Hostwinds-beoordelingen mei 2020 – Hostingprijzen en -plannen

Hoe goed is Hostwinds Hosting?


Zie officiële Site Hostwinds Reviews 2.4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (9 stemmen) Pros

 1. Bied uitstekende prijzen
 2. Biedt geweldige functies
 3. Bied Hosting-opties op alle niveaus
 4. 60 dagen geld-terug-garantie
 5. Hosting in de Verenigde Staten & Ondersteuning

Nadelen

 1. Gebrek aan beheerde WordPress-hosting
 2. Beperkt aantal dedicated serverplannen
 3. Servicevoorwaarden waren niet erg duidelijk

Ondersteuning 2.5 Snelheid 2.5 Functies 2.5 Waarde 2.5 Transparantie 2

Onze officiële Hostwinds Hosting Review

Hostwinds is een in de VS gevestigd hostingbedrijf dat een tikkeltje hoger lijkt te zijn dan de rest. Afgezien van een paar slechte appels die een paar slechte klachten plaatsen over Hostwinds-hosting, hebben ze veel goede dingen te doen, waardoor ze een sterke speler in de branche zijn.

Beste eigenschappen van Hostwinds Hosting

Laten we eerst de beste eigenschappen van Hostwinds bespreken. Dit waren de beste dingen die ik leuk vond aan Hostwinds.

Uitstekende prijzen

Hostwinds heeft uitstekende prijzen. Vanaf 2016 begint hun goedkoopste hostingplan bij $ 3,50 per maand. Het gaat vanaf daar omhoog en biedt zakelijke hosting en doorverkoop van hosting. Ze hebben een aantal unieke hostingplannen. Ze hebben een budget-VPS voor $ 7,50 per maand en ze hebben een speciale Minecraft – zoals in de videogame – hostingoptie, zodat spelers met hun vrienden kunnen spelen en games kunnen spelen.

Veel geweldige functies

De hardwarespecificaties zijn lang niet zo hoog als je zou verwachten, maar ze maken dat goed met een lagere prijs. Onder hun kenmerken kunt u verwachten:

 • instant setup opties
 • gratis migratie
 • onbeperkt FTP-accounts
 • onbeperkt e-mailaccounts
 • onbeperkte subdomeinen
 • onbeperkt MySQL-accounts
 • onbeperkte bandbreedte en schijfruimte

Combineer dit alles met de optie om uw hardware snel en gemakkelijk te upgraden en u heeft een solide speler op het gebied van webhostingproviders.

Hostingopties op alle niveaus

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat Hostwinds een breed scala aan hostingopties heeft – en dat doen ze, maar niet zoveel als we zouden willen zien. Ze hebben gedeelde hosting, VPS-hosting, speciale serveropties en zelfs een cloudserveroptie. De meeste hiervan hebben verschillende niveaus – ze hebben zelfs een budget-VPS-optie. Het enige dat echt uniek is, is hun Minecraft-server.

60 dagen geld-terug-garantie

Terwijl de meeste hostingproviders bezig zijn met het aanbieden van een geld-terug-garantie van 30 dagen, is Hostwinds druk bezig met het aanbieden van een geld-terug-garantie van 60 dagen. Dat is het dubbele van wat de industriestandaard biedt. Het is niet zeker of ze de geld-terug-garantie evenredig verklaren of niet, hun servicevoorwaarden zijn zo duidelijk als ik had gewild dat ze waren geweest. Wat dit betekent, is dat je een goede kans krijgt om hun service echt zelf te ervaren of een volledige twee maanden om te beslissen of dit goed bij je past.

Hosting in de Verenigde Staten

Hoewel veel bedrijven – zelfs buiten de hostingsector – druk bezig zijn met het uitbesteden van hun bedrijfsactiviteiten in het buitenland, is Hostwinds nog steeds volledig in de VS gevestigd. Ze hosten niet alleen hun servers op Amerikaanse bodem, hun ondersteuning is in de VS gevestigd. Dat is goed nieuws voor iedereen in de Verenigde Staten die op zoek is naar een in de VS gevestigde hosting.

In de VS gevestigde ondersteuning

Alle ondersteuning voor Hostwinds is hier in de Verenigde Staten gevestigd. Ze hebben het hele jaar door snelle en efficiënte 24/7 service. Hoewel u ze aan de telefoon kunt krijgen, kunt u ook een ondersteuningsticket indienen. Volgens hun servicevoorwaarden beantwoorden ze alle e-mailtickets voor ondersteuning binnen een uur. Onze ervaring leert dat ze e-mailtickets binnen 15 minuten zullen beantwoorden.

Nadelen van Hostwinds Hosting

Niet alles wat blinkt is goud, en dat geldt ook voor de hostingbranche. Dit zijn de nadelen van Hostwinds-hosting.

Gebrek aan beheerde WordPress-hosting

Je zou denken dat Hostwinds met alles wat Hostwinds te bieden heeft, managed WordPress hosting zou aanbieden. Er zijn verschillende statistieken op internet over hoeveel van het internet WordPress gebruikt, maar het is een aanzienlijk deel. Het zou Hostwinds goed van pas komen als ze dit zouden aanbieden.

Beperkt aantal dedicated serverplannen

Hostwinds biedt verschillende soorten hostingplannen aan – gedeeld, VPS, dedicated en Minecraft. Sommige hiervan hebben zelfs kortingsopties. Ze bieden echter niet veel opties als het gaat om sommige van deze plannen. Hun dedicated serverplan heeft maar één optie. Hun VPS-plan heeft er twee – een gewone en een korting. Als ze één type plan gaan aanbieden, kunnen ze het zich veroorloven om verschillende niveaus van het plan aan te bieden – iets wat Hostwinds niet doet.

Servicevoorwaarden waren niet erg duidelijk

Ik keek in de servicevoorwaarden en ik vond het niet leuk wat ik zag. Er zijn veel verborgen kosten die ze in rekening brengen bij sommige mensen die niet duidelijk zijn beschreven, zoals het opnieuw opstarten van de server en het opnieuw laden van het besturingssysteem. Er zijn veel gevallen waarin ze taal met een open einde gebruiken, waardoor de dingen in de lucht blijven voor interpretatie. Dit kan hen wettelijk in staat stellen te doen wat ze willen, ongeacht wat de Servicevoorwaarden zeggen.

Bottom Line

Hostwinds heeft veel voor hen in petto. Ze lijken schaalbaar, ze hebben onbeperkte schijfruimte en bandbreedte, onbeperkte e-mail- en FTP-accounts en meer. Er zweven niet veel klachten rond op internet over hoe ze zaken doen. Er zijn er een paar, maar ze lijken er maar heel weinig tussenin te zitten. Ze lijken geen slechte klantenservice te hebben, wat dezelfde ervaring was die we met hen hadden. Al met al bleek Hostwinds een solide speler als hostingprovider.

Bekijk meer functies

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen

Meer op Hostwinds.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map