iPage Hosting-beoordelingen: Dirt Cheap Hosting voor $ 1, 99 / maand – mei 2020

iPage Hosting-beoordelingen: Dirt Cheap Hosting voor $ 1, 99 / maand – mei 2020

iPage Hosting-beoordelingen: Dirt Cheap Hosting voor $ 1, 99 / maand – mei 2020

Contents

iPage: goedkoop en vies

In zekere zin houden we ervan hoe eenvoudig iPage is.


Ik bedoel $ 1,99 per maand voor hosting?

Dat is bijna gratis.

goedkope ipage hosting screenshot

goedkope ipage hosting screenshot Ik bedoel, dat is redelijk betaalbaar.

Je kunt de wereld niet verwachten van zo’n goedkope gastheer en als je dat doet, kom op.

IPage, opgericht in 1998, is een webhostingbedrijf dat in 2009 is overgenomen door Endurance International Group (EIG). Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Burlington, Massachusetts. (De saaie feiten die je misschien wilt weten).

Nu de spannende dingen – is het het waard?

Hoe goed is iPage Hosting?

iPage is niet bijzonder snel of betrouwbaar, hun functies kunnen verwarrend zijn en hun klantenservice is niet van wereldklasse.

Maar dat gezegd hebbende, ze zijn ongelooflijk goedkoop. Voor $ 1,99 / maand voor hun meest elementaire plan (voor de eerste 12 maanden), is het moeilijk om teveel te klagen over eventuele tekortkomingen in de dienstverlening. We raden bijna altijd aan om wat meer te betalen voor een beter en beter product, maar als je budget super krap is, dan is iPage misschien wel de host die je nodig hebt. Wees gewoon voorbereid om uw verwachtingen te beheren.

Zie officiële site

Onze Expert iPage Hosting Review

De kans is groot dat je iPage had ingeschakeld vanwege hun waanzinnig goedkope introductieprijzen van $ 1,99 / maand voor gedeelde hosting.

Wauw – dat zijn behoorlijk gekken.

Voor minder dan één tall latte per maand krijgt u halverwege het land een server die uw website 24/7 voor u zal huisvesten, bemand door deskundige technici.

Serieus, dit is een goedkope hosting.

Super lage prijzen zijn zeker een goede reden om een ​​hostingplan aan te schaffen.

Het is aan jou als consument om de waarde van het product te bepalen. En het is aan ons om u te helpen de voor- en nadelen af ​​te wegen! Kortom, we denken dat iPage veel te wensen overlaat op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en ondersteuning. Maar met een heleboel onbeperkte functies en webbouwtools die perfect zijn voor beginners, maakt die goedkope introductieprijs dit pakket misschien precies wat u zoekt.

Beste functies van iPage Hosting

Er zijn duidelijke voordelen aan hosting met iPage die verder gaat dan de supergoedkope introductieprijzen, maar laten we daar beginnen.

1) iPage-prijzen zijn dom goedkoop (met een verbintenis van 3 jaar)

Hoewel de meeste standaard gedeelde hostingplannen binnen het bereik van $ 4-12 / maand vallen, kost aanmelden bij iPage slechts $ 1,99 per maand voor de eerste 3 jaar van hosting. Dit plaatst ze in dezelfde prijsklasse als WebHostingPad ($ 1, 99 / maand, zelfs na de eerste 12 maanden), hoewel we graag melden dat de services van iPage betrouwbaarder zijn.

Dit intro-aanbod lokt in tonnen klanten, maar deze klanten zijn misschien niet zo enthousiast als die eerste 36 maanden voorbij zijn. Het Essential Plan is hun enige shared hostingplan en het stijgt tot $ 7,99 / maand in het 4e jaar, wat hen vierkant plaatst in het gemiddelde bereik van shared hosting spectrum.

Als u echter kortetermijnprojecten test, is iPage misschien wel geschikt. Tegen de tijd dat de eerste periode voorbij is, heb je een goed idee of je blij genoeg bent om door te gaan met hun diensten.

Bovendien kunt u met iPage maandelijks betalen, waarbij te veel hosts hun maandelijkse prijzen adverteren, maar om een ​​betaling van een jaar, twee jaar of drie jaar vooraf vragen. In vergelijking met het betalen van een jaar vooruit voor 1 en 1, of drie jaar vooraf voor DreamHost, is de maandelijkse facturering van iPage enorm verfrissend voor de commitment-fobes die er zijn.

2) Onbeperkte domeinen onder één account

Met iPage kunt u onbeperkte domeinen laten registreren onder één account. Bovendien geven ze je één gratis domein wanneer je je aanmeldt als een nieuwe gebruiker. Vanaf daar kunt u zoveel domeinen onder één dak toevoegen als u wilt. Om deze functie nog verder uit te breiden, kunt u onder elk domein zoveel subdomeinen hebben als u wilt.

Er zijn veel mensen die zich bezighouden met het omdraaien van domeinen. Om dat te doen, moeten domeinen worden gekocht en geparkeerd. iPage is op de hoogte van dit bedrijfsmodel en stelt u in staat om zoveel domeinen te parkeren als u wilt.

En voor $ 1,99 per maand, hoe meer domeinen u host, hoe zoeter die deal wordt. Uw kosten per domein kunnen vrijwel te verwaarlozen zijn.

3) iPage-beveiligingsopties zijn solide

Evey iPage hostingplan wordt geleverd met SiteLock-beveiligingssoftware. SiteLock doet alles wat u nodig hebt met een standaardbeveiligingsplug-in, inclusief firewalls, scannen en verwijderen van malware, DDoS-bescherming en zal er zelfs voor zorgen dat u van zwarte lijsten wordt verwijderd. Bovendien krijg je gratis dagelijkse back-ups die gratis kunnen worden hersteld. Dit is een erg leuke bonus waar te veel bedrijven voor vragen. Bij een ander bedrijf dat eigendom is van EIG, HostGator, worden back-ups slechts wekelijks gemaakt en brengen ze $ 15 in rekening om te herstellen.

4) Ondersteunde apps van derden + freebies

iPage kan naadloos worden geïntegreerd met een heleboel bekende apps van derden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor beginners. U kunt eenvoudig apps zoals Google Analytics, Paypal en WordPress opnemen en het installatieproces is eenvoudig. Dit is waarschijnlijk niet iets dat ervaren ontwikkelaars en webmasters die de kost verdienen met het opzetten van deze dingen zal beïnvloeden, maar we prijzen iPage omdat het het proces niet-intimiderend maakt voor niet-ingewijden.

Bovendien omvat het aanmelden bij iPage een aantal advertentiekredieten voor Google, Yahoo en Bing; een leuk extraatje, zeker.

5) Beginnersvriendelijke tools voor het bouwen van sites met slepen en neerzetten

iPage-hostingplannen omvatten Weebly-websitebouwer, een supereenvoudige en intuïtieve methode voor slepen en neerzetten voor het maken van een website-indeling. Hoewel u CSS niet hoeft te kennen om een ​​gratis WordPress-thema te downloaden, hebben veel beginnende webmasters liever de mogelijkheid om handmatig live wijzigingen aan te brengen in de lay-out van hun website. Door Weebly in hun platform op te nemen, is iPage een uitstekende keuze voor webmasters die niet super technisch onderlegd zijn, maar wel een zekere mate van controle willen uitoefenen over het ontwerp van hun site.

We onderbreken dit bericht met een datadump van alle functies.

Nadelen van iPage Hosting

Over de meeste van deze nadelen is moeilijk te klagen als u alleen de inleidende prijzen overweegt. Maar als u van plan bent langer dan een jaar bij iPage te blijven, let dan goed op deze problemen. Ze blijven bestaan, zelfs nadat uw hostingplan met 600% is gestegen.

1) Zeer langzame laadtijden van pagina’s

iPage scoort in het onderste derde deel van alle webhosts die we hebben beoordeeld op laadtijden van pagina’s, met gemiddelde scores tussen 1.100 en 1.600 ms (vergeleken met het industriegemiddelde van 700 ms). En dit is geen kleinigheid. Een duizelingwekkend aantal bezoekers zal stuiteren vanaf uw pagina als het niet snel laadt, wat een complete moordenaar is als u ze nodig heeft om geld op uw site uit te geven.

Dit moet zorgvuldig worden overwogen als u overweegt uw site met iPage te hosten. Als je echt van die introductieprijzen houdt, raden we in plaats daarvan 1and1 Hosting aan, die een nog goedkoper ($ 0,99 / maand) intropakket en laadtijden van pagina’s dichter bij het gemiddelde hebben. Maar als u echt prioriteit geeft aan snelheid, raden we u aan om DreamHost te bekijken (waarvan de maandelijkse prijzen vergelijkbaar zijn met de vernieuwingspercentages van iPage) of A2 Hosting (de snelste op de markt, met concurrerende prijzen).

2) Onder gemiddelde uptime

Naast langzame laadsnelheden behoort iPage tot de minder betrouwbare opties die beschikbaar zijn in termen van uptime. Terwijl de industriestandaard 99,99% uptime is (wat neerkomt op 8,76 uur downtime per jaar), is iPage bijna drie keer zo vaak gedaald als de meeste andere hosts op de markt. Dit is vreselijk nieuws voor eCommerce-sites, of eigenlijk elke site die bezoekers in contanten omzet.

Dergelijke downtime is een rode vlag voor elke host die beweert onbeperkte domeinen en schijfruimte te bieden. Als hun servers niet eens betrouwbaar kunnen blijven, dan is er geen manier dat hun hardware sterk genoeg is om ooit te kunnen profiteren van “onbeperkte” ruimte. In theorie kom je er misschien nooit uit, maar alleen omdat de levering zo traag zou zijn dat je nooit de kans zou krijgen om een ​​limiet te halen.

3) Geen particulier geregistreerde domeinen

We waren verrast toen we ontdekten dat je geen domeinen privé kon registreren bij iPage-hosting. Wat onze verrassing verdubbelde, was het feit dat zoveel andere hostingbedrijven u deze mogelijkheid bieden. Zonder de mogelijkheid om uw domeinen privé te registreren, kunt u een vermelding in de WHOIS-database niet vermijden. Dit maakt uw hele operatie veel vatbaarder voor spammers of andere ongewenste entiteiten die uw contactgegevens gemakkelijk en gemakkelijk uit de database kunnen halen.

4) iPage Klantenservice Ervaringen Tal van onderbrekingen

Hoewel we graag melden dat de klantenservice van iPage heel vriendelijk en behulpzaam is in onze interacties met hen, moet je bereid zijn om in de wacht te worden gezet. Zowel bij online chatten als aan de telefoon komen vertragingen en onderbrekingen van de verbinding vaak voor, en soms kunnen eenvoudige vragen tot 20 minuten duren om een ​​bevredigend antwoord te krijgen.

iPage host meer dan een miljoen websites en er zijn veel recensies van klanten. Zoals bij veel bedrijven die door EIG zijn overgenomen, is er na de overname een sterke golf van klachten met betrekking tot klantenservice. Ga verder met die kennis zoals je wilt.

5) Gebruikt vDesk in plaats van cPanel

Hoewel cPanel zeker niet perfect is, is het niet voor niets de industriestandaard. Met een overvloed aan online bronnen over hoe u er het beste van kunt maken en naadloze overdrachten tussen hosts die het gebruiken, is het een gemakkelijke keuze voor webhosting. Helaas gebruikt iPage in plaats daarvan vDesk als hun backend-dashboard. vDeck is onhandiger en minder intuïtief en heeft ook minder bronnen die direct online beschikbaar zijn om u te helpen bij het oplossen van problemen. Gezien de dure verlengingspercentages van iPage, is het een beetje vervelend dat cPanel niet standaard is. Zelfs ultra-goedkope WebHostingPad biedt cPanel.

6) Ze doen eigenlijk alleen Shared Hosting

Kijk, ze bieden wel een aantal andere plannen, zoals VPS-hosting, dedicated hosting en WordPress-hosting, maar eigenlijk is de focus van hun hele site om je in dat lieve goedkope $ 1,99 / mo-plan te krijgen.

Een kleine poging tot WordPress-hosting.

Zoals je hierboven kunt zien, proberen ze kiiiindddaa WordPres-hosting aan te bieden.

Maar hun hart houdt er niet van.

Bottom Line:

iPage-markten voor beginners, en ze doen echt geweldig werk om ervoor te zorgen dat beginnende webmasters alle tools hebben die ze nodig hebben om een ​​werkende website operationeel te krijgen.

En met zulke lage introductieprijzen is het geen wonder dat zoveel mensen graag met hun diensten aan boord willen springen. Maar op de lange termijn zijn de steile vernieuwingspercentages het niveau van aangeboden diensten niet waard. Er zijn hosts met betere klantenservice, snelheden, uptime en functies voor een fractie van de standaard maandelijkse prijs van iPage.

Natuurlijk zijn ze misschien niet zo goedkoop bij het aanmelden, maar we raden ten zeerste aan om wat meer te betalen om frustraties op lange termijn te voorkomen.

Onze aanbeveling? U kunt nog steeds de laagste prijzen voor de eerste 3 jaar krijgen met SiteGround – en uitzonderlijk betere functies krijgen.

Zie officiële site iPage beoordelingen 3.5 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (2 stemmen) Pros

 1. Super goedkope hosting
 2. Onbeperkte domeinen op één account
 3. Freebies zoals domeinnaam en AdWords-tegoed

Nadelen

 1. Domeinregistratie probleem privé
 2. Domein vatbaar voor spammers
 3. Gebruikt vDeck in plaats van cPanel
 4. Langzame laadtijden van pagina’s, niet-indrukwekkende uptime

Support3Speed3Features3Value4.5Transparency4

iPage Hosting-vragen & Antwoorden

Wat is iPage-hosting?

iPage-hosting is een webhostingprovider die gebruikers de tools biedt die ze nodig hebben om een ​​online aanwezigheid voor hun bedrijf te creëren. Het heeft veel robuuste en up-to-date functies om websites te bouwen, waardoor bedrijfsleiders hun bedrijven beter kunnen vermarkten en laten groeien in de digitale wereld van vandaag.

Wat zijn de belangrijkste functies van iPage Hosting?

iPage-hosting heeft veel belangrijke functies, waaronder

 • Een gratis ‘.com’-domein voor de website van uw bedrijf
 • 24/7 klantenservice en technische ondersteuning
 • Onbeperkt verkeer naar uw website, e-mails en databases
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Gratis dagelijkse back-ups
 • WordPress-integratie
Hoeveel mensen gebruiken iPage-hosting?

Op dit moment host iPage hosting meer dan een miljoen websites voor mensen en bedrijven over de hele wereld.

Welke speciale functies krijg ik bij het aanmaken van een account bij iPage hosting?

Door een account aan te maken bij iPage-hosting krijgen webontwikkelaars, marketeers of bedrijfsleiders veel speciale voordelen, voordelen en privileges. Plannen met iPage-hosting worden geleverd met een volledige set speciale functies die niet alleen zijn ontworpen om websites te helpen bouwen, maar ook om de groei van een bedrijf in het digitale bedrijfslandschap te stimuleren. Met andere woorden, accounts en plannen met iPage-hosting zullen de website van een bedrijf op verschillende manieren en voor verschillende soorten online bedrijven bouwen en op de markt brengen, zoals het verhogen van de credits en ranglijsten van zoekmachines die de dagelijkse verkeersdrukte zullen verbeteren en e -commercebedrijven groeien door gratis online winkels voor hen te bouwen.

Een account of abonnement bij iPage-hosting bevat kernfuncties zoals:

 • Onbeperkte schijfruimte
 • Schaalbare bandbreedte
 • Onbeperkt aantal toegestane domeinnamen
 • Onbeperkte MySQL-databases
 • Gratis domein voor meer dan een jaar (tot $ 14,99 in waarde)

Andere speciale functies die bij een account op iPage-hosting worden geleverd, zijn onder meer:

 • Ontwerpen en bouwen van tools
 • Maximaal 6 pagina’s in het Weebly Website Builder-websiteontwikkelingsprogramma
 • Geoptimaliseerde sitebouwer die werkt voor mobiele apparaten
 • Installatie met één klik voor WordPress
 • Honderden thema’s en sjablonen om uit te kiezen
 • Hosting-hulpprogramma’s en instellingen
 • Bestandsbeheer
 • FTP-beheer
 • Beveiligde FTP
 • Aangepaste foutpagina’s
 • Marketing van de website
 • $ 100 Google Adwords-aanbieding (alleen voor de Verenigde Staten)
 • $ 100 aan zoektegoed voor Bing
 • Gratis vermelding op YellowPages.com
 • Eén gratis telefoonnummer (alleen voor de Verenigde Staten)
 • Toegang tot honderden online marketinggidsen
 • Online verkopen
 • Werkt met e-commerce websites
 • Gratis online winkel voor retailers
 • Eenvoudige installatie met één klik
 • PayPal-integratie
 • AgoraCart winkelwagen
 • E-mailbeheer: verzenden en ontvangen
 • Aanpasbaar e-mailadres dat bij uw webdomein wordt geleverd
 • Controleer e-mail online of via mobiele apparaten met Webmail
 • doorsturen van e-mail
 • Wereldklasse en up-to-date technologie
 • Verbeterde beveiligingssuite met een waarde van maximaal $ 100
 • vDeck-configuratiescherm
 • 24/7 netwerkbewaking
 • Bezoekersstatistieken
 • Rapportage van siteverkeer
 • Klantenservice en technische ondersteuning
 • Ticketcentrum en online helpcentrum
 • Stapsgewijze tutorials
 • 30-dagen geld terug garantie
 • 24/7 telefonische en chatondersteuning
Hoe snel en gemakkelijk is het om een ​​website te bouwen op iPage-hosting?

Het is heel snel en gemakkelijk om een ​​website op iPage-hosting te bouwen. Webontwikkelaars, marketeers en bedrijfsleiders kunnen snel websites bouwen met behulp van gebruiksvriendelijke webontwikkelings- en ontwerpprogramma’s zoals Weebly Website Builder. Ze kunnen ook meer bezoekers trekken en meer bezoekers naar hun website leiden met een volledige en uitgebreide marketingsuite, en de volledig geladen hosting wordt zelfs geleverd met één gratis domeinnaamregistratie om het hele proces van het kiezen en bouwen van een domein veel minder ingewikkeld te maken en stressvol.

Hoeveel kost het om u aan te melden voor een abonnement of account bij iPage-hosting?

Aanmelden voor een account en plan met iPage-hosting is verrassend betaalbaar voor wat betreft website-hostingplannen en providers. Normaal gesproken wordt iPage-hosting geleverd met een regulier maandelijks abonnement van $ 11,95 per maand, maar vanaf nu biedt iPage-hosting een online korting van maximaal $ 1,99 per maand.

Hoe kunnen de klantenservice en technische ondersteuningsteams van iPage hosting mij helpen bij het bouwen van mijn website of het uitzoeken van hun service?

iPage hosting wordt ondersteund door een speciaal en bekroond team van bekwame experts op het gebied van webontwikkeling en webhosting die webontwikkelaars, marketeers en bedrijfsleiders van bedrijven kunnen helpen bij het aangaan van elke uitdaging als het gaat om het bouwen, ontwikkelen en ontwerpen van hun websites en hun producten, merken of diensten online te vermarkten en te laten groeien. De klantenservice- en technische ondersteuningsteams van iPage hosting kunnen gebruikers helpen met zo ongeveer alles, van account- en domeinbeheer tot website-ontwerp, van het uitzoeken hoe de beschikbare SEO-marketingtools het beste kunnen worden gebruikt tot het op de markt brengen via e-mail, en nog veel meer. Ze zijn te bereiken op 877-472-4399.

Ik ben een kleine ondernemer. Kan iPage-hosting mij helpen mijn kleine bedrijf te laten groeien?

iPage-hosting kan elk soort bedrijf helpen groeien, groot of klein. Maar eigenaren en managers van kleine bedrijven krijgen speciale voordelen, aangezien kleine bedrijven de meeste hulp nodig hebben bij het laten groeien van hun bedrijf. iPage-hosting begrijpt dat voor eigenaren van kleine bedrijven websites vaak het eerste (en meest cruciale) middel zijn om contact te leggen met potentiële klanten en dat het opbouwen van een sterke online aanwezigheid de manier is waarop ze van klein naar groot kunnen gaan, daarom biedt iPage-hosting up- actuele en wereldklasse contentcreatie en andere webontwikkeling en online marketingtools voor eigenaren van kleine bedrijven. Met deze tools voor het maken van inhoud helpt iPage-eigenaren eigenaren van kleine bedrijven inhoud te creëren die duidelijk, effectief en afgestemd is op de visie, stem, doelen en missie van hun bedrijf, zodat ze effectiever een sterk en aantrekkelijk online bedrijf kunnen opbouwen dat potentiële klanten, maak ze meer verbonden en help ze uiteindelijk om hun bedrijf online te laten groeien en op de markt te brengen.

Wat gebeurt er als ik besluit mijn account of abonnement met iPage hositng te annuleren?

Als u besluit om uw account of abonnement bij iPage-hosting te annuleren, is het belangrijk op te merken dat de introductieprijzen die voor deze accounts en abonnementen worden vermeld, alleen voor de eerste servicetermijn gelden en daarom automatisch worden verlengd op elk moment normaal tarief is. Als een persoon of bedrijf een gratis domein heeft geregistreerd via iPage-hosting en ze besluiten hun account te annuleren, moeten ze een niet-restitueerbare domeinvergoeding van $ 15 betalen als ze hun domein nog willen behouden.

Biedt iPage-hosting zowel Windows- als Linux-gebaseerde webhostingservices?

Nee, iPage-hosting biedt alleen op Linux gebaseerde webhostingservices.

Biedt iPage hosting beheerde of speciale webhostingservers aan

iPage hosting biedt zowel volledig beheerde als toegewijde webserver-hostingservices.

Ik ben een student of ik heb een school of een non-profitorganisatie. Biedt iPage-hosting voor mij speciale kortingen of andere services en abonnementen?

Nee, de kortingen, promoties en andere functies en details van abonnementen zijn algemeen en universeel. Ze zullen hetzelfde zijn voor studenten, scholen en non-profitorganisaties als voor ervaren bedrijfsleiders of meer traditionele commerciële bedrijven en diensten.

Hoeveel e-mailadressen kan iPage-hosting ondersteunen?

Onder de algemene servicevoorwaarden staat iPage-hosting onbeperkte e-mailadressen en accounts toe, evenals onbeperkte opslagruimte op hun volledig beheerde en toegewijde webhostingservers, wat betekent dat u meerdere websites voor meerdere bedrijven kunt hosten en beheren op één server, of met meerdere domeinen (aangezien de domeinen ook onbeperkt zijn) zonder dat u zich ooit zorgen hoeft te maken over onvoldoende opslagruimte of e-mailadressen en accounts die u kunt bouwen, ontwikkelen en beheren via iPage-hosting.

Biedt iPage-hosting maandelijkse diensten of slechts een minimumcontract?

iPage hosting biedt maandelijkse abonnementen zonder contract, inclusief minimale contracten. Het is echter belangrijk op te merken dat iPage-hosting betere prijzen biedt voor langere servicevoorwaarden.

Biedt iPage-hosting Virtual Private Server- of VPS-services aan?

Ja, iPage-hosting biedt Virtual Private Server- of VPS-services met een breed scala aan opties die zijn gebouwd en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke klant, hoe uniek of complex ook.

Welke talen worden aangeboden door de klantenservice en technische ondersteuning van iPage hosting en welke programmeertalen worden door hun services ondersteund?

Hoewel het een webhosting-serviceprovider is die websites van over de hele wereld bedient, biedt iPage-hosting alleen de Engelse taal als het gaat om hun klantenservice en technische ondersteuning. Wat programmeertalen betreft, ondersteunen het platform en de services van iPage hosting zowel PHP als Perl.

Waar is het hoofdkantoor van iPage Hosting gevestigd en waar bevinden hun datacenters zich??

Hoewel het een wereldwijd webhostingplatform is, is iPage-hosting gevestigd in de Verenigde Staten met hun hoofdkantoor in Burlington, Massachusetts. Ook zijn hun datacenters, die allemaal hypermodern zijn, allemaal gevestigd in Boston, Massachusetts, niet ver van de stad Burlington..

Heeft iPage hosting enige reseller-opties die voor hen beschikbaar zijn?

Afhankelijk van waar klanten specifiek naar op zoek zijn, biedt iPage hosting een breed scala aan reseller-opties voor webhostingprogramma’s die beschikbaar zijn voor alle klanten, ongeacht hun specifieke abonnementsplannen of type en grootte van hun bedrijf.

Kunnen de klantenservice- en technische ondersteuningsteams van iPage hosting mij helpen met het overzetten van een bestaande website of domeinnaam naar hun diensten?

Hoewel de klantenservice en de technische ondersteuningsteams van iPage hosting klanten kunnen helpen bij het volledig verplaatsen van bestanden voor zelfmigratie, zullen ze hen echter niet volledig kunnen ondersteunen omdat iPage hosting momenteel geen beschikbare en gespecialiseerde website heeft en domeinnaammigratiediensten. De klantenservice en technische ondersteuningsteams van iPage hosting zullen echter ondersteuning, een forum en voldoende kennisbasis kunnen bieden voor verdere hulp tijdens het migratieproces zelf.

Welke programma’s ondersteunt iPage-hosting?

De domeinen en servers van iPage hosting ondersteunen WordPress en Joomla, hoewel bestanden voor Joomla persoonlijk en handmatig moeten worden gemigreerd (gelukkig kan hulp snel en gemakkelijk worden gevonden via de klantenservice en technische ondersteuningsteams, forums en beschikbare online tutorials). iPage hosting ondersteunt Magento niet, maar klanten kunnen Magento nog steeds installeren omdat de vereisten voor Magento-installatie beschikbaar zijn op hun platform. iPage-hosting is ook een geschikte host voor e-commerce websites omdat ze veel functies bieden die specifiek zijn voor e-commerce websites zoals SSL, winkelwagentjes en betalingsverwerking via beveiligde sites zoals PayPal.

Wat voor soort betalingsopties biedt iPage en welke soorten betalingen zullen ze accepteren?

iPage-hosting accepteert grote creditcards zoals Visa, MasterCard, American Express en Discover. Ze accepteren ook betalingen via PayPal.

Is iPage-hosting veilig? Hoe veilig is iPage-hosting?

Ja, iPage-hosting is zeer veilig en veilig te gebruiken. iPage hosting biedt een “verbeterde beveiligingssuite” -functie voor al hun plannen, producten en diensten. Ongeacht hun type account of abonnementsplan, klanten hoeven zich nooit zorgen te maken dat hun domeinen worden gehackt, websites worden gehackt of andere cyberbeveiligingsbedreigingen en -inbreuken via iPage-hosting.

Zal iPage hosting pro-rate voor downtime en hebben ze een uptime-garantie?

iPage-hosting biedt wel geld-terug-garanties op basis van klanttevredenheid, maar ze beperken dit niet expliciet tot uptime.

Hoe verhoudt iPage hosting zich tot andere webhostingserviceplatforms en providers?

In vergelijking met de concurrenten van hun webhostingplatformprovider – SiteGround, BlueHost, Arvixe, Inmotion hosting, DreamHost en A2 Hosting – vergelijkt iPage hosting zeer goed, aangezien het een van de best beoordeelde en best beoordeelde aanbieders van webhostingplatforms is onder klanten.

Is het mogelijk om een ​​website te hosten die veel afbeeldingen bevat op iPage-hosting?

Ja, het is mogelijk om een ​​zeer visuele of beeldzware website te hosten via iPage-hosting, dankzij het onbeperkte bandbreedte en schijfruimtebeleid. Zie officiële site

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector