Register.com Beoordelingen Mei 2020 – Prijzen en abonnementen hosten

Hoe goed is Register.com Hosting?


Register.com Beoordelingen 2.3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (0 stemmen) Pros

 1. FTP-toegang
 2. Site-back-ups voor de afgelopen 3 dagen
 3. 24/7 telefonische en e-mailondersteuning

Nadelen

 1. Extreem duur
 2. Ze rekenen kosten voor hun Site Building Tool
 3. Verwarrende verkooppagina’s
 4. Ze rekenen extra voor e-mail

Support2Speed2.5Functies2.5Waarde2Transparantie2.5

Onze officiële Register.com Hosting Review

Register.com is een van de oorspronkelijke domeinnaamregistratiebedrijven die nog steeds actief zijn. Ze hebben hun productlijn uitgebreid met webhosting. Het enige gebied waar ze lijken te schitteren, is in hun klantenondersteuningsgebied.

Beste functies van Register.com Hosting

Register.com biedt drie hostingpakketten aan – allemaal met uitstekende klantenondersteuning. Hun hoogste niveau – het e-commercepakket – ondersteunt creditcardverwerking en winkelwagenfuncties.

FTP-toegang

Er zijn nog maar weinig hostingproviders die FTP-toegang meer bieden. Hoewel dit een meer technische oplossing is, zorgt het ook voor een grotere mate van flexibiliteit en maatwerk. FTP is een internetstandaard die staat voor File Transfer Protocol. Dit protocol geeft u de vrijheid om bestanden van elk type heen en weer over te zetten tussen uw computer en hun server voor volledige aanpassing.

Site-back-ups

Hoewel dit voor sommige hostingproviders een standaardfunctie is, lijkt het bij veel andere te ontbreken. Met register.com krijgt u niet alleen een back-up van uw site, maar krijgt u ook toegang tot een functie die ze File Restore noemen. Met Bestandsherstel kunt u de versie van uw site terugdraaien om eventuele fouten te verwijderen. We vonden het een beetje bijziend dat het alleen je gegevens van de afgelopen drie dagen bewaart, maar het feit dat ze dit hadden, is absoluut een pluspunt.

24/7 telefonische en e-mailondersteuning

Dit is waar register.com schittert. Ze hebben het hele jaar door 24/7 ondersteuning via telefoon en e-mail. Hoewel ze geen live chat aanbieden, merkten we dat we elke keer dat we belden een bekwame ondersteuningsvertegenwoordiger aan de lijn kregen – en we belden meerdere keren per dag. Dit is belangrijk vanwege de zakelijke trend die mensen lange wachttijden bezorgt om een ​​live support-agent te bereiken.

Nadelen van Register.com Hosting

Helaas was er meer dat ik niet leuk vond aan register.com dan dat er iets leuks aan was – een zeldzame gebeurtenis.

Extreem duur

Als je bedenkt dat register.com een ​​van de oorspronkelijke webregistreerders was, komt dit als een kleine verrassing. Op dit moment is GoDaddy vandaag de meest voorkomende webregistreerder op het net. Veel andere hostingproviders gebruiken de registratiefunctie van GoDaddy als hun eigen. Go Daddy brengt echter slechts $ 14,99 in rekening om uw domeinnaam te registreren. Register.com brengt $ 35 per jaar in rekening voor een dot-com-adres – een stijging van 250 procent ten opzichte van de populairste registrar van het net.

Dit is buitengewoon belangrijk aangezien veel mensen webhostingproviders gebruiken om domeinen te parkeren. Een toename van de domeinnaamregistratie met 250 procent zal extreem snel oplopen, waardoor register.com een ​​van de slechtste plaatsen is om domeinen te registreren en te parkeren.

Ze rekenen kosten voor hun Site Building Tool

Elke andere hostingprovider die tools biedt om uw webbouwervaring te vereenvoudigen, biedt deze tools gratis aan. Register.com brengt kosten in rekening voor hun tools voor het bouwen van sites. Het voelt bijna alsof register.com je probeert te stelen en proberen zoveel mogelijk geld uit je te halen. WordPress biedt betere tools voor het bouwen van sites met gratis sjablonen. Bovendien is WordPress gemakkelijker te gebruiken, maar register.com staat erop u in rekening te brengen voor een tool die elke andere hostingprovider gratis aanbiedt.

Verwarrende verkooppagina’s

Telkens wanneer u vooruit ziet met de tekst ‘We bouwen uw website gratis’, is het zeker de moeite waard om naar te kijken. Wie zou niet willen profiteren van zo’n service?

Het probleem hiermee is dat de kleine lettertjes u duidelijk vertellen dat ze u $ 94,95 per maand in rekening brengen voor deze service. Zelfs de duurste hostingoptie is minder dan $ 30 per maand, dus wat is dat? Zullen ze uw website gratis bouwen of brengen ze u hiervoor bijna $ 100 per maand in rekening?

Na rond te kijken in hun servicevoorwaarden, ontdekte ik dat ze $ 799 in rekening brachten voor hun site-bouwservice, plus de $ 94,95 per maand. Ik wist niet zeker of dit bedoeld was om opzettelijk bedrieglijk te zijn, of dat het betekende dat ze je niet van tevoren in rekening zouden brengen voor de $ 1139,40 die het je de komende 12 maanden gaat kosten.

Ze rekenen extra voor e-mail

Dit toen we een beetje belachelijk vonden. Elke andere hostingprovider neemt e-mailhosting op als onderdeel van het websitehostingpakket. Register.com heeft niet alleen deze twee functies gescheiden, maar als u uw e-mail wilt beheren, moet u zich bij een andere portal aanmelden met een andere set inloggegevens om uw e-mail te beheren, dan doet u uw website. Geen van de drie hostingpakketten wordt geleverd met één e-mailadres.

Ze kunnen proberen het betaalbaar te maken met toegang tot de webmailportal met 5 MB opslag die u $ 9,99 per jaar kost, maar hun duurste pakket met 10 mailboxen en 100 MB opslag kost maximaal $ 99,99 per jaar. E-mail is geen handelswaar om op deze manier te worden verkocht – zelfs Google biedt domein-aangepaste e-mail met 10 keer zoveel functies tegen een meer betaalbare prijs.

Bottom Line

In het beste geval jaagt register.com op de onwetendheid van mensen. Hun webhosting is misschien betrouwbaar en ze hebben misschien een geweldige klantenservice, maar ze brengen veel te veel in rekening voor hun diensten en ze leveren geen belangrijke componenten op, zoals e-mail, die bij elk hostingpakket moeten worden meegeleverd..

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map