Greengeeks Hosting Reviews mei 2020: is Greengeeks het waard?

Hoe goed is Greengeeks Hosting?

Greengeeks richt zich op het aanbieden van goed geprijsde hosting met een milieubewuste inslag. Ze bieden veel basisprincipes en werken goed met WordPress. Dagelijkse back-ups en hulp bij het migreren van de site is een groot pluspunt. Sommige nadelen zijn onder meer ondersteuning die niet zo goed is als andere marktleiders en e-mail die buiten cPanel wordt beheerd. Kijk hieronder om te zien of ze goed bij je passen.


Greengeeks beoordelingen 3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (2 stemmen) Pros

 1. Budget webhostingbedrijf
 2. 24/7 klantenondersteuning
 3. Dagelijkse back-ups
 4. Onbeperkte hosting
 5. Gratis in te stellen en te migreren
 6. Ontworpen voor WordPress

Nadelen

 1. Een slechte kant van hun klantenondersteuning
 2. Een paar verborgen kosten voor terugbetalingen
 3. Kosten voor back-ups indien niet voorbereid
 4. Gebrek aan tools voor het maken van mobiele sites
 5. Kan e-mail niet beheren via cPanel

Ondersteuning3Speed3.5Kenmerken3Waarde3Transparantie2.5

Onze officiële Greengeeks Hosting Review

Kunt u raden waar Greengeeks beroemd om is? Ze staan ​​bekend om hun impact op het milieu in de webhosting-industrie. Van lid zijn van de Environmental Protection Agency tot het gebruik van windenergie voor hun servers, ze zijn een vooruitstrevend bedrijf dat rekening houdt met de planeet.

Beste eigenschappen van Greengeeks Hosting

Greengeeks is een hostingservice op budgetniveau. Ze bieden alles wat de grote jongens doen tegen een gereduceerd tarief. Bovendien doen ze het met het milieu in gedachten.

Greengeeks omarmt het groene initiatief

Greengeeks adverteert dat ze voor 300 procent groen zijn. Wat betekent dit? Het betekent dat ze voor elke stroomeenheid die wordt verbruikt driemaal zoveel stroom in windenergie afnemen. Het hele idee is dat als je Greengeeks gebruikt, je niet alleen een lagere ecologische voetafdruk hebt, maar een negatieve ecologische voetafdruk. Met andere woorden, u heeft een positieve impact op het milieu.

Dagelijkse back-ups

Niet elk hostingbedrijf maakt dagelijks back-ups van uw website. Greengeeks begrijpt precies hoe belangrijk uw gegevens voor u zijn. Ze zetten hun geld waar ze zijn en maken dagelijks serverback-ups. Als er iets met uw gegevens gebeurt, verliest u er maar één dag aan.

Onbeperkte hosting

Het hebben van onbeperkte domeinen is een mooie functie voor een webhostingbedrijf. Dit betekent dat u mogelijk een onbeperkt aantal geregistreerde domeinen onder één account heeft. Dit omvat ook een oneindig aantal subdomeinen en e-mailaccounts. Als u bezig bent met het omdraaien van domeinen, is Greengeeks een uitstekende plek om ze te parkeren.

Gratis in te stellen en te migreren

De enige vergoeding die u aan Greengeeks moet betalen, zijn uw maandelijkse servicekosten. Ze brengen u geen kosten in rekening voor het opzetten van uw website op hun servers, noch voor het migreren naar Greengeeks. Hetzelfde principe is van toepassing als u gegevens van het ene domein naar het andere wilt overdragen. In dat opzicht is datamigratie gratis. Het is allemaal inbegrepen in uw maandelijkse vergoeding.

Ontworpen voor WordPress

Greengeeks is ontworpen voor WordPress. Ze hebben een uitstekend cPanel (zonder e-mailbeheer, zie hieronder) en staan ​​installatie met één klik van WordPress en alle compatibele plug-ins toe. Als je de Help-sectie van Greengeeks zou verkennen, zou je een hele sectie vinden die is bedoeld om je te helpen met WordPress. Ook wanneer u WordPress met Greengeeks gebruikt, biedt Greengeeks u een gratis domeinnaam aan.

Ze helpen u op weg

Greengeeks doet meer dan u sjablonen aanbieden om uw website te bouwen. Ze bieden gratis een website-bouwservice. Met behulp van een van hun sjablonen zal Greengeeks uw website maken met al uw informatie, vijf e-mailadressen maken die aan uw domeinnaam zijn gekoppeld en uw site indienen bij de zoekmappen van Google, Yahoo en Bing.

Tal van schaalbare opties

Wanneer u er klaar voor bent, kunt u met Greengeeks uw website schalen door VPS- of dedicated server-hostingopties aan te bieden. Alle standaard goodies worden meegeleverd, inclusief speciale SSL-certificaten. Toegewijde SSL-certificaten zijn cruciaal voor mensen die hun e-commerce websites beheren, omdat het de transactie van de website veiliger maakt.

Nadelen van Greengeeks Hosting

Het goede en slechte van hun klantenondersteuning

Greengeeks biedt 24 uur per dag klantenondersteuning. Hoewel hun telefonische ondersteuning niet 24 uur is, is hun live chatondersteuning dat wel. Dat is het goede aan hun klantenservice-beleid. Het deel waar we niet zo zeker van waren, was toen we ondersteuning kregen – we kregen het gevoel dat hun vertegenwoordigers voor klantenondersteuning meer training konden gebruiken.

Een paar verborgen kosten voor terugbetalingen

Greengeeks biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen. Wat ze u niet vertellen, is dat de andere kosten, zoals domeinnaamregistratie, niet kunnen worden terugbetaald. Hoewel deze praktijk standaard is bij alle hostingbedrijven, ontdekten we dat hun registratiekosten tot driemaal hoger waren dan bij andere websites of als we de domeinnaam zelf hadden geregistreerd. Met andere woorden, het voelt alsof Greengeeks winst maakt met de registratie van domeinnamen en weigert restituties aan te bieden onder het mom van domeinnaamregistratie.

Gebrek aan tools voor het maken van mobiele sites

Greengeeks biedt geen tools om u te helpen bij het maken van mobiele sites. Elke website-eigenaar weet dat ze twee versies van hun sites moeten hebben: een voor desktops en laptops en een voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Er zijn echter nog andere plaatsen waar u terecht kunt.

Kan e-mail niet beheren via cPanel

We hebben deze erin gegooid omdat elk ander webhostingbedrijf dat e-mail aanbiedt de mogelijkheid heeft om die e-mail te beheren via hun respectieve cPanel. Greengeeks biedt dit niet. Ze hebben de tools voor e-mailbeheer, maar ze zijn niet beschikbaar via cPanel.

Bottom Line

Greengeeks is een uitstekend budget-webhostingbedrijf met de groene twist. Ze begrijpen hoe zaken werken in de huidige tijd – dat het wordt gerund door millennials. Millennials hebben een zwak voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen om zorg te dragen voor de planeet.

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map