HostPapa beoordelingen – Is HostPapa Hosting geschikt voor uw site?

Contents

Wat is HostPapa?

HostPapa is een in Canada gevestigde webhost die in 2009 is opgericht. HostPapa is een van de goedkoopste milieuvriendelijke webhosts op de markt en voorziet hun servers, datacenters en kantoren van 100% hernieuwbare energie. Naast gedeelde hostingplannen bieden ze ook VPS- en resellerdiensten aan.


Hoe goed is HostPapa Hosting?

Voor een milieubewust hostingbedrijf is HostPapa zeer betaalbaar en biedt alles wat de meeste beginnende webmasters nodig hebben. HostPapa is ideaal voor de milieubewuste klant die een eenvoudige website wil maken en niet veel verkeer of e-mailmogelijkheden verwacht. Maar een reeks verborgen kosten en beperkingen kan frustrerend zijn voor elke webmaster die van plan is meer hands-on te zijn met zijn website. Hoewel ze geüpgradede plannen aanbieden die het werk kunnen doen, zijn de prijzen van HostPapa niet goedkoop en laat het basisplan veel te wensen over.

Zie officiële Site HostPapa beoordelingen 2.9 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (3 stemmen) Pros

 1. 99,99% uptime-garantie
 2. Een van de goedkoopste groene hosts die beschikbaar zijn
 3. Onbeperkte domeinen
 4. Ondersteuning in het Engels, Frans en Spaans
 5. Gratis domeinnaamregistratie met een jaarabonnement

Nadelen

 1. Dure annuleringskosten
 2. Trage server
 3. 24/7 Ondersteuning is niet echt 24/7
 4. Ernstige e-mailbeperkingen
 5. Geen schaalbare hostingplannen

Support2.5Speed3Features3Value3.5Transparency2.5

Onze officiële HostPapa-recensie

HostPapa is verpakt in internationaal gerichte en milieuvriendelijke retoriek die onmiskenbaar aantrekkelijk is voor veel klanten. En ze behandelen alle basisprincipes, met onbeperkte bandbreedte, uptime-garantie en ondersteuning in meerdere talen om op te starten. Maar HostPapa mist serieus schaalbaarheid als het gaat om hun gedeelde hostingplannen, met veel belangrijke functies en overwegingen die ontbreken in hun basisplan of alleen toegankelijk zijn door verborgen kosten te betalen. Lees verder om te beslissen of hun services geschikt voor u zijn.

Beste eigenschappen van HostPapa Hosting

Tenslotte! Een groene webhost die eigenlijk betaalbaar is! Als u gemoedsrust wilt hebben over de ecologische voetafdruk van uw eenvoudige webpagina, zijn de HostPapa-prijzen een gemakkelijke keuze. Het meest elementaire abonnement van HostPapa kost slechts $ 6 / maand, terwijl concurrent GreenGeeks $ 10 kost. Andere bedrijven zoals A2 Hosting en Dreamhost nemen deel aan koolstofcompensatieprogramma’s, maar HostPapa is volledig groen voor een zeer betaalbare prijs.

100% aangedreven door hernieuwbare energiebronnen

De laatste tijd zijn meer hostingbedrijven begonnen met het bespreken van hun inspanningen om een ​​milieuvriendelijkere service te promoten, of dat nu is door hun werknemers de mogelijkheid te geven om thuis te werken of door speciale plannen voor groene hosting te verkopen. HostPapa is echter het enige hostingbedrijf dat we kennen en dat duurzaamheid echt in hun bedrijfsmissie integreert. Van de laptops van hun werknemers tot de servers waarop uw site wordt gehost, alles wordt aangedreven door 100% hernieuwbare energiebronnen. Bovendien hebben al hun klanten de mogelijkheid om hun groene stroombadges op hun sites weer te geven. Deze inspanningen zijn zeker prijzenswaardig en maken ze uiteraard uitermate geschikt voor elke website met een ecologische inslag.

Uptime-garantie

HostPapa biedt een uptime-garantie van 99,99 procent en de meeste Hostpapa-beoordelingen wijzen erop dat dit in de praktijk min of meer waar is. Ze lijken echter geen echt proces te hebben om hun gebruikers te compenseren wanneer de uptime onder het gegarandeerde tarief daalt. Mogelijk moet u de klantenservice bellen om een ​​terugbetaling te eisen als uw uptime-tarief onder de garantie valt.

Onbeperkte domeinen & Bandbreedte

Elk gedeeld hostingplan dat HostPapa biedt, beschikt over onbeperkte bandbreedte, wat een mooie toegevoegde bonus is die u gemoedsrust geeft voor het geval uw website ooit viraal gaat. Het goedkoopste abonnement biedt slechts 2 domeinen (nog steeds beter dan veel budgethosts), maar hun geüpgradede abonnementen bieden onbeperkte domeinen. Bovendien krijg je een volledig gratis domeinnaam met een jaarabonnement op hun services, een geweldig voordeel dat het proces van het opstarten van je website vereenvoudigt.

HostPapa WebMail bevat robuuste bescherming tegen spam / virussen

Het meest eenvoudige HostPapa-abonnement bevat 100 e-mailadressen en de geüpgradede abonnementen bevatten onbeperkte. Dit is min of meer standaard onder webhosts, maar HostPapa doet geweldig werk met hun e-mailbeveiligingsfuncties die zelfs bij hun basisplan worden geleverd. Sommige grote naamconcurrenten schieten in dit opzicht ernstig tekort (we kijken naar jou, HostGator!).

HostPapa-ondersteuning in meerdere talen

HostPapa biedt klantenondersteuning in het Engels, Frans en Spaans. Hun website kan ook volledig in het Spaans worden vertaald. Misschien maakt het u niet uit of al uw personeel vloeiend Engels spreekt, maar deze functie kan een enorme zegen zijn voor elk bedrijf met een internationale aanwezigheid.

Schaalbare VPS & Opties resellerplan

Voor mensen die hun website willen upgraden en hun bedrijf willen laten groeien, biedt HostPapa drie, schaalbare Linux-gebaseerde en Windows-gebaseerde VPS-abonnementen. Ze bieden ook vijf verschillende niveaus van reselleraccountopties. Elk abonnement biedt onbeperkte domeinen, MySQL-databases, 3 IP-adressen en flexibele prijzen afhankelijk van de hoeveelheid schijfruimte die u nodig heeft.

Nadelen van HostPapa Hosting

HostPapa-prijzen zijn misschien geweldig voor zo’n groene service, maar wanneer u hun prijzen vergelijkt met de functies die andere hostingproviders bieden, schieten ze op veel gebieden tekort. Bovendien moeten webmasters oppassen voor verborgen kosten.

Dure annuleringskosten

HostPapa biedt wel een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Er zijn echter verborgen kosten aan verbonden volgens hun Servicevoorwaarden. Het lijkt erop dat ze profiteren van de gratis domeinnaamregistratie als u annuleert – het kost u $ 24,95 voor de domeinnaamregistratie plus een eenmalige installatiekost van $ 19,95. Dat betekent dat als u vooraf twee jaar betaalt, wat $ 118 kost, u meteen meer dan $ 40 verliest.

HostPapa-ondersteuning is niet echt 24/7

HostPapa adverteert met 24/7 ondersteuning, maar dit is niet helemaal waar. Ondersteuning is 24 uur per week, maar in het weekend zijn klantenservice-vertegenwoordigers alleen bereikbaar van 06.00 uur – 19.00 uur EST. Bovendien hebben we soms meer dan 10 minuten gewacht op een reactie via hun live chat-ondersteuning. Met die reactietijd hadden we net zo goed een e-mail kunnen sturen.

HostPapa WordPress-integratie – Geen beheerde WordPress

HostPapa kan worden geïntegreerd met WordPress, Joomla en meer populaire contentbeheersystemen. Ze bieden echter geen beheerde WordPress-abonnementen. Dit is iets om rekening mee te houden als u van plan bent om te schalen.

Ernstige e-mailbeperkingen op het basisplan

Zeker, 100 e-mailadressen zijn misschien genoeg voor een klein bedrijf, maar dat lijkt een leeg aantal als de werkelijke e-mailservercapaciteit zo laag is. Klanten hebben gemeld dat ze hun mailboxlimieten hebben bereikt na het verzenden van slechts 300 e-mails per dag. Met zo’n lage pet kun je alle plannen voor een robuuste mailinglijst vaarwel zeggen. Mogelijk beschikt u over 100 e-mailadressen voor uw bedrijf, maar uw werknemers moeten hun communicatie beperken tot 3 e-mails per dag. Om deze limieten te vermijden, moet u betalen voor een geüpgraded plan. Voor ongeveer dezelfde prijs per maand biedt Site5 echt robuuste e-mailmogelijkheden die perfect zijn voor het beheren van uw mailinglijsten.

Bottom Line

Op het eerste gezicht ziet HostPapa er aantrekkelijk uit als een hostingbedrijf. Ze hebben een A + rating bij de BBB, nemen verantwoord ondernemen serieus en hebben over het algemeen een onaangetaste reputatie. We bevelen HostPapa van harte aan voor milieubewuste klanten die van plan zijn een eenvoudige pagina te maken die niet veel beheer vergt. Maar als u op zoek bent naar meer robuuste functies, zijn er tal van andere hosts die meer goedkoper kunnen aanbieden.

Bekijk meer functies

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen

HostPapa Veelgestelde vragen over hosting

Wat is de geld-terug-garantie van HostPapa?

U kunt uw bestelling bij HostPapa binnen 30 dagen na uw aankoop annuleren. Sommige kosten en domeinregistraties worden vanwege beleid mogelijk niet terugbetaald. Als je geen melding geeft dat je wilt annuleren, kom je niet in aanmerking voor restitutie van je aankopen.

Hoe is het klantondersteuningsproces bij HostPapa?

HostPapa biedt een livechatoptie voor klantenondersteuning, wat doorgaans de snelste manier is om iemand te bereiken. U kunt ook een e-mail sturen of bellen om u te helpen met eventuele problemen met uw website. Wanneer u uw ticket plaatst, ziet u waar u zich in de wachtrij bevindt. Je kunt je ticket inleveren en je kunt zien wanneer je nummer via de website binnenkomt. HostPapa biedt ondersteuning in het Frans, Engels en Spaans. Hoewel ze 24/7 ondersteuning bieden, zijn de responstijden meestal langer buiten kantooruren.

Werkt HostPapa op mobiel?

HostPapa biedt een app voor iOS- en Android-apparaten. Tijdens het gebruik van de app hoef je niet in te loggen via de website. De weergave op de apparaten is enigszins ingekort ten opzichte van de reguliere website en u moet inloggen op de website als u selectieve services nodig heeft. Anders zou u de app onderweg moeten kunnen gebruiken voor basistoegang.

Waar bevinden de HostPapa-servers zich??

Het hoofdkantoor van HostPapa bevindt zich in Toronto, Canada. Ze hebben ultramoderne beveiliging om het pand te beschermen en uitstekende cybersecurity voor elke klant.

Welke producten biedt HostPapa?

HostPapa heeft hostingplannen voor zowel particulieren als bedrijven. Ze bieden een verscheidenheid aan producten en services, waaronder: webhosting, resellerhosting, mobiele websiteservices, Google Apps-hosting en -bouwers, Site Lock-beveiliging en -certificering, CloudFlare en e-mailmarketingoplossingen. U kunt uw services afstemmen op uw behoeften om uw website effectief te laten draaien.

Hoe kan ik mijn domein verlengen?

Om uw domein te verlengen, moet u inloggen op uw HostPapa-account. U kunt de optie “Domeinen” kiezen in het menu en vervolgens degene selecteren die u wilt verlengen. Selecteer vervolgens het tabblad “Verlengingsopties”, waar u op “Nu verlengen” kunt klikken en vervolgens kunt indienen. Het brengt u naar een pagina waar u uw keuzes kunt bevestigen en vervolgens uw betaling kunt verwerken.

Verlies ik mijn domein als ik niet verleng?

Als uw domein verloopt voordat u de kans heeft om te verlengen, heeft u enkele opties. Je hebt wel een periode van vijf dagen om je domein te vernieuwen na de vervaldatum, waarna alle meldingen worden stopgezet. Als u uw domein niet verlengt, verloopt het en wordt het als verlaten beschouwd. U heeft na de vervaldatum ten minste 31 dagen de tijd om het terug te vorderen uit de bewaarperiode, maar het kan worden gekocht door een derde partij, waarbij u de rechten op het domein verliest. Als het echter na 44 dagen niet is gekocht, gaat het een 30 dagen durende Redemption Grace-periode in waarin u het domein opnieuw kunt kopen. Het is duurder om deze route te volgen, maar het is mogelijk om het domein terug te vorderen als je het niet verlengt.

Wat betekent het als mijn domein binnen is "Verlossing"?

De verzilveringsperiode kan 30 dagen duren na de initiële verlengingsperiode. U kunt het domein claimen, inclusief een vergoeding van $ 70 en een normale vergoeding voor verlenging. Omdat het duurder is om te proberen een domein terug te vorderen, is het beter om het te verlengen voordat het verloopt. U kunt de automatische verlenging instellen om ervoor te zorgen dat u nooit een betaling mist.

Is er een optie voor automatisch verlengen voor mijn domein?

Ja, dit is een beveiligingsfunctie die standaard wordt geleverd bij elke domeinaankoop. Als u de functie voor automatisch verlengen in uw domein niet wilt, moet u deze handmatig wijzigen. Het voorkomt dat domeinen per ongeluk verlopen, zodat u uw website niet kwijtraakt. 15 dagen voordat een domein verloopt, worden de automatische verlengingen gefactureerd aan de door u verstrekte gekoppelde informatie.

12. Kan ik meer CPU, RAM of opslag toevoegen aan mijn WordPress-account

U kunt dit doen via de link “Bronnen toevoegen” onder het tabblad “Add-ons” in het HostPapa-configuratiescherm. Er zijn extra kosten voor bepaalde producten die u in overweging moet nemen. Als u moet downgraden, kunt u ook die route volgen, vooral als u betaalt voor producten die u niet gebruikt.

Waar staat OHWM voor?

OHWM is een acroniem voor Optimized Hosting for WordPress. Het is een beheerde WordPress-hostingservice via HostPapa. Het is ideaal voor het optimaliseren van de WordPress-ervaring en biedt snelle en veilige producten. Het is een uitstekende manier om WordPress te gebruiken voor elk blogplatform.

Wat is ManageWP?

ManageWP is een programma dat wordt gebruikt door HostPapa waarmee de gebruiker toegang heeft tot meerdere WordPress-sites. U kunt het programma openen via het Configuratiescherm of de website van ManageWP. Er zijn tal van tools en functies om uw ervaring met WordPress te verbeteren en meer verkeer naar uw site te halen.

Als mijn website uitvalt, wordt mijn account dan verplaatst naar een andere server?

Als een server niet beschikbaar is, zal HostPapa eraan werken om de server zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen. Het komt zelden voor dat servers uitvallen en het verplaatsen van uw site naar een andere server duurt zelfs langer dan wanneer u zou wachten tot we de server hebben hersteld. Bovendien, als een server wordt onderhouden, is het voor ons onmogelijk om toegang te krijgen tot uw site om deze naar een andere server te verplaatsen. Hoewel HostPapa zich verontschuldigt voor het ongemak, zou het niet eenvoudiger of sneller zijn om uw site tijdig naar een andere server te verplaatsen.

Wanneer zijn updates meestal gepland?

Wanneer een update is gepland, stuurt HostPapa via e-mail meldingen naar elke klant. Overdag kunnen zich noodsituaties voordoen, waardoor de servers worden afgesloten. HostPapa zal snel en efficiënt werken om ervoor te zorgen dat de servers goed worden onderhouden. HostPapa houdt rekening met de hoeveelheid potentieel verkeer om ervoor te zorgen dat het het maximale aantal consumenten van een website niet belemmert.

Wat is een herbouwde boom?

Een herbouwboom is een gedeelde webhostserver die miljoenen verschillende bestanden bevat. Wanneer er veel verkeer naar een gedeelde server is, kan de site beschadigd raken. De revisie van de boomstructuur of bestandssystemen herstelt de corruptie en dit proces kan één tot vier uur duren. In bepaalde gevallen is het mogelijk dat het systeem maximaal acht personen kan bevatten.

Meer op HostPapa.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map