Rackspace-beoordelingen mei 2020: Is Rackspace uw perfecte hostmatch?

Rackspace-beoordelingen mei 2020: Is Rackspace uw perfecte hostmatch?

Rackspace-beoordelingen mei 2020: Is Rackspace uw perfecte hostmatch?

Contents

Wat is Rackspace?

Rackspace is een in San Antonio gevestigd, openbaar webhostingbedrijf dat gespecialiseerd is in managed hosting voor bedrijven en bedrijven. Rackspace, opgericht in 1998 door Pat Condon en Dirk Elmehof, heeft datacenters in Dallas, San Antonio, Vancouver en Hong Kong. Rackspace is onlangs verkocht aan Apollo Global Management en daarom zijn er mogelijk enkele details veranderd sinds de transactie.


Hoe goed is Rackspace Hosting?

Rackspace is een premium hostingbedrijf met extra ondersteuning en diensten gericht op bedrijven. Ze zijn niet voor uw gemiddelde gebruiker, met hosting die begint in de drievoudige cijfers per maand. Dat is zeker een forse prijs, maar de voordelen zijn talrijk. Het bedrijf belooft geen downtime en heeft meer ervaring met OpenStack dan enig ander bedrijf op de markt. Rackspace is zeker niet de beste beslissing als u alleen een enkele website wilt hosten. Maar wie op zoek is naar managed hosting, cloudservices en infrastructuurservices in één, vindt deze met Rackspace. Concurrenten Amazon Web Services en Google Cloud bieden echter grotere serviceportfolio’s voor aanzienlijk minder geld.

Bekijk meer functies Beoordelingen van Rackspace 4.2 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (3 stemmen) Pros

  • Fanatieke ondersteuning
  • Tal van functies
  • Zakelijk georiënteerd

Nadelen

  • Rackspace-prijzen zijn duur voor de gemiddelde gebruiker
  • Verwarrende accountstructuur
  • Verschillende ondersteuningslagen zijn onduidelijk

Samenvatting Rackspace gaat niet voor de kleine hostinggebruiker, ze zijn gericht op bedrijven en zijn een technische oplossing in plaats van gewoon een andere leverancier. Hoewel u een gebruiker bent op bedrijfsschaal, ontbreken er nog enkele functies. Support4Speed4.5Functies5Waarde3.5Transparantie4

Onze officiële Rackspace Hosting Review

Rackspace heeft een goede reputatie op basis van hun fanatieke klantenondersteuning en hun praktische beheerde service. Het bedrijf wordt meer dan eens genoemd “de Nordstrom van cloud.“Hun doelgroep is middelgrote tot grote bedrijven die hun hogere prijzen kunnen betalen, en is met name geschikt voor bedrijven met een gestroomlijnde IT-afdeling. Degenen die uitsluitend op zoek zijn naar hostingservices, maar hetzelfde boetiekgevoel, moeten kijken naar WP Engine, een beheerde WordPress-oplossing zonder de cloudservices.

Beste eigenschappen van Rackspace Hosting

Rackspace heeft de afgelopen jaren hun naam- en serviceaanbod gewijzigd, terwijl ze proberen weer op de been te blijven en te beslissen welk type bedrijf ze willen zijn in het kielzog van Amazon Web Services, Pair Networks en andere zeer goedkope providers. Hun high-end branding is de sleutel in deze herformulering omdat zoveel concurrenten op de markt zijn gekomen.

De klantenservice van Rackspace is snel en stijlvol

Bij de meest elementaire abonnementen heb je toegang tot e-mail, livechat en telefonische ondersteuning – e-mails worden over het algemeen binnen 20 minuten beantwoord met ongelooflijk grondige reacties, en live chatreacties worden meestal binnen een minuut ontvangen. De Rackers zijn 24/7 telefonisch bereikbaar en zijn zeer behulpzaam aan de telefoon.

Veel van het ondersteunend personeel zal er alles aan doen om u extra geweldige ondersteuning te geven. Op een account op infrastructuurniveau zal ondersteuning niet inloggen en geen wijzigingen voor u aanbrengen, maar in gevaarlijke situaties kunnen ze doorgaan en het toch doen. De duurdere plannen laten dit toe, wat u veel tijd en verdriet kan besparen. Rackspace is trots op het bieden van ondersteuning van wereldklasse, en over het algemeen leveren ze.

Overvloedige functies & Webapps

Rackspace heeft tal van functies en kan bijna elke configuratie voor uw site aanpassen. Wanneer ze met een accountmanager praten, graven ze in om de functies te vinden die u echt nodig heeft en manieren om uw structuur te verbeteren. Rich media, mobiele apps, e-commerce, SharePoint, SaaS-systemen en vele zijn allemaal beschikbaar binnen Rackspace en werken naadloos. Hun hardware is van topklasse en biedt u zoveel relevante servers als nodig is.

100% beschikbaarheid

Rackspace draait op dedicated servers en maakt dagelijks een back-up van uw informatie, zodat ze snel dingen kunnen aanpassen en verplaatsen wanneer ze worden geconfronteerd met dreigende downtime. Waar velen Amazon Web Services hebben beschuldigd van overbelasting van hun servers, lijkt Rackspace dit aspect echt goed te krijgen. Ze hebben ook echt de cijfers om het te bewijzen. Sinds 2005 heeft Rackspace een nagenoeg perfecte uptime van 99,99%.

Rackspace-prijzen zijn gebaseerd op gebruik

Vanaf $ 499 per maand, per server en met een maximum van $ 1.249, worden de dedicated servers van Rackspace geprijsd op basis van de serverruimte die u gebruikt. Hun accountmanagers beoordelen de services die u nodig heeft op basis van uw zakelijke behoeften en bevelen een redelijk uurtarief voor uw plan aan. Dit soort slim serverbeheer is enorm nuttig voor bedrijven die van plan zijn op te schalen en hun hosting- en clouddiensten willen meenemen.

Nadelen van Rackspace Hosting

Rackspace is niet perfect en ze hebben geëxperimenteerd met verschillende prijsplannen en services als reactie op veranderingen in de branche. En aangezien ze enkele van de duurste providers zijn, is het de moeite waard om goed te kijken naar waar ze tekortschieten, en je ogen uit te kijken voor dealbreakers.

Beheerderspaneel en structuur moeten werken

Hun achterkant is behoorlijk schoon en snel volgens veel normen. Maar er moet nog wat schoongemaakt worden. Als je gewend bent aan cPanel, gebruiken ze het niet, dus wees voorbereid om te wennen aan een ander systeem. Een ander nadeel dat hiermee verband houdt, is dat als u meerdere accountniveaus heeft, u zich bij verschillende ervan moet aan- en afmelden. De organisatie is niet helemaal intuïtief en kan zorgen voor een steile leercurve voor degenen die gewend zijn aan meer basale hostingproviders.

Extra lagen

Als u uw accountstatus wilt wijzigen of prijzen wilt bespreken, moet u dit bespreken met toegewijde accountmanagers, u kunt niet zomaar naar binnen gaan en het zelf wijzigen. Als je iemand bent die graag overal doorheen wordt gelopen, kan dit een voordeel zijn, maar als je van een zekere mate van controle houdt en een doe-het-zelfhouding hebt, kan dit een extra obstakel blijken te zijn.

Ticketondersteuning kost tijd

Soms wil je niet aan de telefoon komen en met iemand praten. voor die keren dat u gewoon een ticket wilt afvuren en uw probleem wilt oplossen, moet u mogelijk ongeveer 30 minuten wachten. Dit is sneller dan veel hosts, maar is niet zo snel als Siteground. Soms bieden ze aan om je telefoongesprek in het ticket samen te vatten, wat handig is. Ze beloven ook onmiddellijke reacties op “noodsituaties”, maar uw definitie van noodsituaties kan verschillen van die van hen.

De eerste indruk is overweldigend

De Rackspace-website kan ongelooflijk verwarrend zijn voor leken die niet goed thuis zijn in de cloud en VPS. Rackspace biedt enorm veel diensten en hun plannen kunnen op oneindig veel manieren worden gecombineerd, wat betekent dat je eerste bezoek aan hun website zinloos kan ronddwalen in een labyrint. En om een ​​aankoop te doen, moet u zich eerst aanmelden en uzelf bombarderen met promotionele e-mails. Doe jezelf een plezier en zet je primaire inbox niet als contact-e-mailadres als je gewoon op zoek bent naar meer informatie. Rackspace doet echter geweldig werk om onboarding een fluitje van een cent te maken, dus als je voorbij deze eerste fase kunt komen, kun je soepel zeilen verwachten.

Bottom Line:

Het komt erop neer dat Rackspace voor bedrijven is, met name bedrijven met grote en / of technisch complexe websites. Als u een Magento-winkel runt en complexe hosting nodig heeft, overweeg dan Rackspace. Als je op zoek bent naar een technologiepartner, gooi ze dan in de mix. Rackspace overtreft veel van hun cloudconcurrenten in hun klantenondersteuning en uptime. Maar is dat genoeg om hun premium prijzen goed te maken? Voor sommigen is het antwoord een enthousiast ja. Maar als u op zoek bent naar een goedkopere optie met minder hands-on beheer, meer bekende functies en niet bang bent voor een beetje downtime, dan zou u gelukkiger zijn met een andere service.

Bekijk meer functies

Veelgestelde vragen over Rackspace Hosting

Wat is uniek aan Rackspace?

Rackspace hosting is een webhostingdienstverlener die de grootste managed cloud hostingprovider is. Het bedient meer dan de helft van de Fortune 100-bedrijven en wordt beschouwd als marktleider in het Gartner Magic Quadrant voor beheerde webhosting in de cloud. Rackspace hosting bedient zowel grote ondernemingen als kleine bedrijven, met een team van bekwame experts die klaar staan ​​om de beste en up-to-date webhostingoplossingen te bieden, van beveiligingsbeheer tot websitehosting, e-commerceoplossingen tot databasebeheer en e-mailhosting.

Wat voor soort hostingservices biedt Rackspace?

Rackspace hosting biedt dedicated hosting, Amazon webservices, Microsoft Cloud of Azure hosting en Openstack Cloud. Voor dedicated hosting biedt Rackspace meer dan 3.000 hosting-engineers voor Linux, Windows en Vmware. Voor Amazon-webservices heeft Rackspace meer dan 370+ AWS-gecertificeerde professionals die alle 11 AWS-openbare regio’s ondersteunen. Voor Microsoft Cloud / Azure is Rackspace een vijfvoudig Microsoft Hosting Partner van het jaar en won de prijs vaker dan welke andere webhostingserviceprovider momenteel beschikbaar is. Ten slotte is Rackspace voor Openstack Cloud de mede-oprichter van de websitehostingservice samen met NASA, wat betekent dat Rackspace honderd keer de meeste ervaring ter wereld heeft.

Wat zijn de best beoordeelde functies van Rackspace?

Rackspace hosting is door gebruikers beoordeeld op vier topkwaliteiten. Deze vier topkwaliteiten zijn ondersteuning, functies, waarde en ondersteuning. Over de hele linie is Rackspace-hosting het best beoordeeld door gebruikers in uptime, de op één na meest in functies en de minste in ondersteuning en waarde.

Hoeveel domeinen kan een klant op Rackspace hosten?

Zoals de meeste website-hostingplatforms die shared hosting-services aanbieden, is er geen limiet aan het aantal domeinen dat men kan hebben gehost via Rackspace-hostingplatforms. Een klant heeft de controle over alles op zijn Cloud-server als hij domeinen host via Rackspace.

Zal Rackspace moeilijk zijn voor diegenen die nieuw zijn bij of onbekend zijn met webhosting?

Rackspace-hosting kan moeilijk zijn voor diegenen die nieuw zijn bij of onbekend zijn met webhosting-services, maar het hangt ervan af. Iemands moeilijkheidsgraad bij het omgaan met Rackspace-hostingservices hangt grotendeels af van hun bekendheid en ervaring met het zijn van een systeembeheerder voor Linux- of Windows-webhostingservers. Hun specifieke services voor cloudhosting zijn echter speciaal gericht op klanten en klanten die nieuw zijn op het gebied van websitehosting en die hun website-hosting helemaal opnieuw willen starten, in plaats van vooraf geïnstalleerde functies te hebben, zoals met Linux- of Windows Server-websitehostingservices.

Wat kan men doen met een Cloud server via Rackspace hosting?

Zolang het legaal is en zich houdt aan het acceptabele gebruiksbeleid van Rackspace, kan men alles doen met een cloud server via Rackspace hosting. De Rackspace Cloud Server-hostingservice is een onbeperkte toegang op root- / beheerdersniveau, een Linux- of Windows-omgeving voor website-hostingservices die op elk type applicatie of service kunnen worden uitgevoerd vanaf een traditionele, fysieke of speciale, onbeheerde, operationele server via de cloud.

Kan Rackspace mij helpen bij het installeren van een softwarepakket?

Of Rackspace-hosting een klant of klant helpt bij de installatie van een softwarepakket, hangt af van het serviceniveau waarvoor die klant of klant zich heeft aangemeld en waarvoor hij betaalt. Voor Managed Infrastructure Cloud-accounts is de klant of klant verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van alle software op hun server, maar voor Cloud Servers met Managed Operations biedt Rackspace technische ondersteuning als het gaat om de installatie en het onderhoud van specifieke softwarepakketten en zelfs serverconfiguraties.

Kan ik een andere distributie opnieuw installeren op Rackspace’s Cloud-server? Of moet ik opnieuw beginnen?

Met Rackspace-hosting kan men een andere distributie opnieuw installeren op hun Cloud-server. Het is niet nodig om helemaal opnieuw te beginnen. Het enige dat u hoeft te doen, is simpelweg de knop Rebuild in het configuratiescherm indrukken en vervolgens kunnen ze een nieuwe distributie selecteren. Maar voordat u dit doet, moet u ervoor zorgen dat er een back-up is van alle gegevens, omdat de kans bestaat dat dit proces van het opnieuw installeren van een nieuwe, andere distributie alle eerdere gegevens van de oude distributie op de server vernietigt. Door het proces van het opnieuw opbouwen van een nieuwe en andere distributie kan men ook hun IP-adres van de oude, vorige distributie bewaren.

Wat als ik een fout maak in mijn Cloud-server?

Als iemand zijn Cloud-server zou verknoeien, hebben ze veel opties om het probleem te verhelpen. Met Rackspace, als een klant een fout maakt, kunnen ze de server opnieuw opstarten, alle gegevens van de server herstellen in een back-up of gewoon de server verwijderen en helemaal opnieuw beginnen. Ze hebben ook de mogelijkheid om opnieuw op te starten in een noodreddingsmodus en proberen de problemen zelf op te lossen, of bellen met technische ondersteuning indien van toepassing en als geen van de bovenstaande oplossingen de oplossing biedt. De beste en gemakkelijkste manier om fouten op de Cloud-server te voorkomen, is door regelmatig back-ups te maken en een nieuwe back-up te maken voordat u probeert grote serverconfiguratiewijzigingen aan te brengen of voordat u nieuwe software installeert.

Biedt Rackspace kortingen voor Cloud-servers?

Ja, Rackspace-hosting biedt wel kortingen voor Cloud-servers, maar er zijn verschillende soorten kortingen die zijn gebaseerd op gebruik.

Kan ik extra opslagruimte kopen voor mijn server?

Klanten kunnen op elk moment extra hoeveelheden beschikbare opslagruimte voor hun servers toevoegen met de Cloud Block Storage-service van Rackspace hosting, maar de native opslagtoewijzing voor een Cloud-server is gebaseerd op het Cloud Server-type dat men selecteert.

Wat zijn de serviceprestaties, indien van toepassing, tussen standaard- en algemene cloudservers?

Er zijn een paar opvallende en significante verschillen in serviceprestaties tussen de standaard en algemene cloudservers bij Rackspace-hosting. Ten eerste gebruiken cloud-servers voor algemene doeleinden snellere solid-state drives of SSD’s, vergeleken met de standaardtoewijzing van draaiende schijven die wordt gebruikt door cloudservers voor standaarddoeleinden. Ten tweede hebben cloudservers voor algemeen gebruik tot 120 GB beschikbaar RAM vergeleken met cloudservers voor standaarddoeleinden die slechts tot 30 GB beschikbaar RAM hebben. Ten slotte is de maximale netwerkbandbreedte voor cloudservers met standaarddoel 300 mbps openbaar netwerk en 600 mbps privaat netwerk, terwijl voor algemene cloudservers de maximale netwerkbandbreedte 10.000 mbps is die kan worden verdeeld tussen de openbare en particuliere netwerken in een hoeveelheid die de wensen van de klant.

Krijg ik nog steeds een factuur als mijn server is uitgeschakeld?

Ja, Rackspace-hosting zal hun klanten nog steeds factureren, zelfs als de servers die ze gebruiken voor het hosten van hun websites op elk moment en voor een bepaalde tijd zijn uitgeschakeld. Wanneer de server wordt gemaakt, krijgen klanten een bepaalde, toegewezen hoeveelheid RAM en beschikbare ruimte op de harde schijf. Zolang die server bestaat, kan niemand anders de toegewezen bronnen gebruiken. Dit is de belangrijkste reden waarom klanten per uur worden gefactureerd, zelfs als en terwijl servers zijn uitgeschakeld. Als een klant wil stoppen met het in rekening brengen van kosten voor een server die is uitgeschakeld, moet hij die server verwijderen in het Configuratiescherm.

Ook als klanten willen stoppen met betalen voor een server, maar de configuraties van die server nog steeds nodig hebben of willen behouden, is hun beste optie om een ​​afbeelding van de Cloud Server te maken. De systeemconfiguraties op de systeemschijf blijven behouden in de afbeelding en de afbeelding wordt opgeslagen in de Cloud Files en toegankelijk via het tabblad Opgeslagen afbeeldingen in het Configuratiescherm. Er zijn echter kosten verbonden aan de opslag van Cloud Files, maar deze is aanzienlijk lager dan de kosten van het draaien van een actieve server. Klanten moeten de gegevens van hun gegevensschijf ook opslaan in Cloud Block Storage of Rackspace Cloud Backup om ze beschikbaar te hebben op hun volgende server. Het staat klanten dan vrij om de oorspronkelijke server te verwijderen, gerustgesteld met de wetenschap dat ze altijd een nieuwe server kunnen inrichten met de opgeslagen afbeelding van hun oude server en hun oude opgeslagen gegevens. Na het herstellen van hun server van de opgeslagen afbeelding, is het belangrijkste verschil tussen hun servers dat hun nieuwe server een ander IP-adres heeft dan de vorige. Om de nieuwe server in gebruik te nemen, moeten klanten mogelijk de bijbehorende DNS-records bijwerken om het nieuwe IP-adres weer te geven.

Hoeveel gebruikers kunnen op elke machine gaan?

Het aantal klanten of gebruikers op een Cloud Server-hostmachine hangt af van de grootte van de Cloud-servers van de klant en het type besturingssysteem dat ze kopen.

Worden beveiligingsgroepen op cloudnetwerken ondersteund?

Ja, beveiligingsgroepen op cloudnetwerken worden ondersteund op Rackspace. Rackspace gebruikt de beste en meest up-to-date software om ervoor te zorgen dat hun Cloud-servers en andere webhostingservices veilig en veilig zijn om gegevens te gebruiken en op te slaan. Meer op Rackspace.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector