Hostgator-beoordelingen mei 2020: ik heb het geprobeerd, ik vond het leuk. Maar lees dit eerst.

Hostgator-beoordelingen mei 2020: ik heb het geprobeerd, ik vond het leuk. Maar lees dit eerst.

Hostgator-beoordelingen mei 2020: ik heb het geprobeerd, ik vond het leuk. Maar lees dit eerst.

Contents

Wat is HostGator Web Hosting?

HostGator, opgericht in 2002, is een in Houston, Texas gevestigd webhostingbedrijf dat wereldwijd meer dan 950.000 geregistreerde domeinen beheert. Het bedrijf biedt gedeelde, VPS, reseller en dedicated webhosting. Ze hebben extra kantoren en datacenters in Austin, Texas, India en Brazilië. HostGator behoorde tot de eerste groep van grote webhostingbedrijven die deelnamen aan groene hosting, waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke technologieën om koolstof te compenseren en milieuverspilling te verminderen.


Hostgator beoordelingen

Als er een Wal-Mart van webhosting was, zouden we naar GoDaddy verwijzen. HostGator lijkt dan meer op Target: misschien niet zo gigantisch of bekend, maar met vergelijkbare lage prijzen en een meer verfijnde reputatie in verband met hun merk. HostGator is een uitstekende kortingshost voor nieuwe webmasters.

Zie officiële site

Onze officiële HostGator-recensie

HostGator is een van de meest gebruikte hostingservices ter wereld, en terecht. HostGator-prijzen zijn enkele van de laagste die er zijn, en ze bevatten een geweldige selectie tools voor het bouwen van websites zonder extra kosten. Ze hebben zoveel vertrouwen in hun product dat ze een geld-terug-garantie van 45 dagen bieden en ze laten je hun cPanel uitproberen voordat ze het kopen. HostGator-ondersteuning is 24/7 beschikbaar, inclusief een livechatfunctie. Maar hoewel een ondersteuningsmedewerker altijd binnen handbereik is, heeft het ondersteuningsteam van HostGator niet de reputatie altijd erg behulpzaam te zijn. Niet te vrezen, met zo’n enorm aantal klanten zijn de door gebruikers gegenereerde ondersteuningsforums ongelooflijk robuust. En voor zulke lage kosten is het moeilijk om te klagen. Over het algemeen is HostGator gemakkelijk te gebruiken en heeft het een geweldige uptime, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginnende webmasters.

 

Beste functies van HostGator-abonnementen

Als u net als de meeste webmasters bent, zijn uw topprioriteiten in een webhost waarschijnlijk eenvoudig te gebruiken services, direct beschikbare klantenondersteuning en snelle uptime – allemaal voor een uitstekende prijs. HostGator voldoet zeker aan deze criteria en nog wat. Dit zijn onze favoriete HostGator-functies:

1. HostGator-ondersteuning – Live chat & Meer

De meeste van de beste webhostingbedrijven bieden tegenwoordig 24/7 ondersteuning, maar velen beperken hun ondersteuningskanalen tijdens sluitingstijden. HostGator-ondersteuning is altijd beschikbaar, op elk medium dat u kiest. Live chat-ondersteuning is onze favoriet van deze methoden voor de snelle en efficiënte antwoorden die u kunt krijgen voor snelle vragen en noodsituaties. Als u een bedrijf runt, heeft stilstand kostbare gevolgen. Als u onmiddellijk hulp nodig heeft, is het een enorm geruststellend aspect van HostGator-ondersteuningsservices om te weten dat u binnen enkele seconden een live persoon kunt bereiken. E-mail is natuurlijk nog steeds beschikbaar voor die niet-noodsituaties. Maar de kans is groot dat u het antwoord dat u zoekt waarschijnlijk kunt vinden in HostGator’s uitgebreide gebruikersforums. Het is tenslotte een groot voordeel om hetzelfde platform te gebruiken als miljoenen anderen – waarschijnlijk is iemand al uw problemen tegengekomen en opgelost.

2. HostGator-prijzen – Uitgebreide geld-terug-garantie

Tegen zo’n lage prijs zou het zelfs voor de meest kieskeurige webmasters moeilijk zijn om te beweren dat ze niet waar voor hun geld krijgen. HostGator heeft genoeg vertrouwen om een ​​geld-terug-garantie van 45 dagen te bieden – die 50% langer is dan de industriestandaard van 30 dagen. HostGator maakt het u gemakkelijk om ze uit te proberen zonder een grote verbintenis aan te gaan. Waar andere bedrijven, zoals SiteGround, alleen contracten voor het hele jaar aanbieden waarbij u in het begin een grote hoeveelheid geld moet betalen, bieden de lage maandelijkse betalingsplannen van HostGator u veel flexibiliteit. Dit is een ideale opzet voor iemand die meerdere kortlopende projecten tegelijk probeert uit te proberen.

3. HostGator WordPress-compatibiliteit

Als je al een WordPress-site hebt, is het ongelooflijk eenvoudig om deze naar HostGator te verplaatsen. Ze hebben een handmatige migratietool gebouwd die vrijwel iedereen binnen enkele minuten kan achterhalen. En als je het nog sneller wilt doen, hebben ze zelfs een WordPress-migratietool met één klik. Bovendien wordt HostGator standaard geleverd met cPanel, waarvan de WordPress-gebruikershandleiding vaak aanneemt dat je al actief bent. Samenvattend is de HostGator WordPress-relatie naadloos, waardoor het een gemakkelijke keuze is voor iedereen die het WordPress CMS gebruikt.

Naast WordPress en cPanel biedt HostGator een breed scala aan andere éénkliks- en open source-applicaties die het ontwerpen en bouwen van uw website een fluitje van een cent maken. Ze bieden 4.500 gratis sjablonen, blogsoftware, winkelwagentjes, wiki’s, CMS en meer. Het beste deel is dat al deze functies standaard deel uitmaken van uw pakket. Als u geen tijd en mentale energie wilt verspillen aan het zoeken naar verschillende plug-ins en functies, kan HostGator de angst voor het besluitvormingsproces helpen verlichten. Wees gerust, wetende dat ze een aantal geweldige hebben uitgekozen, en ze zijn allemaal al geïntegreerd.

4. Onbeperkte e-mailadressen

Zodra u een domein heeft gekocht, kunt u zoveel gratis e-mailadressen instellen als u maar wilt. Werkelijk! Zoveel als je wilt!

5. Gratis proefversie van HostGator cPanel

HostGator laat je hun cPanel en administratieve tools uitproberen, zodat je ze zelf kunt ervaren voordat je klant wordt. Bovendien kunt u ook hun tools voor het maken van sites en hun sjablonen bekijken. Tegen de tijd dat u een aankoopbeslissing neemt, heeft u een redelijk goed idee of HostGator geschikt voor u is. Deze proefversie wordt niet geleverd met het volledige pakket dat u zou krijgen als u zich aanmeldt, maar het is behoorlijk genereus, aangezien weinig hosts potentiële kopers gratis toegang geven. Maar als u op zoek bent naar een hostingbedrijf dat u een volledig gratis proefversie van AL hun diensten geeft, ga dan naar Site5. Ze laten je 30 dagen beginnen met hosten zonder betaling.

 

Nadelen van HostGator Hosting

We hebben het eerder gezegd en we zeggen het nog eens: geen enkel hostingbedrijf is perfect. Zelfs HostGator heeft een paar fouten die ze zich kunnen veroorloven om op te lossen als ze echt bovenaan willen staan.

1. Frequent zeldzame serverback-ups

Ze maken slechts één keer per week een back-up van hun servers. Aangezien de meeste mensen kiezen voor de betaalbare shared hosting-opties, kan dit het al dan niet voor u doen. Voor veel mensen is dit misschien perfect. Als u echter vaker een back-up van uw website moet maken met missiekritieke informatie, wilt u misschien op zoek naar een service van derden of een WordPress-plug-in die het werk voor u doet.

2. Cloud Hosting wordt niet aangeboden

Met cloudhosting zou het bedrijf een veel schaalbaarder hostingplan kunnen bieden, en daarom is het jammer dat dit niet wordt aangeboden. Als ze een cloudhostingplan zouden aanbieden, zou je de optie hebben om alleen te betalen voor de ruimte en middelen die je gebruikt in plaats van een vast maandelijks tarief. Bovendien wordt cloudhosting gewaardeerd om zijn redundantie – uw informatie wordt op verschillende servers opgeslagen. Als er iets mis is met één server, hebben ze natuurlijk back-ups in het systeem ingebouwd. Dit zou vooral nuttig zijn, aangezien HostGator al slechts één keer per week een back-up van hun databases maakt. Als u veel essentiële informatie wilt opslaan, is HostGator waarschijnlijk niet de juiste host voor u. Dit is geen groot probleem als u een kleine ondernemer bent die min of meer alleen basisinformatie online nodig heeft. Maar voor elk bedrijf of bedrijf dat een eigen database nodig heeft, is het misschien logischer om een ​​hostingplan aan te schaffen met opties voor zowel gedeelde als cloudhosting.

3. Gebrek aan spam & Virusbescherming

Hoewel we de mogelijkheid waarderen om zoveel e-mailadressen te maken als je nodig hebt, is het ernstige gebrek aan ingebouwde spam- en virusbescherming in de e-mailsoftware van HostGator een enorme teleurstelling. In een tijd waarin ongewenste e-mail zich exponentieel verspreidt, en waar we allemaal gewend zijn geraakt aan het gratis en eenvoudig filteren van programma’s zoals GMail, kan het moeilijk te begrijpen zijn waarom iemand vrijwillig zou werken vanuit HostGator’s WebMail-portaal. Concurrent A2 Hosting biedt ook onbeperkte e-mailadressen, maar hun platform bevat ingebouwde spam- en virusbescherming.

Bottom Line:

Met lage maandelijkse kosten, geen opstartkosten en al hun tools voor het bouwen van websites en e-mailopties, hoeft u mogelijk niet verder te zoeken dan HostGator voor uw basis hostingbehoeften. Ze doen het goed met de klantenservice, hebben een enorm aanbod aan service-opties en geven je de mogelijkheid om ze uit te proberen voordat je ze koopt. Als u echt het absolute minimum probeert te betalen voor een no-nonsense website, zijn er goedkopere opties zoals WebHostingPad. HostGator is echter waarschijnlijk de beste waarde op de markt voor budgethosting. Er is een reden waarom HostGator altijd is gerangschikt als een van de beste webhostingbedrijven.

Bekijk meer functies Hostgator beoordelingen 3.8 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (18 stemmen) Pros

 1. Uitgebreide geld-terug-garantie
 2. Brede selectie van geweldige website-tools
 3. Onbeperkte e-mailadressen
 4. 24/7 Chat-ondersteuning

Nadelen

 1. Geen cloudhosting
 2. Geen WordPress-import in één stap
 3. Frequent zeldzame serverback-ups
 4. Gebrek aan e-mailspam & virusbescherming

Samenvatting HostGator is een uitstekende keuze voor beginnende webmasters die op zoek zijn naar een goedkoop hostingplan met gebruiksvriendelijke functies. HostGator-prijzen zijn enkele van de laagste op de markt, plus ze hebben uitstekende website-bouw- en e-mailtools die gratis zijn als onderdeel van het pakket. En met een geld-terug-garantie van 45 dagen heb je alle tijd om je plan uit te proberen voordat je een toezegging doet. En met 24/7 klantenservice via verschillende media, waaronder live chat, reageert HostGator-ondersteuning snel op al uw vragen. Ondersteuning3.5Speed4Functies3.5Waarde4.5Transparantie3.5

Veelgestelde vragen over HostGator-hosting

Is HostGator een goede optie voor het hosten van mijn WordPress-site?

Ja, HostGator is een van de meest gebruikte webhostingsdomeinen voor het accommoderen van WordPress-websites. U zult merken dat het integratieproces naadloos verloopt. HostGator WordPress-compatibiliteit is heel eenvoudig, waardoor u gemakkelijk uw site zo snel mogelijk kunt laten werken.

Is het mogelijk om mijn huidige WordPress-website te migreren naar HostGator?

Ja! Met HostGator kunt u de informatie van uw site zonder extra kosten overzetten naar een HostGator-account. Gedeelde hostingplannen bieden u één gratis overdracht van deze gegevens. VPS en dedicated serverplannen krijgen onbeperkte overdrachtsmogelijkheden.

Biedt HostGator een partnerprogramma aan?

Ja, HostGator biedt een partnerprogramma aan. Ze hebben een verkoopprovisie betalingsprogramma. De betaling die u ontvangt, is gelijk aan het aantal aanmeldingen dat u op uw account heeft. Als dat aantal toeneemt, neemt uw betaling voor verkoopcommissies toe.

Is er bij het aanmelden voor HostGator een domeinnaam in dat proces inbegrepen? Of is het kopen van een domein een aparte transactie?

HostGator geeft u geen domeinnaam als onderdeel van uw nieuwe hostingaccount. U moet ergens anders heen gaan om uw domein te kopen als u er nog geen heeft. Er zijn echter geen domeinregistratiekosten om een ​​domeinnaam over te dragen naar de servers van HostGator.

Kan ik met HostGator een zelfstandige domeinregistratie kopen? Bieden ze WHOIS-privacyregistratie?

Ja, HostGator geeft u de mogelijkheid om volledige beheer- en aankoopopties te hebben voor elk stand-alone domein dat u wenst, op voorwaarde dat de domeinnaam beschikbaar is. WHOIS-privacyregistratie is ook beschikbaar tegen een nominaal bedrag.

Is HostGator een goede optie voor mijn e-commercesite?

HostGator is een uitstekende optie voor uw e-commercewebsite. Ze bieden SSL-certificaten voor alle websites op hun hostservers, waardoor de transacties van uw site veilig zijn. Je hebt ook toegang tot een privé IP-adres en volledige klantenserviceondersteuning die klaarstaat om te helpen wanneer je extra hulp nodig hebt. Bovendien krijgt u toegang tot hun storefront-functies en toepassingsbibliotheek die uw online aanwezigheid in de detailhandel kunnen verbeteren.

Biedt HostGator Linux- of Windows-hosting aan?

De primaire specialisatie van HostGator is in op LAMP gebaseerde systemen, zoals Linux, Apache, MySQL en PHP. Ze bieden echter ook een op Windows gebaseerd systeem voor hun persoonlijke en zakelijke klanten.

Kan ik beheerde services ontvangen met mijn HostGator-account?

HostGator biedt volledige beheeropties voor klanten die een shared hosting, reseller hosting, VPS en dedicated hostingplannen hebben.

Wat voor soort VPS-hostingopties biedt HostGator?

HostGator biedt u de mogelijkheid om een ​​VPS-serveraccount te hebben dat gebruik maakt van een CentOS Linux-systeem. Er zijn verschillende beschikbare accountopties die u kunt selecteren en degene die u kiest, hangt af van het type prestatiesnelheid en functies die u wenst.

Welke ontwikkeltalen ondersteunt HostGator?

HostGator ondersteunt een grote verscheidenheid aan ontwikkeltalen, dus het maakt niet uit in welke taal uw site draait, HostGator is waarschijnlijk een veilige gok. Als je een VPS of dedicated server hosting account hebt, ben je vrij om de ontwikkeltaal van je keuze te gebruiken.

Voor hun Linux-hostingsysteem ondersteunen ze de volgende talen: MySQL; Database met PHPMyadmin-toegang; CGI; Snelle CGI; PHP 5; Ruby on Rails; PerL; Python en SSI

Voor hun Windows-hostingsysteem ondersteunen ze de volgende talen: ASP, ASP Net 2.0, ASP Net 3.5; ASP Net 4.0; ASP Net 4.5; PHP, Python en SSI.

Kan ik HostGator gebruiken om afzonderlijke afbeeldingen of galerijen op mijn site te hosten?

HostGator maakt het gemakkelijk voor u om uw hostingaccount te gebruiken om afbeeldingen en afbeeldingengalerijen op uw website weer te geven. U hebt toegang tot verschillende soorten afbeeldingengalerijtoepassingen via het HostGator QuickInstall Software-programma dat zich in het gedeelte van uw accountcontrolepaneel bevindt. Alle gedeelde abonnementen van HostGator hebben ook onbeperkte opslagruimte voor afbeeldingen.

Hoe maakt HostGator een back-up van mijn website?

HostGator biedt een automatisch back-upprogramma voor gedeelde, reseller- en VPS-hostingaccounts die minder zijn dan 20 GB en 100.000 inodes aanwezig zijn. De back-up vindt eenmaal per week plaats. Ze bieden geen automatisch back-upprogramma voor speciale serveraccounts. Je hebt echter wel de mogelijkheid om je eigen back-up plan te maken voor dit type hostingaccount.

Hoeveel e-mailadressen krijg ik met een HostGator-account? Is er een schijfruimte vereist voor deze e-mailadressen?

Als u een gedeeld hostingplan heeft, ontvangt u een onbeperkt aantal e-mailadresaccounts. Je hebt ook onbeperkte schijfruimte beschikbaar voor het hosten van deze accounts. Als je een VPS of een dedicated server hostingplan hebt, ontvang je ook onbeperkte e-mailadresadressen. De beperking van de schijfruimte is echter gelijk aan de specifieke beperking van de schijfruimte voor uw exacte hostingplan.

Waarom heb ik van HostGator een melding ontvangen dat mijn website misbruik maakt van de serverbronnen? Welke actie moet ik ondernemen om dit probleem op te lossen?

De melding die u hebt ontvangen, heeft betrekking op een situatie waarin uw specifieke website meer dan het deel van de gedeelde HostGator-serverbronnen gebruikt. Dit kan frustrerend zijn omdat je pas een melding krijgt wanneer je de limiet begint te naderen, alleen nadat je al rood staat. U kunt het beste handelen om de HostGator-limietvereisten voor de belangrijkste gebieden van uw website opnieuw te bekijken, inclusief de accountlimieten, het gebruik van CPU-bronnen en de limieten voor e-mailhosting. Al deze informatie is gemakkelijk toegankelijk in het HostGator-ondersteuningsportaal.

Je volgende stap is om aan het probleem te werken en een manier te vinden om de hoeveelheid serverbronnen te verminderen die je website nodig heeft om goed te functioneren. De klantenservice van HostGator helpt u graag bij het identificeren van het probleem en werkt met u samen om het probleem op te lossen en uw account te schorsen.

Waarom werkt mijn nieuw geregistreerde domeinnaam nog niet? Zijn er aanvullende stappen die ik eerst moet uitvoeren voordat het met mijn website werkt?

Als u uw domeinnaam samen met uw HostGator-serverhostingaccount aanschaft, kan het een paar minuten langer duren om de twee items aan elkaar te koppelen. U moet wachten tot DNS-propagatie plaatsvindt voordat de naam in uw hostingaccount verschijnt. Het DNS-propagatieproces kan 24 tot 48 uur duren voordat het correct begint te werken.

Als uw domeinnaam en HostGator-serverhostingaccount afzonderlijke aankopen zijn, moet u ervoor zorgen dat de domeinnaam correct wordt geassocieerd met het hostingaccountpakket. Bekijk uw domeinnaaminstellingen in de WHOIS-directory om te zien hoe uw domeinnaamconfiguratie is ingesteld. U wilt zeker weten dat de naamservers verwijzen naar uw nieuwe HostGator-serverhostingaccount. Hun klantenserviceteam kan u helpen bij het oplossen van dit probleem indien nodig.

Ik wil de DNS-instellingen voor mijn reselleraccount configureren. Wat is een private nameserver?

Een privé-naamserver is een versie van de standaard DNS-server die de meeste websites nodig hebben om correct te functioneren. De privé-naamserver voor uw reselleraccount wijst naar een bepaalde domeinhostnaam die niet is gekoppeld aan de HostGator-serveraccounts. Je mag alleen een private nameserver gebruiken op een HostGator VPS, reseller of dedicated server account. Het is niet beschikbaar voor de HostGator hatchling-, baby- of zakelijke serveraccounts.

Welk HostGator-abonnement is het beste voor mijn specifieke website?

HostGator biedt vier hoofdtypen serverhostingaccounts. Deze opties omvatten: shared hosting, reseller hosting, VPS hosting en dedicated server hosting. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. U hoeft alleen maar te beslissen welke functies het belangrijkst zijn voor uw website-hostingervaring en de hostingoptie te selecteren die het beste bij die behoeften past.

Hier is een korte samenvatting van de opties van uw hostingaccount.

 • Gedeeld: U kunt meer dan één operationele website tegelijk hebben. U dient als websitebeheerder voor elke website waarbij HostGator indien nodig beschikbaar is voor hulp.
 • Tussenpersoon: U dient als het hostingbedrijf door anderen toe te staan ​​hun website te hosten buiten uw hostingaccount. U bent verantwoordelijk voor hun acties en behandeling van het account.
 • VPS: U hebt toegang tot meer software-installatie met dit hostaccount. Het is een upgrade van een gedeeld of reseller-hostingaccount.
 • Toegewijd: U heeft vrij spel over hoe uw website functioneert, de informatie die deze bevat en wie toegang heeft tot het account. Het is populair voor grotere bedrijven die websitehosting nodig hebben.

De klantenservice van HostGator kan u helpen bepalen welk hostingaccount het beste past bij wat u nodig heeft voor uw specifieke website.

Wat voor soort uptime-garantie heeft HostGator?

HostGator heeft een uptime-garantie van 99,9%, wat zich vertaalt in een vergoeding van 8,76 uur downtime per jaar. Meer op HostGator.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector