HostMonster-beoordelingen mei 2020 – Hostingprijzen en -plannen

HostMonster-beoordelingen mei 2020 – Hostingprijzen en -plannen

HostMonster-beoordelingen mei 2020 – Hostingprijzen en -plannen

Contents

Wat is HostMonster Hosting?

HostMonster is een Amerikaans webhostingbedrijf opgericht in 1996 en opereert onder de paraplu van Endurance International Group.


Hoe goed is HostMonster Hosting?

Zoals te veel andere hostingbedrijven die eigendom zijn van EIG, kan HostMonster de industrienormen voor snelheid, uptime en klantenservice niet bijbenen. Hoewel hun beveiligingspakketten en eenvoudige, conservatieve branding voor velen aantrekkelijk kunnen zijn, zijn hun prestaties op de meeste servicegebieden altijd teleurstellend.

Zie officiële site HostMonster beoordelingen 2.3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (4 stemmen) Pros

 1. Gratis domein voor maximaal een jaar
 2. Onbeperkte domeinen, subdomeinen en bandbreedte
 3. Solide beveiligingsfuncties

Nadelen

 1. Geen maandelijkse prijzen
 2. Onder het gemiddelde in snelheid en uptime
 3. Slechte reputatie van klantenservice
 4. Geen gratis back-ups
 5. Veel upsells

Support2Speed2Features3Value2.5Transparency2

Onze officiële HostMonster Hosting Review.

Ondanks hun status als veteranen in de industrie, is HostMonster helaas nog een ander geval van afnemende service en innovatieverlies na een overname door EIG. Net als zusterbedrijven iPage en FatCow, schiet HostMonster serieus tekort in alle belangrijke kenmerken van een kwalitatief hoogstaand hostingbedrijf. Namelijk: snelheid, uptime en klantenondersteuning. Voeg een verwarrende prijsstructuur, upsells en het ontbreken van een geïnformeerd verkooppraatje toe, en we moeten zeggen dat we HostMonster niet zouden aanbevelen.

Beste eigenschappen van HostMonster Hosting

Hoewel we voorstellen om HostMonster door te geven, is het de moeite waard om hun functies te noemen die ertoe hebben geleid dat u ze in de eerste plaats hebt overwogen. Om te beginnen is hun branding eenvoudig en conservatief, wat aantrekkelijk kan zijn voor diegenen die een beetje overweldigd zijn door flitsende technologiebedrijven en zeer technische taal. Bovendien is onbeperkte bandbreedte en domeinen een leuk extraatje! Maar het belangrijkste is dat ze een zeer uitgebreid beveiligingspakket bieden, waar zelfs wij onder de indruk van waren. Hier is de primeur

Gratis Website Builder

Hoewel WordPress over het algemeen de standaard is voor hostingbedrijven, en er zijn bronnen in overvloed om zelfs de minst technisch onderlegde gebruiker te helpen een sjabloon in gebruik te nemen, is het voor sommigen geruststellend om een ​​What You See Is What You Get-website builder te hebben. HostMonster gebruikt Weebly, wat super intuïtief is en goed wordt gewaardeerd in de branche. Houd er rekening mee dat als een bedrijf veel nadruk legt op het aanbieden van een gratis websitebouwer, hun demografische doelgroep over het algemeen niet het technische publiek is. U hoeft geen webdesigner te zijn om een ​​WordPress-sjabloon te downloaden, wat misschien zelfs gemakkelijker is dan het slepen en neerzetten van uw website via Weebly. Dit is geen slechte zaak, maar het spreekt boekdelen over de kennis die de meeste van hun klanten hebben bij het aanmelden voor hun diensten.

Gratis domein voor maximaal een jaar.

Een goed percentage hostingbedrijven biedt deze deal aan, dus HostMonster is geenszins een uitbijter. Dit is echter een leuk extraatje!

Onbeperkte bandbreedte, domeinen, subdomeinen, e-mails en opslag

Klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Dit is zeker een goede deal als u van plan bent veel kleine, eenvoudige websites te hosten. Maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat wanneer hostingbedrijven “onbeperkt” zeggen met betrekking tot eenvoudige gedeelde hostingplannen, dit niet betekent dat u oneindig veel gegevens naar oneindige websites kunt uploaden. Vaker wel dan niet, en ook in het geval van HostMonster plaatsen ze een limiet op alle gegevens, ze adverteren het gewoon niet. Bovendien kan uw site alleen gegevens zo snel laden als ze kan communiceren met de server. De kwaliteit van de hardware is uiteindelijk wat echt bepaalt hoe “onbeperkt” uw hostingplan is. Als je geïnteresseerd bent in echt onbeperkte hosting, raden we je aan naar DreamHost te kijken.

Uitgebreide beveiliging inbegrepen

Het enige gebied waarop HostMonster de concurrentie voor is, is het beveiligingsniveau dat ze bieden voor hun meest elementaire plannen. Inbegrepen in shared hosting zijn SSL-certificaten, hot link-bescherming, SSH-toegang, Spam Assassin en meer. Deze services pakken de meeste van de belangrijkste kwetsbaarheden van webhosting aan en vormen een solide beschermingsbasis voor uw site.

Nadelen van HostMonster Hosting.

Als HostMonster u om een ​​van de hierboven genoemde redenen heeft aangesproken, raden we u ten zeerste aan de problemen die we daarmee hebben ondervonden te lezen. Hoewel er geen perfect hostingbedrijf is en uw beslissing altijd noodzakelijkerwijs gebaseerd moet zijn op uw unieke behoeften, zijn er enkele redflags die in elk bedrijf dealbreakers zouden moeten zijn. Helaas voldoet HostMonster op nogal wat gebieden niet aan onze basisnormen.

Prijzige instapopties & Geen maandelijkse prijzen

De instapprijzen van HostMonster zijn ongeveer industriestandaard, maar dit is alleen voor de eerste aanmelding. Bereid u voor om uw tarieven te zien vermenigvuldigen als u ervoor kiest om bij hen te blijven nadat uw initiële instapprijzen zijn verlopen. Bovendien bieden ze geen maandelijkse prijzen. Om de geadverteerde maandelijkse prijs te ontvangen, moet u vooraf 3 jaar hosting betalen. Dit is een enorme verbintenis voor een dienst die je nog niet eens hebt kunnen uitproberen. En de standaard 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie is lang niet genoeg om te beslissen of u akkoord gaat met zo’n langdurig contract.

Onder gemiddelde snelheid en uptime

Snelheid en uptime zijn waarschijnlijk de twee grootste indicatoren van hoe goed een hostingbedrijf is. Het is tenslotte hun taak om uw website te hosten. Als ze het niet kunnen laten draaien of werken met de snelheden die gebruikers verwachten, waar betaalt u ze dan precies voor? Helaas kan HostMonster op dit gebied gewoon niet leveren. Hoewel ze niet het slechtste trackrecord hebben dat we hebben gezien, blijven ze op beide gebieden consequent onder de industrienorm. Waar de gemiddelden onder webhostingbedrijven 99,94% uptime en 700 ms in laadtijden van pagina’s hebben, schiet HostMonster tekort met beide markeringen met 99,91% uptime en ongeveer 880 ms in laadtijden van pagina’s. Als deze factoren echt belangrijk voor je zijn (wat ze zouden moeten zijn), kijk dan eens naar A2 Hosting, de marktleider in snelheid en uptime. Een ander bedrijf dat dit spul serieus neemt, is JaguarPC, die u 10x de prijs terugbetaalt voor elk uur downtime dat uw site ervaart.

Verwarrende functie-uitleg & Upsells

De HostMonster-website kan slecht uitleggen wat er precies in hun shared hosting-pakketten zit, een ander bewijs van het feit dat ze klanten targeten zonder veel technische kennis. Dit leidt tot een echt verwarrend uitcheckproces waarbij u mogelijk extra betaalt voor functies waarvan u dacht dat ze waren opgenomen. De eerste pagina met functies kan u doen geloven dat u gratis back-ups van uw site krijgt (vrij typisch in de branche), maar bij het uitchecken realiseert u zich dat dit $ 3 extra per maand kost.

Underwhelming Klantenservice

Hoewel u kunt verwachten dat de klantenservice van HostMonster binnen een redelijke tijd op uw vragen zal reageren (ongeveer 10 minuten om verbinding te maken via instantchat en nog eens 2-3 minuten tussen de antwoorden), verwacht u niet de meest deskundige hulp. Standaard tips voor probleemoplossing worden vaak aangeboden, zelfs als uw vraag veel specifieker is. Bovendien zal een snelle Google-zoekopdracht een reeks gefrustreerde verhalen over klantenservice opleveren. Dit is meestal een patroon onder bedrijven die eigendom zijn van het EIG, wat ons ertoe brengt te speculeren dat de prioriteiten na de overname over het algemeen geen investeringen in klantenondersteuning omvatten.

Bottom Line

We raden HostMonster niet aan, al was het maar omdat ze bovengemiddeld geprijsd zijn en toch onder het gemiddelde presteren. Hun enige inwisselingsfunctie is uitgebreide beveiliging als onderdeel van hun baseline shared hosting. Echter, in veel gevallen zou het betalen van een beetje extra per maand voor een premium beveiligingsplan voor uw website bij een ander webhostingbedrijf hetzelfde kosten en een betere klantervaring opleveren.

Bekijk meer functies

HostMonster vragen en antwoorden

Wat u moet weten voordat u zich abonneert

HostMonster is een populaire optie voor veel mensen die op zoek zijn naar goedkope webhosting. Als onderdeel van meerdere bedrijfsgroeperingen – eerst als een drietal hostingbedrijven en vervolgens als onderdeel van een grotere onderneming – was het een van de minder bekende opties. We hebben de meest populaire vragen beantwoord die mensen hebben over HostMonster, zodat u de beste beslissing kunt nemen wanneer u op zoek bent naar een hostingbedrijf.

Wanneer is HostMonster gestart?

HostMonster werd gelanceerd in 1996 en is gevestigd in Provo, Utah. HostMonster, Bluehost en FastDomain zaten in dezelfde familie, onder leiding van CEO Matt Heaton, die regelmatig klanten op de hoogte hield op zijn eigen persoonlijke blog over de ontwikkelingen in de bedrijven en hun diensten.

De bedrijven zijn gekocht door EIG, het powerhouse hosting conglomeraat dat nu meer dan 40 verschillende hostingbedrijven onder zijn paraplu heeft. Zoals bij veel van hen, heeft het eigendom van Endurance International Group de perceptie van HostMonster in de branche veranderd.

In 2011 schreef Heaton een blogpost, waarin hij ook publiekelijk ontslag nam als CEO, waarbij hij de touwtjes in handen gaf aan Dan Handy, die de functie bekleedde van 2011 tot 2015. James Grierson is de huidige CEO van HostMonster en brengt uitgebreide ervaring op tafel als de mede-oprichter en bouwer van SimpleScripts, de eerste online app store voor open source producten.

Wat is de roem van HostMonster?

Volgens de website van HostMonster zet het bedrijf zich sinds de oprichting twintig jaar geleden in voor betrouwbaarheid. Ze zijn gespecialiseerd in hoogwaardige klantenservice en bieden premium pakketten die tegen lage prijzen aan de behoeften van klanten voldoen.

Ze hebben hun plannen gebaseerd op een eenvoudig pakket dat kan worden geüpgraded voor extra voordelen en functies. Het bedrijf biedt veilige back-ups en betrouwbare snelheden en uptimes. Ze bieden onmiddellijke voorziening voor virtuele privéservers en dedicated hosting, meerdere beveiligingsapps en -opties en gratis domeinnamen met hun nieuwe plannen.

Hun website biedt de volgende voordelen voor klanten:

 • Hoogste klantenservice
 • De toonaangevende functieset beschikbaar
 • Kwaliteitsuitrusting
 • Veilige back-ups
 • Maximale gegarandeerde uptime
 • Zeer functionele tools voor administratie
 • Solide en eerlijke handelspraktijken
Over uptime gesproken, hoe is de uptime van HostMonster?

Het bedrijf zegt dat ze de maximale gegarandeerde uptime bieden, maar er staat niets in hun voorwaarden over hun uptime of de garantie als uw site niet voldoet aan het uptime-percentage dat ze aangeven.

Dit zou prima zijn als ze goede recensies zouden krijgen voor hun uptime. De industriestandaard is 99,94 procent uptime, wat betekent dat uw website gedurende 99,94 procent van de maand live, up and running is. Sommige webhosts garanderen een uptime van 99,9 procent. De downtime op dit niveau is elke maand ongeveer 43 minuten. Veel van de webhosts met deze garantie halen een opmerkelijke 99,99 procent binnen – minder dan 4,3 minuten per maand aan downtime. HostMonster is er echter niet een van. Hun gemiddelde voor één jaar is 99,91 procent en ze overtroffen de industrie slechts iets meer dan de helft van het jaar.

Anderen hebben echter een iets grotere consistentie gevonden, maar gedurende een testperiode van een maand.

Wat betekent HostMonster als ze ‘onbeperkt’ zeggen?

Volgens hun voorwaarden en beleid stelt HostMonster geen willekeurige limiet in voor de bronnen die individuele klanten kunnen gebruiken. Dit betekent dat ze u, voor zover mogelijk, alle opslagruimte, MySQL-bestanden, bestandsoverdracht, domeinhosting en bandbreedte geven die u nodig hebt om uw website succesvol te laten werken. Voor uw site betekent dit dat zolang u zich aan hun regels houdt, u geen negatieve gevolgen of tragere websitesnelheden zult zien. Het is echter belangrijk om rekening te houden met uw gebruik van hun bronnen, vooral in tijden van snelle groei, omdat er nadelige reacties op het systeem als geheel kunnen zijn.

Er zijn echter enkele bekende drempels; meer dan 200.000 bestanden, meer dan 1.000 databasetabellen en meer dan 2 GB MySQL of PostgreSQL in een database kunnen negatieve en langzamere serverprestaties veroorzaken en u wordt mogelijk gevraagd deze aantallen te verminderen.

Biedt HostMonster regelmatige back-ups aan?

Terwijl ze praten over hun veilige back-ups, stellen de voorwaarden van HostMonster dat ze af en toe back-ups maken, maar niet verplicht zijn om dit te doen. Ze stellen ook dat ze niet aansprakelijk zijn voor schade of verlies van bestanden en dat ze niet eens proberen een back-up te maken van accounts met meer dan 50.000 bestanden of 30 GB opslagruimte.

Hoe is de klantenservice van HostMonster?

Het bedrijf promoot de hoogste klantenservice, maar nogmaals, dit is een ander gebied waar beoordelingen zeer uiteenlopend zijn. Een percentage van de klanten is enthousiast over de service en reactietijd van het bedrijf. Ze hebben uitstekende gesprekken gevoerd met behulpzame servicemedewerkers die echt om hun algehele ervaring geven. Een veel groter contingent heeft echter minder dan geweldige dingen te zeggen over de service van het bedrijf.

Klanten melden dat hun sites zonder kennisgeving zijn afgesloten, dat sites halffunctioneel waren en dat het bedrijf geen apps kan ondersteunen die ze zelf in hun hostingpakketten opnemen.

Ze hebben accounts op zowel Facebook als Twitter, hoewel beide enigszins verouderd zijn. Het laatste bericht van Facebook was in 2014 en de laatste tweet was de enige in 2016, geplaatst in september.

Ze bieden geen back-ups, maar hoe zit het met de beveiliging en bescherming van uw site?

Sommige studies tonen aan dat er maar liefst 41 procent van de WordPress-hacks zijn te wijten aan situaties met hun hostingbedrijf. HostMonster heeft stappen ondernomen om die situatie aan te pakken door klanten verschillende beveiligingsfuncties, apps en plug-ins te bieden.

Ze bieden SSH-toegang, SSL-ondersteuning, Hotlink-bescherming en Spam Assassin. Ze bieden SiteLock-certificering voor uw online zakelijke transacties. Daarnaast bieden speciale abonnementen RAID 1 gespiegelde opslag, wat een extra beschermingsniveau voor uw gegevens en accountinformatie toevoegt..

Wanneer HostMonster het heeft over de toonaangevende beschikbare functieset, wat bedoelen ze dan?

Voor de prijs van de pakketten biedt HostMonster een ongelooflijk lange lijst met voordelen en functies voor hun klanten. Ze bevatten een snelle installatie voor WordPress, hoewel sommige klanten problemen hebben ondervonden bij het installeren van enkele van de WordPress-plug-ins. HostMonster maakt de Mojo Marketplace-verbinding eenvoudig, dus je kunt ook kiezen uit een ander contentmanagementsysteem, zoals Drupal of Joomla.

 • U kunt toegang krijgen tot een beperkte, gratis versie van Weebly Sitebuilder om uw site up and running te krijgen.
 • CloudFlare is geïntegreerd in hun plannen. De reverse proxy geeft je meer bescherming tegen DDOS en brute force-aanvallen, evenals een firewall. De app heeft ook uitgebreide cachefunctie om uw site betere laadsnelheden te geven.
 • HostMonster heeft tal van e-commercefuncties om uw verkoopsite te laten werken, waaronder Agora, Cube Cart en Zen Cart-winkelwagentje, gratis gegenereerde certificaten en met een wachtwoord beveiligde mappen.

Daarnaast bevatten ze de standaardfuncties, zoals FTP-upload, e-mail, streaming en echte video- en audio-ondersteuning, en een uitgebreide lijst met scripts. Plannen omvatten ook Google AdWords en Bing-advertentietegoed.

Als HostMonster het heeft over hoogwaardige apparatuur, wat bedoelen ze dan?

Gedeelde accounts worden gehost op dubbele quad-processorprestatieservers, met UPS-stroomback-up en dieselgeneratoren voor back-upstroom. Ze bieden een Linux-besturingssysteem met een aangepaste Apache-webserver. Ze bieden ook 24/7 netwerkbewaking en meerdere 10GB Ethernet-verbindingen.

Het datacenter van het bedrijf bevindt zich in Provo, Utah, en ze bieden de nieuwste versies van MySQL, CGI, Perl, PHP, Ruby on Rails en Python. Het is verbonden met het nieuwste SONET-systeem, dat lasersignalen gebruikt om over glasvezellijnen te zenden.

Wat zijn de zeer functionele hulpmiddelen voor administratie?

HostMonster voert cPanel uit voor zijn configuratiescherm. De skin ziet er een beetje anders uit, maar het feit dat ze dit voor beheerders bieden, is een geweldige optie, omdat iedereen die van host wil wisselen, dit gemakkelijk kan doen. cPanel is de industriestandaard voor bedieningspanelen. Omdat het zo gewoon is, zullen de meeste hostingbedrijven gratis siteverplaatsing opnemen voor sites die het panel draaien.

Ze stellen potentiële klanten in staat om hun verbeteringen aan cPanel te bekijken om te zien wat ze denken op hun website.

Wat als ik HostMonster niet leuk vind?

De meeste hostingbedrijven bieden een geld-terug-garantie van 30 dagen en HostMonster is niet anders. Sommigen bieden veel langere garanties, variërend van 45 tot 97 dagen, dus hoewel HostMonster niet de beste is, zit het zeker midden in het pakket. Hun voorwaarden bevatten nogal wat niet-restitueerbare vergoedingen, maar deze gaan vaak samen met betaalde diensten voor applicaties en add-ons van derden. Zolang u annuleert binnen de eerste drie dagen, krijgt u al uw geld terug, behalve de niet-restitueerbare kosten en de gratis domeinnaamregistratie van $ 15,99 per naam.

Na drie dagen krijg je je kosten terug, behalve de niet-restitueerbare kosten, de domeinnaamkosten van $ 15,99 per naam en de kosten die worden betaald voor Postini of voor een speciaal IP-adres. Na 30 dagen zijn niet-restitueerbare en installatiekosten ook uitgesloten van annuleringen.

Annuleringsverzoeken moeten worden gedaan via telefoon of online chat.

Wat bevat HostMonster in hun gedeelde, standaardplannen?

Alle drie gedeelde abonnementen bevatten onbeperkte bandbreedte, standaardprestaties en één inbegrepen domein.

 • Basishosting ($ 4,95 / maand, normaal $ 9,49 / maand): klanten krijgen één website, 50 GB aan websiteruimte en vijf e-mailaccounts. Elk account krijgt 100 MB per account. Je krijgt een inbegrepen domein, vijf geparkeerde domeinen en 25 subdomeinen.
 • Plus hosting ($ 6,95 / maand, normaal $ 12,49 / maand): u krijgt 10 eb-sites met 150 GB aan ruimte. Elk account bevat één inbegrepen domein, 20 geparkeerde domeinen en 50 subdomeinen. Accounts krijgen 100 e-mailaccounts, met 500 MB per account. Deze plannen omvatten ook $ 150 aan marketingaanbiedingen, $ 24 per jaar aan extra’s en één SpamExperts-account.
 • Prime ($ 6,95 / maand; normaal $ 14,99 / maand): dit gedeelde abonnement is echt onbeperkt, zonder limieten voor websites, geparkeerde domeinen, subdomeinen, e-mailaccounts en e-mailopslag. Er is onbeperkte websiteruimte en bandbreedte. Het account bevat één inbegrepen domein. Prime omvat $ 200 aan marketingaanbiedingen, $ 80 per jaar aan extra’s, één SpamExperts, één domeinprivacy en SiteBackup Pro.

Het is belangrijk op te merken dat de lage prijzen alleen voor de eerste termijn gelden en dat de prijzen bij verlenging drastisch kunnen stijgen, zoals door sommige klanten wordt gemeld.

Hoe is de VPS-hosting van HostMonster?

Naast de instant provisioning, omvat VPS-hosting managed services en gegarandeerde resources. Ze hebben allemaal een gratis domeinnaam en draaien CentOS 6.5 (64-bit).

 • Standaard ($ 14,99 / maand, normaal $ 29,99 / maand): u krijgt dual core, 2 GB RAM, 30 GB, 1 TB / maand en één IP.
 • Verbeterd ($ 29,99 / maand, normaal $ 59,99 / maand): u krijgt dual core, 4 GB RAM, 60 GB, 2 TB / maand en twee IP’s.
 • Premium ($ 44,99 / maand, normaal $ 89,99 / maand): het plan omvat triple core, 6 GB RAM, 120 GB en 3 TB / maand, met twee IP’s.
 • Ultimate ($ 59,99 / maand, normaal $ 119,99 / maand): het ultieme plan is een quad core-abonnement, met 8 GB RAM, 240 GB en 4 TB / maand. Dit omvat ook twee IP’s.

Je hebt volledige root-toegang, de mogelijkheid om meer dan één account te beheren vanaf je cPanel-host en Cloud-technologie zoals OpenStack en KVM.

Hoe zit het met dedicated hosting via HostMonster?

Voor specifieke abonnementen geldt een geld-terug-garantie op elk moment en kunt u SAN-opslag toevoegen wanneer u maar wilt. Ze bieden exclusieve ondersteuningslijnen voor toegewijde serverklanten, root-toegang en verbeterde caching. Ze bevatten ook allemaal een gratis domeinnaam en CentOS 6.4 (64-bit)

 • Standaard ($ 149,99 / maand): dual-core 2,3 GHz Intel Xeon-processor met 3 MB cache, 4 GB RAM en 500 GB (RAID 1). Er zijn 5 TB / maand en drie IP’s.
 • Verbeterd ($ 199,99 / maand): quad-core 2,5 GHz Intel Xeon-processor met 8 MB cache, 8 GB RAM, 1000 GB (RAID 1) en 10 TB / maand, met vier IP’s.
 • Premium ($ 249,99 / maand): quad-core 3,3 GHz Intel Xeon-processor, 8 MB cache, 16 GB RAM, 1000 GB (RAID 1), 15 TB / maand en vijf IP’s.
Kan ik maandelijks betalen?

HostMonster is een van de vele hostingbedrijven die geen maandelijkse betalingsopties aanbieden en biedt de laagst mogelijke prijzen wanneer u zich registreert voor lange contracten. Keuzes omvatten abonnementen van 12, 24 en 36 maanden.

Meer op HostMonster.com

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector