ГоПадди ВордПресс рецензије са управљањем ГоДадди-ја мај 2020. – Узмите мерилицу!

Contents

ГоПадди Управљани ВордПресс хостинг: Изврсно за јефтин ВордПресс хостинг?

ГоДадди је некада био смех стварним власницима веб страница – била је то лукава компанија са глупим рекламама Супер Бовл.


Не више.

ГоДадди је појачао своју игру – ВЕЛИКО ВРЕМЕ. Потпуно се заложио за ВордПресс, а чак је почео са додавањем мањих компанија које пружају услуге ВордПресс-а.

То је добра вест за вас ако сте на ВордПресс-у. А осим ако нисте искусни програмер, ако имате ВордПресс веб локацију, желите да ВордПресс хостинг. Веруј нам.

Да ли би требало да одаберете ГоДадди Управљани ВордПресс хостинг преко других одличних ВордПресс хостинг провајдера попут СитеГроунд или А2 Хостинг? Прочитајте да бисте сазнали да ли је ГоДадди ваш савршени меч или тврд прелаз.

Напомена: Од 2019. године помоћу ове везе можете добити ГоДадди Управљани ВордПресс хостинг за само 1 УСД месечно (посебан купон за ГоДадди Управљани ВордПресс хостинг). Ово је СКРИВАЊЕ ДОСТАВА и не очекује се да ће трајати веома дуго.

ГоПадди ВордПресс рецензије 3.6 / 5 Рецензент {{ревиевсОвералл}} / 5 Корисници (3 гласова) Прос

 1. Они нуде ниске цене
 2. Понуда Неограничена ширина појаса
 3. Одличне сигурносне карактеристике
 4. Одлична корисничка услуга

Цонс

 1. Издање прилагођеног хостинг панела
 2. Подржали су ограничења Интернета
 3. Ограничења опција опција планова
 4. Ограничења података

РезимеСинце ГоДадди основао је 1997. године Боб Парсонс, а ГоДадди је имао занимљиве изборе за оглашавање. Од оскудно обучених и класичних жена, оне су биле гласноговорници ГоДадди-а. Иако је било доста полемике у њиховим огласима, један од највећих проблема људи био је њихов недостатак контролне табле цПанел. Инсталирали су опцију за то, али та промена неће наступити до 2013. Ова промена догодила се након што је 65% удела у компанији продато ККР, Силвер Лаке Партнерс и Тецхнологи Цроссовер Вентурес… у 2011. години.
ГоДадди је последњих година постао популаран избор за оне који траже сајт за веб хостинг за своје мало предузеће, а у овој области ГоДадди се истиче. Мала предузећа имају већу изложеност због свог присуства на мрежи, а услуге и производи које нуди ГоДадди погодни су за већину људи који раде на буџету. Они нуде услуге које раде са Линуком или Виндовсом, омогућавајући својим купцима да одаберу праву за њих. Последњих година су ушли у напредак да буду више прилагођени купцима и пруже својим клијентима оно што желе да им помогну да постигну своје циљеве. За оне који траже управљани ВордПресс хостинг, ГоДадди је одличан избор. Без обзира да ли желите да покренете блог или додате веб локацију за предузеће, идеално је користити веб локацију за управљани ВордПресс. У том подручју ГоДадди се истиче. Они аутоматски ажурирају ваше податке тако да не морате и пружате сигурност за своју веб локацију. Њихови планови почињу по конкурентној цени, а надоградњом се могу откључати различите функције које ће вам помоћи у вашим потребама. Док је ГоДадди имао проблема са својим клијентима који желе да контролишу њихове веб странице, ГоДадди је предузео огромне кораке од промене гарде. Њихов нови извршни директор, Блаке Ирвинг, помогао је створити бољу компанију за оне који траже управљану ВордПресс веб локацију. Подршка3.5Спеед3.5Феатурес3.5Валуе4Транспарентност3.5

Наш званични преглед хостинга за ВордПресс који управља ГоДадди

ВордПресс којим управља ГоДадди велика је промена за ГоДадди.

Они покушавају да преузму дио двосмерније усмерених ВордПресс хостинг услуга – као што су ВП Енгине, СитеГроунд и Пагели.

ГоДадди је наравно једна од најпопуларнијих и најпознатијих хостинг компанија.

Популарност њихових реклама довела је доста купаца из чистог брендирања. Ваш просечан предузетник познаје само један домен и хостинг компанију и то је ГоДадди.

Али много је професионалаца фрустрирано код ГоДадди-ја, и то из добрих разлога, о којима ћемо говорити у наставку.

Али погледајмо њихове могућности хостинга за ВордПресс:

годадди је управљао снимком екрана за хостинг

Први утисак: вов.

Где још можете добити ВордПресс хостинг у цени од 1 УСД месечно (на попусту)? Нигде.

Али да ли вреди цене? Може бити.

Ево ствари. Ако желите да вам трошкови буду веома ниски, али такође желите мало олакшати управљање ВордПрессом, ово је добра опција.

Напомена: Од 2019. године помоћу ове везе можете добити ГоДадди Управљани ВордПресс хостинг за само 1 УСД месечно (посебан купон за ГоДадди Управљани ВордПресс хостинг). Ово је СКРИВАЊЕ ДОСТАВА и не очекује се да ће трајати веома дуго.

Професионални хостинг послужитељ ВордПресс-а којим управља ГоДадди

1) Врло јефтини управљани ВордПресс хостинг

Ово је можда најјефтинији ВордПресс хостинг на тржишту са овом посебном.

Али морате знати да постоје различите врсте ВордПресс хостинга.

Шта значи управљање ВордПресс хостингом? То зависи, сива зона.

Неки домаћини то чине прилично далеко, попут ВП Енгине-а, где имају најбоље технологије за подршку ВордПресс-у на свету. Други, попут СитеГроунд-а, пружају вам сјајну подршку и по повољној цени.

У случају ГоДадди-а, они нуде ВордПресс хостинг који је другачији од дељеног хостинга и специфичан за ВордПресс.

Али не очекујте савршену подршку. Наравно да можете добити ГоДадди на телефон и они су од помоћи, али они нису изграђени око ВордПресс-а као што су неке друге хостинг компаније.

Уз то, ако већ купујете своје домене од ГоДадди-а и желите да останете у екосистему, овај ВордПресс хостинг од њих много је прикладнији од заједничког хостинга. Ако користите ВордПресс и љубитељ сте ГоДадди-а, ово је најбоља опција за вас.

2) Неограничена пропусност

Ширина опсега је већа или мања количина промета и посетилаца ваше веб локације. Неки домаћини попут ВП Енгине-а ограничавају вас на 25.000 посета месечно на свом стартном плану, што мислим да је премало.

Срећом, ГоДадди не ограничава пропусну ширину, што је одлично.

Сада ће можда имати неколико потезања или друге тактике које примене ако изненада примите милион посета јер сте били представљени на Схарк Танку, али за сада нећете морати да се бринете због тога.

3) Једноставна инсталација хостинга

Некада је било потребно да инсталирање и управљање хостингом захтева ИТ одељење и пуно сати за наплату.

Не више. Компаније за веб хостинг одлучиле су и олакшале корисницима да сами поставе хостинг. ГоДадди има редослед проласка и укрцавања како бисте се поставили сами, без потребе за техничким резовима. Они такође нуде 24/7 телефонску подршку ако наиђете на било какве проблеме, што је вероватно најјачи део ГоДадди-ове хостинг понуде.

4) Једноставна употреба контролне табле

Неки су навикли да цПанел – извини, овде то нећете добити.

Али уместо тога, добијате прилично једноставан за употребу контролни панел, који је ГоДадди посебно припремио за ваше задовољство хостинга:

Заправо је прилично једноставно и има добро корисничко искуство, то ми нимало не смета.

Ево делића онога што сам научио у само неколико минута коришћења панела:

Издвајамо одозго:

 • Свиђа ми се што имаш директна веза на ВП Админ панел то је увек лако и штеди неколико секунди (посебно ако овде управљате већином веб локација)
 • Ажурирање додатка и тема једним кликом – ово је супер корисно. Право са овог администраторског панела можете аутоматски ажурирати све. Да будемо фер, ово можда није прави погодан за кориснике напајања, али за почетнике који имају једноставну инсталацију, то је пут.
 • Лако прављење резервних копија супер су, никад не знаш кад ти треба
 • Остало подешавања прилично су јасне, нећете их користити тако често
 • ССЛ сертификати  – у ствари, то ћемо сачувати за касније ��

Копање дубље у Ажурирања и Перформансе веб странице област:

Ево шта сам нашао:

 • Способност ажурирајте тему у клику са овог администраторског панела је епско!
 • Тхе алат за перформансе веб локације је у ствари прилично сјајан, даје вам врло брз извештај који је прилично користан. Ако знате знатижељне, можете копати на више подручја. Увјерење да је моја веб страница одличан са резултатом 96 даје ми мало побољшање расположења за дан
 • Тхе корисничко искуство у целини је прилично гладак и једноставан за употребу

5) Одлична корисничка услуга

 • Иако се може чинити архаичним за веб хостинг веб странице које пружају добру корисничку услугу, ГоДадди пружа квалитетну корисничку услугу. Доступни су 24 сата дневно, а многе компаније не пружају својим купцима. Доступни су телефоном, што помаже клијентима да се удобно уведу у компанију. Ово је идеално за оне који можда не раде око строгог распореда. Осим тога, ако имате било каквих проблема, добијање помоћи само је ствар подизања телефона. Можете да разговарате са правом особом да вам помогне око било каквих питања о вашој веб локацији. Идеално је за оне који воле лични додир.
 • Њихова корисничка услуга не само што је одлична, већ пружа 99,9% продуженог времена за своје услуге веб хостинга. За оне којима је потребна њихова веб страница да раде цијело вријеме, ово је идеалан пут. Нећете морати да бринете о томе да ће услуге хостинга бити искључене, осим за редовно одржавање. Њихова усредсређеност на услуге купцима и пружање квалитетних производа резултат су промене генералног директора који жели да удовољи. Идеално је за оне којима је потребна услуга веб хостинга на коју се могу ослонити, а њихова служба за кориснике доказује да то није привремена одлука.

6) гаранција поврата новца

Ако се пријавите за ГоДадди Манагед ВордПресс, биће вам враћен ако утврдите да њихове услуге нису оно што вам је потребно. Њихова гаранција поврата новца идеална је за оне који желе потражити нешто друго. Ако вам откажете план у року од 30 дана од пријаве, биће вам враћен новац.

7) Јефтини планови за сигурност веб локација

Ок, овај је и професионалац и преварант. То је професионално, јер ово је прилично добра цена за чишћење од малвера, који може да уништи вашу веб локацију:

Велика је кон јер се та цена не збраја. Али након додатне истраге (одласком на Цхецкоут нот Инстант Цхецкоут) нашао сам исправну цену:

То је боље, али ипак – оставља лош укус у мојим устима.

Шта је велика ствар? Једноставно ми се не свиђа што су покушали да проклизају за 24 месеца на мом – тамном узорку сигурно.

У сваком случају – то је добар посао, и вероватно ће они то користити Суцури.нет након куповине компаније. Вероватно ћу га купити касније.

На тамну страну …

ГоДадди Управљани ВордПресс хостинг хостинги

1) Прилагођени панел за хостинг

 • Управљање веб локацијама може вам одузети пуно времена, а што више потрошите на њега, то више желите да учините. На Хостинг Панел-у је место где се дешава већина промена, а ГоДадди има свој прилагођени панел који пружају својим клијентима. Иако су цПанел и Фантастицо неки од најпопуларнијих, ГоДадди-ин прилагођени панел је интензивнији. Можда ће вам требати водич за рад њихове контролне табле, који може одузети више времена и енергије. Није претјерано софистицирано за схватити, али то може бити бол.
 • Иако је њихов прилагођени панел укинут 2012. године, они су од тада прешли на индустријски стандард цПанела. Међутим, један од највећих недостатака коришћења цПанела на ГоДадди-у је тај што плаћате један долар додатног месечно. Иако није велики трошак, можете пронаћи другу хостинг локацију која укључује цПанел без додатних трошкова. Требали бисте утврдити да ли вам је заиста потребан цПанел, али ако можете да живите без њега и желите да се ослоните на то да ГоДадди ради на вашој веб локацији, то није лоша ствар. Доступно је пуно опција, а за искусне кориснике они могу одузети доплату за индустријски стандард.

2) Подржали су ограничења Интернета

 • У јануару 2011. године уведени су закони СОПА и ПИПА за ограничавање приступа интернету. Овај аргумент је посљедњих година добио већу пажњу, а неутралност мреже постала је огромна тема. Нажалост, ГоДадди је био једини који је подржао те рачуне. То је довело до нереда од стране људи који су рачуне оценили нелегитимним и поставили ГоДадди на лице места. Изгубили су пуно поштовања од оних који мисле да је интернет место где су идеје бесплатне и да их треба чувати од превише ограничења.
 • Иако је ГоДадди одустао од одлуке да повуче рачуне, негативна пажња која им је упућена створила је неке проблеме поверења. Тек су хиљаде купаца одлучиле да напусте ГоДадди и пренесу им имена домена. Иако је већина негативне пажње одумрла, они и даље показују дјела против етике и приватности, што није добро за било коју интернет компанију. Уложили су кораке да ствари остану приватне и раде на правилној етици, али остаје питање хоће ли повратити поверење које су изгубили са хиљадама купаца.
 • Остаје да се види да ли су променили свој начин, али постоје назнаке да се можда неће променити. Њихово оглашавање је сексистичко, али они су говорили о томе да њихове рекламе буду мање контроверзне. Након најновије рекламе за Супер Бовл која је „звук који се чује широм света“, можда ће морати да одраде још неке ствари..

3) Ограничења планова

 • Иако није тајна да веб хостинг веб локације постављају ограничења, ГоДадди је ноторан по својим ограничењима. ВордПрессу је потребна само једна база података за блогове и веб локације, која вас може ограничити на 25 укупних веб локација. Иако ово није потпуни злочин, чињеница да они крију ове податке приликом регистрације може бити кривична. Они чине да изгледа као да добијате све неограничено, али то није тачно. Важно је прочитати ситни отисак, али када ситан отисак није лако доступан, како га можете прочитати?
 • Једини начин на који можете у потпуности добити све неограничено јесте ако кренете са Крајњим планом. Крајњи план чини све неограниченим, али још увек је мука да платите додатни износ за ствари које већ требате да добијете. Они су се боље упознали са својим Делуке планом, пружајући својим клијентима неограничен простор на диску. Важно је да схватите шта добијате и да ли вреди цене коју плаћате. Ако тек почињете, не желите да платите превише да бисте постигли све што је потребно за вашу веб локацију што је боље могуће.

5) Ограничења података

 • Ограничења су важна за сигурност, али ГоДадди иде мало више од врха када је у питању ограничење података. Требао би очекивати да ћете прескочити пуно обруча и подузети тону корака ако желите нешто промијенити. Аутоматско генерисање садржаја и коришћење веб образаца обично су једноставни задаци, али ГоДадди-у је потребно толико информација да бисте то урадили. Можда ће вам бити боље да одете са другим веб локацијама за веб хостинг ако нисте спремни да попуните гомилу папира. Иако је безбедност са ГоДадди-ом у току, можда неће бити вредно покушавати да промените ствари за своју веб локацију.
 • Једна од најфасцинантнијих функција ГоДадди-ја је њихов брзи сигурни контакт образац. Иако је лако испунити, најтежи део је слање ГоДадди-у. Захваљујући сигурносним ограничењима, образац се обично шаље као нежељена пошта. Постоје водичи о томе како да га правилно поднесете, али ако немате времена или склоности, можда неће бити вредно. Увек је добро имати одличну сигурност, али када се борите са веб страницом за унос својих података, можда ће вам бити боље да пођете са неким другим.

6) Није тако корисно као и други управљани ВордПресс домаћини

 • Иако је ГодДадди брз да вам помогне на телефону, они нису сјајни као коришћење других домаћина попут СитеГроунд-а за корисничку услугу
 • Ако постоји проблем, вероватно неће много учинити за вас
 • Имао сам проблем са миграцијом моје веб локације на ГоДадди користећи њихов алат – и рекли су да је њихов алат апликација „најбољи труд“, а ако не успе, на мени је да то учиним.
 • Значи нису били од помоћи

7) Не нуде бесплатан ССЛ сертификат

Ок, ово је велико. У 2018. години вам треба ССЛ сертификат. Ово што вам омогућује јесте да имате хттпс: // у вашем домену уместо хттп: //.

Потребно вам је јер обоје пружају додатну сигурност вашим посетиоцима, а позитиван је сигнал за рангирање у Гоогле претрази (иако мали).

Тако већина домаћина ових дана нуди бесплатне шифрирање ССЛ сертификата. Не ГоДадди.

Овде вас користе:

То није у реду. ССЛ сертификати су стандард ових дана и бесплатни су путем Лет’с Енцрипт. Не би требало да плаћате 75 долара годишње за један. Овако ГоДадди враћа новац на хостингу од 1 УСД.

8) отежавају одлазак

 • Док свака корпорација проповиједа задржавање клијената, ГоДадди се труди да вас задржи с њима. ГоДадди не пружа никакву помоћ ако одлучите да их оставите у другој компанији. Иако је са цПанелом постало лакше, чињеница да не чине ништа како би им помогла је недостатак. Због тога је важно пронаћи веб локацију која ће добро функционирати, а не чини превише тешке ствари. Чак и када покушавате да одете, они ће вам и даље продавати производе и стварати препреке да вас покушају натерати да останете.
 • Када проводите пуно времена на прављењу веб странице, а веб локација за хостинг не успева да испуни ваша очекивања, требали бисте моћи да одете. Иако им није грех да вам не помогну, они отежавају кретање када оде време. Чак и преношење имена домена може представљати велику бол која можда и не вреди радити. Ако заиста не морате да кренете даље и будете посвећени проласку новог места за хостовање, или га то вреди, не бисте очекивали помоћ од ГоДадди-а.

Суштина:

Иако ГоДадди има неке од најбољих безбедности и пружају широк спектар производа и услуга, они нису најлакше веб место за рад са којим се ради. Неке задатке чине много тежи него што је неопходно, и не дозвољавају вам да лако одете. Они отежавају ствари када то желе, а њихова ограничења могу бити фрустрирајућа када се раде. Ако сте искусан корисник, можда ћете установити да ГоДадди добро функционира за вас, али ако покушавате да покренете веб локацију и покренете је као покретач, можда ћете желети да кренете у другом смеру.

ГоДадди није за свакога, али по њиховим ниским ценама и сјајној корисничкој услузи, могли бисте и горе. Они нуде обиље производа и услуга које друге веб хостинг веб локације не могу, и то по конкурентним ценама. Ако планирате да нађете дугорочно решење за потребе веб хостинга, ГоДадди може бити одговарајућа компанија. Ако можете да погледате њихову историју и надате се да планирају да се промене набоље у будућности, можда ће ГоДадди бити баш за вас. Своди се на склоности и на шта сте спремни да се носите. Ако одлучите да идете са њима, али схватите да они нису тачни за вас, будите спремни да се суочите са многим баријерама, чак и ако планирате само да пребаците име вашег домена.

Остали управљани ВордПресс домаћини за одјављивање:

 • СитеГроунд
 • ВП Енгине
 • Пагели
 • Блуехост ВордПресс Цлоуд

Напомена: Од 2019. године помоћу ове везе можете добити ГоДадди Управљани ВордПресс хостинг за само 1 УСД месечно (посебан купон за управљање ГоДадди управљаним ВордПресс хостингом). Ово је СКРИВАЊЕ ДОСТАВА и не очекује се да ће трајати веома дуго.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map