WebHostingHub Hosting beoordelingen mei 2020: goede of slechte host?

Hoe goed is WebHostingHub Hosting?

WebHostingHub is een bekend webhostingbedrijf dat zowel positieve als negatieve punten heeft. Met een concurrerende prijs en functieset is het zeker de moeite van het bekijken waard. Ondermaatse functies zijn onder meer een trage chatreactie, enigszins misleidende marketing en andere problemen.


WebHostingHub beoordelingen 3.3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (2 stemmen) Pros

 1. Geldteruggarantie
 2. Standaard cPanel met Softaculous Script Installer
 3. Onbeperkte domeinen op hun gedeelde hostingplannen
 4. 24/7 telefonische ondersteuning in de VS.

Nadelen

 1. Live Chat-probleem
 2. Alleen gedeelde hosting beschikbaar
 3. Uptime lager dan bij concurrenten
 4. Langzame ondersteuning van ticketreactietijden

Ondersteuning3.5Speed3Functies3.5Waarde3.5Transparantie3

Onze officiële WebHostingHub Review

WebHostingHub is niet voor grote bedrijven. Ze richten hun diensten meer op de beginners die voor het eerst beginnen en degenen die niets anders willen doen dan een kleine blog onderhouden.

Beste functies van WebHostingHub

Veel mensen beweren dat WebHostingHub een van de beste opkomende webhostingbedrijven op de markt is en dit is waarom.

Geldteruggarantie

WebHostingHub heeft een geld-terug-garantie van drie maanden. Dat betekent dat als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met hun service, zij uw geld zullen terugbetalen, maar niet volledig. In plaats daarvan zullen ze uw terugbetaling pro rata toepassen vanaf het moment dat u zich heeft aangemeld tot het moment dat u annuleert.

Standaard cPanel met Softaculous Script Installer

WebHostingHub biedt uw standaard cPanel met het Softaculous script-installatieprogramma. Wanneer u dat koppelt aan hun freebies die u hieronder ziet, realiseert u zich dat ze meer dan 300 applicaties gratis beschikbaar hebben en beschikbaar zijn met een installatie met één klik.

Onbeperkte domeinen op hun gedeelde hostingplannen

WebHostingHub stelt u in staat om onbeperkte domeinen op het gedeelde hostingplan te hebben. Dit is geweldig als je bezig bent met het omdraaien van domeinen. U ziet dat bij veel webhostingbedrijven u slechts één domein per account mag hebben. Als u meer wilt toevoegen, moet u meer betalen. Dat is niet het geval bij WebHostingHub. Dit betekent dat u een domein kunt registreren en parkeren, wachtend op iemand die het nodig heeft en bereid is voor u te betalen om het vrij te geven.

24/7 telefonische ondersteuning in de VS.

Ondersteuning lijkt een van die dingen te zijn die webhostingbedrijven krijgen of niet. Wanneer mensen zich aanmelden voor webhosting, hebben ze ondersteuning nodig. Je kunt er echt niet omheen. Mensen 24 uur per dag in dienst hebben om internationale klanten te ondersteunen, is iets waar andere webhostingbedrijven van kunnen leren.

Meer dan standaard freebies

WebHostingHub biedt gratis 301 verschillende applicaties die bij uw abonnement worden geleverd. Bovendien bieden ze de Softaculous Script Installer aan, zodat je al deze apps met een enkele klik kunt installeren. En alsof dat nog niet genoeg was, bieden ze meer dan $ 200 aan advertentiekredieten om u te helpen uw bedrijf van de grond te krijgen.

Nadelen van WebHostingHub

Met alle dingen die de WebHostingHub te bieden heeft, kan het moeilijk zijn om voorbij de rommel te kijken om te zien waar ze echt over gaan.

Mogelijk misleidende marketingtactieken

WebHostingHub heeft een link op hun startpagina die u naar de beoordelingssite leidt, zodat u WebHostingHub kunt vergelijken met andere grote marktspelers. Meer dan één persoon heeft beweerd dat deze functie volledig bevooroordeeld is ten gunste van WebHostingHub. Ze noemen het feit dat u op deze beoordelingssite geen enkele negatieve recensie kunt vinden over wat WebHostingHub. Als u echter verder kijkt dan die ene beoordelingssite naar andere beoordelingssites die u zullen vertellen over hun ervaring met WebHostingHub, is ongeveer 38 procent (op één beoordelingssite) negatief.

Vreselijke Live Chat-ervaring

Meestal zou ik zeggen dat alleen het aanbieden van de functie van livechat een positieve zaak is. Mijn ervaring zegt echter dat ze een van de slechtste livechat hebben die ik ooit heb gezien. Toen ik probeerde ze online te krijgen, werd ik meer dan 10 minuten in de wacht gezet. Toen ik ze eenmaal aan de lijn kon krijgen, leek de technicus aan de andere kant afgeleid en kon het gesprek niet bijbenen. De wachttijd tussen zijn ogenschijnlijk op schrift gestelde antwoorden was soms meer dan vijf minuten lang.

Alleen gedeelde hosting beschikbaar

Als u grote plannen heeft om uw website te laten groeien, kunt u beter ergens anders terecht. WebHostingHub biedt niets anders dan gedeelde hostingplannen. Wat dat betekent is dat ze geen VPS of dedicated hostingplannen aanbieden. Gedeelde hostingplannen, hoewel geweldig voor beginners, zullen u slecht van dienst zijn wanneer uw website moet worden opgeschaald om een ​​groter publiek aan te kunnen.

Uptime lager dan bij concurrenten

Uptime is absoluut essentieel wanneer u met een zakelijke website werkt. Hoe langer de website van een klant niet beschikbaar is, hoe groter de kans dat de klant zal terugslaan vanwege het potentieel van verloren inkomsten. Stilstand is niet hetzelfde als een tevreden klant. Hoewel hun uptime 99,42 procent bedroeg, is die statistiek verrassend laag in vergelijking met hun concurrenten.

Langzame ondersteuning van ticketreactietijden

Het is geweldig dat WebHostingHub 24/7 telefonische ondersteuningslijnen biedt. Wat niet geweldig is, is dat wanneer u hun ondersteuningssysteem voor e-mailtickets gebruikt, de reacties meer dan 24 uur kunnen duren. Als u ondersteuning nodig heeft, kan 24 uur wachten het equivalent zijn van meer dan 24 uur downtime voor uw website. Het aanbieden van snelle ondersteuning is cruciaal voor het voortbestaan ​​van elk webhostingbedrijf.

Bottom Line

Als u een kleine blog of een op hobby gebaseerde website wilt hosten, is WebHostingHub een optie. Met de gebruiksvriendelijke interface, de meer dan 300 apps die ze aanbieden met één klik te installeren en de 24/7 telefonische ondersteuningslijnen, kijk je naar een concurrerend webhostingbedrijf. Als u echter een bedrijf wilt opbouwen met webhosting en eersteklas functies en ondersteuning, wordt u elders beter bediend..

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map