WebHostingPad beoordelingen – Op zoek naar de goedkoopste webhost?

WebHostingPad beoordelingen – Op zoek naar de goedkoopste webhost?

WebHostingPad beoordelingen – Op zoek naar de goedkoopste webhost?

Wat is WebHostingPad?

WebHostingPad is opgericht in 2005 en verkoopt aan webmasters, zoals startups of eigenaren van kleine bedrijven, die op zoek zijn naar een zeer goedkope hostingprovider. WebHostingPad is een van de goedkoopste webhosts op de markt.


Hoe goed is WebHostingPad Hosting?

WebHostingPad-prijzen zijn gek laag, met hun meest elementaire plan vanaf minder dan twee dollar per maand. En voor zulke lage prijzen krijg je waar je voor betaalt als het gaat om hun diensten. WebHostingPad voorziet in uw basisbehoeften, zoals WordPress-hosting, e-mail en beveiligingsfuncties. Maar u zou een waanvoorstelling hebben als u verwachtte dat ze er alles aan zouden doen om uw gegevens te beschermen of om uw ervaring echt uitzonderlijk te maken voor zo’n goedkope prijs. Dus is aanmelden voor WebHostingPad een ramp die nog moet gebeuren, of is het een slimme zet voor een webmaster met een beperkt budget? We zeggen dat het een beetje van beide is.

Zie officiële site WebHostingPad beoordelingen 2.8 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (2 stemmen) Pros

 1. Waarschijnlijk de goedkoopste webhost die er is
 2. 30-dagen geld terug garantie
 3. Historisch trouwe klanten

Nadelen

 1. Ver onder de gemiddelde uptime & Snelheid
 2. Maakt alleen een back-up van uw gegevens op hun website "Discretie"
 3. Geen restitutie als u annuleert na een terugbetalingsperiode van 30 dagen
 4. Klantenservice is niet geweldig

Overzicht Je krijgt waar je voor betaalt. Het is moeilijk om veel te klagen als je minder dan $ 2 per maand uitgeeft. Maar is WebHostingPad een totaal koopje of is het een nauwelijks verhulde ramp? Lees verder om te beslissen welke het voor jou zou kunnen zijn. Support2.5Speed3Features3Value3Transparency2.5

Onze officiële WebHostingPad Hosting Review

Als u deze recensie leest, wordt u waarschijnlijk aangetrokken door WebHostingPad vanwege hun ongelooflijk lage prijzen. Dus dan is uw vraag waarschijnlijk: is dit te mooi om waar te zijn? Onze taak met deze WebHostingPad-beoordeling is om uw verwachtingen te beheren.

Beste functies van WebHostingPad-hosting

Er zijn eigenlijk een aantal behoorlijk dwingende redenen om je aan te melden voor WebHostingPad. Ze zijn niet de beste host in een categorie functies, maar voor de prijs is het pakket echt niet slecht. Beschouw de lage prijs als onlosmakelijk verbonden met elk aspect van hun service, en u kunt voor een aantal aangename verrassingen komen te staan. Maar laten we eerst de prijzen van WebHostingPad bespreken …

WebHostingPad-prijzen zijn super betaalbaar

Vergeef ons als het voelt alsof we op dit moment een dood paard verslaan, maar WebHostingPad is heel erg goedkoop. U zult geen goedkopere webhostingservice vinden in WebHostingPad. Ze zijn zelfs zo goedkoop dat ze op de startpagina adverteren dat je niet krijgt waar je voor betaalt – je krijgt meer dan waar je voor betaalt. Voor slechts $ 1,99 per maand voor hun meest elementaire pakket, dagen we je uit om een ​​goedkopere webhostingservice te vinden. We zijn er zeker van dat de lage prijzen u in de eerste plaats op WebHostingPad hebben gebracht.

Historisch trouwe klanten

WebHostingPad heeft een zeer lage omloopsnelheid. De meeste van hun klanten zijn al heel lang bij hen. Dit kan een van de redenen zijn waarom ze zo betaalbaar zijn: ze hebben niet altijd te maken met het openen en sluiten van accounts. Ze openen meer accounts dan ze sluiten. Ze hebben meer dan 75.000 vaste klanten. Dat zegt eigenlijk nogal wat, aangezien ze in 2005 hun deuren openden. Ze zijn al 11 jaar open, wat betekent dat als je hun groei lineair meet, ze meer dan 6000 klanten per jaar hebben gewonnen – sindsdien elk jaar sindsdien ze zijn geopend.

WebHostingPad-plannen Inclusief cPanel

Het feit dat ze deze industriestandaard mogelijkheid bieden tegen zulke lage kosten is een enorm pluspunt. Het hebben van cPanel binnen handbereik zorgt voor een snelle, gemakkelijke en vertrouwde overgang voor iemand die op zoek is om kosten te besparen bij zijn oudere, meer premium webhost. cPanel is betrouwbaar, heeft de mogelijkheid om installatie met één klik aan te bieden (met de juiste scripts) en werkt naadloos samen met WordPress. Zelfs sommige super dure, door een boetiek beheerde hosts zoals Rackspace bieden geen cPanel.

30-dagen geld terug garantie

Het is altijd leuk om te zien dat een bedrijf een geld-terug-garantie van 30 dagen biedt. Hoewel dit standaard is, bieden sommige bedrijven dat niet aan. Als je naar hun klantenbestand kijkt – hun groeiende klantenbestand – zijn er waarschijnlijk maar weinig klanten die restituties eisen. Misschien omdat je voor minder dan twee dollar per maand annuleert?

Militaire beveiliging komt standaard

Het is een frustrerende en bijna frauduleuze gang van zaken dat zoveel webhostingbedrijven extra kosten in rekening brengen om uw gegevens te beveiligen. Dit geldt meestal voor budgetwebhostingbedrijven, maar niet voor WebHostingPad. Met hun WordPress-plannen krijg je een geautomatiseerde malwarescanner en malware-quarantaine en verwijdering.

WebHostingPad-ondersteuning is niet half slecht!

We waren aangenaam verrast toen we ontdekten dat WebHostingPad-ondersteuning wordt aangeboden via live chat. We waren zelfs nog blijer dat ze binnen een minuut op onze vragen reageerden. En toch waren we opnieuw blij toen de snelle reacties die we ontvingen eigenlijk behoorlijk nuttig waren. Dat gezegd hebbende, we zouden in geen geval beweren dat WebHostingPad-ondersteuning uitstekend is, slechts gemiddeld. 24/7 ondersteuning is hun claim, maar buiten kantooruren zijn ze veel moeilijker te bereiken. En wanneer hun servers uitvallen (we zullen dit later uitbreiden), is het bijna onmogelijk om ze te bereiken. Ze zijn geen SiteGround, dat is zeker. Maar voor de prijs, WebHostingPad-ondersteuning is veel beter dan we hadden verwacht.

Nadelen van WebHostingPad Hosting

Er zijn enkele grote frustraties met WebHostingPad die, ondanks de zeer lage prijzen, voor veel potentiële gebruikers dealbreakers zullen zijn.

Enkele van de langzaamste laadtijden die we ooit hebben gezien

Het duurt gemiddeld twee keer zo lang om pagina’s die worden gehost op WebHostingPad te laden als bij andere hostingproviders. Dit is enorm zorgwekkend als je bedenkt dat bijna de helft internetgebruikers zullen stuiteren vanaf een pagina die meer dan twee seconden nodig heeft om te laden. Als u probeert inkomsten te genereren met uw site, kan hosting met WebHostingPad uw conversieratio’s dramatisch verstoren. In dat geval raden we onvoorwaardelijk aan om met een snellere, meer premium webhost te gaan. U betaalt misschien iets meer, maar dat maakt u meer dan goed met sitebezoekers die niet stuiteren. Voor de beste snelheid op de webhostingmarkt, ga naar A2 Hosting.

Uptime is verschrikkelijk – Uptime-garantie is waardeloos

WebHostingPad belooft een uptime-garantie van 99%. Dat klinkt als een solide garantie totdat u de wiskunde doet en beseft dat 1% van de downtime zich vertaalt naar meer dan 87 uur downtime per jaar, of ongeveer 7 uur per maand. Om het nog erger te maken, zal WebHostingPad u alleen compenseren in de vorm van een gratis maand service voor elke 8 uur downtime die hun garantie van 99% overschrijdt. Dat betekent dat uw website binnen een maand 15 uur offline moet zijn voordat u geld terugkrijgt. Dit aantal is moeilijk te slikken als je bedenkt dat veel andere budgetaanbieders het hele jaar door vaak maar zo’n 8 uur downtime ervaren.

Als u erop vertrouwt dat uw website voor u toegankelijk is om geld te verdienen, zoals voor een e-commercebedrijf, is het de moeite waard om te betalen voor een serviceprovider met een betere uptime. Beter nog, kies er een die u zal compenseren zodra ze onder hun garantie vallen, en niet 8 uur downtime later. Anderhalve dollar meer per maand kan een uptime-trackrecord van 99,99% krijgen met HostGator.

“Gratis” domein komt met veel kanttekeningen

Zoals veel hostingproviders, zal WebHostingPad een gratis domeinnaam toevoegen bij het aanmelden. Maar er zijn veel voorwaarden verbonden waardoor we afraden om te profiteren van deze promotie. Om te beginnen moet u een couponcode gebruiken en deze code maakt elke andere promotie die u mogelijk wilt toepassen ongeldig. Ten tweede is de domeinnaam slechts een jaar gratis. Na het eerste dienstjaar moet u jaarlijks terugkerende registratiekosten van ongeveer $ 15 betalen. Aangezien de meeste domeinnamen slechts één keer kunnen worden gekocht voor minder dan $ 15, is deze “gratis” domeinnaam helemaal geen koopje. Als u WebHostingPad wilt gebruiken, raden we u aan een andere kortingsbon te gebruiken en uw domeinnaam elders te kopen. U bespaart op de lange termijn meer geld.

Van gegevens wordt alleen een back-up gemaakt naar eigen goeddunken

Gratis back-ups van uw gegevens klinken geweldig, toch? Maar lees aandachtig:

WebHostingPad zal naar eigen goeddunken wekelijkse back-ups maken van de accounts van klanten, tot en met 1 GB aan websitebestanden. Deze back-up bevat geen e-mailadressen, e-mailaccounts, databases of iets anders dan websitebestanden. Elk account dat groter is dan 1 GB, wordt niet opgenomen in een geautomatiseerde back-upservice van WebHostingPad. In het geval dat een klant vereist dat een back-up wordt hersteld, kan WebHostingPad een eenmalige servicekosten voor back-upherstel in rekening brengen van $ 39,95.

Couched in legalese, in eerste instantie is het misschien niet duidelijk hoe slecht een deal eigenlijk is. Hun ‘eigen discretie’ betekent dat u niet handmatig een back-up van uw site kunt maken als u deze bijvoorbeeld herontwerpt. Bovendien is 1 GB aan bestanden klein en beperkt tot alleen websitebestanden, wat betekent dat u al uw e-mails en database-informatie kunt verliezen. Meer dan 1 GB aan bestanden en er wordt nooit een back-up van uw site gemaakt. En tot slot, als u ooit een herstelde back-up nodig heeft, moet u meer dan $ 40 betalen en dit zal uw e-mails niet eens herstellen.

Dit soort hoofdpijn lijkt relatief vaak voor te komen bij goedkope gastheren. Concurrent GoDaddy is bijvoorbeeld ook cryptisch met hun back-upfrequentie en brengt u ook exorbitante kosten in rekening om uw site te herstellen. Als u van plan bent veel belangrijke gegevens op uw site te bewaren, doe dan eerst onderzoek voordat u uw host kiest.

Beperkend overdrachtsbeleid

WebHostingPad adverteert met gratis gegevensoverdracht voor klanten die hun website willen overzetten naar hun diensten. Maar in werkelijkheid is dit alleen gratis voor sites met een ongewoon kleine hoeveelheid gegevens: 2 GB. En net als bij hun back-ups, omvat deze overdracht geen e-mail, FTP-adressen, subdomeinen of andere add-on-domeinen die u mogelijk heeft.

Bottom Line

Het ligt in de aard van veel mensen om automatisch naar de goedkoopste beschikbare optie te gaan. En als lage prijzen uw eerste prioriteit zijn bij uw zoektocht naar een webhost, dan is WebHostingPad eigenlijk een goede prijs voor die lage prijs. Maar voor webmasters die prioriteit geven aan snelheid, uptime of back-ups, zal WebHostingPad alleen maar frustratie veroorzaken. Zelfs elders een dollar meer per maand betalen, bespaart deze mensen een hoop verdriet.

Bekijk meer functies

Topfuncties

 • Snelle ondersteuning
 • Redelijke prijzen
 • Tal van functies

Bezoek de officiële website

Top 5 hosts

 • SiteGround beoordelingen
 • WP Engine beoordelingen
 • A2 Hosting Reviews (oud)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen

Veelgestelde vragen over WebHostingPad

Wanneer is WebHostingPad gestart en wat zijn hun waarden?

WebHostingPad is in 2005 in Illinois opgericht door marktleiders en veteranen die betrouwbare, betaalbare hosting wilden bieden. Het bedrijf hecht veel belang aan klanttevredenheid en biedt klanten precies wat ze nodig hebben, zodat ze niet hoeven te betalen voor diensten die ze niet willen. Het bezit verschillende certificeringen, verificaties en goedkeuringen van enkele van de best beoordeelde bedrijven op internet. WebHostingPad garandeert geweldige service tegen betaalbare prijzen.

Wat voor soort gedeelde hostingplannen biedt WebHostingPad?

Alle plannen van WebHostingPad bevatten de volgende onbeperkte voordelen:

 • Hostingruimte
 • Bandbreedte
 • Emailaccounts
 • FTP-accounts
 • Add-on en subdomeinen
 • MySQL-databases

Ze bieden hun klanten ook gratis domeinregistratie of -overdracht aan, evenals een websitebouwer, cPanel. U krijgt ook een geavanceerde beveiligingsscan en een bedrijfsvermelding.

Het bedrijf heeft twee verschillende gedeelde plannen, het Power Plan en het Power Plan Plus. Het grootste verschil tussen twee zijn de weinige extra functies in het Power Plan Plus, waaronder een geavanceerd spamfilter, gratis SSL-certificaat, SSH-toegang en geavanceerde webstatistieken.

De prijs is gebaseerd op uw duur van de services, waarbij een jaar van het Power Plan $ 3,99 per maand kost en een jaar van het Power Plan Plus $ 6,99 per maand kost. Als je ervoor kiest om je voor drie tot vijf jaar in te schrijven op het Power Plan-niveau, betaal je $ 1,99 per maand; de kosten van het Power Plan Plus dalen tot een dieptepunt van $ 3,99 per maand voor klanten die zich registreren voor vier of vijf jaar dienst.

Biedt WebHostingPad reseller- of VPS-abonnementen aan?

WebHostingPad heeft zes verschillende plannen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een reseller / VPS-plan. Hun virtuele privéservers worden aangedreven door VPSDepot, wat dezelfde functionaliteit mogelijk maakt zonder dezelfde kosten als typische dedicated servers.

Hun beginnersplan, dat voor zes maanden begint bij $ 29,95 per maand, biedt u 20 GB schijfruimte, 100 GB bandbreedte en 1 GB RAM. Klanten krijgen één IP-adres en een .5 CORE CPU.

Het derde niveau, het premium-abonnement, biedt 160 GB schijfruimte, 1 TB bandbreedte en 4 GB RAM, voor $ 49,95 / maand voor een abonnement van zes maanden. Je krijgt ook drie IP-adressen en 2 CORES CPU’s.

Het hoogste niveau, het beheerde abonnement, kost $ 99,95 per maand voor zes maanden service en biedt u drie IP-adressen, 3 CORES CPU’s en het hoogste opslagniveau: 300 GB schijfruimte, 3 TB bandbreedte en 8 GB RAM.

Er zitten plannen tussen die u in staat stellen om de specificaties te vinden die u nodig heeft. Elk VPS-account bevat veel gratis functies, zoals:

 • cPanel / WHM
 • Softaculous
 • Opstelling
 • Website migratie
 • Firewall
 • Reseller-account

Alle VPS-accounts bieden ook onbeperkte cPanel-accounts, domeinen en subdomeinen, e-mailaccounts en verzend-, FTP-accounts en MySQL-databases.

Hoe ziet WebHostingPad WordPress-hosting eruit?

De WordPress-abonnementen van het bedrijf omvatten gratis overdracht, automatische malwarescans en -verwijdering, evenals onbeperkte e-mailaccounts, geparkeerde domeinen en opslagruimte.

De WordPress-abonnementen zijn ontworpen om WordPress-gebruikers van alle niveaus te helpen en bevatten een verscheidenheid aan snelheidsverbeteringen, zoals prestaties Cloud Linux, SSD-opslag en Global CDN. Het basisplan, met een cPanel ontworpen rond WordPress, begint bij $ 2,99 per maand.

Het basisplan biedt klanten vijf sites met 1x rekenkracht.

Het middelste plan, WP Pro, dat $ 3,99 / maand kost, heeft 10 sites, 2x rekenkracht en bevat ook gratis automatische back-ups.

Het hoogste WordPress-hostingplan van WebHostingPad, de WP Premium, biedt gratis een SSL-certificaat, gratis automatische back-ups en back-ups op aanvraag, hulp van WordPress-experts en 25 sites met 3x rekenkracht. Dit plan begint bij $ 5,99 per maand.

Heeft WebHostingPad een uptime-garantie?

WebHostingPad heeft een uptime-garantie van 99%, maar zal klanten alleen compenseren voor elke 8 uur downtime boven het gegarandeerde tarief.

Wat betekent onbeperkte schijfruimte voor mij?

WebHostingPad biedt alle hostingaccounts onbeperkte bandbreedte en schijfruimte, maar vergroot de benodigde ruimte in fasen. Elk account begint met een limiet voor zowel de schijfruimte als de bandbreedte, maar naarmate het aantal sites toeneemt, is een eenvoudig e-mailverzoek aan WebHostingPad voldoende om beide uit te breiden. Dankzij dit systeem kan het bedrijf de werking van de server optimaliseren, omdat alleen de benodigde ruimte wordt benut. Hierdoor is de service voor klanten sneller en efficiënter.

Voordat het bedrijf de bandbreedte of schijfruimte zal vergroten, moet het huidige quotum volledig worden gebruikt en moet de eigenaar van de website voldoen aan de algemene voorwaarden van WebHostingPad.

Hoe blijft WebHostingPad actueel?

Het bedrijf biedt een bedrijfsblog met veel verschillende soorten informatie die klanten en gebruikers interessant zullen vinden, van het bespreken van bugs en manieren om ze op te lossen, manieren om de beveiliging te verbeteren en het hebben over bedrijfswijzigingen en updates, waaronder verschillende niveaus van beloningen en reacties aan de behoeften van de klant.

Leiderschap heeft onlangs stappen ondernomen om een ​​aantal van de grootste zorgen van hun klanten aan te pakken, maar niet alleen een poll te plaatsen om te zien hoeveel verificatie accountmanagers zouden willen op hun accounts, maar ook om hun systeem te updaten.

 • Bijgewerkt factureringssysteem: Het systeem is opnieuw ontworpen om de functionaliteit te vergroten en gehoste boekhouding nog eenvoudiger te beheren.
 • Weebly website builder: WebHostingPad werkt aan een samenwerking met Weebly waarmee klanten toegang krijgen tot een gebruiksvriendelijk bouwsysteem.
 • cPanel-updates: Hoewel het overschakelen van de huidige cPanel-thema’s naar het Paper Lantern-thema een vereiste is voor een goede werking, laten ze klanten ook zien hoe een retro skin de nieuwste cPanel-interface verandert die meer lijkt op de x3-interface.
 • Bijgewerkte servers: Alle servers worden geüpgraded naar de nieuwste stabiele versie van CentOS, een grote onderneming die voor een nog betere ervaring voor klanten zal zorgen.
Hoe onderhoudt WebHostingPad hun servers?

Het N + 1 datacenter bevindt zich in Chicago en biedt 24/7 beveiliging ter plaatse, evenals HVAC-ventilatiesystemen. Ze maken wekelijks een back-up van het datacenter, maar bieden ook vaker back-ups op basis van het gekozen hostingplan. De wekelijkse back-up omvat accounts en tot 1 GB aan websitebestanden en omvat geen e-mailadressen, e-mailaccounts, databases of niet-websitebestanden. Accounts groter dan 1 GB zijn niet inbegrepen in de wekelijkse back-up, maar het bedrijf biedt tegen een vergoeding een eenmalige back-upherstel. Ze bieden ook een back-up service op aanvraag tegen een extra vergoeding.

Als er een stroomstoring is, onderhoudt WebHostingPad generatorbrandstof die ervoor zorgt dat uw sites actief blijven.

Wat voor soort ondersteuning biedt WebHostingPad?

Het 24/7 klantenserviceprogramma van het bedrijf dekt de volgende servicebehoeften:

 • Webgebaseerde services, zoals FTP, SSH, cPanel, e-mail, MySQL en php. Ze zorgen ervoor dat de services normaal werken en controleren of klanten denken dat er een probleem is.
 • Serverbeheer omvat onderhoud, beveiliging en configuratie van alle software op hun servers, inclusief Apache, MySQL en php.
 • Hardware onderhouden met regelmatige monitoring en reparaties indien nodig
 • Scriptinstallatie voor scripts van derden, die geen ondersteuning, informatie over gebruik, functies, plug-ins of aanpassing omvat.
 • Gegevensback-ups garanderen niet de beschikbaarheid van verloren gegevens van reguliere back-ups. Klanten moeten er zeker van zijn dat ze regelmatig de huidige back-ups bijhouden.
 • Basisconfiguratie voor e-mail en standaard FTP-verbinding

Klanten zijn verantwoordelijk voor het kennen van de basisprincipes van internet, evenals het registreren van hun eigen domeinnamen en de werking van alle scripts en applicaties.

Ze bieden livechat, e-mail en telefonische ondersteuning, evenals een helpdesk waarmee u een ondersteuningsticket kunt indienen. Het bedrijf houdt een database bij met vragen over een breed scala aan operationele onderwerpen, en reageert ook op opmerkingen op de Facebook-pagina en het Twitter-account.

Wat als WebHostingPad niets voor mij is?

Het bedrijf biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie voor nieuwe klanten, met een minimum van drie dagen voor de annulering.

VPS-annulering moet binnen vijf dagen worden gedaan en omvat alleen het geld dat is betaald voor hostingservices; andere services, zoals licenties, sitebouwers of IP-adressen, zijn niet inbegrepen.

WebHostingPad is een ideale optie voor een klant die op zoek is naar goedkope, kale service voor gedeelde en VPS-hosting. Idealiter hebben klanten praktische kennis van de basisprincipes van internet en computers, maar de klantenondersteuning van het bedrijf kan helpen bij veel voorkomende situaties

Meer op WebHostingPad.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector