Mochahost beoordelingen mei 2020 – Hosting prijzen en plannen

Hoe goed is Mochahost Hosting?

Hoewel Mochahost zijn fans – en tegenstanders – heeft, bestaan ​​ze al jaren en hebben ze tal van klanten.


Zijn ze geschikt voor jou?

Met bodemprijzen (vanaf slechts $ 1,95), een gegarandeerd uptime-percentage van 100% en een snelheidsgarantie, is Mochahost de moeite van het bekijken waard als het op uw lijst staat.

Zie officiële site Mochahost beoordelingen 2.3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (8 stemmen) Pros

 1. Onbeperkte bandbreedte en schijfruimte
 2. Eenvoudige Website Builder
 3. 180 dagen risicovrije garantie
 4. Levenslange kortingsgarantie
 5. 100 procent uptime-garantie
 6. Levenslange gratis domeinnaam

Nadelen

 1. Adverteren is een beetje vaag
 2. Minder hostingopties dan de meeste
 3. Geen geïntegreerde back-upoptie
 4. Bedieningspanelen kosten extra
 5. Buitenlandse steun
 6. Verschillende slechte recensies

Support2Speed2.5Functies2.5Waarde2Transparantie2.5

Onze officiële Mochahost Hosting Review

Mochahost is een hostingprovider die is opgericht in 2002. Daarmee zijn ze al meer dan 14 jaar actief. Op het eerste gezicht is Mochahost een solide speler en concurrent in de branche van webhosting. Er zijn echter een paar mensen die anders zouden kunnen zeggen. Zoals je in de onderstaande gebruikersrecensies kunt zien, krijgen ze niet veel liefde.

We raden SiteGround aan als een vergelijkbaar alternatief met geweldige ondersteuning en lage kosten.

Beste kenmerken van Mochahost Hosting

Zonder twijfel zijn er verschillende functies die Mochahost mensen biedt die volledig uniek zijn. De functie zelf is niet uniek, maar de manier waarop ze deze aanbieden, is.

1. Onbeperkte bandbreedte en schijfruimte

Mochahost biedt onbeperkte bandbreedte en schijfruimte op al hun hostingplannen. Hoewel dit niet helemaal uniek is, is het altijd een leuke functie om te zien, simpelweg omdat veel hostingproviders geen onbeperkte bandbreedte en schijfruimte bieden. Velen maken zich schuldig aan het plaatsen van caps op deze twee statistieken. Als u zich daar geen zorgen over hoeft te maken, zorgt u ervoor dat gebruikers nooit de fout ‘bandbreedte overschreden’ krijgen.

2. Easy Website Builder

Ook een standaardfunctie, de mogelijkheid om eenvoudig websites te bouwen met WYSIWYG-software is ook een pluspunt – niet elke webhostingprovider biedt dit aan. WYSIWYG is een afkorting van “What You See Is What You Get”. Met andere woorden, u heeft geen enkele codeervaardigheid om uw website te bouwen. Het is een visuele editor en uw website zal worden gebouwd en opgemaakt zoals u op het scherm ziet terwijl u het opnieuw opbouwt – alle codering wordt voor u geregeld.

3. 180 dagen risicovrije garantie

Dit is absoluut een functie die mijn interesse heeft gewekt. Niet elke hostingprovider biedt een volledige geld-terug-garantie van zes maanden. Als u verder leest in de servicevoorwaarden, betekent dit dat u binnen de eerste zes maanden kunt annuleren, maar dat u geen volledige terugbetaling van 100 procent ontvangt. In plaats daarvan ontvangt u een evenredige terugbetaling. Na zes maanden heb je niet meer recht op restitutie. Dat is zeker iets om in gedachten te houden.

4. Levenslange kortingsgarantie

Dit is een uniek kenmerk. Dit betekent dat uw prijs nooit zal veranderen. Als u zich aanmeldt tegen een gereduceerd tarief, bent u altijd tegen het tarief – zij zullen hun prijzen nooit op u verhogen. Dat betekent nu dat u zich voor minder dan $ 2 per maand kunt aanmelden voor hun goedkoopste abonnement. Als u Mochahost als uw hostingprovider zou houden, zou dat betekenen dat u nooit meer dan twee dollar per maand zou betalen – ooit.

5. 100 procent uptime-garantie

Dit is ook uniek in de toekomst. Elke andere hostingprovider die ik ooit heb gezien, heeft hooguit een uptime-garantie van 99,9 procent. Mochahost biedt een uptime-garantie van 100 procent. Als onderdeel van deze garantie compenseren ze u met gratis hosting als u uw website ooit down vindt. Interessant genoeg hebben ze geen serverstatuspagina die je zal vertellen of ze technische problemen hebben of niet. Hoe dan ook, dit is een functie die nergens anders te zien is.

6. Levenslange gratis domeinnaam

Wanneer u zich registreert voor een domeinnaam, kost deze ongeveer $ 15 per jaar. Met Mochahost krijg je echter een levenslange gratis domeinnaam. Met andere woorden, u krijgt niet alleen een gratis domeinnaam om mee te beginnen, maar Mochahost biedt aan om uw hostingkosten voor domeinnamen jaar na jaar te betalen.

Nadelen van Mochahost Hosting

Hoe verleidelijk Mochahost ook mag klinken, er zijn een paar dingen waarvan we vonden dat ze ontbraken.

1. Adverteren is een beetje vaag

Zoals vermeld in de 180 dagen risicovrije garantie hierboven, moest ik in de servicevoorwaarden duiken om erachter te komen wat “risicovrij” precies betekende..

Ja, als u de service niet binnen 180 dagen leuk vindt, kunt u uw geld terugkrijgen – hoewel het naar rato is.

Als u een volledige terugbetaling wilt, kunt u die krijgen, maar alleen binnen 30 dagen – en u moet voor die optie kiezen.

Het voelde alsof hun advertenties vaag of misleidend waren, aangezien dit een functie is die de meeste webhostingproviders niet hebben.

2. Minder hostingopties dan de meeste

Ik wist niet zeker of ik dit als een pro of contra moest plaatsen. Ook al hebben ze minder hostingopties dan de meeste, wat als je dat hebt, is voor de meesten voldoende. Ze hebben zes Linux-opties en zes Windows-opties – voor het grootste deel kan dit voldoen aan wat mensen zoeken.

3. Geen geïntegreerde back-upoptie

Dit vergde ook wat extra onderzoek om dit te achterhalen. Mochahost maakt geen back-up van hun gegevens, maar niet voor gebruik door klanten. Gebruik het alleen in geval van nood.

Met andere woorden, als u bij hen zou hosten, zou u uw eigen back-upoplossing moeten bedenken.

In 2019 is dit niet echt goed genoeg.

4. Bedieningspanelen kosten extra

Deze voelde alsof Mochahost je probeerde te vernielen. Ze hebben de hoogste selectie die beschikbaar is als het gaat om het kiezen van een bedieningspaneel, maar deze zijn niet gratis.

Linux-gebruikers hebben meer opties dan Windows-gebruikers, omdat ze kunnen kiezen uit cPanel, Easy Web Panel, WHM en Plesk.

Windows-gebruikers zitten vast met het Website-paneel en het Plesk-paneel, rekening houdend met het feit dat Plesk meer kost.

5. Buitenlandse steun

Ik vond het niet leuk dat de meeste van hun steun in België ligt. Hoewel ze goed geïnformeerd zijn, moeten ze in de VS zijn gevestigd, vooral gezien het feit dat hun datacenter zich in Chicago in de Verenigde Staten bevindt.

6. Verschillende slechte recensies

Ik heb verschillende slechte recensies over Mochahost online gelezen. Als het slechts een of twee beoordelingen waren, zou ik het gemakkelijk kunnen opschrijven aan een ontevreden werknemer of zoiets.

Wanneer u echter verschillende slechte recensies op verschillende sites ziet, begint u zich af te vragen wat er achter de schermen gebeurt.

Bottom Line

Op het eerste gezicht lijkt Mochahost een solide webprovider te zijn. Maar als je erin duikt en klant wordt, lijkt het verhaal te veranderen. Onze ervaring lijkt anders te zijn dan de recensies – zo slecht was het niet. Natuurlijk deden we het alleen voor een review, maar we hadden wel de klantervaring. We hielden van het feit dat de service 24/7 was en ze leken sneller te zijn dan sommige van de beoordelingen beweerden.

Het doet me bijna denken alsof ze op een gegeven moment niet zo goed waren, maar het lijkt alsof ze hun act hebben opgeruimd, wat goed is om te zien.

Bekijk meer functies

Meer op Mochahost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map