Resellerclub beoordelingen mei 2020 – Hosting prijzen en plannen

Hoe goed is Resellerclub Hosting?


Zie officiële Site Resellerclub beoordelingen 2.7 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (11 stemmen) Pros

 1. 24/7 ondersteuningsfunctie
 2. Veel plannen Optie wordt aangeboden
 3. 99,9% hosting-uptime
 4. Uitstekende prijsstructuur
 5. U kunt uw serverlocatie kiezen

Nadelen

 1. Slechte Hosting-beoordelingen
 2. Slechte responstijd voor ondersteuning
 3. Hogere domeinprijzen
 4. Problemen met kritieke probleemupdates

Ondersteuning 2.5 Snelheid 2.5 Functies 3.5 Waarde 2.5 Transparantie 2.5

Onze officiële Resellerclub Hosting Review

Niet elke webhostingprovider richt zich specifiek op resellers. Veel webmasters hebben te maken met het doorverkopen van hostingruimte van een webhostingprovider die weinig doorverkoop biedt. Resellerclub is een droom voor webmasters die uitkomt.

Beste functies van Resellerclub-hosting

Als webhostingprovider die zich uitsluitend op wederverkoop richt, hebben ze meer functies dan de meeste andere providers. De enige andere providers die ik heb gezien die meer functies hebben dan Resellerclub, zijn die die zijn gericht op grote ondernemingen.

Uitstekende ondersteuningsfuncties

Over de enige ondersteuningsfunctie die Resellerclub-hosting mist, is een direct telefoonnummer. Ze bieden een 24/7 ticketsysteem voor ondersteuning, e-mail en live webchat. De live webchat is altijd een welkome functie omdat veel webhostingproviders dit niet bieden.

Meer functies dan waar je een stok aan kunt schudden

Resellerclub hosting is bedoeld voor mensen die hostingruimte doorverkopen. Bloggers en freelancers vinden hier niet wat ze zoeken. Omdat het is ontworpen voor webmasters, vindt u functies die voor hen geschikt zijn – niet de gemiddelde eigenaar van een klein bedrijf die de website wil hosten. Elk van hun plannen ondersteunt MySQL, PHP Hypertext Preprocessor (PHP), Apache, Perl, Python, Drupal, WordPress, Joomla en SuperSite Storefront.

Plannen, plannen en meer plannen

Reseller hosting biedt zo ongeveer alles waar een webmaster op kan hopen. Ze bieden combo-abonnementen, dedicated servers, managed servers, VPS-hosting, shared hosting, comodo-certificaten, SiteLock-beveiliging, CodeGuard-back-up en meer. Dat is alleen maar om u op weg te helpen. Elk van hun plannen geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit een Windows-server of een Linux-server. Ze hebben vier persoonlijke hostingplannen, 10 VPS-abonnementen, twee gedeelde abonnementen en vier serviceniveaus met hun doorverkochte hostingplannen.

Deskundig verkoopteam

Ze hebben een deskundig verkoopteam. Ik vind het echt leuk dat ik, toen ik met ze sprak, niet gedwongen waren om me iets te verkopen dat ik niet nodig had. Ze kennen hun producten goed en wisten wanneer een product niet voor mij zou werken. Ze hebben het probleem niet gepusht, wat leuk was.

Geverifieerde 99,9 procent hosting-uptime

Gegevens van derden verifiëren dat ze 99,9 procent van de hosting-uptime ervaren. In 2010 leken ze uptime-problemen te hebben, maar sindsdien lijken ze die te hebben opgelost. Voor iedereen die wil zien hoe betrouwbaar een webhostingprovider kan zijn, kunnen ze precies vinden wat ze zoeken met Resellerclub-hosting.

Uitstekende prijsstructuur

Je kunt niet altijd iedereen tevreden stellen als het gaat om prijzen. Ik heb echter nog nooit zo’n prijsstructuur gezien. De meeste pakketten hebben een korting van 30 procent. Bovendien lijkt het erop dat ze je echt proberen te proberen voordat je koopt. Dit geeft me het gevoel dat ze proberen het product zichzelf te laten verkopen in plaats van je op te sluiten in een soort contract.

U mag uw serverlocatie kiezen

Deze functie is uniek. Wanneer u met hen instelt, vragen ze u waar u uw website wilt laten hosten. Ze hebben servers die strategisch over de hele wereld zijn geplaatst en u kunt degene kiezen die zich het dichtst bij uw thuislocatie bevindt.

Nadelen zijn Resellerclub-hosting

Soms zijn sommige dingen gewoon te mooi om waar te zijn. Dit kan het geval zijn bij Resellerclub-hosting.

Slechte hostingrecensies

Overal waar u online gaat, wordt Resellerclub-hosting geplaagd door slechte recensies. Wel vond ik het interessant dat veel van deze reviews minimaal 4 jaar oud waren. Dat is echter geen excuus voor enkele van de recentere. Het is ook moeilijk om het op te schrijven voor een ontevreden werknemer of iemand die een slechte ervaring heeft gehad – er zijn er te veel om te tellen.

Slechte responstijd voor ondersteuning

Dit kan hand in hand gaan met hun slechte hostingrecensies, maar een van de debatten die u kunt vinden in online forums met betrekking tot Resellerclub-hosting is hoe lang het duurde voordat ondersteunend personeel contact met hen opnam over hun probleem. Ze variëren van een paar dagen tot een paar weken. Voor mij is het onaanvaardbaar om meer dan een paar uur te wachten wanneer ik een probleem heb met mijn site.

Hogere domeinprijzen

Ze hebben misschien uitstekende prijzen als ze hun plannen verkopen, maar je kunt het je veroorloven om ergens anders te zoeken als het gaat om het registreren van je domeinnaam. Het is bijna alsof ze hier hun geld verdienen. Het is logisch, omdat ze een wederverkopende leverancier zijn. Als u het grootste deel van de tijd doorverkoopt, is het veel handiger om door de thuislocatie te gaan dan ergens anders te zoeken en het vervolgens te importeren.

Problemen met kritieke probleemupdates

Een van de belangrijkste klachten die ik online ontdekte, was dat mensen problemen hebben met kritieke updates van problemen. Telkens wanneer er een kritieke probleemupdate is, klagen mensen dat ze het moeilijk hebben om deze te ontvangen of fouten te ontvangen bij het downloaden of installeren ervan.

Onderste regel

Veel van de problemen die ik tegenkwam bij Resellerclub-hosting kwamen uit meer dan vier jaar geleden. De afgelopen jaren is het moeilijker om problemen met hen te vinden. Ze hebben een solide uptime, aanpasbare plannen en bieden alles waar een webmaster op kan hopen.

Bekijk meer functies Meer op ResellerClub.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map