JustHost-beoordelingen mei 2020: prijzen, plannen, uptime en statistieken

Contents

Wat is JustHost?

JustHost is een webhostingprovider die op Linux gebaseerde shared hostingservices aanbiedt. JustHost werd opgericht in 2002 in Glendale, Californië en werd in 2012 overgenomen door Endurance International Group.


Hoe goed is JustHost Hosting?

JustHost biedt relatief standaard shared hosting pakketten aan voor een redelijk scherpe prijs. Er is niet veel dat hen onderscheidt van andere door EIG overgenomen bedrijven, maar ze vertonen veel van de veelbetekenende tekenen van deze overname. Hoewel u misschien verleid wordt door aantrekkelijke introductieprijzen en aanmeldingsfuncties, is de daadwerkelijke geleverde service op zijn best middelmatig. JustHost loopt aanzienlijk achter op hun concurrenten wat betreft snelheid, uptime en klantenservice. Zie officiële site

Just Host Hosting Review: een kans waard?

Just Host – misschien heb je een vriend die ze gebruikt en dacht je dat ze het proberen waard waren.

Of je host bij hen sinds ze in 2002 begonnen en je vraagt ​​je af of ze nog steeds goed zijn.

Als je op internet rondkijkt, zijn de beoordelingen van Just Host niet zo prettig.

We geven u onze mening en laten u een beslissing nemen.

De gedeelde hostingpakketten van Just Host lijken een sterke zaak te zijn voor uw bedrijf: scherp geprijsd, een duidelijk en betaalbaar pad om op te schalen, veel opslagruimte en verschillende andere goodies om op te starten.

De kwaliteit van de geleverde service is echter overal matig. Met lage laadsnelheden voor pagina’s, een ondermaatse uptime en frustrerende klantenservice, raden we aan Just Host door te geven. Voor ongeveer dezelfde prijs kunt u vergelijkbare pakketten met betere service krijgen met SiteGround of Bluehost (een ander EIG-merk).

Beste eigenschappen van Just Host Hosting

Om zeker te zijn, biedt Just Host enkele aantrekkelijke functies die ze het overwegen waard maken. Hier zijn enkele redenen waarom ze je aandacht hebben getrokken.

1) Concurrerende pakketten qua ruimte

Met hun meest eenvoudige abonnement biedt Just Host 100 MB opslagruimte, 100 e-mailadressen, back-ups en een gratis domeinnaam en onbeperkte maandelijkse gegevensoverdracht. Dit is een redelijk concurrerend pakket voor de basisprijs van $ 3,50 / maand. Er is ook een duidelijk pad om op te schalen met Just Hosting, aangezien onbeperkte domeinen bij hen kunnen worden gehost voor slechts $ 1,50 extra per maand. Het is gemakkelijk om te zien hoe iemand geïnteresseerd kan zijn in Just Host op basis van de prijs per aangeboden ruimte.

2) Direct aanmelden

Een onmiddellijke dealbreaker voor veel klanten, vooral internationale, is een onbetaalbaar aanmeldingsproces. Sommige hosts vereisen dat uw identificatie wordt geverifieerd en velen vereisen dat u hen tijdens kantooruren belt om uw verificatie te voltooien. Voor iedereen die buiten de Verenigde Staten woont, of zelfs maar in een andere tijdzone, is het navigeren door de uren van het callcenter nog een extra gedoe waarvan we allemaal vinden dat de industrie er inmiddels uit had moeten groeien. Tot eer van Just Host leveren ze uw server onmiddellijk. Hun aanmeldingsproces is eenvoudig en uw site kan direct na aanmelding live gaan.

3) Gratis domeinnaam

We houden net als iedereen van een gratis domeinnaam. En zeker als u slechts een jaar bij hen host, bespaart u $ 10.

Maar het is niet iets dat de deal zal bezegelen, alleen iets leuks om te hebben

4) 30 dagen geld-terug-garantie

We vinden dit leuk en het is een teken van een geweldige gastheer. Als ze je binnen 30 dagen een volledige terugbetaling willen geven, zijn ze je tijd waard. Ze zijn bereid om tijd en geld door te brengen om je gelukkig te maken, dus dit is een duidelijk pluspunt dat een slechte gastheer niet zou doen

5) Gesteund door een groot bedrijf

Dit is zowel een pro als een con. Ze zijn in 2012 door EIG gekocht, wat om veiligheidsredenen goed is. Je weet dat ze niet alles op de grond laten smelten en je creditcard verkopen aan hackers. In het ergste geval zorgen ze ervoor dat je naar Bluehost verhuist. Het nadeel is dat ze een grote onderneming zijn. Mogelijk krijgt u langzame wachttijden, onvoldoende ondersteuning en algemene saaie functies van een groot bedrijf.

6) App-integratie en freebies

Als er iets te zeggen is ten gunste van het kiezen van een webhost die eigendom is van een bedrijf, is het dat er duidelijke voordelen zijn in de vorm van eenvoudige integratie met andere bedrijven, zoals Google. Just Host werkt naadloos samen met alle standaard add-ons van Google en 100 andere open-sourceplatforms. Just Host zal ook Google en Bing-advertentietegoed toevoegen, wat een leuke bonus is voor een nieuwe website die wil experimenteren met AdWords en SEO.

 

Nadelen van Just Host Hosting

Hoewel er zeker een aantal dingen zijn waar Just Host goed werk levert, is onze positie dat er veel te veel plaatsen zijn waar ze tekortschieten. Als snelheid, uptime en klantenservice belangrijk voor je zijn, en dat zijn ze voor de meeste mensen, dan moet je Just Host een harde pass geven. Hier is meer over die tekortkomingen, evenals enkele andere problemen die we met hun diensten aanpakken:

1) Onder het industriegemiddelde in uptime

Het uptime-gemiddelde van Just Host voor 2015-2016 kwam uit op 99,89%. Voor een leek kan dat een redelijk goed gemiddelde lijken. Maar als u de wiskunde doet, vertaalt dit zich in bijna 100 uur downtime per jaar. Bovendien ligt dit een flink stuk achter bij het industriegemiddelde van 99,96% uptime. Als er inkomsten worden gegenereerd met uw website, kost elk uur downtime u geld – dit is iets dat zorgvuldig moet worden overwogen voordat u Just Host kiest als uw webhostingprovider.

2) Onder branchegemiddelde in snelheid

Laadtijden van pagina’s zijn ongelooflijk belangrijk voor zowel uw positie in de zoekmachine als uw algehele gebruikerservaring. Niet alleen zijn gebruikers geneigd om van uw site te stuiteren als het te lang duurt om te laden, maar Google zal uw site ook verder naar beneden duwen in de zoekresultaten als ze vinden dat uw site te traag is. Daarom is het geen klein probleem dat de gemiddelde laadtijden van Just Host tussen de 30 en 40% langzamer zijn dan het branchegemiddelde. Met een laadsnelheid van ongeveer 950ms, liggen ze aanzienlijk achter op andere vergelijkbare geprijsde hosts. A2 Hosting, de snelste host die we tot nu toe hebben beoordeeld, laadt pagina’s in 210ms. Een ander EIG-bedrijf met vergelijkbare kosten, A Small Orange, laadt pagina’s in ongeveer 520 ms.

3) Langzame klantenondersteuning met upsells om op te starten

Een snelle inzage van klantrecensies van de klantenservice van Just Host spreekt boekdelen. Zoals vaak het geval is bij EIG-bedrijven, beginnen klachten over klantenservice direct na acquisitie te stijgen. Just Host is hierop geen uitzondering. U kunt 10-20 minuten wachten om verbinding te maken met de klantenservice, hetzij via de telefoon of via instant chat. Als je dat eenmaal doet, kunnen hun vertegenwoordigers je niet helemaal ontmoeten waar je bent; u krijgt vaak links naar hun pagina’s met veelgestelde vragen of aanbevelingen voor eenvoudige probleemoplossing die u al heeft geprobeerd. Bovendien kom je bij elke beurt upsells tegen. Hoewel upsells niet het ergste zijn dat een bedrijf zijn klanten kan aandoen, is deze praktijk vreselijk frustrerend wanneer u alleen probeert een probleem op te lossen.

4) Serverback-ups niet gegarandeerd

Just Host noemt wekelijkse serverback-ups als een van de services die ze aanbieden, iets dat veel van hun concurrenten ook doen, zo niet vaker. Lees echter de kleine lettertjes en u zult zien dat deze back-ups niet worden gegarandeerd. Niet erg geruststellend, toch? Het is duidelijk dat de beveiliging van uw gegevens niet volledig te vertrouwen is bij Just Host, dus als u ze zou kiezen als uw serviceprovider, zorg er dan voor dat u handmatige back-ups maakt.

5) Geen VPS

Veel hostingproviders bieden een VPS-optie als upgrade van een gedeeld hostingplan. Afkorting voor Virtual Private Server, dit betekent dat u een speciaal gedeelte van de ruimte huurt van een server. Just Host heeft deze optie niet. Bovendien biedt Just Host geen opties voor cloudhosting. Hoewel hun gedeelde hostingplannen voorspelbaar en nuttig zijn, is Just Host niet het bedrijf dat u kiest als u van plan bent uw bedrijf op te schalen met VPS.

6) Geen Catchall-e-mail

Een van de belangrijkste functies die Just Host mist, is een catchall-e-mailfunctie. Hoewel Just Host een onbeperkt aantal domeinen biedt, kan deze catchall-e-mail ervoor zorgen dat u enkele belangrijke e-mails mist.

Bottom Line:

Die prijs van $ 3,45 / maand die u in de eerste plaats naar Just Host trok, heeft een grote vangst: u krijgt die prijs alleen als u bereid bent om hun services voor 3 jaar te kopen. Vooral gezien het feit dat hun geld-terug-garantie alleen beschikbaar is voor de eerste 30 dagen van service, dat is een zeer groot deel van het geld dat u vooraf moet betalen. Hoewel velen graag vooraf betalen voor de juiste service, al met al beschouwd, is Just Host niet de meest overtuigende reden waarom u zich zo lang aan hen zou moeten binden. Als u een host van een bedrijf gaat kiezen, raden we in plaats daarvan GoDaddy of HostGator aan, waar de bedrijfsmodellen volwassener zijn.

Bekijk meer functies JustHost beoordelingen 2.7 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (1 stem) Voordelen

 1. Snelle installatie
 2. Duidelijk pad naar schaal met gedeelde hosting
 3. Concurrerend ruimteaanbod
 4. Gratis domein

Nadelen

 1. Geen VPS
 2. Geen Catchall-e-mail
 3. Back-ups niet gegarandeerd
 4. Klantenservice is laks
 5. Onder gemiddelde snelheid en uptime

Support2Speed2Features3Value4Transparency2.5

JustHost vragen en antwoorden

Met zoveel beschikbare webhostingopties, hoe weet u welke service de juiste is voor uw zakelijke website of sites? We weten dat het een moeilijke beslissing kan zijn, daarom doen we het meeste onderzoek voor u. Heb je overwogen om te gebruiken JustHost voor uw webhostingbehoeften? Dan ben je op de juiste plek. In dit artikel beginnen we met een uitgebreide sectie Veelgestelde vragen (FAQ) die informatie bevat over de meest voorkomende problemen die mensen hebben. Vervolgens gaan we in op waarom kiezen JustHost is wellicht een goede keuze voor u. Laten we beginnen:

Biedt JustHost Linux- of Windows-hosting aan?

Hun webhostingservices zijn alleen Linux en bevatten geen Windows-hosting.

Zal JustHost proberen mijn maandelijkse prijs te verhogen als het tijd is om mijn contract te verlengen?

Wanneer u uw eerste servicevoorwaarden ondertekent, ontvangt u korting. Daarna wordt elke keer dat u verlengt, gefactureerd tegen de normale prijs voor uw serviceplan.

Bevatten de JustHost-abonnementen een gratis domein?

Ja, alle plannen van JustHost bevatten één gratis registratie van een domeinnaam. Als je een gedeeld abonnement hebt, is dit slechts een jaar gratis.

Als ik downtime heb, zal JustHost me dan een terugbetaling geven?

Nee. JustHost-webservices hebben geen uptime-garanties, dus u krijgt niets terug voor downtime.

Heeft JustHost een geld-terug-garantie?

Ja, als u ervoor kiest om uw service binnen 30 dagen te annuleren, kunt u de kosten van uw abonnement volledig terugkrijgen. Na de periode van 30 dagen worden de restituties pro rata toegepast voor het gedeelte van de maandelijkse service dat niet is gebruikt. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor uw domeinnamen als u uw contract opzegt.

Biedt JustHost Virtual Private Server (VPS) hostingplannen aan?

Ja, dat doen ze absoluut. Ze bieden vier verschillende keuzes van VPS-hosting, zodat u degene kunt kiezen die u nodig hebt.

Heeft de klantenondersteuning van JustHost een telefoonnummer waarop ik ze kan bereiken?

Ja, hun klantenondersteuning is 24/7 beschikbaar via livechat en telefoon.

Welke programmeertalen ondersteunt JustHost?

JustHost ondersteunt alle talen die op Linux-servers draaien, inclusief PHP, Python, Perl en Ruby on Rails.

Zijn er opties voor wederverkopers als ik voor JustHost kies?

Nee, ze bieden geen resellerplannen aan.

Zal JustHost me helpen om mijn bestaande website naar hun servers over te zetten?

Nee, dat doen ze niet. JustHost biedt geen enkele vorm van website-overdracht aan.

Kan ik meer dan één website tegelijk op mijn account hebben?

Natuurlijk bevat elk JustHost-abonnement onbeperkte domeinnamen, dus u kunt zoveel websites hebben als u wilt.

Is er software voor het bedieningspaneel inbegrepen bij het JustHost-plan?

Ja, u krijgt cPanel-software bij elk hostingplan.

Welke betalingsmethoden accepteert JustHost om mijn maandelijkse of jaarlijkse betalingen te doen?

Ze accepteren cheques, postwissels, Discover, American Express, Visa, MasterCard en PayPal voor reguliere betalingen voor service.

Kan ik mijn webhostingaccount instellen om maandelijkse betalingen te doen?

Ja, u kunt voor uw webhostingservices betalen in elke betalingscyclus die u kiest: wekelijks, maandelijks of jaarlijks. Houd er rekening mee dat als u ervoor kiest om te annuleren, uw terugbetaling pro rata is voor de resterende duur van uw betalingscyclus.

Biedt JustHost enige vorm van back-upservices aan?

Nee. Hoewel ze ervoor kunnen kiezen om naar eigen goeddunken een back-up van uw sites te maken, garanderen ze geen enkele vorm van back-upservice. U bent verantwoordelijk voor uw eigen off-site back-ups.

Krijgen studenten, scholen of non-profitorganisaties korting voor het gebruik van JustHost-services?

Studenten van deelnemende universiteiten komen mogelijk in aanmerking voor kortingstarieven voor het gebruik van JustHost voor hun webhostingservices.

Welk JustHost-abonnement is het beste voor het streamen van video?

Alle JustHost-abonnementen zijn even goed in het streamen van audio en video van hoge kwaliteit.

Waar is de JustHost-webhostingservice gevestigd??

JustHost heeft een datacenter in Chicago, Illinois met altijd meer dan 2.000 servers en vier technici ter plaatse.

Heeft JustHost een blog en zijn ze op Twitter?

Ze hebben wel een blog, maar het laatste bericht was lang geleden. Het laatste Twitter-bericht was nog verder terug dan het blogbericht, dus ze zijn niet actief op een van beide.

Kan ik WordPress gebruiken in de service van JustHost?

Natuurlijk kan je dat. WordPress wordt volledig ondersteund met behulp van deze webhostingservice.

Waarom u JustHost zou moeten kiezen
 • Wanneer u zich aanmeldt voor JustHost-services, krijgt u één gratis domeinnaamregistratie. Of, als u daarvoor kiest, kunt u in plaats daarvan een domeinnaam verhuizen.
 • U kunt zoveel domeinen als u wilt hosten vanaf uw server. Wanneer u zich aanmeldt voor JustHost, krijgt u het voordeel dat u al uw websites kunt beheren vanaf één bedieningspaneel. Heb zoveel of zo weinig websites als je nodig hebt, want er is geen limiet.
 • U krijgt een geweldige uptime. Hoewel uptime niet gegarandeerd is bij JustHost, doen ze er alles aan om u een betrouwbaar en veilig hostingplatform te bieden. Hun servers zijn allemaal uitgerust met quadprocessortechnologie en de stroomback-up wordt geleverd door generatoren. Het datacenter wordt te allen tijde bewaakt, zodat eventuele problemen vrijwel direct kunnen worden opgelost.
 • Klantenservice die altijd beschikbaar is. Met deze webhostingservice kunt u verwachten problemen snel en gemakkelijk op te lossen, omdat er altijd technici beschikbaar zijn. U kunt via drie eenvoudige methoden contact met hen opnemen: e-mail, chat en telefoon. Alle drie de kanalen kunnen voor uw gemak 24/7 worden gebruikt.
 • Het is betaalbaar en onbeperkt. Omdat uptime niet gegarandeerd is bij JustHost, kunnen ze u betere prijzen bieden dan sommige van de bekendere webhostingservices. Wat ze u hier geven, is een voordelige service met onbeperkt alles. Onbeperkte domeinhosting, onbeperkte e-mailaccounts, onbeperkte websitetransfers en onbeperkte opslagruimte. U krijgt meer en u betaalt minder, maar u kunt last hebben van downtime.
 • U kunt integreren met het configuratiescherm. U krijgt cPanel-software met uw JustHost-contract, waarmee u uw websites kunt instellen zoals u dat wilt en ze veel effectiever kunt promoten. U kunt reclametools gebruiken, applicaties installeren en zelfs sjabloonontwerpen gebruiken om u een veel betere websitebeheerder te maken.
 • Het is makkelijk. In tegenstelling tot andere webhostingbedrijven probeert JustHost alles zo eenvoudig mogelijk te houden, zodat er geen verwarring is. Van aanmelden tot het gebruik van de software op het bedieningspaneel, alles is ingesteld om het u gemakkelijk te maken. Hun hele proces is ontworpen om uw leven gemakkelijker en niet ingewikkelder te maken.
 • Je krijgt cPanel. Deze interface-software voor het bedieningspaneel is niet voor niets een prijswinnaar. Het is zeer gebruiksvriendelijk, dus u kunt elk aspect van uw hostingaccount beheren, zodat u e-mails en domeinnamen kunt instellen, database-informatie kunt gebruiken en statistieken kunt openen voor al uw websites. cPanel maakt van u de host, niet de klant.
 • Gratis scripts. Wanneer u zich aanmeldt voor JustHost, krijgt u een volledige scriptbibliotheek en deze is volledig gratis. Met SimpleScripts kunt u alle toonaangevende scripts installeren, inclusief Joomla, osCommerce, phpBB en de populaire WordPress. Dit is een goed hulpmiddel en van grote waarde.
 • Ze hebben een geld-terug-garantie. Als u besluit JustHost te proberen, is er echt heel weinig risico. Elk van hun hostingplannen bevat een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, dus zolang u annuleert voordat de eerste 30 dagen zijn verstreken, krijgt u uw volledige aankoopprijs terugbetaald. Als u uw account na 30 dagen annuleert, krijgt u een terugbetaling die pro rata is gebaseerd op de resterende tijd op uw contract. Alle terugbetalingen zijn exclusief betaalde registratie- en installatiekosten, maar u mag alle domeinnamen behouden die u mogelijk hebt geregistreerd tijdens het gebruik van JustHost. Er is heel weinig risico om JustHost-services te proberen, maar er zijn veel geweldige beloningen.
Laatste gedachten

Als u op zoek bent naar een goedkope optie voor een webhostingservice, moet u zeker eens goed kijken JustHost.  Dit webhostingbedrijf heeft een aantal vrij eenvoudige services, maar ze voldoen aan de behoeften van de meeste gemiddelde gebruikers.

Klantenservice is redelijk goed, maar het niet beschikbaar zijn van Windows-hosting is een probleem.

Alles is hier eenvoudig, dus geavanceerde gebruikers moeten blijven winkelen en alle zakelijke klanten zouden deze service willen vermijden, omdat ze de uptime niet garanderen. Tijdens het online lezen van klantrecensies, merkten we dat ze bijna allemaal extreem negatief waren, met ernstige problemen, grote downtime en problemen met het bereiken van klantenservice.

Dit aantal slechte recensies duidt op enkele ernstige problemen, dus ons advies is om voorzichtig te zijn als u voor deze service kiest. Voor gemiddelde gebruikers die een goedkoop contract willen en op prijs willen winkelen, JustHost is misschien de perfecte webhostingservice voor u. Voor zakelijke en e-commerce websites is dit een duidelijk nee.

Meer op JustHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map