iPower beoordelingen mei 2020 – Prijzen en abonnementen hosten

Hoe goed is iPower Hosting?

iPower Hosting is een van de gevestigde leiders in het helpen van kleine en middelgrote bedrijven. Hun basisplan omvat onbeperkte ruimte en bandbreedte. U kunt direct blogs, forums en galerijen plaatsen. Het bouwen van hun sjabloonsite is eenvoudig en gemakkelijk samen te stellen. Hun pro-plan, een van de beste plannen die ze aanbieden, heeft een redelijke prijs van $ 5,95 per maand. Je moet wel een jaarabonnement hebben als je iPower Hosting gebruikt. Als u een groot bedrijf heeft, wilt u misschien een andere hostingsite bezoeken om te voldoen aan de eisen van websitehosting.


iPower beoordelingen 2.2 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (3 stemmen) Pros

 1. Een goed afgeronde hostingsite
 2. Makkelijk te gebruiken
 3. Winkels toevoegen is eenvoudig

Nadelen

 1. Voor sommige plannen kan een verbintenis van een jaar nodig zijn
 2. Mogelijk ontbreken Windows-services
 3. Niet ideaal voor complexe ondernemingen

Samenvatting Als u op zoek bent naar een webhostingservice waarmee u aan uw eerste website kunt werken, is iPower waarschijnlijk de beste keuze. Hoewel het niet ideaal is voor bedrijven met een groot aantal volgers, zijn de eenvoudige en gebruiksvriendelijke tools perfect voor beginners. Hoewel de toewijding van een jaar niet in het belang is van kleine bedrijven, kunt u er wel vertrouwd mee raken met hun diensten. Support1.5Speed3Features2.5Value2Transparency2

Onze officiële iPower Hosting Review

Hoewel iPower een van de meest gebruikte webhostingsites is, zijn ze niet zonder problemen. Ze zijn actief sinds 2001 en verkopen hun producten voor kleine en middelgrote bedrijven. Het is geweldig voor diegenen die een hostingservice willen voor een bedrijf dat net begint, maar als u op zoek bent naar een uitgebreide webhostingservice, wilt u misschien een andere richting inslaan. Hun eenvoudige ontwerp voor het maken van een website maakt het voor iedereen gemakkelijk om online te gaan en hun aanwezigheid op het web uit te breiden.

Beste functies van iPower Hosting

Hoewel iPower enkele inconsistentieproblemen heeft, hebben ze geprobeerd hun diensten te vernieuwen om klachten van klanten te behandelen. Ze worden doorgaans gezien als het midden tussen goedkope en dure webservices en de concurrentie is hevig. Terwijl ze proberen hun concurrenten bij te houden, zijn hun goedkope plannen misschien niet genoeg om bij te blijven.

Ze bieden lage prijzen

Een van de grootste redenen waarom mensen iPower gebruiken, is omdat hun basisplannen je niet blut zullen laten. Hun introductietarieven zijn goedkoop en het is gemakkelijk om erachter te komen waar de tarieven voor verlenging zijn. U kunt voor sommige abonnementen maandelijks betalen en u kunt meer geld besparen als u zich aan iPower wilt binden. Hun Starter-abonnement is eenvoudig en kost $ 5,95 per maand, samen met een verbintenis van een jaar. U ontvangt 5 GB schijfruimte, 250 GB maandelijkse gegevensoverdracht en een domein. Een e-mailaccount is inbegrepen bij het basisplan.

Als je naar het Pro-abonnement kijkt, begint het bij $ 7,95 per maand en biedt het onbeperkte schijfruimte, onbeperkte maandelijkse gegevensoverdracht, onbeperkte domeinen en 2500 e-mailaccounts. De Pro Plus begint bij $ 11,99 en omvat alles in het pro-abonnement en bevat drie gratis URL’s en onbeperkte e-mailaccounts. Naarmate je upgradet, worden de plannen duurder, vooral als je Windows gaat gebruiken. Het Windows Pro-abonnement begint bij $ 83,40 per jaar en u krijgt een gratis URL, 25 domeinen, 1000 e-mailaccounts, onbeperkte opslag en andere functies.

VPS-pakketten

iPower heeft op Linux gebaseerde VPS-pakketten beschikbaar. Hun VPS Basic-pakket begint bij $ 24,99 per maand, inclusief een URL, 1 GB RAM, 40 GB opslag, 1 TB aan maandelijkse gegevensoverdracht en onbeperkte e-mail. Als u op zoek bent naar een hoger plan, is hun gedeelde hostingpakket op het hoogste niveau $ 79,99 per maand. U krijgt 8 GB RAM, 120 GB opslagruimte, 4 TB aan maandelijkse gegevensoverdracht en andere onbeperkte opties. Hoewel het een van de duurdere pakketten is, kan het op de lange termijn allemaal gelijk worden.

Eenvoudig te installeren WordPress

WordPress is een van de essentiële zaken voor een website en iPower maakt het eenvoudig om WordPress op uw website te installeren. U kunt WordPress installeren op de standaard op Linux gebaseerde server of u aanmelden via de beheerde WordPress-hostingsite. Er zijn verschillende prijzen voor elk abonnement en het WP Starter-abonnement kost $ 3,75 per maand en bevat een gratis URL, een aangepast configuratiescherm, vooraf geïnstalleerde thema’s en een plug-in. De site maakt dagelijks een back-up van gegevens en er zijn maandelijkse gegevensoverdrachten, opslag en e-mailaccounts voor het startplan.

Als u op zoek bent naar een ander abonnement, begint het WP Essentials-pakket bij $ 6,95 per maand en levert het een snelle rit op. Het high-end beveiligingspakket en gespecialiseerde klantenondersteuning maken het een van de betere opties. Omdat iPower speciaal is ontworpen om WordPress te installeren, kost het veel werk om het te installeren. Het heeft alles wat u nodig heeft om uw website te starten en uw pagina’s en berichten te maken. Het is een uitstekende keuze voor diegenen die geen ervaring hebben met WordPress of het samenstellen van een website.

Nadelen van iPower Hosting

Hoewel er enkele problemen zijn die opvallen bij iPower, en het is niet perfect, maar het kan worden onderhouden. U wilt misschien niet te veel tijd besteden aan het focussen op deze hostingsite, maar het is beter om een ​​idee te hebben van sommige gebieden waar ze mogelijk tekort komen.

Een website opzetten

Een van de grootste nadelen van iPower is het instellen ervan. Er is een vergoeding van $ 10 inbegrepen, die u kan overrompelen als u niet oplet. Als u extra beveiliging wilt, kunt u domeinprivacy toevoegen voor $ 9,99 extra per jaar, wat de totale kosten verhoogt. Het verwijdert uw contactgegevens van de website. Zodra je daar doorheen bent gegaan, kom je op de bevestigingspagina, waar al twee add-ons zijn afgevinkt. Als u ze niet wilt (een geautomatiseerde dagelijkse back-up- en beveiligingstool), wordt u gevraagd of u een SSL-certificaat, domeinprivacy en andere opties wilt.

Tijdens het navigeren door deze handschoen kan het pijnlijk en pijnlijk worden. Als je een SSL-certificaat wilt krijgen, kost dat $ 49,99 per jaar, wat goedkoper is dan andere pakketten. Het is moeilijk om het installatieproces te doorlopen, vooral als u niet weet wat u moet doen of waar u op moet letten bij het doen van een aankoop. Het is een complex systeem met bijna te veel opties, maar ze bieden wel veel WordPress-projecten. Zodra u alle betalingsinformatie hebt gepasseerd, wordt het vanaf daar gemakkelijker. Het vereist geduld en veel lezen.

Klantenservice

Als u de klantenservice moet bellen, wacht u mogelijk een paar minuten. Hoewel iemand binnen een paar minuten antwoordt, is er geen wachttijd. Dus je zou tot een half uur op iemand kunnen wachten, maar je zou het nooit weten. De vertegenwoordigers kunnen goed op de hoogte zijn van hun producten, maar hebben mogelijk geen antwoord. Hoewel elke medewerker van de klantenservice niet alles weet, kunnen ze je op zijn minst naar de juiste persoon leiden en je rechtstreeks verbinden. Het is niet de slechtste klantenservice en het kan lastig zijn.

Linux Bias

iPower biedt alleen servers aan aangedreven door Linux, wat Windows hosting moeilijk maakt. Hoewel u ervoor kunt kiezen om Windows-hosting te gebruiken, moet u bereid zijn meer geld uit te geven. Als dat geen probleem is, hoeft u zich niet al te veel zorgen te maken wanneer u uw website opzet. Als u echter Windows wilt gebruiken, kunt u beter een andere hostingsite gebruiken die u niet veel moeite kost om een ​​website te maken.

Het komt neer op

Als je net begint met het samenstellen van een website, is iPower niet de slechtste keuze die er is. Het werkt goed met WordPress, waardoor het gemakkelijk is om blogs en inhoud te plaatsen. Als u echter een webhostingsite wilt, wilt u misschien een andere richting inslaan. Het grootste probleem lijkt te komen van mensen die weten waartoe een webhost in staat zou moeten zijn, en iPower lijkt niet over de functionaliteit te beschikken om die ervaren gebruikers te ondersteunen. Er zijn klachten geweest over hun klantenservice, maar dat mag u er niet van weerhouden om ze te gebruiken.

Als u een groter bedrijf bent, wilt u zich misschien concentreren op een andere webhostingservice die u alles kan bieden wat u nodig heeft. Hoewel iPower in staat is, hebben ze geen invloed op grote websites. Ze zullen het doen, maar als u niet het gevoel heeft dat u zich bij uw aanmelding kunt verbinden aan een verbintenis van een jaar, wilt u misschien ergens anders zoeken. Als je wilt dat een hostingservice WordPress-producten verwerkt, is iPower een uitstekende keuze, omdat ze alles bieden wat je nodig hebt van WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map