Pagely Reviews mei 2020: beter dan WP Engine en SiteGround?

Hoe goed is Pagely Hosting?

Pagely Reviews 3.4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (0 stemmen) Pros


 1. Aangedreven door Amazon
 2. De mogelijkheid om uw plan aan te passen
 3. The Pagely Promise – 100 procent uptime
 4. Automatische dagelijkse back-ups
 5. WordPress-ondersteuning
 6. Onbeperkte paginaweergaven / bezoekers

Nadelen

 1. Geen Live Chat-ondersteuning
 2. Geen cPanel
 3. Geen proefperiode of geld-terug-garantie
 4. Onvermogen om een ​​domein te kopen

Support3Speed4Features3.5Value3.5Transparency3

Onze officiële Pagely Hosting Review

Pagely is een Software-as-A-Service-platform. Er is veel leuks aan Pagely. Het enige probleem dat ik zie bij Pagely is dat ze erg nichespecifiek zijn. Als je binnen hun niche valt, is dat niet echt een probleem.

Beste eigenschappen van Pagely Hosting

Het is niet echt eerlijk om Pagely een hostingservice te noemen. Zo noemen ze zichzelf niet eens. Ze noemen zichzelf een beheerde WordPress-service.

Aangedreven door Amazon

Iedereen kent Amazon. In feite is er geen verklaring voor. Aangezien Pagely zelf door Amazon wordt gehost, kunnen klanten van Pagely dezelfde gemoedsrust verwachten alsof Amazon hun gastheer was.

De mogelijkheid om uw plan aan te passen

Op het eerste gezicht lijkt Pagely maar drie plannen te hebben. Dat is niet waar. Ze hebben verschillende andere plannen in de aanloop naar één waar u vier virtuele privéservers kunt hebben. Het leuke van Pagely is dat je niet een van hun vooraf gedefinieerde plannen hoeft te kiezen. Ze hebben een functie waarmee u uw eigen plan volledig met hen kunt aanpassen.

The Pagely Promise – 100 procent uptime

Pagely belooft 100 procent uptime. Voor eventuele downtime die ooit is ervaren, bieden ze hostingkrediet aan. Aangezien ze worden gehost door Amazon, heb ik niemand gezien die klaagt over downtime of krediet moet krijgen vanwege downtime.

Automatische back-ups

Pagely maakt dagelijks een back-up van uw website. Met uitstekende netwerkbeveiliging, het feit dat ze enkele van de grootste ondernemingen ter wereld hosten en op Amazon-servers worden gehost, kunnen klanten er zeker van zijn dat hun gegevens nooit verloren zullen gaan.

WordPress-ondersteuning

Deze spreekt voor zich. Aangezien Pagely meer een WordPress-beheerservice is dan een hostingservice, kent Pagely WordPress. Ze hebben een heel team van toegewijde experts klaar en bereid om u te helpen met al uw WordPress-problemen. Voor veel mensen betekent het alleen maar beginnen.

Onbeperkte paginaweergaven / bezoekers

Sommige hostingbedrijven beperken u tot een aantal paginaweergaven of bezoekers per maand. Dat is niet alles – er zijn zelfs enkele WordPress-beheerbedrijven die hetzelfde zullen doen. Over de hele linie ontdekten we dat Pagely geen limiet plaatst op paginaweergaven of bezoekers. De manier waarop ze het zeggen is als volgt – waarom zou iemand daarvoor betalen?

Nadelen van Pagely Hosting

Pagely ontbreekt op verschillende gebieden. Ze hebben misschien eersteklas hosting en razendsnelle snelheden, maar ze kunnen het zich ook veroorloven om hun spel te verbeteren.

Pagely Support ontbreekt

Mensen vinden het niet leuk dat Pagely geen ondersteuning biedt voor live chats. Nou, dat is niet helemaal waar. Pagely biedt live chat-ondersteuning, maar alleen als je bereid bent om minimaal $ 400 per maand te betalen voor een VPS-abonnement. Ze bieden geen telefonische ondersteuning – ze verwachten duidelijk dat mensen het probleem eerst zelf oplossen, voordat ze contact opnemen met de ondersteuning. Ze hebben een 24/7 ondersteuningssysteem voor tickets en beweren dat ze elke vraag binnen twee uur beantwoorden. Als je echter wel een VPS-abonnement hebt, is livechat beschikbaar. Pagely verliest zijn geloofwaardigheid voor deze – ik begrijp dat sommige mensen misschien meer betalen, maar wat maakt hun bedrijf belangrijker dan het mijne? Als Pagely het zich kan veroorloven om een ​​aantal grote spelers live chatondersteuningsdiensten aan te bieden, kunnen ze het zich ook veroorloven om ook kleinere chatondersteuningsservices aan te bieden.

Geen cPanel

Deze komt niet als een verrassing. Aangezien Pagely niet per se een webhostingbedrijf is, is er geen reden om een ​​cPanel aan te bieden. Ze bieden echter wel een eigen administratief paneel dat u helpt om het enige dat ze doen te doen: WordPress beheren. Vanuit dit paneel kun je inloggen en je WordPress-site beheren vanaf hun platform.

Geen proefperiode of geld-terug-garantie

Het kan moeilijk zijn om te bepalen of Pagely geschikt voor u is als ze geen proefperiode of geld-terug-garantie bieden. Ze verwachten vooruitbetaling op de eerste dag. Ze geven u wel de mogelijkheid om met een verkoopteam te praten, maar het verkoopteam heeft één doel voor ogen: ervoor zorgen dat u een plan koopt. Het beste verkoopteam ter wereld zou niet kunnen bepalen of Pagely geschikt voor mij is. Dit zorgt voor een bepaalde verbinding die mensen kan uitschakelen.

Onvermogen om een ​​domein te kopen

Dit komt ook niet als een verrassing. Als WordPress-beheerservice verwachten ze dat je al een domein hebt. Met andere woorden, dit is niet voor gloednieuwe ondernemers die gewoon proberen hun voeten nat te maken. Pagely is voor doorgewinterde professionals die weten wat ze willen en weten wat ze doen.

Bottom Line

Pagely is een fantastische service – als ze kunnen bieden wat u zoekt. Ze zijn zeer nichespecifiek en bieden niet veel van de freebies die u zou verwachten van andere hostingservices zoals advertentietegoed of tools voor het bouwen van websites. Als je een website in de lucht hebt, nemen ze die voor je over naar Pagely – maar niet per se gratis. Als u een van hun bedrijfsplannen koopt, doen ze dat gratis. Anders brengen ze $ 100 per website in rekening om voor u naar Pagely te brengen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map