Netwerkoplossingen Recensies mei 2020: stervende dinosaurus of de moeite waard?

Netwerkoplossingen Recensies mei 2020: stervende dinosaurus of de moeite waard?

Netwerkoplossingen Recensies mei 2020: stervende dinosaurus of de moeite waard?

Hoe goed is Network Solutions Hosting?


Network Solutions Beoordelingen 2.2 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (3 stemmen) Pros

 1. Tal van hostingplannen beschikbaar
 2. 99,99% uptime-garantie

Nadelen

 1. Enkele van de slechtste beoordelingen ooit
 2. Ondersteuning heeft werk nodig
 3. Exorbitante annuleringskosten
 4. Onnodige upsell-pogingen

Support2Speed2Features2.5Value2Transparency2.5

Onze officiële Network Solutions Hosting Review

Network Solutions bestaat sinds 1979. Op een gegeven moment waren ze een van de beste beschikbare hostingoplossingen. Sinds hun overname door Web.com in 2011 lijkt het erop dat ze bergafwaarts zijn gegaan.

Beste eigenschappen van netwerkoplossingen Hosting

Op papier lijkt Network Solutions-hosting een haalbare oplossing.

Tal van hostingplannen

Met Network Solutions kunt u uw hosting tot 10 jaar van tevoren betalen. De meeste hosting is gericht op eigenaren van kleine bedrijven. Network Solutions biedt dedicated WordPress hosting, shared hosting, VPS hosting en SharePoint hosting aan. Hostingplannen voor e-commerce en mobiele websites zijn ook beschikbaar.

Windows- en Linux-servers

Het datacenter van Network Solutions heeft zowel Linux- als Windows-servers beschikbaar naar keuze van de klant. Geen van beide is beter dan de andere – het komt door persoonlijke voorkeur. Sommige mensen genieten van de aanpassingsopties die beschikbaar zijn met Linux, terwijl anderen genieten van de vertrouwdheid van op Windows gebaseerde servers.

Uptime-garantie

Als u Linux als serveroptie kiest, biedt Network Solutions een uptime-garantie van 99,99 procent. Voor Windows-servers biedt Network Solutions een uptime-garantie van 99,9 procent. Ik heb wat dieper gegraven en hun servicevoorwaarden geopend om te zien wat voor soort garantie wordt aangeboden. Helaas is er geen informatie verstrekt over de vergoeding die in verband met deze garantie werd aangeboden.

Aangepaste en geavanceerde opties beschikbaar

Network Solutions begint als een betaalbare oplossing voor uw webhostingbehoeften, maar met alle geavanceerde oplossingen die beschikbaar zijn, kunnen ze vrij snel duur worden. Ze bieden wel een aantal unieke pakketten aan, zoals een speciaal Facebook marketingpakket en ze zullen aanbieden om je website volledig voor je te bouwen. Network Solutions is vol met add-ons, waaronder marketingpakketten waarbij ze uw site indienen bij lokale registers en Google-, Yahoo- en Bing-zoekmachines, een winkelpakket waarmee u dingen op uw site kunt verkopen, en een compleet e-commercepakket . Elk van deze pakketten wordt afzonderlijk verkocht.

Website Building Software inbegrepen

Elk van hun hostingpakketten bevat toegang tot hun website-bouwsoftware. We waren aangenaam verrast door de mogelijkheden. U kunt formulieren, kaarten, links naar sociale media en andere elementen rechtstreeks naar de webgebaseerde websitebouwer slepen en neerzetten. U kunt zelfs code zoals JavaScript in HTML slepen en neerzetten. Andere bedrijven brengen extra kosten in rekening voor sommige van deze mogelijkheden. Het was een leuke afwisseling om erachter te komen dat we dit grotendeels gratis konden doen.

Nadelen van hosting van netwerkoplossingen

Webhosting is een serieuze zaak. Overal waar u kijkt, zult u merken dat Network Solutions een zwak webhostingsplatform is.

Enkele van de slechtste beoordelingen ooit

Deze komt zeker naar het houtwerk. Network Solutions heeft enkele van de slechtste recensies die ik ooit heb gelezen als het gaat om een ​​webhostingbedrijf. Het lijkt erop dat ondersteuning als een grap je door hoepels laat springen om domeinen van hen over te dragen, en ze doen nooit wat ze beloofd hebben. Mensen zijn domeinen kwijtgeraakt, er worden buitensporige bedragen in rekening gebracht en het kan enkele weken – soms maanden – duren om ondersteuning te krijgen, alleen om erachter te komen dat er in het begin geen ondersteuning was.

Ondersteuning heeft werk nodig

Als u naar de ondersteuningspagina van Network Solutions kijkt, vindt u meer dan 26 verschillende ondersteuningsoplossingen. De helft is bestemd voor verkoop, de andere helft is bestemd voor ondersteuning. Deze pagina is verwarrend en het kan even duren voordat ze uw vraag hebben beantwoord. Voor sommige ondersteuningsoplossingen moet u ze zelfs e-mailen. Veel van de ondersteuningsoplossingen hebben verschillende kanalen, wat de verwarring alleen maar vergroot. Network Solutions claimt 24/7 ondersteuning te hebben, maar veel van de oplossingen zijn alleen beschikbaar tijdens kantooruren in de VS. Het hebben van 24/7 e-mailondersteuning is niet bepaald een verkoopargument. U kunt iedereen op elk gewenst moment e-mailen en pas de volgende werkdag een antwoord ontvangen.

Exorbitante annuleringskosten

Network Solutions heeft een aantal buitensporige annuleringskosten. Hoe langer uw oorspronkelijke contract is, hoe meer de volledige lading. Een jaar lang brengen ze je iets minder dan $ 40 in rekening om te annuleren. Voor een contract van 10 jaar brengen ze u tot $ 180 in rekening om te annuleren. Dat begint niet te krassen als het gaat om de reactie op uw annuleringsverzoeken. Ze zullen je bombarderen met upsell-pogingen en beloftes van lagere kosten als je het annuleringsverzoek annuleert, waarvan de meeste niet worden gehonoreerd.

Onnodige upsell-pogingen

Er was een tijd dat je het fastfoodrestaurant binnenliep en de optie kreeg van een hamburger, friet en een drankje. Dat was het hele menu. Tijden zijn veranderd. Network Solutions heeft een onnodig aantal verkoopopties. Het voelt echt alsof ze je bij elke stap proberen te vernielen. Als u een bepaalde functie wilt, kost dat extra. Bovendien wordt elke verkoop die ze doen op een abonnement voor automatische verlenging geplaatst zonder de klant hiervan vooraf op de hoogte te stellen.

Bottom Line

Ik heb veel webhosts beoordeeld. Ik doe dat omdat ik ervaring heb met al deze hosts. Netwerkoplossingen is een webhostingoplossing die ik eerlijk kan aanbevelen. Op een bepaald moment hadden ze een monopolie op de registratie van webdomeinen en werden ze gezien als een goede oplossing voor uw webhostingbehoeften. Nu, zelfs met de steun van Web.com, is het alarmerend om erachter te komen hoeveel mensen proberen weg te komen van Network Solutions.

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector