ontwikkelaars. Het is een one-stop-shop die hun geld niet verdient omdat ze de beste of meest innovatieve service bieden, maar omdat ze overal goedkoop zijn. Het is gewoon zo dat meer dan 5 miljoen mensen wereldwijd precies dat zoeken.

Meer functies bekijken GoDaddy-beoordelingen 3.4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (26 stemmen) Pros

 1. Veel functies
 2. Veel onboarding-kortingen
 3. Geldteruggarantie
 4. 1-klik toepassingsopties

Nadelen

 1. Niet de meest behulpzame klantenservice
 2. Limited Economy Hosting Plan
 3. Controversiële politieke standpunten en marketingtactieken

Samenvatting Sommige mensen houden van GoDaddy, sommige mensen zouden niet bij hen in de buurt komen met een paal van 10 voet. Historisch gezien ging GoDaddy helemaal over domeinen en commercials met schaars geklede vrouwen. Onlangs leken ze zich echter te concentreren op het upgraden van hun functies en technologie. Er zijn een aantal dingen om van te houden, zoals veel hostingfuncties en -opties en een geld-terug-garantie. Er zijn ook veel nadelen, zoals vlekkerige klantenondersteuning, een beperkt economisch plan en een onpersoonlijk bedrijfsgevoel. Support3Speed3Features4Value3.5Transparency3.5

Veelgestelde vragen over GoDaddy Hosting

Zijn de verlengingsprijzen van GoDaddy hoger dan de toegangsprijs?

Ja. Gemiddeld is de introductieprijs van een hostingpakket tussen de 40 en 50% lager dan wat het kost als je gaat verlengen. Natuurlijk is de introductiekorting groter bij duurdere abonnementen.

Is er een minimumcontract en hoe vaak moet ik betalen?

Er zijn verschillende soorten contracten beschikbaar, variërend van 3 tot 60 maanden. Alle betalingen vinden maandelijks plaats, wat uw plan ook is.

Welke ontwikkeltalen worden ondersteund door GoDaddy-hosting?

GoDaddy ondersteunt PHP 5.4, 5.3, 5.4 en 5.5 aangepaste PHP.ini, PERL en Python.

Wat is de uptime-garantie van GoDaddy??

GoDaddy biedt een up-time garantie van 99,9%, wat neerkomt op 8,76 uur toegestane downtime per jaar. Als ze hun service-up-time garantie in een bepaalde maand niet nakomen, houd er dan rekening mee dat hun falen om de service te onderhouden is bepaald door hen – u kunt contact opnemen met GoDaddy en een krediet van 5% van uw maand hostingkosten voor die specifieke maand aanvragen. Als u denkt dat uw website langer dan de gemiddelde vergoeding niet beschikbaar was, bekijk dan hun servicevoorwaarden om er zeker van te zijn dat u het recht heeft om dat krediet aan te vragen.

Worden GoDaddy-servers beheerd of toegewezen??

GoDaddy biedt beide. Er zijn verschillende plannen voor diegenen die op zoek zijn naar een volledig privé beheerde server, maar er zijn ook plannen met een Linux-server. Er zijn meerdere planopties voor elk type serverconfiguratie.

Biedt GoDaddy VPS-abonnementen aan?

Er zijn een aantal beheerde virtual private server-abonnementen die mogelijk worden gemaakt door cPanel. U kunt ook kiezen of het voor u zelf wordt beheerd of beheerd, houd er rekening mee welke u wilt doen wanneer u uw plan kiest.

Waar bevinden de servers van GoDaddy zich?

GoDaddy is gevestigd in de Verenigde Staten en heeft zijn hoofdkantoor in Scottsdale, Arizona. Het primaire datacenter bevindt zich in Phoenix, Arizona.

Is GoDaddy een goede optie voor het hosten van veel afbeeldingen?

Als je een hostingpakket op instapniveau hebt, ben je beperkt tot 100 GB, maar andere abonnementen zijn niet op dezelfde manier beperkt en velen bieden onbeperkte opslag. De GoDaddy-sitebouwer biedt functies die speciaal zijn ontworpen met afbeeldingen in gedachten, zoals foto- en videogalerijen.

Welke pakketten moet ik kiezen voor videostreaming?

GoDaddy biedt wel videostreaming, maar is niet beschikbaar op gedeelde abonnementen. Gedeelde servers kunnen worden gebruikt om video’s van andere bronnen zoals YouTube in te sluiten, maar als je GoDaddy-servers wilt gebruiken om je video’s te streamen, heb je een speciaal serverplan nodig.

Heb ik echt onbeperkte bandbreedte en opslagruimte?

Niets is echt onbeperkt, dus ook uw bandbreedte of opslag niet. U dient de voorwaarden van uw contract zorgvuldig te controleren. Net als andere grote hosts behoudt GoDaddy zich het recht voor om je account te controleren als er te veel bandbreedte of opslaggebruik wordt gedetecteerd.

Biedt GoDaddy domeinregistratie aan? Zo ja, hoeveel kost het en kan ik mijn informatie privé houden??

Als leider in de domeinregistratie-industrie biedt GoDaddy wel domeinregistratie aan. Prijzen kunnen variëren, omdat dit afhankelijk is van de opties die u kiest. GoDaddy biedt echter gratis domeinen aan met zijn hostingplannen. De aanbieding is van toepassing op de abonnementen van 12, 24 en 36 maanden, maar is exclusief de ICANN-kosten van $ 0,18. Het kost u $ 7,99 per jaar, of meer, afhankelijk van uw vereisten, om uw informatie privé te houden.

Zijn er kortingen op GoDaddy voor studenten, scholen of non-profitorganisaties?

Er worden geen specifieke kortingen aangeboden voor studenten, scholen of non-profitorganisaties, maar GoDaddy heeft wel enkele community outreach-programma’s die zijn ontworpen om liefdadigheidsorganisaties te helpen. Als u denkt dat u of uw bedrijf in aanmerking komt als een van de organisaties binnen deze groepen, kunt u het GoDaddy Cares-programma bekijken voor meer informatie.

Is er een vorm van geld-terug-garantie op GoDaddy?

GoDaddy biedt wel een beperkte geld-terug-garantie van 45 dagen; het is echter niet van toepassing op alle producten en diensten. Als je je zorgen maakt over het terugkrijgen van je geld, lees dan de kleine lettertjes van elke aankoop die je via GoDaddy doet.

Hoe ziet GoDaddy-ondersteuning eruit? Bieden ze ondersteuning in meerdere talen?

GoDaddy biedt een 24/7 ondersteuningshotline, maar heeft geen optie voor online chatondersteuning, wat voor sommige mensen een probleem zou kunnen zijn. GoDaddy-ondersteuning is beschikbaar in verschillende talen, waaronder: Engels, Spaans, Portugees, Frans, Spaans, Duits, Turks, Nederlands en verschillende andere.

Ik wil mijn site overzetten naar GoDaddy. Hoe ziet dit proces eruit?

GoDaddy biedt beperkte ondersteuning als het gaat om website- en domeinoverdrachten. Als u problemen ondervindt, is er een grote hoeveelheid uitgebreide documentatie over beide online beschikbare processen. Er zijn ook andere particuliere, externe organisaties die u er doorheen leiden of het voor u doen.

Brengt GoDaddy automatisch bestaande Joomla-installaties over van mijn huidige host?

Hoewel er geen optie voor automatische overdracht is, biedt GoDaddy wel een stapsgewijze handleiding voor installaties die u op uw huidige host heeft. Als u extra hulp nodig heeft bij de migratie, is er documentatie beschikbaar op joomla.org.

Ondersteunt GoDaddy Magento? Bieden ze overdrachtsondersteuning voor bestaande Magento-sites?

Hoewel Magento op GoDaddy kan worden gebruikt, wordt dit niet aanbevolen. Het bedrijf suggereert sterk dat klanten VPS of dedicated servers gebruiken om hun Magento-sites te hosten. GoDaddy biedt geen enkele vorm van migratieondersteuning, dus dat zul je zelf moeten regelen.

Is het duur om met GoDaddy meer dan één website te hosten en te beheren?

Een instapmodel ondersteunt slechts één site, maar andere plannen kunnen meer aan. De kosten van het hosten van meerdere sites op GoDaddy zijn echt afhankelijk van het plan en de functies van het plan die u uiteindelijk kiest.

Biedt GoDaddy eenvoudige software voor het bouwen van sites? Hoe zit het met aanpasbare sjablonen?

GoDaddy biedt een eenvoudig te gebruiken programma voor het maken van sites en het heeft honderden aanpasbare instellingen. Er zijn drie niveaus van plannen voor deze functie met verschillende thema’s en mobielvriendelijke sjablonen die beschikbaar zijn, afhankelijk van het plan dat u kiest.

Is GoDaddy een goede keuze om mijn WordPress-site te hosten?

GoDaddy biedt wel verschillende WordPress-specifieke hostingpakketten, drie van de beschikbare abonnementen hebben betrekking op managed hosting. Aangezien GoDaddy het gebruik van WordPress als inhoudbeheersysteem grotendeels ondersteunt en aanmoedigt, bieden ze ook een ingebouwde migratie om het u uiterst gemakkelijk te maken om uw WordPress-sitehosting naar GoDaddy te verplaatsen. Zoals verwacht bij grote hostingproviders, waren er de afgelopen jaren een paar zeer gepubliceerde beveiligingsincidenten met GoDaddy. Als gevolg hiervan werkt GoDaddy voortdurend aan het bijwerken en verbeteren van hun beveiligingsbeleid.

Biedt GoDaddy speciale beveiligingsfuncties?

Naast SSL-certificaten en certificaten voor codeondertekening biedt GoDaddy ook Sitelock-websitebeveiliging die is ontworpen om malware te identificeren en uw site te bewaken.

Kan ik mijn e-commerce op mijn website op GoDaddy hosten via programma’s zoals Prestashop? Kan ik een SSL-certificaat krijgen zodat ik creditcards kan accepteren?

Prestashop kan worden geïnstalleerd op GoDaddy-platforms, evenals andere alternatieve e-commerce-oplossingen, afhankelijk van uw specifieke hostingplan. GoDaddy biedt een SSL-certificaatplan vanaf $ 59,99. Er zijn ook een aantal andere opties als u creditcardbetalingen wilt accepteren of een complete e-commerceoplossing wilt creëren met behulp van GoDaddy-hostingplannen. De belangrijkste creditcards worden in alle regio’s en geaccepteerde valuta geaccepteerd; Als u echter van plan bent PayPal of Skrill te gebruiken, moet u controleren of de valuta die u gebruikt, wordt geaccepteerd. Er is ook de mogelijkheid om professionele e-commerce ontwerpservices ook voor u beschikbaar te krijgen – nogmaals, afhankelijk van uw hostingplan.

Is er een resellerprogramma dat wordt aangeboden door GoDaddy?

GoDaddy biedt wel een aantal reseller-opties. Er zijn twee niveaus beschikbaar, met 20-40% kortingen op winkelprijzen, een kant-en-klare e-commerce winkel, creditcardverwerking en 24/7 ondersteuning.

Heeft GoDaddy een partnerprogramma?

GoDaddy heeft een uitgebreid partnerprogramma. Het bedrijf biedt zowel domein- als hosting-partnerprogramma’s.

Werkt GoDaddy ooit samen met Google AdWords om advertentiekredieten aan te bieden?

GoDaddy zal regelmatig samenwerken met Google om AdWord-credits aan nieuwe gebruikers aan te bieden.

Wat is de geschiedenis van GoDaddy?

GoDaddy, opgericht in 1997 door Bob Parsons, is ook een webhostingbedrijf en beweert wereldwijd meer dan 5 miljoen websites te hosten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Scottsdale, Arizona, maar heeft nog een aantal kantoren in de Verenigde Staten en India. GoDaddy was een van de eerste hosting- en domeinregistratiebedrijven die het groot maakte en werd meteen de grootste naam in het veld zodra Network Solutions niet langer de enige plaats was voor domeinnamen op internet. Meer op GoDaddy.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map