JaguarPC beoordelingen mei 2020 – Prijzen en abonnementen hosten

Wat is JaguarPC Hosting?

JaguarPC is een particulier hostingbedrijf in Colorado, opgericht in 1998. Het biedt een verscheidenheid aan gedeelde, cloud- en VPS-hostingplannen voor uiteenlopende zakelijke behoeften. JaguarPC heeft servers in Colorado Springs, Atlanta, Chicago, Dallas, New York en het Verenigd Koninkrijk. In de loop van het midden tot eind 2000 verwierf JaguarPC een aantal kleinere hostingbedrijven zoals Hostingzoom, Wowvps en Devpond.


Hoe goed is JaguarPC Hosting?

JaguarPC heeft sinds de oprichting jaar na jaar een consistente en indrukwekkende groei laten zien. Door regelmatig in hun netwerk en hardware te investeren, komen ze bijna in de buurt van hun 100% uptime-garantie. Maar hoewel hun gedeelde hostingplannen voor het grootste deel scherp geprijsd zijn, kunnen sommige gebruikers merken dat andere bedrijven meer functies bieden voor de dollarwaarde.

Zie de officiële beoordelingen van JaguarPC 3.1 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (1 stem) Voordelen

 1. Ondersteuning voor Windows- en Linux-hosting
 2. 100% uptime-garantie
 3. Uitgebreide ondersteuningsbronnen
 4. Inclusief pakketten

Nadelen

 1. Streng annuleringsbeleid
 2. Niet de meest concurrerende waarde

Support3Speed3.5Features3Value3Transparency3

Onze officiële JaguarPC Hosting Review

Als hosting bij een kleiner, particulier bedrijf belangrijk voor u is, dan behoort JaguarPC tot de beste op de markt. Met bijna twee decennia aan hostingervaring zijn ze geen nieuwkomers. Bovendien bevat hun service level agreement 10x vergoeding voor elk uur downtime dat uw site ervaart. Dat gezegd hebbende, als u functies zoals schijfruimte, e-mailopslag en domeinen dollar-voor-dollar wilt vergelijken, schiet JaguarPC tekort bij andere hosts.

Beste eigenschappen van JaguarPC Hosting

JaguarPC zit in veel afdelingen vierkant op de belcurve, maar ze hebben verschillende voordelen die het vermelden waard zijn, evenals enkele plaatsen waar ze echt schitteren.

Ondersteuning voor Windows en Linux

Tenzij u zeer loyaal bent aan het ene besturingssysteem boven het andere, maakt dit voor u waarschijnlijk weinig uit. Maar het feit dat JaguarPC beide opties biedt, is technisch onderlegd en investeert in apparatuur.

100 procent uptime-garantie

JaguarPC biedt misschien wel de beste uptime-garantie in de hele webhostingindustrie. Voor elk uur downtime dat uw website ervaart, betaalt JaguarPC u 10x de kosten van dat uur terug. En met zulke dure belangen die in gevaar zijn, zorgt JaguarPC ervoor dat ze deze terugbetalingen niet vaak hoeven te betalen. JaguarPC heeft de afgelopen jaren een gemiddelde uptime van 99,98% behaald, waardoor ze tot de meest betrouwbare webhostingbedrijven in de branche behoren, zoals Dreamhost, A2 Hosting en SiteGround.

Zes datacenters, vijf in de Verenigde Staten.

JaguarPC heeft meerdere datacenters: vijf in de Verenigde Staten en één in het Verenigd Koninkrijk. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om hun website te hosten op een server in hun regio, iets wat potentieel gunstig is voor bedrijven die voornamelijk lokale klanten bedienen. Het laat ook zien dat de JaguarPC-netwerkinfrastructuur uitgebreid is – iets dat typisch goed is voor de laadsnelheid van de pagina.

Livechat + telefonische ondersteuning + uitgebreide gebruikershelpforums

JaguarPC heeft aanzienlijke middelen ingezet om hun klantenondersteuning uit te bouwen. Klanten hebben niet alleen 24/7 toegang tot livechat, telefonische ondersteuning en e-mailtickets, maar er zijn ook actieve gebruikersforums en zelfstudielessen. Dit betekent dat de meest voorkomende problemen die hun klanten tegenkomen duidelijk geïndexeerd en doorzoekbaar zijn, zodat u niet eens de moeite hoeft te nemen om contact op te nemen met de klantenondersteuning. Bovendien geven de meeste van hun klanten aan tevreden te zijn over het niveau van ondersteuning dat ze krijgen en de snelheid waarmee hun problemen worden opgelost.

Geweldige freebies en weinig upsell

Zelfs de basisplannen van JaguarPC omvatten gratis dagelijkse back-ups, gebruik van SSL, overdrachten, sitebouwer, spamfilter, wachtwoordbeveiliging en DNS-beheer. Dat is een vrij uitgebreide lijst, en het zorgt voor een schoon en luchtig uitcheckproces dat je niet tegenhoudt met upsells.

Nadelen van JaguarPC Hosting

Numerically, Not the Greatest Bang for your Buck

Hoewel JaguarPC een geweldige service en een overtuigende uptime-garantie biedt, is hun pakket niet bijzonder concurrerend als u hun services dollar-voor-dollar, functie-voor-functie uitsplitst. Hostgiganten zoals HostGator en GoDaddy bieden dezelfde specificaties plus meer freebies voor goedkoper. Vergeleken met andere kleinere spelers overtreffen opvallen zoals SiteGround en A2 Hosting hen in de klantenservice of snelheidsafdelingen. Als u zich echt zorgen maakt om uw geld zo ver mogelijk uit te strekken met betrekking tot specifieke functiesets, komt JaguarPC misschien net tekort.

Streng annuleringsbeleid

Hoewel het begrijpelijk is, biedt JaguarPC niet het meest sympathieke annuleringsbeleid. Na het verstrijken van de standaard 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, moet u begrijpen dat u niet veel geld terugkrijgt voor annulering. Ze betalen u niet terug voor extra servicekosten zoals domeinnaamregistratie, maar vergoeden u alleen voor hostingkosten. Ze betalen niets terug vóór de annuleringsdatum, wat betekent dat ze uw terugbetaling niet evenredig zullen berekenen. U vindt het annuleringsformulier in het cPanel en het dashboard van uw beheerdersaccount.

Bottom Line

JaguarPC biedt waarschijnlijk de beste service level agreement in de hostingbranche voor uptime. Bovendien zijn ze betrouwbaar, vriendelijk, redelijk geprijsd en bieden ze een duidelijk pad om uw hostingplan op te schalen. Dit zijn allemaal uitstekende redenen om uw site bij JaguarPC te hosten. JaguarPC wordt echter gemakkelijk overschaduwd wanneer het zij aan zij wordt beoordeeld met enkele andere grote spelers. Het is moeilijk om net zo jazzed te worden over uptime-terugbetalingen als je zou kunnen over razendsnelle snelheden of ongelooflijke klantenservice. En als het allemaal om de dollarwaarde van hun diensten gaat, zullen zakelijke hosts elke keer winnen. Maar JaguarPC is een solide en betrouwbare host die we graag aanbevelen – als hun pakketten alles bieden wat u nodig heeft voor een prijs die u graag betaalt, dan hebben we het gevoel dat u tevreden zult zijn met hun diensten.

Bekijk meer functies

JaguarPC vragen en antwoorden

1. Wanneer is het bedrijf begonnen?

Greg Landis wilde een bedrijf creëren dat internetserviceproviders en webhostingservices aanbood die om één reden opvielen: uitzonderlijke service en ondersteuning. In 1998 werd Jaguar PC geboren en groeide snel uit van een eenmanszaak tot een toonaangevende provider met meer dan 300.000 domeinen. Ze verhuisden het bedrijf in 2010 van Houston naar Colorado Springs, waar het bedrijf nu zijn hoofdkantoor heeft.

2. Hoe zit het met de datacenters?

JaguarPC biedt vier verschillende datacenters, die allemaal het hoogste niveau van kwaliteit en technologie bieden. Het drie in de Verenigde Staten gevestigde datacenter in Atlanta, Denver en Houston biedt bedrijfskooien, Row1-2 JPC, nette bekabeling en en extra pdu’s en schakelaars van de oude kooi. De faciliteiten zijn beveiligd met 24/7 videobewaking en gewapende beveiliging en kunnen alleen worden betreden met een veiligheidsmachtiging met naderingskaarten en biometrische handscanners in Atlanta en biometrische handtoegang in Houston. De faciliteiten zijn goed onderhouden met geavanceerde koel- en stroombronnen en toegang tot meer dan 100 vervoerders.

 In het datacenter in het Verenigd Koninkrijk biedt JaguarPC een functioneel en betrouwbaar colocatiedatacenter, met ruimte voor zowel afzonderlijke servers als volledige kasten. Het Tier 3-datacenter zorgt voor een uptime van 99,982 procent met 24/7 actieve beveiliging en een on-site onderstation.

3. Hoe is de klantenservice van Jaguar PC?

JaguarPC biedt zijn klanten een aantal verschillende manieren om het bedrijf te bereiken, van actieve sociale media-accounts op Facebook en Twitter, waar ze met klanten communiceren en informatie delen over alle mogelijke situaties die de klanten kunnen ervaren. Ze hebben een blog met aanwijzingen die u moet weten wanneer u een webhostingbedrijf selecteert, samen met details over het bedrijf en enkele van zijn programma’s en services. Op het communityforum kunnen klanten met anderen discussiëren en informatie over hun situaties opzoeken, en een live netwerkstatuspagina vertelt over eventuele downtime-problemen. Een kennisbank bevat artikelen over veel van de meest voorkomende problemen die klanten tegenkomen.

Technische ondersteuning is 24/7 beschikbaar, met telefonische ondersteuning in zowel de Verenigde Staten als Canada, evenals internationale klanten, evenals livechat en een ticketsysteem.

Hoewel ze trots zijn op uitstekende ondersteuning, hebben veel klanten gemerkt dat ze niet helemaal de reactietijd krijgen waar ze op hopen van JaguarPC, waarbij sommige klanten opmerken dat het tussen 15 en 25 uur duurde voordat hun tickets een reactie kregen . Wanneer uw bedrijf erop vertrouwt dat uw website actief is, kan het ervaren van een dergelijke downtime schadelijk zijn voor uw bedrijfsresultaten.

Sommige klanten hebben uitstekende klantenservice gemeld, waardoor hun site binnen enkele minuten weer operationeel is, terwijl anderen hebben opgemerkt dat hun sites urenlang offline waren zonder enige reactie.

4. Welke gedeelde plannen biedt Jaguar PC?

JaguarPC biedt verschillende hostingplannen. De gedeelde hosting van cPanel omvat installaties met één klik voor een verscheidenheid aan apps, zoals WordPress, Joomla, Drupal, Ruby on Rails, Python PHP5 en Coppermine. Ze hebben drie verschillende gedeelde plannen, allemaal met beheerde service.

 • Private hosting ($ 3,97 / maand voor een contract van 36 maanden): 35 GB SSD-ruimte, 100 GB bandbreedte, 25 totale MySQL-databases, e-mail- en FTP-accounts gecombineerd.
 • Webhosting ($ 6,97 / maand voor een contract van 36 maanden): 75 GB SSD-schijfruimte, 1000 GB bandbreedte en gegevensoverdracht en 100 totale gecombineerde MySQL-databases, e-mail- en FTP-accounts. Dit plan omvat 100 geparkeerde domeinen, dagelijkse back-ups, beveiligde SSL-toegang, RV Sitebuilder en Softaculous. Je krijgt ook CloudFlare, een SSL-certificaat, LiteSpeed ​​en Spam Expert. De installatie is gratis met dit account.
 • Zakelijke hosting ($ 24,94 / maand voor een contract van 36 maanden): 125 GB SSD-opslag, 5.000 GB bandbreedte en onbeperkte MySQL-databases, e-mail- en FTP-accounts en geparkeerde domeinen. Servers zijn semi-dedicated en bevatten LiteSpeed, samen met alle voordelen van het webhostingplan. Je krijgt een dedicated IP-adres, premuim RapidSSL, gratis setup en een inbegrepen domeinnaamregistratie.
5. Ondersteunt JaguarPC speciale servers?

Dedicated JaguarPC-servers bieden een uptime van 99,999 procent met een serviceovereenkomst van 10x. Ze bieden vier verschillende plannen, die allemaal voorzien zijn van root-toegang, 10 Mbps onbeperkte bandbreedte, reboot op afstand, onbeperkt uitgaand verkeer. Er is een platform voor het ontwikkelen van websites en applicaties, en je hebt de mogelijkheid om aangepaste kernels te implementeren.

 • Intel Xeon E3-1230v2 (begint bij $ 127 / maand): 4x cores 8 GB DDR3 RAM, 2 × 500 GB harde schijf.
 • Intel Xeon E3-1230v5 (begint bij $ 167 / maand): 8 MB cache met 4x cores, 16 GB ECC RAM, 2x 1 TB harde schijf.
 • Intel Xeon E5-2620v3 (begint bij $ 227 / maand): 15 MB cache met 6x cores, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD en 1x 1 TB SATA harde schijf.
 • 2x Intel E5-2620v3 (begint bij $ 267 / maand): 15 MB cache met 6x Cores, 32 GB ECC RAM, 1x 512 GB SSD en 1x 1 TB Sata harde schijf.
6. Biedt JaguarPC Reseller Hosting aan?

Wederverkopers van JaguarPC waarderen de vele oplossingen die het bedrijf voor hun klant biedt.

Er zijn vier verschillende abonnementen voor wederverkopers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, waarbij beide abonnementen een verscheidenheid aan onbeperkte functies bieden, zoals bandbreedte, doorverkochte account, e-mailadressen, databases en FTP-accounts. Alle resellers krijgen ook de volgende voordelen:

 • Oververkoop is ingeschakeld
 • Aangepaste naamservers
 • CloudLinux en Litespeed
 • Gratis snelle SSL
 • Domein voor het leven
 • Migratie voor maximaal 25 accounts
 • Master-, domein- en SSL-reselleraccounts
 • RVSiteBuilder
 • R1Soft dagelijkse back-ups

Het grootste verschil in accountniveaus is dat reselleraccounts van het hoogste niveau in zowel de VS als het VK bijvoorbeeld 20 procent korting krijgen op het doorverkopen van VPS en dedicated servers.

In de Verenigde Staten is RZ1 $ 11,21 / maand wanneer u drie jaar vooruitbetaalt; RZ2 kost $ 14,96 / maand voor een prepaid abonnement van drie jaar; RZ3 is $ 22,46 / maand met een prepaidabonnement van drie jaar en RZ4 kost $ 29,96 per maand als u drie jaar vooruitbetaalt.

7. Biedt JaguarPC VPS-hosting aan?

VPS-hosting bij JaguarPC omvat ondersteuning voor Windows, CentOS, Debian, Suse en Fedora erts op vier verschillende volledig beheerde abonnementen.

 • 1 ($ 27 / maand op een prepaid-abonnement van 12 maanden): 30 GB schijfruimte, 1,5 GB RAM, 2 cores, 10 TB bandbreedte, zonder installatiekosten.
 • 2 ($ 47 / maand bij een prepaid-abonnement van 12 maanden): 60 GB schijfruimte, 3 GB RAM, 2 cores, 15 TB, zonder installatiekosten.
 • 3 ($ 67 / maand bij een prepaid-abonnement van 12 maanden): 90 GB schijfruimte, 4 GB RAM, 3 cores, 20 TB bandbreedte en geen installatiekosten.
 • 4 ($ 97 / maand bij een prepaid-abonnement van 12 maanden): 120 GB schijfruimte, 6 GB RAM, 4 cores, 25 TB bandbreedte en geen installatiekosten.

Deze abonnementen omvatten onbeperkte domeinen, e-mail, MySQL-databases en FTP-accounts en inkomende bandbreedte. Bovendien krijgen klanten CloudFlare, twee aangepaste IP’s, root- en beheerderstoegang op een extern bureaublad, dagelijkse back-ups en een configuratiescherm – gekozen uit cPanel, WHM of Plesk.

8. Ik ben geïnteresseerd in Cloud hosting – kan ik dat vinden bij JaguarPC?

JaguarPC biedt negen verschillende Cloud-hostingplannen, waarvan de kleinste begint bij $ 32 / maand en biedt 2 cores, 20 GB schijfruimte, 1 GB geheugen, 5 TH-bandbreedte, 1 VE en 2 IP-adressen. . Cloud 9 biedt daarentegen 12 cores, 370 GB schijfruimte, 16 GB geheugen, 30 TB bandbreedte, 8 VE en 8 IP-adressen.

9. Hoe is hun beschikbaarheid??

Bij de meeste hostingbedrijven in de branche is een uptime van 99,9 procent gegarandeerd, wat betekent dat uw site in een bepaalde maand iets minder dan 45 minuten offline is. Hierdoor zijn er nogal wat bedrijven die, als ze een uptime garanderen, bij dat percentage blijven; hoe graag we ook zouden willen weten dat onze websites nooit, nooit verdwijnen, dat is niet altijd de realiteit met technologie. JaguarPC biedt echter verschillende garanties en merkt op een plaats op hun website op dat ze een garantie van 99,999 procent bieden, terwijl de servicevoorwaarden een garantie van 100 procent netwerk-uptime bieden, wat betekent dat alle routers, switches en bekabeling zullen zijn 24/7 functioneren, tenzij er gepland onderhoud is. Hun overeenkomst op serviceniveau merkt op dat de 100 procent uptime geen software op uw server, hardwarefouten, services of daemons omvat.

Als het netwerk uitvalt, krijgen de klanten 1000 procent van de downtime toegewezen. Dit betekent dat als het netwerk een uur lang niet actief is, u een krediet krijgt voor tien uur downtime. Uw maandelijkse betaling wordt gedeeld door het aantal dagen in de maand en 24 uur per dag om u een nauwkeurig krediet te geven. Om het tegoed te ontvangen, moet u binnen zeven dagen een ticket indienen, inclusief het ticketnummer van het oorspronkelijke nummer dat in het verzoek wordt vermeld.

10. Biedt JaguarPC een geld-terug-garantie?

Als u een shared hosting-klant bent bij JaguarPC, komt u in aanmerking voor een geld-terug-garantie van 45 dagen. Dit is niet de langste in de branche, maar overtreft zeker de 30 dagen garantie die door veel andere bedrijven wordt aangeboden. Maar zoals standaard omvat de garantie alleen de hostingkosten, niet de kosten voor installatie, licenties, domeinregistraties of andere add-ons. U komt ook niet in aanmerking voor colocatie of dedicated servers.

11. Kunnen ze helpen met het verplaatsen van mijn website?

Veel klanten zijn enthousiast over de service die ze hebben ontvangen bij het verplaatsen van hun sites van één host naar JaguarPC, en merkten op dat het bedrijf de overgang naadloos maakte, zelfs wanneer de sites niet werden beheerd met cPanel. Dit is geweldig nieuws, omdat veel hostingbedrijven u alleen zullen helpen als u de ene cPanel-site naar een andere verplaatst. Migratie is niet gratis voor alle plannen, maar is inbegrepen in de VPS- en Cloud-hostingplannen, evenals in sommige van de gedeelde en speciale serverplannen.

12. Heeft JaguarPC goede laadsnelheden op de pagina?

JaguarPC beweert geen “razendsnelle” hoge snelheden, zoals veel andere hostingbedrijven, maar de SSD-servers en CloudFlare-integratie, evenals vele andere componenten, helpen het laden van uw pagina behoorlijk te versnellen, en, in tegenstelling tot andere bedrijven is JaguarPC zeer betrouwbaar en consistent in het handhaven van deze solide snelheden. Met zo veel webbezoekers die verwachten direct websites te laden, is het belangrijk dat uw ladingen snel de sleutel zijn tot uw online succes.

13. Wat onderscheidt JaguarPC van de concurrentie??

JaguarPC heeft een solide reeks beheerde plannen en brengt geen arm en been in rekening, in tegenstelling tot andere bedrijven die beheerde plannen aanbieden. Ze bieden een duidelijk pad voor het upgraden van uw plan naarmate uw website groeit en bieden consistent betrouwbare ondersteuning op elk niveau. Plannen omvatten een breed scala aan functies en het bedrijf wordt, zelfs na bijna 20 jaar, nog steeds gerund en beheerd door dezelfde persoon die het is begonnen – dat soort levensduur en passie is tegenwoordig zeldzaam.

14. Wat zijn de nadelen van hosting bij JaguarPC?

Er zijn maar weinig perfecte hostingbedrijven – negatieve beoordelingen wegen vaak veel zwaarder dan positieve beoordelingen in veel verschillende industrieën. Dat gezegd hebbende, de negatieve beoordelingen van JaguarPC draaien vaak om de reactietijd van hun klantenondersteuning.

Ze hebben niet veel consistentie in het promoten van hun uptimes, en vermelden ook verschillende percentages op verschillende plaatsen op hun website,.

Wat zijn de voordelen van hosting met Jaguar PC??

Hosting bij JaguarPC zal de deuren openen naar een bedrijf dat een ongehoord uptime-percentage garandeert en het ondersteunt met een uiterst genereuze garantie. Het bedrijf stelt klanttevredenheid hoog in het vaandel en biedt ook een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Ze bieden directe installatie, hulp bij websitemigratie en klantenondersteuning op alle niveaus om ervoor te zorgen dat uw site snel opstart en consistent blijft.

Meer op JaguarPC.com

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map