Myhosting.com beoordelingen mei 2020 – Hostingprijzen en -plannen

Contents

Hoe goed is Myhosting.com Hosting?

MyHosting.com is een privébedrijf dat is gespecialiseerd in websitehostingservices. Hun bereik breidt zich over de hele wereld uit en biedt diensten aan in 180 landen. Ze bieden een verscheidenheid aan services, waaronder domeinnamen, VPS-services en vele andere services. Hun hostingpakketten bieden een verscheidenheid aan keuzes voor iedereen die zijn online aanwezigheid wil uitbreiden. Ze bieden uitstekende klantenservice en helpen u bij het kiezen van het beste plan voor uw of uw bedrijf.


Zie officiële site Myhosting.com Beoordelingen 4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (11 stemmen) Pros

 1. Veel opties voor gedeelde hostingplannen
 2. Volledige Site Builder
 3. Onbeperkte domeinhosting
 4. 30-dagen geld terug garantie

Nadelen

 1. Extra kosten voor Mobile Site Builder
 2. Extra back-upkosten
 3. Te veel slechte ondersteuningsklachten

Support4Speed4Features4Value4Transparency4

Onze officiële Myhosting.com Hosting Review

Myhosting.com is gevestigd in Toronto, Canada als dochteronderneming van SoftCom. Ze zijn gespecialiseerd in gedeelde webhosting met e-mailhosting, VPS-oplossingen, Microsoft SharePoint-servers, Microsoft Exchange-servers en beheerde migratieoplossingen.

Beste functies van MyHosting.com Hosting

Hun datacenters bevinden zich in Toronto, Canada en in Rochester, New York, en bieden high-end datacenters met glasvezelnetwerken.

Tal van gedeelde hostingplannen

Myhosting.com biedt veel mogelijkheden als het gaat om shared hosting. Ze bieden plannen voor persoonlijke gebruikers, zakelijke gebruikers en e-commerce-gebruikers. Ze hebben VPS-abonnementen en speciale hostingopties. Ze hebben ook speciale uitwisselingsservers om in al uw communicatiebehoeften te voorzien.

Op Linux en Windows gebaseerde hostingopties

Myhosting.com heeft de mogelijkheid om u een op Linux gebaseerd hostingplan of een op Windows gebaseerd hostingplan aan te bieden. Veel hostingbedrijven bieden het een of het ander, niet beide. Als een toegevoegde bonus, als u upgradet naar hun bedrijfsplan, kunt u zowel Linux-gebaseerde als Windows-gebaseerde oplossingen onder één account hebben.

Volledige Site Builder

Myhosting.com biedt een complete sitebouwer. Ze hosten immers websites. Het is alleen logisch dat ze een volledig uitgeruste sitebouwer hebben om gloednieuwe bedrijfseigenaren te helpen bij het bouwen van hun eerste website. Met hun cPanel kunt u installatiescripts met één klik hebben en kunt u een aantal websiteplatforms hosten, zoals Joomla! of WordPress.

Onbeperkte domeinhosting

Veel hostingbedrijven die er zijn, plaatsen een datadop op uw hostingcapaciteiten. Niet Myhosting.com – ze bieden onbeperkte domeinhosting. Met andere woorden, het maakt hen niet uit hoeveel bezoekers u heeft, hoe groot uw website is of hoe groot uw bedrijf groeit. Eerlijk gezegd zouden meer website-hostingbedrijven onbeperkte domeinhosting moeten aanbieden. Zeer weinig eigenaren van kleine bedrijven hosten ooit zoveel gegevens dat de servers ernstig worden belast. In feite is dit een functie waarmee uw website kan groeien en schalen, waardoor Myhosting.com in uw zakelijke behoeften kan voorzien wanneer en hoe u maar wilt.

30-dagen geld terug garantie

Hoewel dit standaard is, zijn er enkele hostingbedrijven die een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie bieden en u slechts een pro rata bedrag aanbieden. Met andere woorden, u krijgt nooit een volledige terugbetaling van andere webhosts. Myhosting.com geeft u een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Zolang u binnen de eerste 30 dagen annuleert, krijgt u 100% restitutie.

Nadelen van Myhosting.com Hosting

Geen enkel webhostingbedrijf heeft zijn gebreken. Myhosting.com is niet anders, ik ben bang. In feite zijn er nogal wat dingen waarop Myhosting.com zich zou kunnen concentreren om beter te zijn.

Mobile Site Builder kost extra

Van alle dingen waarvoor extra moet worden berekend, mag Myhosting.com geen extra kosten in rekening brengen voor mobiele sitebouwers. Er zijn veel te veel mensen die via hun mobiele apparaten verbinding maken met internet. In feite is het waarschijnlijker dat een gebruiker uw site mobiel bezoekt dan op een desktop. Myhosting.com brengt extra kosten in rekening voor optimalisatie van mobiele websites, waar andere hostingservices zoals Bluehost deze functie opnemen als onderdeel van het standaardpakket.

Back-ups kosten extra

Als de gegevens die u op uw website bewaart belangrijk, gevoelig of moeilijk te vervangen zijn (we durven te wedden dat het minstens een van die drie is), wees dan super voorzichtig met Myhosting.com. Als u niet extra wilt betalen om een ​​back-up van uw website te maken, moet u dit handmatig doen met fysieke harde schijven of gratis cloudservices. Hoewel dit een frustrerend veel voorkomend probleem is onder goedkope hosts (WebHostingPad en GoDaddy zijn echt niet beter op deze afdeling), zijn er tal van webhosts, zoals A2-hosting, die regelmatig gratis een back-up van uw gegevens maken of u zelfs de optie geven om handmatig een back-up van uw site te maken.

Extra migratiekosten

Dit is gewoon slechte marketing. Natuurlijk biedt Myhosting een beheerde migratieservice. Ze vragen er echter $ 45 voor. Als mensen op zoek zijn naar een nieuwe host, kan ik bijna garanderen dat ze Myhosting niet gaan bekijken, simpelweg omdat er betere hostingbedrijven zijn die dit gratis doen. We begrijpen dat er arbeidskosten zijn als u een toegewijde specialist heeft die een bedrijfseigenaar helpt bij het migreren van hun gegevens. Dit zijn echter kosten die door het hostingbedrijf moeten worden opgevangen – in dit geval zou Myhosting die kosten moeten absorberen. Het is een kleine prijs om eigenaren van kleine bedrijven te verleiden om Myhosting te kiezen als een webhostingplatform naar keuze.

Veel te veel slechte ondersteuningsklachten

Overal waar u online kijkt, is het internet bezaaid met slechte recensies van Myhosting.com. Mensen hebben er spijt van dat ze deze hebben gekozen als hun favoriete hostingplatform. Natuurlijk vertellen ze je op de website dat je binnen 10 minuten een reactie van de ondersteuningsspecialist krijgt. Die standaardreactie vertelt u echter alleen dat er een ondersteuningsspecialist aan uw zaak is toegewezen. Mensen klagen dat het drie dagen tot twee weken duurt om een ​​antwoord te krijgen – het duurt zelfs nog langer voordat ze een probleem voor je hebben opgelost. Er is geen excuus voor zo’n reactietijd. Bekijk SiteGround als je wilt zien hoe een uitstekend netwerk voor klantenondersteuning eruit ziet.

Bottom Line

Op het eerste gezicht lijkt Myhosting een ijzersterk bedrijf. Ze hebben echter verschillende dealbreakers. Van de extra, verborgen kosten tot het aantal ondersteunende klachten dat overal op internet is verspreid, zou ik twee keer nadenken en Myhosting afraden. Er zijn echter ook positieve recensies over. Sommige mensen vinden ze leuk. Ik zal zeggen dat veel van de recensies door dezelfde personen zijn gepost. Met andere woorden, wanneer u naar een beoordelingssite kijkt, zult u merken dat de meeste klachten slechts door een paar individuen zijn gepost. Neem dit met een korreltje zout als je Myhosting overweegt om je website te hosten.

Bekijk meer functies

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen

MyHosting.com Hosting Veelgestelde vragen

Wat is de uptime-garantie?

MyHosting biedt met trots een 100% uptime-garantie. Als om welke reden dan ook de servers niet werken, ontvangen alle klanten een 1 op 1 krediet op hun account.

Wat zijn de limieten voor ruimte en gegevensoverdracht?

Bij webhostingplannen biedt MyHosting u onbeperkte schijfruimte en onbeperkte gegevensoverdracht op uw account.

Als ik iets niet leuk vind aan MyHosting, wat kunnen ze dan garanderen?

Als u niet tevreden bent met MyHosting, kunt u al uw geld terugkrijgen. U heeft dertig dagen de tijd om geld op te nemen en al uw geld wordt terugbetaald.

Wat zijn de ondersteuningsopties die MyHosting biedt?

Elke hostingklant heeft toegang tot veel klantenondersteuning. U kunt e-mail, live chats of 24/7 telefonische ondersteuning gebruiken om problemen op te lossen. In welk land u zich ook bevindt, u kunt altijd iemand bereiken om u te helpen eventuele problemen op te lossen.

Wat is het back-upbeleid voor MyHosting?

Er wordt regelmatig een back-up van de VPS-servers gemaakt, samen met de back-ups die u kunt beheren via het configuratiescherm. Voor gedeelde hostingplannen is er echter geen garantie voor back-up of ophalen. Als het als een noodgeval wordt beschouwd, kan MyHosting tegen een extra vergoeding back-ups maken.

Staat MyHosting mij toe om een ​​bestaand domein te verhuizen?

Je kunt je bestaande domein verhuizen met MyHosting. Ze helpen u bij het proces om ervoor te zorgen dat het correct werkt.

Werkt het MyHosting-profiel in Linux of Windows voor hosting?

Afhankelijk van uw behoeften kunt u MyHosting voor Linux of Windows gebruiken. Als je op zoek bent naar een persoonlijk plan, heb je Linux nodig. Bedrijven en e-commerceplannen kunnen beide platforms gebruiken. Als je op zoek bent naar een VPS-abonnement, werkt het met Windows en Linux.

Hoeveel e-mailadressen kan ik gebruiken en hoeveel ruimte er beschikbaar is?

U kunt 10 tot 50 e-mailaccounts hebben die beschikbaar zijn bij uw abonnement. U kunt altijd upgraden om meer e-mails te ontvangen als dat nodig is. Als u kiest voor het gedeelde hostingplan, is er onbeperkte schijfruimte waarmee u zoveel e-mailadressen kunt opslaan als u nodig heeft.

Verlengen duurder is dan de introprijs?

MyHosting biedt u extra kortingen als u vooraf kunt betalen. Als u vooraf zes maanden aan services kunt betalen, bespaart u veel geld. MyHosting heeft veel verschillende promoties, dus er is geen garantie dat de prijzen hetzelfde blijven als het tijd is om te verlengen.

Zijn er beheerde services die worden aangeboden door MyHosting?

MyHosting biedt veel beheerde applicaties. U kunt Exchange-e-mail gebruiken als onderdeel van uw plan. U moet bij elk plan zien welke services worden aangeboden om ervoor te zorgen dat u alles heeft wat u nodig heeft.

Heb ik een domein met een van de hostingplannen?

MyHosting zal u een domein bezorgen. Elk gedeeld hostingplan dat u kiest, biedt u de kans om een ​​gratis domein te krijgen. U moet het domein registreren wanneer u zich aanmeldt om ervoor te zorgen dat het domein aan u is toegewezen.

Welke beveiligingsmaatregelen biedt MyHosting?

MyHosting is trots op hun beveiliging. Ze gebruiken verschillende programma’s, waaronder HackerWise, StopTheHacker en SiteLock om ervoor te zorgen dat uw website veilig is.

Kan ik een zelfstandige domeinregistratie krijgen?

U kunt een zelfstandig domein krijgen als u MyHosting gebruikt. Ze werken samen met Tucows en dankzij hun partnerschap kunt u een domeinnaam registreren. Zodra u de domeinnaam registreert, is deze van u.

Maakt VPS deel uit van hun diensten?

De VPS-abonnementen zijn beschikbaar voor gebruik met Linux en Windows. Als je een ontwikkelaar bent of een bedrijf runt, werken hun VPS-plannen voor jou. Hun belangrijkste focus is om u te helpen de best mogelijke service te bieden. De VPS-abonnementen zijn ideaal voor iedereen die zijn online aanwezigheid wil uitbreiden.

Welke talen biedt technische ondersteuning?

Als u technische ondersteuning nodig heeft, gebruikt MyHosting alleen Engels. Je kunt om hulp vragen in een andere taal.

Waar is het hoofdkantoor gevestigd?

MyHosting is een in Canada gevestigd bedrijf. Je kunt hun hoofdkantoor vinden in Toronto, Canada. Ze bevinden zich in de Eastern Standard Time Zone, net als andere grote steden.

Waar vind ik de datacenters van MyHosting?

MyHosting heeft datacenters in Toronto, Canada en in Rochester, NY. ze gebruiken Equinix en Earthlink Enterprise Data Centers om de best mogelijke klantenservice te bieden.

Ondersteunt MyHosting verschillende ontwikkeltalen?

Er zijn verschillende talen die MyHosting ondersteunt. Het werkt voor Linux- en Windows-servers en u kunt kiezen welke taal voor u werkt. Als je Windows gebruikt, heb je de mogelijkheid om ASP.NET, PHP, Visual Studio, Perl en ondersteuning voor Microsoft SQL, MYSQL en PostgreSQL te gebruiken. Als je Linux-servers gebruikt, zijn de standaard LAMP-servers beschikbaar. U kunt ook APACHE, MYSQL en PHP gebruiken voor uw ontwikkelingstaalbehoeften.

Is er een partnerprogramma van MyHosting.com?

Ja, en het partnerprogramma betaalt een verkoopcommissie. Je kunt het zo instellen dat je ook terugkerende commissies kunt hebben.

Zou ik meerdere sites en domeinen kunnen hosten op mijn account?

Als je meerdere sites hebt, kun je met MyHosting’s gedeelde plannen alles samenvoegen. Met de onbeperkte en gratis domeinhosting kunt u meerdere domeinen in één site of submap plaatsen. Als u voor de VPS-hosting kiest, kunt u meerdere websites in uw account hosten zonder dat u meerdere accounts hoeft te openen.

Welke diensten kan ik kopen als ik een niet-technische consument ben?

De hostingplannen hebben een sitebouwer beschikbaar. U kunt kiezen uit honderden sjablonen om uw eigen site te maken. Het is gemakkelijk in te stellen en te leren hoe u uw site ontwerpt, ongeacht uw vaardigheidsniveau. Als u een enkele consument bent, ontvangt u één site builder-website; de bedrijfsplannen worden geleverd met twee sitebouwers; en het e-commerceplan heeft er drie. Ze werken met Windows en Linux, zodat u uw site kunt ontwerpen op basis van uw behoeften. U kunt meer sitebouwers kopen als u groeit om aan uw verkeer te voldoen.

Zou MyHosting de juiste keuze zijn voor een e-commerce website?

Absoluut. MyHosting heeft verschillende plannen voor e-commerce websites en ze zijn ontworpen voor de eisen van e-commerce. MyHosting heeft SSL-certificaten en geeft je de tools die je nodig hebt om een ​​online winkel te runnen.

Hoe compatibel is MyHosting voor een WordPress-site?

MyHosting biedt WordPress-ondersteuning voor alles wat je nodig hebt. Ze bevatten een applicatie-installatieprogramma dat ideaal is om elke installatie en het gebruik van WordPress te helpen. Zelfs als u een beginner bent, kunt u uw WordPress-account in een mum van tijd laten werken.

Biedt MyHosting PrestaShop-ondersteuning?

Als u PrestaShop-websitethema’s gebruikt, zal MyHosting u helpen en ondersteuning bieden bij eventuele problemen.

Kan ik een bestaande Joomla-website verplaatsen met MyHosting?

Helaas kan MyHosting geen migratie voor Joomla bieden. Ze bieden echter wel een programma dat u zal helpen bij het migreren van uw Joomla-website naar uw MyHosting-account.

Is er Magento-ondersteuning met MyHosting?

Magento wordt geleverd met elk beschikbaar hostingplan. U kunt Magento niet migreren, maar u kunt wel een applicatie krijgen. Met de applicatie kun je alles wat je nodig hebt migreren vanuit je Magento-account.

Zijn er bedieningspanelen aangeboden met MyHosting?

Alle VPS-servers hebben WHM / cPanel- of Plesk-controlepanelen. U kunt kiezen welke voor u werkt, afhankelijk van het systeem dat u gebruikt.

Hoe kan ik betalen voor een MyHosting-account?

U kunt elke gangbare creditcard gebruiken voor betaling. MyHosting accepteert ook betalingen via PayPal.

Ondersteunt MyHosting image hosting en fotogalerijen?

Dat zal het, en je zult blij zijn te weten dat de Gallery een van de meest populaire online fotoalbums is. Je kunt er ook applicaties mee delen en het is gratis bij elk hostingaccount.

Wat is het minimum voor een contractduur?

Met MyHosting kunnen klanten per maand betalen. Als u op zoek bent naar een langere periode, kunt u maximaal drie jaar vooruit betalen (36 maanden).

Is er een CDN-service?

De CloudFare CDN wordt aangeboden voor iedereen die een CDN-service nodig heeft.

Welke resellerpakketten biedt MyHosting?

U kunt een reseller VPS-pakket gebruiken dat op Windows en Linux draait. Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen te bouwen met een aangepaste reseller VPS.

Meer op MyHosting.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map