Media Temple-recensies mei 2020 – de moeite waard?

Hoe goed is Media Temple Hosting?


Zie officiële beoordelingen van de Media Temple-site 3.8 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (0 stemmen) Pros

 1. Uptime-garantie
 2. Geldteruggarantie
 3. E-mailflexibiliteit

Nadelen

 1. Geen Windows-gebaseerde hosting
 2. Gebrek aan tools voor het bouwen van websites
 3. Probleem met reactietijd

Support4Speed4Features4Value3.5Transparency3.5

Onze officiële MediaTemple Hosting Review

MediaTemple-hosting bestaat sinds 1998. Sindsdien hebben ze meer dan 125.000 klanten verdiend en meer dan 1,5 miljoen websites gehost, waaronder enkele grote bedrijven zoals Starbucks en Toyota.

Ze zijn iets duurder dan sommige van de webhostingbedrijven die er zijn, maar voor veel mensen zijn ze het geld waard. De meest populaire optie waar mensen meestal voor gaan als het gaat om webhosting is de shared hosting-optie. MediaTemple biedt slechts één optie voor gedeelde hosting vanaf $ 20 per maand. Als u echter voor het jaarmodel kiest, verwacht u slechts $ 16,57 per maand te betalen.

Beste functies van MediaTemple Hosting

1) Uptime-garantie

De uptime-garantie van MediaTemple overtreft alle verwachtingen. Ze garanderen dat uw website 99,9999 procent van de tijd zal stijgen. Als uw website ooit om welke reden dan ook niet beschikbaar is, bieden ze korting op uw maandelijkse vergoeding. Voor elke 20 minuten dat uw website niet beschikbaar is, bieden ze 20 procent korting. Aan de basis is dit een bedrijf dat verantwoordelijkheid neemt voor hun acties. Ze beloven dat ze je zullen compenseren als ze je website niet kunnen bijhouden. Bedrijven hebben de slechte gewoonte om fouten te maken en ze niet toe te geven. Iedereen maakt fouten – zelfs bedrijven. Dit soort verantwoord ondernemen is niet iets dat zomaar iedereen je zal bieden.

2) Ondersteuningsopties

Het hoogtepunt van elk webhostingbedrijf is ondersteuning. De meeste mensen ter wereld zijn geen technische nerds. In feite zijn de meeste mensen die uiteindelijk klanten worden van webhostingbedrijven bedrijfseigenaren. Dat gezegd hebbende, bedrijven moeten hen ondersteunen. Als ze dat niet doen, zullen de bedrijfseigenaren doen wat elke zakelijk ingestelde persoon zal doen – ze zullen doorgaan naar iemand die hen de juiste ondersteuning zal geven.

MediaTemple heeft een KB-database (kennisbank), een gebruiksvriendelijke wiki en zelfs live systeemstatusfeeds. Hun bedrijfsblog wordt regelmatig bijgewerkt en hun ondersteuningsteams zijn gevestigd in de VS – met wie u contact kunt opnemen via e-mail, telefoon en een ticketsysteem met de belofte om binnen 24 uur te reageren.

3) E-mailflexibiliteit

E-mail overtreft snel de populariteit van post en het stelt consumenten in staat papier te besparen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Met Media Temple heeft u de mogelijkheid om tal van e-mailaccounts te creëren om de communicatie op uw site zo goed mogelijk te beheren. Elk gedeeld hostingplan wordt geleverd met zowel Google Apps for Work-e-mailadressen als 1.000 adressen.

4) Annuleringsbeleid

MediaTemple biedt voor de meeste van hun plannen een standaard 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Hun toegewijde serverplannen bieden echter slechts een zeven dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit soort garanties is altijd een pluspunt. Ze lijken echter beperkt. De 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie is alleen van toepassing op hostingkosten. Het is niet van toepassing op andere diensten zoals registratiekosten voor domeinnamen.

5) Perfect voor wederverkoop

MediaTemple biedt een partnerprogramma. Dat is geweldig om nieuwe klanten te werven, maar wat MediaTemplegreat maakt, is dat ze u de mogelijkheid bieden om uw hostingruimte door te verkopen. Met andere woorden, als u zich wilde bezighouden met cloud computing, biedt MediaTemple een manier. De laagste prijs op hun dedicated serverplannen begint rond de $ 2000 per maand. Als u echter het grootste deel van deze ruimte zou doorverkopen, kunt u uw geld met winst terugkrijgen. Het doorverkopen van serverruimte is niet alleen bekend bij MediaTemple, maar wordt ook door hen aanbevolen.

Nadelen van MediaTemple Hosting

1) Snelle reactietijd

Er is nog niet zo lang geleden een onderzoek gedaan waarin een aantal dingen zijn opgesomd die kunnen zorgen voor een ellendige klantenservice-ervaring – lange reactietijden stonden bovenaan de lijst. Bedrijven die er een gewoonte van maken te lang te wachten om te reageren, verliezen op deze manier vaak klanten.

MediaTemple garandeert voor de meeste vragen een reactietijd van 24 uur. Onze ervaring leert dat ze binnen 12 uur zullen reageren. Voor veel mensen is dit perfect. MediaTemple is echter ideaal voor grotere bedrijven. Als ik lid was van een van deze grotere bedrijven en ik had ondersteuning nodig, dan zou ik veel sneller ondersteuning verwachten. Als ik premium prijzen betaal, verwacht ik op zijn minst premium support.

2) Geen op Windows gebaseerde hostingopties

MediaTemple biedt alleen op Linux gebaseerde hostingopties. Voor veel mensen is dit goed nieuws. Ze zien Linux als een krachtiger besturingssysteem dat kan worden aangepast aan hun behoeften. MediaTemple lijkt echter te zijn vergeten dat Microsoft nog steeds 90 procent van het marktaandeel van het besturingssysteem met Windows in handen heeft. De meeste mensen gebruiken Windows nog steeds – ondanks de klachten – en het zou geweldig zijn als MediaTemple op Windows gebaseerde hostingopties zou aanbieden.

3) Standaard freebies zijn niet gratis

Veel webhostingbedrijven bieden een standaardset freebies. Dit omvat een winkelwagentje, blogsoftware en, in sommige gevallen, Google AdSense-tegoed. MediaTemple biedt geen van deze gratis aan. Ze zijn meer dan compatibel met al deze, maar dat wordt van hen verwacht. Veel van de standaard freebies zijn ‘hooks’ om een ​​klant in hun richting te sturen. Als MediaTemple begon met het aanbieden van de gebruikelijke freebies, zouden ze een kleine boost in hun klantenbestand kunnen ervaren.

4) Heeft meer tools nodig voor het bouwen van websites

Het is cruciaal om alle tools beschikbaar te hebben om uw website aan te passen zodat deze uniek is. Sommige klanten zijn van mening dat deze tools beperkt zijn als het gaat om Media Temple.

Sommige afgedekte functies kunnen irriterend zijn
Klanten hebben geklaagd dat sommige afgedekte functies die automatisch worden toegepast, eerder een ergernis dan een hulp zijn.

Bottom Line:

Niet voor de beginner. Als u op zoek bent naar een eenvoudig webhostingbedrijf voor een persoonlijke blog, dan zijn er betere. Als u echter op zoek bent naar een krachtige dedicated server met gegarandeerde uptime omdat u een bedrijf moet runnen, MediaTemple staat voor u klaar.

Zie officiële site

Media Temple Q&EEN

Wanneer u op zoek bent naar de perfecte host voor uw website, kan het een overweldigende taak zijn om de host met de gewenste functies en voordelen aan te wijzen, terwijl u toch de prijs krijgt die u zich kunt veroorloven. Met miljoenen om uit te kiezen over de hele wereld, lijken er eindeloze opties te zijn. Hoewel we ze niet allemaal kunnen beoordelen, hebben we besloten om u de feiten te geven over de grootste spelers, zoals Media Temple, een in Californië gevestigd bedrijf met een lange geschiedenis en een goede reputatie.

Wanneer begon Media Temple?

Demian Sellfors lanceerde Intergress Technologies in 1998 als een digitale zakelijke leverancier en voor het volgende jaar was het bedrijf gericht op het leveren van hoogwaardige service aan zijn klanten – inclusief Media Temple. In 1999 fuseerden de bedrijven, met behoud van de naam Media Temple. Sellfors werd CEO en richtte het populaire webhostingbedrijf op. Het bedrijf, gevestigd in Los Angeles, groeide snel en lanceerde verschillende programma’s die de service en functies die het bood, verbeterden.

In 2006 creëerde Media Temple de Grid, een openbare cloudgebaseerde service die websites beheert op veel verschillende geclusterde servers, in plaats van op één server. In augustus 2013 hebben ze deze functie bijgewerkt.

In juni 2013 lanceerde Media Temple CloudTech, dat klanten premium, 24-uurs service biedt van bekwame ingenieurs, het virtual private server hostingplatform heeft bijgewerkt en LiveChat is gaan aanbieden voor realtime interactie met klanten. Het bedrijf werd door de Wall Street Journal gekozen om een ​​overheidswebsite te controleren. Alle erkenning en groei die Media Temple ervoer, leidden tot de uiteindelijke overname door GoDaddy, een van de grootste webhostingbedrijven, in 2013.

Waar staat Media Temple voor?

Media Temple stelt dat hoewel ze de afgelopen 18 jaar een enorme groei hebben doorgemaakt, “één ding nooit is veranderd: [hun] toewijding aan [het] succes van hun klanten”. Dat is volgens hen de drijvende kracht achter hun producten.

Het moet enige impact hebben, aangezien ze nu meer dan 1,5 miljoen websites hosten, verspreid over meer dan 100 verschillende landen, en meer dan 125.000 individuen en bedrijven zien die hun hosting, WordPress, Cloud en andere servers gebruiken.

Het bedrijf somt vier sleutels op voor hun succes op hun website:

 • Onderhoud
 • Producten
 • Waarde
 • Innovatie

Media Temple is er trots op klanten meer voor hun geld te geven, en merkt op dat, hoewel ze misschien “een paar dollar meer kosten”, het uitgegeven geld het waard is voor snellere hardware, slimmere software en hoogwaardige ondersteuning. Het bedrijf werkt ook aan IT-innovators over de hele wereld om nieuwe en opwindende producten en services te creëren, samen met partnerschappen, zoals hun werk om Helix te creëren, de eerste OpenStack-powered private cloud-service met Dell en MorphLabs.

Biedt Media Temple gedeelde hosting aan?

Media Temple creëerde zijn eigen gedeelde hostingstructuur met de release van het Grid in 2006. De unieke geclusterde architectuur is ontworpen om klanten betrouwbaardere, snellere hostingopties te bieden die door anderen in de branche worden geboden. Bepaalde functies zijn standaard in elk plan.

 • SSD-opslag
 • Bescherming tegen DDoS en andere inbraken
 • 30 dagen back-up en herstel van bestanden
 • 1.000 e-mailboxen
 • Beheerde apps, zoals WordPress, Drupal of ZenCart
 • Gebruiksvriendelijk controlepaneel

Ze bieden drie afzonderlijke gedeelde hostingplannen; als je de jaarlijkse kosten betaalt, krijg je twee gratis maanden.

Persoonlijk ($ 20 / maand): 100 websites met 100 databases, 20 GB SSD-opslag, 1 TB schaalbare bandbreedte en 2000 GPU of Grid Performance Unit, die elke treffer of verzoek aan een Grid-service meet.

Pro ($ 30 / maand): 500 websites, 500 databases, 100 GB SSD-opslag, 2 TB schaalbare bandbreedte, 2000 GPU, wereldwijde CDN voor één site en detectie en verwijdering van malware voor één site.

Agentschap ($ 120 / maand voor de eerste drie maanden; $ 150 / maand normale prijs): 2500 websites, 2500 databases, 500 GB SSD-opslag, 5 TB schaalbare bandbreedte en 4.000 GPU. U krijgt ook wereldwijde CDN, malwaredetectie en -verwijdering en webapplicatie-firewall voor vijf sites, samen met één domeinregistratie en een SSL-certificaat voor één site.

Hoe is de VPS-hosting van Media Temple gestructureerd?

Media Temple garandeert een uptime van 99,999 procent voor hun VPS-hosting, wat betekent dat uw site elke maand minder dan een minuut offline zal zijn. Ze worden gehost op SSD-servers, die de snelste opties blijken te zijn, en geven klanten de flexibiliteit om te kiezen tussen beheerde of zelfbeheerde servers.

Zelf beheerd:

Elk plan bevat volledige SSH- en root-toegang, directe levering en een keuze tussen de volgende besturingssystemen: ubuntu, debian, fedora en CentOS.

 • Zelfbeheerde VPS begint op niveau 1 $ 30 per maand voor 2 GB RAM, 20 GB opslag en 2 TB bandbreedte.
 • Ga naar niveau 2 voor $ 50 per maand voor 4 GB RAM, 40 GB opslag en 3 TB bandbreedte.

Met de topplannen krijgt u de eerste drie maanden 20 procent korting.

 • Level 3 kost $ 80 per maand voor de eerste drie voordat het de normale prijs van $ 100 per maand bereikt. Je krijgt 8 GB RAM, 80 GB opslagruimte en 5 TB bandbreedte.
 • Level 4 ($ 200 / maand voor de eerste drie maanden en $ 250 / maand daarna): 16 GB RAM, 160 GB opslag en 6 TB bandbreedte.
 • Level 5 ($ 400 / maand eerste drie maanden; $ 500 / maand daarna): 32 GB RAM, 250 GB opslag, 7 TB bandbreedte.
 • Level 6 (eerste drie maanden 800 / maand; daarna $ 1000 / maand): 64 GB RAM, 500 GB opslag en 8 TB bandbreedte.

Volledig beheerde VPS

Met dezelfde uptime-garantie van 99,999 procent, Plesk Onyx of cPanel en WHM 11.5-configuratiescherm, dagelijkse back-ups, sitemigratie en -installatie en een verscheidenheid aan verschillende functies, begint hun beheerde VPS bij $ 249 per maand. Door de schaalbare prijzen kunt u tussen 2 en 128 GB geheugen, 30 GB en 1 TB opslagruimte en tussen 2 en 10 TB bandbreedte.

Kan ik dedicated hosting krijgen van Media Temple?

Drie verschillende dedicated serverplannen voor één huurder omvatten een verscheidenheid aan diensten, waardoor onbeperkte domeinhosting mogelijk is, 10 TB maandelijkse bandbreedte, 128 GB DDR3, gebufferd RAM, multi-core Intel Xeon-processors, 1 TB SSD-opslag en batterij- en flash- ondersteunde schrijfcache. Software wordt vooraf geïnstalleerd op alle drie plannen op basis van de behoeften van de klanten.

 • Zelfbeheerd begint bij $ 2.000 / maand, met serverbeheer op de opdrachtregel, volledige root-toegang en geen beheerde services.
 • Managed dedicated servers beginnen bij $ 2500 per maand. U kunt op verzoek root-toegang krijgen, een gebruiksvriendelijk configuratiescherm en beheer van de volgende gebieden: basisprestaties, dagelijkse back-ups, OS- en app-updates, scannen op beveiliging en malware, en verwijderen, indien nodig
 • Volledig beheerde dedicated servers kosten $ 2.699 per maand. Systeembeheer en root-toegang worden allemaal beheerd door SysAdmin en u krijgt 24/7 prioriteitsreacties. Alle aspecten van uw hosting worden volledig beheerd door Media Temple.
Is Cloud een dienst die wordt aangeboden door Media Temple?

Als Amazon WebService-partner helpt Media Temple u bij het verplaatsen en bouwen van uw website, die volledig wordt beheerd door hun SysAdmin en DevOps. Plannen beginnen bij $ 499 per maand en omvatten 24/7 SysAdmin-gecertificeerde ondersteuning. Een gratis consult zal hun vertegenwoordigers helpen meer te weten te komen over uw project en de beste optie te kiezen voor uw Cloud hostingbehoeften.

Ze bieden ook gespecialiseerde WordPress-hosting op Amazon Cloud, met een unieke architectuur met meerdere redundantielagen die een uptime van 100 procent garanderen. Redundante web-, database- en bestandsservers zijn verspreid over meerdere datacenters. Schalen gebeurt binnen enkele minuten, uw site is uiterst veilig en u werkt de hele tijd met één persoon om ervoor te zorgen dat uw site altijd is zoals u dat wilt. Ze bieden twee afzonderlijke WordPress-abonnementen, elk met vijf sites, op verkeer gebaseerde schaling en een verscheidenheid aan extra functies. Plannen beginnen elke maand bij $ 2.500.

Welke andere functies biedt Media Temple zijn klant?

Media Temple werkt met verschillende platforms, zoals Magento, voor e-commerce, samen met meer dan 20 andere beheerde applicaties. U kunt SSL-certificaten voor uw e-commercesite kopen als u geen van de gedeelde abonnementen met het certificaat koopt.

Gedeelde plannen omvatten CloudFlare, dat is opgenomen als onderdeel van de Grid-infrastructuur. De snelheid en betrouwbaarheid van CloudFlare, samen met het extra beschermingsniveau, houden uw site veilig.

Hoe is de klantenservice van Media Temple?

Media Temple is trots op haar klantenservice en ze zijn extreem snel, deskundig en responsief. Het is belangrijk om te onthouden dat webchat en telefonische ondersteuning alleen voor verkoopvragen zijn. Technische ondersteuning is beperkt tot berichten via het accountcentrum, maar de vertegenwoordigers antwoorden snel met solide antwoorden. Ze bieden ook klantenservice op Twitter en e-mail.

U kunt ook hun database met vragen en informatie gebruiken en SideKick installeren, een WordPress-plug-in die u verschillende opties biedt om walkthroughs te ontvangen voor veelgestelde vragen.

Tegen een extra vergoeding kunt u uw ondersteuning upgraden en werkt u samen met gecertificeerde ingenieurs.

Waar zijn de datacenters van Media Temple en hoe veilig zijn ze?

Media Temple heeft twee zeer veilige datacenters. De eerste, die in 2007 werd voltooid, is VA-IDC4, gevestigd in Ashburn, VA. Het flexibele ontwerp omvat een betere stroom- en koelcapaciteit en elk van de 20 computerzalen functioneert onafhankelijk.

De tweede, EL-IDC3, bevindt zich in El Segundo, CA. Het voldoet aan de Tier IV-specificaties, biedt ruimte voor groei en biedt een nog dieper beveiligingsniveau.

Hoe is hun beschikbaarheid??

Media Temple garandeert hun uptime voor dedicated servers en ze zetten uw geld waar ze zijn. Ze zijn extreem stabiel, met zeer weinig uitvaltijd – een goed teken voor uw website. Op het net gehoste sites hebben niet dezelfde garantie en hebben vaak meer downtime. Ze liggen nog steeds boven het gemiddelde van 99,9 procent, maar voor $ 20 per maand wordt een betere uptime verwacht.

Zullen hun specialisten me helpen mijn website te verplaatsen?

Sommige sites bevatten sitemigratie, maar voor degenen die dat niet doen, zullen CloudTech-ingenieurs uw site verplaatsen voor $ 150 per site. Ze verplaatsen elke site die compatibel is met hun producten en betalen je geld terug als ze je site niet kunnen verplaatsen.

Hebben ze goede laadsnelheden voor pagina’s?

Media Temple merkt op dat de Grid sites tot zes keer sneller maakt; veel huidige klanten zijn het niet noodzakelijk met die snelheid eens, maar houd er rekening mee dat hun sites voor het grootste deel sneller zijn dan bij andere hosts.

Garanderen ze een van hun diensten?

Hoewel er veel hostingbedrijven zijn die extreem lange geld-terug-garanties bieden, soms tot 97 dagen, biedt Media Temple 30 dagen, wat genoeg tijd is om te bepalen of de host iets voor jou is.

Wat zijn de nadelen van het kiezen van Media Temple?

De klant heeft een paar nadelen gevonden voor hosting met Media Temple.

 • Ze bieden geen op Windows gebaseerde servers
 • Hoewel al hun plannen duurder zijn dan veel van de meer populaire hostingopties, hebben de prijzen voor hun VPS en dedicated serverplannen een aanzienlijk hogere maandelijkse kost.
 • Meer hulpmiddelen voor het bouwen van websites zouden zeer nuttig zijn voor klanten die nog niet bekend zijn met webdesign. Met hun Virb-optie, die extra kosten met zich meebrengt, kunt u scherpe, mobiel-responsieve sites maken. Maar nogmaals, het kost elke maand meer en heeft niet de populaire thema’s voor slepen en neerzetten die steeds populairder worden.
 • Veel van hun opties zijn ideaal voor mensen met ervaring en kennis van webontwikkeling; individuen of bedrijven zonder dit kunnen merken dat ze het in het begin moeilijker hebben om Media Temple te leren gebruiken.
Waarom zou ik Media Temple kiezen??

Media Temple heeft een uitgebreide lijst met hostingopties, met veel verschillende mogelijkheden om uw plannen naar behoefte op te schalen. Ze bieden installatie met één klik op verschillende webapps; er is een beperkt bedrag op door Grid gehoste abonnementen, maar toegewijde hostingklanten hebben een grotere optie. Hun klantenservice medewerkers zijn ervaren, professioneel en beleefd.

Media Temple is een idee-hostingbedrijf voor ervaren ontwikkelaars die baanbrekende, hoogwaardige hosting willen en zich geen zorgen maken over het budget. Voor degenen die nieuw zijn bij hosting of met een krap budget, lijken de prijzen van Media Temple misschien restrictief; het vermogen om te groeien en de mogelijkheden van elk plan kunnen Media Temple echter tot een goede eerste keuze maken.

Meer op MediaTemple.net

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map