Hosting24 Beoordelingen mei 2020 – Prijzen en abonnementen voor hosting

Hosting24 Beoordelingen mei 2020 – Prijzen en abonnementen voor hosting

Hosting24 Beoordelingen mei 2020 – Prijzen en abonnementen voor hosting

Hoe goed is Hosting24 Hosting?

Als u een beperkt budget heeft, is dit waarschijnlijk een van de beste hostingproviders waar u om kunt vragen. Hosting24 richt zich meer op het bieden van een lagere prijs dan op het leveren van een kwaliteitsproduct.


Hosting24 Beoordelingen 2.6 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (1 stem) Voordelen

 1. Onbeperkte bandbreedte en schijfruimte voor gedeelde hostingplannen
 2. Uitstekend prijsmodel
 3. Gratis domeinregistratie
 4. Veel van 12 plannen om uit te kiezen
 5. Uitstekende uptime

Nadelen

 1. Beperkte ondersteuningsopties
 2. Bied slechts één besturingssysteem aan
 3. Hun professionele ontwerpdiensten ontbreken

Support2Speed2.5Functies2.5Waarde2.5Transparantie3.5

Onze officiële Hosting24 Hosting Review

Hosting24 is een webhostingprovider die is opgericht in 2007. Ze concurreren op het principe dat als ze lage prijzen hebben, ze meer klanten zullen krijgen. Dat is tot op zekere hoogte waar. U krijgt echter waar u voor betaalt als het gaat om deze hostingprovider.

Beste eigenschappen van Hosting24 Hosting

Als u een beperkt budget heeft, is dit waarschijnlijk een van de beste hostingproviders waar u om kunt vragen. Hoewel u krijgt waar u voor betaalt, krijgt u in sommige gebieden meer dan waar u voor betaalt, zoals onbeperkte bandbreedte en schijfruimte.

Onbeperkte bandbreedte en schijfruimte voor gedeelde hostingplannen

Het is altijd leuk om te zien dat een webhostingprovider onbeperkte bandbreedte en schijfruimte biedt. Hoewel het redelijk vaak voorkomt, is het niet standaard. Andere webhostingproviders brengen kosten in rekening op basis van hoeveel bandbreedte en schijfruimte u gebruikt. U zult in ieder geval nooit gebruikers hebben die klagen dat u uw maandelijkse bandbreedte heeft overschreden. Wanneer u overstapt naar VPS-hosting, plaatsen ze caps op zowel de bandbreedte als de schijfruimte. Ze bieden echter wel royale bedragen.

Uitstekend prijsmodel

Voor shared hosting die begint bij $ 3,99, krijg je zeker waar voor je geld. Beginnend met de onbeperkte bandbreedte en schijfruimte als functie, is het altijd leuk om te zien dat ze niet bezuinigen op andere functies, alleen omdat u minder betaalt. Dit omvat wekelijkse back-ups, een uptime-garantie van 99,9 procent en meer dan 50 sjablonen om uit te kiezen bij het bouwen van uw website.

Gratis domeinregistratie

Elk van hun plannen wordt geleverd met gratis domeinnaamregistratie plus gratis verlenging zolang u de klant blijft. Dit is een premiumfunctie die niet door veel webhostingproviders wordt aangeboden.

Veel van 12 plannen om uit te kiezen

Hosting24 als 12 hostingplannen waaruit u kunt kiezen, waarvan er acht VPS-hostingplannen zijn. Ze hebben niet allemaal een onbeperkte schijfruimte of bandbreedte. In feite hebben al hun VPS-hostingplannen limieten. Aangezien deze limieten echter enorm zijn, is het twijfelachtig dat u problemen zult tegenkomen. In feite is het verschil tussen de acht verschillende VPS-hostingplannen de hoeveelheid schijfruimte en bandbreedte die u krijgt. Vanaf plan nr. 1 krijg je 10 GB aan bandbreedte en 1 TB schijfruimte. Bij elk volgend abonnement krijgt u 10 gigabytes aan bandbreedte op nog een terabyte schijfruimte – tot 80GB aan bandbreedte en 8TB aan schijfruimte. Dat is voor veel mensen meer dan genoeg.

Uitstekende uptime

Ze hebben niet alleen een uptime-garantie van 99,9 procent, maar ze leveren ook. Veel gebruikers melden dat ze deze statistiek zelf controleren en ontdekken dat het waar is.

Goede hostingvoorwaarden

Hoewel ze vrij standaard zijn, is het leuk om te zien dat hun hostingvoorwaarden maand per maand zijn. Ze proberen niet om uw contract af te sluiten, en ze proberen u ook niet een jaar lang vooraf te laten betalen. Het is misschien niet gebruikelijk om een ​​webhostingprovider te vinden die dit niet doet, maar ze zijn er wel.

Nadelen van Hosting24 Hosting

Hosting24 richt zich meer op het bieden van een lagere prijs dan op het leveren van een kwaliteitsproduct. Dit is wat we hebben gevonden.

Beperkte ondersteuningsopties

Hosting24 heeft een live chatsysteem, wat leuk is om te zien, maar afgezien van een e-mail- en ticketsysteem hebben ze niet veel anders. Ze bieden geen telefonische ondersteuning, maar het grappige is dat ze ondersteuning bieden via fax. Ik kan me niet voorstellen dat hun faxondersteuningssysteem vastloopt door gebruik.

Slechts één besturingssysteem om uit te kiezen

Hosting24 biedt slechts één besturingssysteem. Ze bieden Linux aan, en niet zomaar Linux, ze bieden CentOS. Hoewel het geen vreselijke keuze is, wou ik dat ik de keuze tussen Windows en Linux had gezien. Hosting24 biedt dit helaas niet aan.

Hun professionele ontwerpdiensten ontbreken

De professionele ontwerpdiensten die door Hosting24 worden aangeboden, ontbreken ernstig. Ze geven je een sjabloon om in te vullen. Als je klaar bent, stuur je de ingevulde sjabloon naar een professionele webdesigner. Wat ze doen, is uw sjabloon nemen, uw website ontwerpen en deze live pushen. Ze vragen je niet of je het ontwerp goed vindt of hoe je je erover voelt. Ze nemen uw sjabloon gewoon voor hun neus, geven uw website ongeveer twee uur werk en pushen deze vervolgens live. Ik zou het nauwelijks ‘professioneel’ noemen.

Bottom Line

Hosting 24 biedt wel een betrouwbare webservice. Op andere gebieden ontbreken ze echter. De mogelijkheid om uw offertesysteem te kiezen moet standaard zijn. Onbeperkte schijfruimte en bandbreedte zouden standaard moeten zijn bij alle plannen. Bovenal zouden ze telefonische ondersteuning moeten bieden. Ondanks hun tekortkomingen, als u een geheel nieuwe website start en de budgetvriendelijke opties van Hosting24 zou kunnen gebruiken, dan zijn ze zeker de moeite van het bekijken waard.  

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector