WPX Hosting (Was Traffic Planet) Beoordelingen mei 2020 – Prijzen en plannen voor hosting

Hoe goed is WPX Hosting (voorheen Traffic Planet)?

WPX Hosting is een hostingservice die gespecialiseerd is in enkele van de snelste gekloste hostingsnelheden. Plannen beginnen bij $ 24,99 maand, wat een beetje prijzig is voor sommige gebruikers, maar dit plan omvat de hosting voor maximaal vijf websites. In vergelijking met duurdere hosts, krijg je hier veel waar voor je geld!


We raden echter een paar andere hosts aan boven WPX. Als u op zoek bent naar de beste algehele WordPress-hostwaarde, ga dan met SiteGround. Als je op zoek bent naar superbeladen snelheid, ga dan voor A2 Hosting. Als je een premium WordPress-host met tier-1-ondersteuning wilt, ga dan met WP Engine of Kinsta.

WPX Hosting (Was Traffic Planet) Beoordelingen 3.1 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (5 stemmen) Pros

 1. Snelle laadtijden
 2. Responsieve klantenservice
 3. Basisplan biedt plaats aan maximaal vijf websites
 4. Gratis sitemigratie
 5. Houdt back-ups
 6. Makkelijk te gebruiken interface
 7. Kan worden gebruikt voor andere contentbeheersystemen dan WordPress

Nadelen

 1. Hogere startprijs voor plannen
 2. zoveel functies in de interface als concurrenten

SamenvattingTraffic Planet is gericht op gebruikers die WordPress-websites beheren en op zoek zijn naar een service die meer gestroomlijnd is voor dit type website. Ze bieden hun gebruikers snelheid omdat ze deze focus op WordPress hebben. Ondersteuning 3.5 Snelheid 3.5 Functies 2.5 Waarde 3 Transparantie 3

Onze officiële WPX Hosting Review

WPX Hosting richt zich op WordPress-gebruikers en trekt ze aan door de snelheden die ze kunnen bieden. Hun snelheid in combinatie met hun klantenservice lijkt de reden te zijn waarom mensen massaal naar hun hostingservice gaan. Meer weten over hun service? Blijf lezen voor meer inzichten.

Dit is een redactionele recensie op basis van gebruikerservaringen uit online recensies. Wanneer u uw definitieve beslissing neemt, moet u ook de beoordelingen lezen die u kunt vinden, samen met de details op hun website.

Beste functies van WPX-hosting

Dit zijn de functies die gebruikers absoluut geweldig vinden aan WPX Hosting.

1. Snelheid

De meeste gebruikersrecensies merken op dat de snelheid van hun website is gestegen ten opzichte van de vorige hosting die ze gebruikten. In de nu mentaliteit die veel mensen tegenwoordig hebben, kan dat erg belangrijk zijn in hoe goed uw website zal presteren als het gaat om het behouden van klikken die u naar uw site hebt getrokken.

wpx 's werelds snelste cdn

Ze hebben zelfs ‘s werelds snelste WordPress CDN, met tot 3x je sitesnelheid.

2. Klantenservice

Dit was waarschijnlijk de tweede favoriete functie waar gebruikers enthousiast over zijn voor deze service. Ze zijn erg blij met hoe snel tickets worden beantwoord nadat ze zijn verzonden.

Ze zullen zelfs malware repareren die uw site kan aanvallen!

3. Meerdere websites

Bij andere services kunnen gebruikers vaak maar één website hebben voor hun basisabonnement, en dan stijgt de prijs behoorlijk voor plannen die betrekking hebben op hosting voor meerdere websites. Met WPX Hosting kunt u vijf websites hosten op hun basisplan. Hun professionele plan beslaat maximaal 15 en hun elite maximaal 35.

Bent u een affiliate marketeer, of iemand die er gewoon van houdt om nieuwe sites te maken? Ga dan met WPX!

4. Sitemigratie

Een van de dingen die iemand doorgaans met dezelfde hostingservice houden, is dat ze zich geen zorgen willen maken over de migratie van de ene server naar de andere.

wpx host gratis migratie

Geloof ons, dit is een pijn in de A!

Dit is geen probleem met WPX Hosting. Ze behandelen uw sitemigratie gratis en zullen het binnen ongeveer 24 uur hebben gedaan. Sommige gebruikers meldden dat het zelfs eerder was gedaan dan hun sites.

5. Back-ups

Ze houden twee weken aan dagelijkse back-ups van uw website. Als er iets misgaat, zullen ze het gratis terugzetten naar de back-up.

6. Interface

De interface die ze hebben geïnstalleerd zodat gebruikers hun websites kunnen beheren, is heel gemakkelijk te gebruiken. Dit kan een pluspunt zijn voor mensen die nog aan het leren zijn.

7. Content Management Systemen

WPX beperkt u niet als het gaat om inhoudbeheersystemen zoals sommige andere hosts die zich richten op WordPress, dus deze hostingservice kan worden gebruikt voor andere inhoudbeheersystemen buiten WordPress. Dit kan handig zijn als u al verschillende systemen in gebruik heeft.

Nadelen van Traffic Planet Hosting

Hoewel er veel positieve recensies zijn voor deze hostingservice, is deze niet 100% perfect. Zoals bij elk bedrijf, zullen gebruikers een aantal dingen hebben die ze graag verbeterd of veranderd zouden willen zien. Er zijn er maar een paar voor WPX Hosting.

1. Prijs

Het laagste plan is het bedrijfsplan en het kost u $ 24,99 per maand. Dit is niet zo slecht in vergelijking met sommige concurrenten, aangezien het wordt geleverd met hosting voor maximaal vijf websites, maar voor iemand met een veel eenvoudigere website die niet veel snelheid vereist, zijn er enkele hostingservices die niet zo duur zijn.

2. Functies

Sommige gebruikers zijn van mening dat de duurdere concurrenten een voorsprong hebben op WPX Hosting omdat ze meer interface-functies bieden voor uw website.

Bottom Line

Waar het op neerkomt bij WPX Hosting is dat het behoorlijk moeilijk lijkt om zelfs veel ontevreden gebruikers te vinden met deze service.

De algehele sfeer voor deze hostingservice is zeer positief.

Gebruikers vinden het geweldig hoe snel ondersteuning terugkeert, en velen melden veel snellere snelheden op hun sites nadat ze zijn gemigreerd. De prijs kan een beetje hoog zijn voor iemand met een eenvoudigere website die gewoon op zoek is naar een online aanwezigheid, maar gebruikers met meer dan één website zullen dol zijn op de besparing die ze maandelijks bij deze host kunnen zien.

 

WPX Hosting versus WP Engine versus HostGator versus Pagely

WPX Hosting wordt vaak vergeleken met het hosten van zwaargewicht WP Engine, HostGator van een groot merk en Pagely met een hoge touch. Hoe vergelijkt het?

wpx hosting vs wp engine vs hostgator vs pagely

Waar we het meest van houden WPX is hun focus op snelheid, klantenservice en functies, terwijl ze nog steeds betaalbare tarieven bieden voor eigenaren van meerdere sites.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map