InterServer-beoordelingen mei 2020 – Prijzen en plannen voor hosting

Hoe goed is InterServer Hosting?

Zie officiële site InterServer-beoordelingen 4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (0 stemmen) Pros


 1. Zeer aanpasbaar VPS-abonnement
 2. Uitstekende laadtijden
 3. 99,5% uptime-garantie
 4. Prijsvergrendelingsgarantie
 5. Bewezen lange levensduur

Nadelen

 1. Onbeperkte hosting is niet onbeperkt
 2. VPS-hosting heeft een steile leercurve
 3. Geen back-upoptie

Ondersteuning 4.5 Snelheid 4.5 Functies 3.5 Waarde 3.5 Transparantie 4

Onze officiële InterServer Hosting Review

InterServer-hosting is gevestigd in New Jersey en bestaat sinds 1999. Ze adverteren niet veel, maar dat hoeft ook niet. Veel van hun zaken komen van mond-tot-mondreclame, ondersteund door hun overtuiging van service van hoge kwaliteit.

Beste functies van InterServer Hosting

Er is veel om van te houden met InterServer-hosting. De verkopers waren vriendelijk en ik sprak persoonlijk met een paar mensen uit hun managementteam. Dit is wat ik het leukste vond aan mijn ervaring.

Zeer aanpasbaar VPS-abonnement

Hun VPS-plan is in hoge mate aanpasbaar. Vrijwel alles kan door de gebruiker worden aangepast. U kunt precies beslissen wat u wilt gebruiken, zoals het besturingssysteem van uw voorkeur, de hoeveelheid RAM die u wilt gebruiken, hoeveel CPU-vermogen u nodig heeft. Bij veel hostingbedrijven wordt hun VPS-plan gebundeld met een heleboel ‘bloatware’ – een heleboel extra software die je niet echt nodig hebt. Dat is niet het geval bij InterServer-hosting. U kiest waar u voor betaalt en u betaalt alleen voor wat u gebruikt.

Uitstekende laadtijden

Ik merkte dat mijn site bijzonder snel laadde, dus ik heb het getimed en de gegevens vergeleken met andere hostingbedrijven die ik heb geprobeerd. Onnodig te zeggen dat InterServer-hosting bevredigend snel was. Ik heb op dit gebied geen klachten.

Zo’n snelheid is altijd nodig. Wanneer u uw website bouwt, moet u voorzichtig zijn met het aantal plug-ins dat u op uw site installeert. Hoe meer plug-ins u installeert, hoe langzamer uw site laadt en reageert. Als het te langzaam laadt en reageert, kan dit de gebruikerservaring beïnvloeden, vooral voor degenen op mobiele apparaten. Een snel hostingbedrijf met uitstekende laadtijden betekent dat ik meer plug-ins kan installeren die mijn site responsiever maken zonder de ervaring van mijn gebruikers op te offeren.

Uptime-garantie

Ik heb geleerd voorzichtig te zijn met uptime-garanties. Veel uptime-garanties van veel verschillende hostingbedrijven bieden geen compensatie of vermelden het zelfs niet in hun SLA – hun service level agreement. Een garantie betekent niet veel tenzij het bedrijf bereid is om hun woorden te ondersteunen met een soort compensatie. InterServer-hosting heeft een uptime-hostinggarantie van 99,5 procent. Ze waren voorzichtig om te zeggen dat ze klanten per klant vergoeden. Interessant om op te merken – ze bieden 100 procent garantie op ononderbroken elektriciteit.

In mijn eigen tests vond ik een uptime van 100 procent gedurende 30 solide dagen. Ik heb hier geen klachten.

Een ToS That Business betekent

Veel hostingbedrijven – en veel bedrijven trouwens – bieden toegang tot hun servicevoorwaarden of hun servicevoorwaarden. Waar ze niet op rekenen, is dat mensen het lezen. Sommige van deze ToS-documenten zijn zelfs zo geschreven dat ze ervan afhankelijk zijn dat u niet de tijd neemt om te lezen wat u ondertekent.

Ik vond het een prettige ervaring toen ik het ToS-document van InterServer-hosting las. Het was duidelijk, grondig en gemakkelijk te begrijpen. Dat betekent ook dat InterServer-hosting transparant probeert te zijn door hun regels en bepalingen duidelijk te definiëren en vooraf duidelijk te zijn over wat u zou verwachten.

Prijsvergrendelingsgarantie

Veel hostingproviders proberen klanten binnen te halen door in het begin een lage prijs aan te bieden, en als ze eenmaal zijn opgesloten en hun service gebruiken, beginnen ze meer in rekening te brengen. InterServer hosting biedt een prijsvergrendelingsgarantie. Met andere woorden, ze beloven je dat ze dat niet zullen doen. De prijs die ze u in het begin aanbieden, is de prijs die ze aanbieden gedurende de tijd dat u ze als uw hostingprovider gebruikt.

Bewezen lange levensduur

Dit is iets anders waar ik naar op zoek ben in hostingbedrijven. InterServer-hosting bestaat sinds 1999 – dat is 16 jaar en gaat nog steeds goed. In die tijd zijn ze niet van eigenaar gewisseld, hebben ze geen grote revisie ondergaan of hebben ze de manier waarop ze zaken hebben gedaan echt veranderd. Klanten verwachten van hen een bepaald kwaliteitsniveau en InterServer-hosting levert. Ze zijn geen fly-by-night-service. Ze zijn hier om te blijven.

Nadelen van InterServer Hosting

Zoals ik al eerder zei, geen enkele hostingprovider is zonder zonde. Dit zijn de dingen waar we niet zo zeker van waren.

Onbeperkte hosting is niet onbeperkt

Terwijl u door hun site bladert, zult u merken dat InterServer-hosting verschillende onbeperkte abonnementen biedt. Dankzij de duidelijkheid en transparantie die het ToS-document biedt, kun je echter snel ontdekken dat onbeperkte hosting niet bepaald onbeperkt is. Bekijk dit – rechtstreeks vanuit hun Servicevoorwaarden.

“Geen enkel shared hosting-account mag meer dan 20% van de serverbronnen tegelijk gebruiken. Een enkel account is op elk moment beperkt tot 250.000 knooppunten. Klanten op het Unlimited SSD shared hostingplatform die meer dan 1 GB aan ruimte gebruiken, worden verplaatst naar SATA. ”

Ik zal dit over hen zeggen – ze zijn er tenminste eerlijk over.

VPS-hosting heeft een steile leercurve

Er is een keerzijde aan het zeer aanpasbare VPS-hostingplan. Omdat het zo aanpasbaar is, heeft het een steile leercurve. Als u op zoek bent naar een VPS-abonnement waarbij alles voor u is gekozen, dan is dit niet het VPS-plan waarnaar u op zoek bent.

Geen back-upoptie

Ik vond het niet leuk dat ik geen back-upoptie zag. Er was geen automatische of handmatige back-upoptie. Dat laat een back-up van mijn gegevens aan mij over. Het is niet zo’n probleem, maar andere hostingproviders bieden wel automatische back-ups aan, wat een leuke afwisseling van tempo en gemoedsrust kan zijn.

Bottom Line

Ik hou van InterServer-hosting. Ze zijn betaalbaar, ze hebben niet veel hype en ze doen wat ze beloven. Zolang u de Servicevoorwaarden leest, weet u precies wat u van hen kunt verwachten. Ze zijn betrouwbaar sinds 1999 en ze vertonen geen tekenen van vertraging. Hun groei is traag – en dat vind ik een goede zaak. Langzaam en stabiel betekent dat InterServer-hosting een substantieel en loyaal publiek heeft. Hé, daar kan ik niet tegenin! Bekijk meer functies

Meer op InterServer.net

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map