One.com-beoordelingen mei 2020 – Prijzen en abonnementen hosten

Hoe goed is One.com Hosting?


One.com Beoordelingen 3.2 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (2 stemmen) Pros

 1. Indrukwekkende lijst met functies
 2. Meer dan betaalbaar
 3. Uitstekende uptime
 4. Gratis eerste jaar voor basispakket
 5. 24/7 ondersteuning het hele jaar door

Nadelen

 1. Bied alleen gedeelde hosting aan

Ondersteuning3Speed3.5Kenmerken3Waarde3.5Transparantie3

Onze officiële One.com Hosting Review

One.com is een van de belangrijkste hostingproviders van Europa. One.com, opgericht in 2002 in Denemarken, is uitgegroeid tot meer dan miljoen klanten en 149 landen.

Beste functies van One.com Hosting

Laten we onder de motorkap kijken, zullen we? Ze groeiden immers in 15 jaar van niets naar meer dan 1 miljoen klanten. Ze moeten iets goed doen.

Indrukwekkende lijst met functies

One.com biedt enkele functies die concurreren met andere hostingoplossingen en sommige functies zijn uniek. Ze bieden de unieke Bix-oplossing bij elk hostingpakket. De Bix-oplossing biedt u realtime synchronisatie, functies voor het streamen van muziek, functies voor het delen van bestanden en de altijd indrukwekkende functies voor mobiele toegang.

Het feit dat dit standaard bij elk pakket wordt geleverd, is op zichzelf al indrukwekkend. Enkele van de meer concurrerende functies zijn echter Google AdWords. Als u $ 25 en Google AdWords-tegoed uitgeeft, krijgt u van one.com nog eens $ 75 tegoed.

Ze zijn meer dan betaalbaar

One.com is indrukwekkend betaalbaar. Ik heb er nog nooit een gezien die zo goedkoop is. Dat wil niet zeggen dat ze ook een goedkope service zijn – dat wil alleen zeggen dat ze niet veel in rekening brengen.

Hun startpakket begint bij $ .25 per maand. Dat is een kwart dollar – geen typfout.

Perfect voor basiswebsites, blogs en e-mailhosting. Met deze $ 0,25 per maand krijgt u 15 GB opslagruimte, één database, één domein en SSL-mogelijkheden – iets dat cruciaal is voor e-commercesites.

Zelfs hun zakelijke pakket, dat een van hun duurdere pakketten is, begint bij $ 6 per maand. Ik kan niemand anders bedenken die meer dan 500 GB opslagruimte, acht CPU-kernen (voor een gedeeld hostingaccount), meerdere databases, meerdere domeinen en SSL- en SSH-mogelijkheden biedt voor die prijs.

Uitstekende uptime

Voor veel mensen moeten ze, voordat ze een hostingbedrijf kiezen, op de hoogte zijn van de uptime. Maar al te vaak maken veel te veel hostingbedrijven zich schuldig aan het niet leveren van de beste uptime. Wanneer een website niet beschikbaar is – vooral een e-commerce website – kost het hebben van een website die down is mensen geld. Als het mensen zo geld kost, krijg je ontevreden klanten – hoe je het ook snijdt. Het is veel beter voor iemand om extra in rekening te brengen wanneer de bandbreedte wordt overschreden dan om de site af te sluiten. One.com sluit uw site echter niet af omdat ze onbeperkte bandbreedte bieden.

One.com maakt geen reclame voor hun beschikbaarheid. Het kostte wat moeite om te vinden, maar ik merkte dat ze in plaats van een uptime-garantie hun uptime-statistieken publiceerden. In een periode van 979 dagen hebben ze een uptime van 99,99 procent ervaren.

Gratis eerste jaar voor basispakket

Nu heb ik al besproken hoe betaalbaar One.com echt is. Het enige dat ik echter niet heb genoemd, is dat als je voor het basispakket gaat, ze je je eerste jaar gratis zullen geven. Dat klopt – $ 0,00. Als je ooit meer motivatie nodig had om bij een hostingbedrijf te gaan, dan is dit het. Geen enkel ander hostingbedrijf biedt dit aan.

24/7 ondersteuning het hele jaar door

Dit is een kritiek kenmerk voor internationaal zakendoen. Hoewel veel hostingbedrijven deze 24/7 ondersteuningsfunctie het hele jaar door aanbieden, doen velen dat niet. Sommigen van hen bieden zelfs alleen ondersteuning tijdens hun eigen lokale bankuren. Met andere woorden van 8.00 uur tot 17.00 uur lokale tijd – waar ze zich ook bevinden. Dit is onaanvaardbaar voor veel mensen die internationale klanten zijn die ondersteuning nodig hebben. Als uw website niet beschikbaar is en u hulp nodig heeft, is het laatste dat u wilt doen om drie uur ‘s nachts wakker, alleen omdat ze dan open zijn.

Het enige nadeel hiervan is dat het alleen webgebaseerd is, live chat. Voor veel mensen is dat natuurlijk geen probleem: livechat heeft de voorkeur boven lange wachttijden aan de telefoon. Het niet aanbieden van telefonische ondersteuning kan voor sommige mensen echter een afschrikmiddel zijn.

Nadelen van One.com Hosting

Hoe geweldig One.com-hosting ook is, we hebben gemerkt dat sommige gebieden ernstig ontbreken. Veel hiervan zijn dealbreakers.

Alleen gedeelde hosting

One.com biedt alleen gedeelde hosting aan. Dat betekent dat u geen speciale serveropties, VPS-serveropties of cloud-hostingopties kunt krijgen. Veel van deze functies zijn van cruciaal belang voor iedereen die een e-commercesite bouwt en moet uitbreiden.

Als u een e-commercesite bouwt en u van plan bent uit te breiden, wilt u misschien alleen ergens anders zoeken, want wanneer dat nodig is, wordt u gedwongen om van hostingprovider te wisselen. Als je echter van plan bent een kleine blog te houden, dan is dit echt geen probleem.

Bottom Line

Er was echt niet teveel om niet van te houden aan One.com-hosting. Ik heb sommige dingen niet eens behandeld – zoals hoe hun indrukwekkende lijst met functies eruitzag (22 geweldige functies en tellen – bekijk ze eens hier). Dat zijn slechts de gratis functies die standaard bij elk account worden geleverd. Al met al zou One.com mijn hart hebben gewonnen als het niet zo was dat ze geen andere soorten hostingopties aanbieden dan gedeelde hosting.

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map