IBM Softlayer-beoordelingen mei 2020 – Hostingprijzen en -plannen

Hoe goed is IBM Softlayer Hosting?

De IBM Softlayer is ontworpen als een grotere hostingsite voor bedrijven en is uitgerust om meerdere websites tegelijk te hosten. We houden van de drie verschillende niveaus van beschikbare pakketten en de manier waarop ze de pakketten opsplitsen op basis van verwachte prestaties.


Zie officiële site IBM Softlayer beoordelingen 3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (1 stem) Voordelen

 1. Fulltime ondersteuningscentrum
 2. Biedt 3 servertypes
 3. 100% beschikbaarheidstijd

Nadelen

 1. De prijzen op de website zijn vaag
 2. Geen basispakketaanbieding voor kleine bedrijven
 3. Slechte ondersteuningscentrum beoordelingen
 4. Prijzen zijn veel hoger in vergelijking met andere hosting-software

Support2.5Speed3.5Features3.5Value2.5Transparency3 Het IBM Softlayer-hostingplatform werd opgericht in 2005. Dit enterprise-scale, cloudgebaseerde hostingsysteem is rijk aan functies en flexibel en biedt veel verschillende variaties van hun product om het aan te passen aan een specifieke behoeften van het bedrijf.

Wie moet IBM Softlayer gebruiken

De IBM Softlayer is ontworpen als een grotere hostingsite voor bedrijven en is uitgerust om meerdere websites tegelijk te hosten. Hoewel deze stijl van hosting niet ideaal is voor de individuele website of een blogger, zou een bedrijf met vijf of zes verschillende websites baat hebben bij dit hostingmodel.

Kenmerken

De lijst met functies voor de IBM Softlayer is vrijwel eindeloos. De meeste beoordelingen komen echter tot dezelfde conclusie: de beste eigenschap van de IBM Softlayer is dat het ontwikkelaars volledige controle geeft over het netwerk. Gebruikers hebben automatisch controle over ethernetkabels, stopcontactbesturingen en wijzigingen aan de bedieningspanelen met minimale interactie met het technische team.

Extra functies die IBM Softlayer biedt, zijn onder meer een 100% uptime service level agreement (SLA) en volledige controle over de services via de Application Programming Interface (API). Bovendien, met 17 geografische locaties en een fulltime ondersteuningscentrum, is er altijd iemand aanwezig die klaar staat om te helpen, mocht er iets gebeuren.

Welk servertype is geschikt voor u?

De IBM Softlayer wordt geleverd in drie verschillende serveropties: dedicated servers, CloudLayers en Managed Servers. Het type server dat u zoekt, hangt af van het doel dat u voor de server heeft.

Dedicated Servers zijn voor diegenen die hun eigen servers willen beheren, vooral voor eigenaren van middelgrote bedrijven tot op bedrijfsniveau. De dedicated server-optie is er in een grote verscheidenheid, van individuele processors tot massieve hex-core, heeft server-server connectiviteit en tot 32 GB DDR3 Random Access Memory (RAM), en zelfs uw keuze van besturingssystemen.

De CloudLayer-server is perfect voor iemand die veel flexibiliteit in een server wil. De CloudLayer werkt met uur- of maandprijzen zonder contracten, implementeert in slechts vijf minuten en staat bekend als het meest aanpasbare plan van de drie. Plannen variëren, maar opties tot 16 core, 64 GB RAM met 250 GB harde schijf zijn beschikbaar, op voorwaarde dat voor de Bare Metal-server is gekozen.

De Managed Servers zijn ontworpen voor diegenen die hun server niet willen beheren, vandaar de naam. Managed Servers zijn perfect voor bedrijven die meer dan één website willen hosten, maar de serverupdates en monitoring niet willen bijhouden. De implementatietijden voor deze servers zijn korter dan één dag en er zijn maandelijkse contracten beschikbaar. Bovendien biedt deze optie volledig op maat gemaakte serveroplossingen voor uw bedrijf, evenals dagelijkse back-ups en geavanceerde beveiligingsmaatregelen.

Voordelen

 • De meeste recensenten vinden het geweldig hoe aanpasbaar elk plan kan zijn
 • Alle servers zijn flexibel en worden geleverd met verschillende aanpassingen, zodat u uw plan op uw bedrijf kunt afstemmen
 • 17 geografische locaties over de hele wereld (Point of Presence)
 • Fulltime ondersteuningscentrum
 • Drie verschillende abonnementen omvatten drie verschillende soorten servers, die allemaal verschillende doelen dienen
 • Hoogwaardige uptime, ondersteund door een 100% uptime service level agreement (SLA)

Nadelen

 • De prijzen op de website zijn vaag; het is moeilijk te begrijpen waarvoor u betaalt
 • Sommige populaire functies die naar verwachting deel zullen uitmaken van het pakket, kosten extra
 • Hoewel IBM Softlayer in het verleden bekend stond om zijn voorbeeldige klantenservice, suggereren recentere beoordelingen dat het ondersteuningscentrum op zijn best flauw is
 • Er zijn geen echte “basis” -pakketten, dit hostingsysteem is niet ontworpen voor eigenaren van kleine bedrijven of individuen
 • De prijs voor deze hosting software is hoog in vergelijking met andere hosting software
 • Sommige gebruikers ervaren tragere doorlooptijden voor gemaakte tickets (uren in plaats van de geadverteerde twintig minuten)

Bottom Line

IBM Softlayer is rijk aan functies en is zeer aanpasbaar, van geheugen tot RAM, tot verwerkings- en implementatiesnelheden, IBM Softlayer heeft voor elk wat wils. We houden van de drie verschillende niveaus van beschikbare pakketten en de manier waarop ze de pakketten opsplitsen op basis van verwachte prestaties. Bovendien beschikt IBM over een wereldwijd on-call supportcentrum en zegt dat alle tickets binnen twintig minuten worden afgehandeld.

De laatste tijd hebben recensenten echter een vertraging in de klantenservice ervaren; ondersteuning duurt vaak meer dan een dag om een ​​probleem aan te pakken. Een ander veelvoorkomend pijnpunt zijn de kosten van de services: het bedrijfsplan is absoluut ontworpen voor middelgrote tot grote gevestigde bedrijven.

Al met al is de IBM Softlayer een topkeuze voor middelgrote tot grote bedrijven. Deze hostingsoftware past hun services aan de behoeften van het bedrijf aan op basis van snelheid, tijdsbeperkingen, benodigd geheugen en connectiviteit. Het zal duur zijn, maar het is maatwerk en controleerbaar.

Zie officiële site

IBM Softlayer vragen en antwoorden

In de verbonden wereld van vandaag is niets belangrijker dan een sterk netwerk te hebben om uw bedrijf te onderhouden. Vroeger betekende dat het creëren en bouwen van infrastructuur om verschillende kantoren met elkaar te laten praten, tegenwoordig kun je alles in de cloud regelen. Sneller, goedkoper en minder onderhoud nodig, cloudgebaseerde netwerken zijn de golf van de toekomst en vertonen geen tekenen van vertraging.

Aangezien cloudhosting hard op weg is de norm te worden, bieden steeds meer bedrijven oplossingen voor bedrijven die snelheid, connectiviteit en beveiliging binnen handbereik willen hebben. Een van die methoden is het SoftLayer-programma van IBM, dat zowel grote als kleine bedrijven in al hun netwerkbehoeften kan voorzien.

SoftLayer bestaat al meer dan een decennium om dingen gemakkelijker te maken voor bedrijven, maar de laatste tijd wordt het meer mainstream omdat IBM het aantal oplossingen dat SoftLayer kan bieden, vergroot. Als zodanig kijken meer bedrijven naar dit programma om aan hun behoeften te voldoen.

Als je geïnteresseerd bent in SoftLayer, vraag je je steevast af of het een goede investering is. Daarom hebben we een uitgebreide lijst met vragen en antwoorden met betrekking tot de software samengesteld, zodat u zelf kunt beslissen.

Top Veelgestelde vragen over IBM SoftLayer

Hoe eenvoudig is het om in te stellen?

SoftLayer is een van de gemakkelijkste programma’s om in te stellen. Als u een snel en eenvoudig cloudnetwerk nodig heeft, kunt u binnen enkele minuten aan de slag. Als u iets meer geïntegreerd wilt, zoals een beheerde server, dan kunt u alles binnen één werkdag instellen.

Met dat in gedachten zul je echter meer tijd moeten investeren voor andere programma’s en add-ons als je dat wilt. Hoewel het proces niet ingewikkeld is, kan het meer tijd in beslag nemen, afhankelijk van welke systemen u wilt toevoegen en hoeveel. Het basispakket is uiterst eenvoudig te installeren, maar andere programma’s zullen wat langer duren.

Welk ondersteuningssysteem is beschikbaar bij SoftLayer?

Een van de beste dingen voor SoftLayer is het superieure niveau van klantenondersteuning. Een deel van wat dit programma zo effectief maakt, is dat u 24 uur per dag servicemedewerkers en technici heeft die elk probleem dat u heeft zo snel mogelijk kunnen oplossen.

SoftLayer wordt ook geleverd met een eigen ondersteuningsprogramma, KnowledgeLayer genaamd. Dit systeem heeft een volledige reeks tools die u zelf kunt gebruiken om technische problemen met de software op te lossen, wat betekent dat u de meeste problemen intern moet kunnen oplossen. KnowledgeLayer heeft ook een forum waar u veel mogelijke problemen kunt oplossen.

Wat klantenservice betreft, u kunt op elk moment, vierentwintig uur per dag contact opnemen met het ondersteuningsteam van SoftLayer. Tickets worden binnen een dag beantwoord en het callcenter neemt onmiddellijk contact op voor noodhulp. Met SoftLayer bent u nooit ver verwijderd.

Is Softlayer volledig overbodig?

Een deel van de reden dat cloudgebaseerd netwerken zo populair wordt, is dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het netwerk uitvalt. Bij oude koperdraadsystemen zou het, als een modem of server niet meer werkte, het hele netwerk kunnen ruïneren.

Met SoftLayer hoeft u zich nooit zorgen te maken over netwerkverbindingsproblemen, omdat het volledige redundantie heeft ingebouwd. In feite kan de software een 100% uptime service level agreement garanderen, zodat u uw bedrijf in alle rust kunt runnen. Met een groot aantal aanwezigheidspunten kunt u uw bedrijf de hele dag doorlopend in bedrijf houden.

Welke functies kunnen worden uitgevoerd zonder technische ondersteuning?

Hoewel het ondersteuningsteam van SoftLayer uitzonderlijk is, wil je ze niet bellen voor elk probleem dat zich voordoet. Gelukkig wordt de software geleverd met veel automatische tools waarmee u problemen in huis kunt oplossen zonder dat u technische ondersteuning hoeft te storen.

Met behulp van de tools van SoftLayer kunt u servers opnieuw opstarten, besturingssystemen opnieuw laden en zorgen voor vele andere service-aspecten die bij KnowledgeLayer worden geleverd.

Met welk besturingssysteem werkt het?

Een andere goede reden om cloudgebaseerde oplossingen te gebruiken, is dat ze op veel verschillende platforms kunnen worden toegepast. Op die manier hoeft u niet fysiek verbonden te zijn met uw netwerklijnen om met verschillende kantoren te spreken, en als u verschillende besturingssystemen heeft, kunt u nog steeds zonder problemen communiceren.

SoftLayer is niet anders en kan op Windows-, Macs- of Linux-apparaten worden geïnstalleerd. U kunt elk besturingssysteem kiezen dat het beste bij u past, waardoor SoftLayer net zo veelzijdig als waardevol is.

Wat zijn de uplink-snelheden? Hoe zit het met uitgaand verkeer?

Als het gaat om het onderhouden van uw bedrijfsvoering, wilt u zeker weten dat u een betrouwbare en snelle verbinding heeft. U wilt niet voor altijd hoeven te wachten om enige actie via het netwerk te verwerken, daarom heeft u hoge uplink-snelheden en uitgaand verkeer nodig.

Met SoftLayer kunt u uplink-snelheden tot 100 Mbps halen, wat meer dan genoeg is om snel en efficiënt zaken te doen. Wat betreft uitgaand verkeer, de software staat maximaal vijf terabyte aan verkeer toe, wat voor de meeste bedrijven voldoende is.

Wat RAM betreft, wordt SoftLayer geleverd met maximaal 32 GB DDR3 RAM, afhankelijk van welk pakket je kiest.

Kunt u de services upgraden nadat ze zijn geïnstalleerd?

Voor sommige bedrijven heeft u mogelijk alleen een basispakket nodig om uw verschillende werknemers en kantoren met elkaar synchroon te houden. Als u echter besluit uw bedrijf uit te breiden, wilt u uw services en oplossingen steevast upgraden, wat betekent dat u wilt toevoegen aan uw bestaande netwerk.

Met SoftLayer maken ze het gemakkelijk om services toe te voegen, ongeacht het niveau waarop u zich bevindt, wat betekent dat naarmate uw bedrijf groeit, uw cloudgebaseerde netwerk dat ook zal doen. Het is uiterst eenvoudig om te upgraden, u hoeft alleen maar contact op te nemen met de klantenondersteuning om dit mogelijk te maken.

Is SoftLayer schaalbaar?

Net zoals u het aantal services dat u heeft wilt upgraden, is het andere belangrijke punt de mogelijkheid om alles op te schalen als dat nodig is. Vandaag heeft u misschien maar twee kantoren die verbinding moeten maken, en morgen heeft u er misschien een dozijn. Als uw netwerk niet schaalbaar is, kunt u uw bedrijf niet effectief uitbreiden.

Gelukkig heeft SoftLayer het nog nooit zo eenvoudig gemaakt om uw netwerkoplossingen op te schalen, wat betekent dat ongeacht hoeveel punten u nodig heeft, ze het kunnen laten gebeuren. Of u nu een dozijn kantoren of honderd kantoren over de hele wereld heeft, SoftLayer is volledig schaalbaar als u het nodig heeft.

Kunt u een hybride netwerk hebben met SoftLayer?

Het hebben van opties voor uw netwerk is van het grootste belang voor een naadloze bedrijfsvoering. Hoewel cloudsystemen tegenwoordig zeker populairder zijn, moet je soms voor sommige netwerkpunten nog verbinding maken met een standaard koperdraadnetwerk.

SoftLayer biedt u de mogelijkheid om een ​​hybride netwerk te hebben door naadloos te integreren met fysieke servers en modules, waardoor u volledige controle heeft, waar u ook verbinding moet maken.

Welke soorten cloudservers zijn beschikbaar?

Met SoftLayer heb je drie hoofdopties voor cloudservers. In feite worden basis cloudoplossingen geleverd via één divisie van SoftLayer, genaamd CloudLayer. Dit programma is eenvoudig te implementeren en biedt binnen enkele minuten onmiddellijke oplossingen. De beschikbare serveropties zijn public, private en bare metal. Hier is de uitsplitsing van elk met betrekking tot opslag- en uploadopties.

 • Openbare servers: maximaal acht cores, 8 GB RAM en 100 GB opslag
 • Privéservers: maximaal acht cores, 32 GB RAM en 100 GB opslag
 • Kaal metaal: maximaal 16 cores, 64 GB RAM en 250 GB opslag
Heeft SoftLayer beheerde servers beschikbaar??

Als u er de voorkeur aan geeft dat uw netwerk door een derde partij wordt afgehandeld, dan heeft u die optie met SoftLayer. In dit geval hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheer van uw systeem of eventuele problemen. In plaats daarvan zorgt het technische team van SoftLayer voor alle details en dagelijkse beheerproblemen die zich kunnen voordoen.

Omdat het meer geïntegreerd is dan een standaard cloudnetwerk, kan het tot een dag duren om beheerde servers te installeren en ze hebben een maandelijks contract nodig om te onderhouden.

Welke functies komen er bij Managed Servers?

Een deel van de reden om een ​​beheerde server te gebruiken, is dat het u veel werk uit handen neemt, zodat u zich meer kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf. Voor kleine bedrijven kan een beheerde server een betere oplossing zijn, ook al kost het misschien wat meer. Enkele van de gemarkeerde functies die bij een beheerde server horen, zijn:

 • Volledig aanpasbare oplossingen
 • Dagelijkse back-ups
 • Volledige en uitgebreide monitoring
 • Geavanceerde beveiligingsmaatregelen
 • Afzonderlijke interfaces voor openbare of particuliere netwerken
 • Virtueel speciaal rek
 • EVault-back-up

Over het algemeen zijn de toegevoegde functies die u krijgt de extra kosten meer dan waard, en als u momenteel geen eigen IT-team heeft, kan dit veel meer opties bieden die u anders niet beschikbaar zou hebben.

Moet u een contract ondertekenen om SoftLayer te gebruiken?

Een ander fantastisch voordeel van het gebruik van cloudgebaseerde netwerken is dat u niet afhankelijk bent van één serviceprovider om alles voor u af te handelen. Op die manier kunt u, als u niet tevreden bent met uw service, overstappen naar een andere provider die de zaken afhandelt op een manier die bij u past.

Met SoftLayer bent u niet verplicht om u aan te melden voor lange contracten. Hoewel de geboden service en functies een meerjarige deal meer dan waard zijn, kunt u zich gewoon aanmelden voor maandelijkse abonnementen, zodat u uw service kunt annuleren als u op elk moment niet tevreden bent..

Welke opslagopties zijn beschikbaar?

Om een ​​volledig cloudgebaseerd netwerk te laten werken, moet u bestanden en gegevens in de cloud kunnen opslaan, zodat deze op verschillende punten tegelijk toegankelijk zijn, indien nodig. In plaats van elke keer dat u informatie nodig heeft, informatie te verzenden, kunt u deze gewoon uploaden naar de cloud en deze op afstand laten openen. Met SoftLayer heb je vijf verschillende opslagopties: blokopslag, bestandsopslag, objectopslag, back-up en massaopslagservers.

 • Blokkeer opslag: als u grote gegevensverzamelingen moet opslaan, wilt u deze allemaal tegelijk kunnen uploaden in plaats van in stukken. Met deze opslagoptie kunt u uw behoeften aanpassen en tot twaalf TB tegelijk uploaden.
 • Bestandsopslag: voor kleinere hoeveelheden gegevens, zoals bestanden en mappen, kunt u het geïntegreerde bestandsopslagsysteem van SoftLayer gebruiken. U kunt de benodigde ruimte aanpassen tussen 20 GB en 12 TB.
 • Objectopslag: Als je veel willekeurige stukjes data hebt die georganiseerd en verzameld moeten worden, heeft SoftLayer een programma dat je helpt om alles bij elkaar te houden en goed bij te houden. Het systeem is ook schaalbaar, zodat u enorme hoeveelheden losse gegevens kunt verwerken.
 • Back-up: om een ​​bedrijf te laten functioneren, moet er zoveel mogelijk een back-up van worden gemaakt. Met SoftLayer kunt u beschikken over een geïntegreerd back-upsysteem dat automatisch gegevens opslaat of u dit handmatig doet. Pas uw back-upopslag aan uw wensen aan. Het beste is dat de gegevens gecodeerd zijn, zodat u indien nodig gevoelige gegevens kunt opslaan.
 • Servers voor massaopslag: voor degenen die hun eigen apparaten voor massaopslag willen integreren, kunt u met SoftLayer een eigen SAN- of NAS-oplossing maken met servers naar keuze. Dit netwerk kan ook worden versleuteld voor een betere beveiliging.
Welke beveiligingsopties beschikbaar zijn?

Wanneer u te maken heeft met cloudgebaseerde netwerken, is beveiliging altijd van cruciaal belang. Omdat u mogelijk gevoelige gegevens over meerdere open punten kunt verzenden, wilt u er zeker van zijn dat er geen kans is dat die gegevens tijdens het transport in beslag worden genomen of beschadigd. Daarom heeft SoftLayer meerdere beveiligingsopties voor uw bedrijf.

 • Beveiligingssoftware: SoftLayer heeft een eigen beveiligingssysteem dat zowel uw fysieke servers als het programma zelf zal beschermen tegen indringers van buitenaf.
 • Firewalls: voor een betere beveiliging kunt u met SoftLayer firewalls plaatsen om uw gegevens naar eigen inzicht te beschermen.
 • SSL-certificering: meestal is beveiliging nodig tijdens het verzenden van gegevens, niet wanneer deze al zijn opgeslagen. Om uw gegevens te beschermen, wordt SoftLayer geleverd met Secure Socket Layer-certificering, zodat alle gegevens veilig over het netwerk worden verplaatst.
 • Nakoming: Elke dag komen er nieuwe bedreigingen uit en u moet op de hoogte blijven. SoftLayer heeft een team van beveiligingsexperts die erachter komen wat deze bedreigingen zijn en oplossingen inzetten om ertegen te beschermen.

Meer op Softlayer.com

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map