GoDaddy által kezelt WordPress vélemények 2020 május – Szerezd meg a Scoopot!

GoDaddy által kezelt WordPress tárhely: nagyszerű az olcsó WordPress tárhely számára?

A GoDaddy nevezetes állomány volt a valódi webhelytulajdonosok számára – ez egy sajtos társaság ostoba Super Bowl reklámokkal.


Többé nem.

A GoDaddy fokozta játékát – BIG TIME. Teljes mértékben elkötelezett a WordPress mellett, és el is kezdte kibontakozni a kisebb WordPress szolgáltató cégeket.

Ez jó hír az Ön számára, ha a WordPressen használja. És ha nem tapasztalt programozó, akkor ha WordPress webhelyed van, akkor a WordPress tárhelyét szeretnéd. Bízz bennünk.

Ha a GoDaddy által kezelt WordPress tárhelyet választaná más kiváló WordPress tárhely szolgáltatók, mint például a SiteGround vagy az A2 tárhely ellen? Olvassa tovább, hogy megtudja, a GoDaddy a tökéletes meccs, vagy egy kemény passz.

Megjegyzés: 2019-től ez a link (GoDaddy által kezelt WordPress tárhely-kupon) mindössze 1 dollárért havonta érhető el. Ez egy SIKERÜLÉS, és várhatóan nem tart sokáig.

GoDaddy által kezelt WordPress vélemények 3.6 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (3 szavazatok) Előnyök

 1. Alacsony árakat kínálnak
 2. Korlátlan sávszélességet kínál
 3. Kiváló biztonsági szolgáltatások
 4. Kiváló ügyfélszolgálat

Hátrányok

 1. Egyéni tárhely panel kiadása
 2. Támogatták az internetkorlátozásokat
 3. A tervek opcióinak korlátai
 4. Az adatok korlátozása

ÖsszegzésMivel a GoDaddy-t 1997-ben alapította Bob Parsons, a GoDaddy érdekes hirdetési lehetőségeket választott. A rosszul öltözött és az ízléses nőktől kezdve ők voltak a GoDaddy szóvivői. Míg a hirdetések sok vitát vettek fel, az egyik legnagyobb probléma az emberek számára a cPanel vezérlőpanel hiánya volt. Telepítettek egy opciót ehhez, de ez a változás csak 2013-ig érkezik. Ez a változás akkor következett be, amikor a társaság 65% -os részesedését eladták a KKR-nek, a Silver Lake Partnersnek és a Technology Crossover Ventures-nek … 2011-ben..
Az elmúlt években a GoDaddy népszerű választás lett azok számára, akik kisvállalkozásuk számára webhely-kereső webhelyet keresnek, és ezen a területen a GoDaddy kiemelkedő. A kisvállalkozások nagyobb expozíciót kapnak online jelenlétük miatt, és a GoDaddy által kínált szolgáltatások és termékek a legtöbb költségvetésnél dolgozó ember számára alkalmasak. Olyan szolgáltatásokat kínálnak, amelyek Linux vagy Windows operációs rendszerrel működnek, lehetővé téve az ügyfeleknek, hogy megfelelőt válasszanak. Az utóbbi években lépéseket tettek annak érdekében, hogy ügyfélbarátabbá váljanak, és ügyfeleiknek megadják, amit akarnak, hogy segítsenek nekik elérni céljaikat sikerrel. Azok számára, akik kezelt WordPress tárhelyet keresnek, a GoDaddy kiváló választás. Nem számít, ha blogot szeretne indítani, vagy webhelyet szeretne hozzáadni egy vállalkozás számára, ideális egy felügyelt WordPress tárhely. Ezen a területen a GoDaddy kiemelkedik. Automatikusan frissítik az Ön adatait, így nem kell, és biztonságot nyújtanak webhelye számára. Terveik versenyképes áron indulnak, és a frissítés különböző funkciókat rejthet fel, hogy segítsen az Ön igényeinek. Míg a GoDaddy-nek problémái voltak azokkal az ügyfelekkel, akik ellenőrizni akarják saját webhelyüket, addig a GoDaddy óriási lépéseket tett az őr megváltoztatása óta. Új vezérigazgatójuk, Blake Irving segített egy jobb társaság létrehozásában azok számára, akik irányított WordPress tárhelyet keresnek. Support3.5Speed3.5Features3.5Value4Transparency3.5

A hivatalos GoDaddy által kezelt WordPress tárhely-áttekintés

A GoDaddy által kezelt WordPress nagy változás a GoDaddy számára.

Megpróbálják átvenni néhány, a WordPress koncentráltabb tárhelyszolgáltatását – például a WP Engine, a SiteGround és a Pagely.

A GoDaddy természetesen az egyik legnépszerűbb és legismertebb hosting cég.

Reklámjaik népszerűsége sok vásárlót vonzott a tiszta márkaépítésből. Átlagos vállalkozója csak egy domaint és egy host szolgáltatót ismeri, és ez a GoDaddy.

De sok proft csalódott a GoDaddy, és jó okokból, amelyekre később jutunk.

De vessünk egy rövid pillantást a WordPress tárhelybeállításaira:

godaddy menedzselt tárhely-képernyőképe

Első benyomás: Azta.

Hol szerezheti meg a WordPress tárhelyét havonta 1 dollárért (kedvezmény)? Most itt.

De megéri az árát? Lehetséges.

Itt a helyzet. Ha nagyon alacsonyan akarja tartani költségeit, de a WordPress kezelését is megkönnyítené, ez jó lehetőség.

Megjegyzés: 2019-től ez a link (GoDaddy által kezelt WordPress tárhely-kupon) mindössze 1 dollárért havonta érhető el. Ez egy SIKERÜLÉS, és várhatóan nem tart sokáig.

A GoDaddy kezeli a WordPress tárhely előnyeit

1) Nagyon olcsó, kezelt WordPress tárhely

Ez a talán a legolcsóbb WordPress tárhely a piacon jelenleg ezzel a különleges funkcióval.

De tudnia kell, hogy a WordPress tárhely különféle típusai vannak.

Mit jelent a kezelt WordPress tárhely? Attól függ, hogy ez egy szürke terület.

Egyes házigazdák meglehetősen messze mennek, például a WP Engine, ahol a világ legjobb WordPress támogatási technikái vannak. Mások, mint például a SiteGround, szintén fantasztikus támogatást nyújtanak Önnek, jó áron.

A GoDaddy esetében a WordPress tárhelyet kínálnak, amely különbözik a megosztott tárhelytől, és a WordPressre jellemző.

De ne várja el a tökéletes támogatást. Persze, hogy megkaphatja a GoDaddy-t telefonon, és ők is hasznosak, de nem a WordPress körül épülnek fel, mint más host-szolgáltatók.

Ennek ellenére, ha már megvásárolja domainjeit a GoDaddy-től, és az ökoszisztémában akar maradni, akkor a tőlük kapott WordPress-szerver sokkal jobban illeszkedik, mint a megosztott tárhely. Ha WordPress-t használ, és GoDaddy szerető, ez a legjobb megoldás az Ön számára.

2) Korlátlan sávszélesség

A sávszélesség többé-kevésbé a forgalom és a webhely látogatói mennyiségének felel meg. Egyes házigazdák, mint például a WP Engine, indulási tervük alapján havonta 25 000 látogatásra korlátozzák Önt, ami szerintem túl alacsony.

Szerencsére a GoDaddy nem korlátozza a sávszélességet, ami nagyszerű.

Lehet, hogy van némi fojtó vagy más taktikájuk, amelyet telepítenek, ha hirtelen egymillió látogatást kapsz, mert a Shark Tankban szerepeltél, de most nem kell aggódnod.

3) A tárhely egyszerű telepítése

Régebben az volt, hogy a tárhely telepítéséhez és kezeléséhez informatikai osztályra és sok számlázható órára volt szükség.

Többé nem. A webtárhely-szolgáltatók nagy gondot fordítottak rá, és szuper könnyűvé tették a felhasználók számára, hogy saját maguk állítsák be a webhelyet. A GoDaddy áttekintési és beépítési sorrendje lehetővé teszi, hogy önállóan állítson fel, anélkül, hogy műszaki aprításra lenne szükség. 24 órás telefonos támogatást is kínálnak, ha bármilyen probléma merül fel, ami valószínűleg a GoDaddy hosting kínálatának legerősebb része..

4) Könnyen kezelhető Vezérlőpult

Vannak, akik hozzászoktak a cPanelhez – sajnálom, ezt nem fogod megkapni itt.

Ehelyett viszont meglehetősen egyszerűen használható kezelőpanelt kap, amelyet a GoDaddy egyedileg épített az otthoni öröm érdekében:

Valójában nagyon egyszerű és jó felhasználói élményt nyújt, egyáltalán nem bánom.

Az alábbiakban bemutatjuk, amit néhány perc alatt megtanultam a panel használatával:

Főbb jellemzők:

 • Tetszik, hogy kapsz egy közvetlen kapcsolat a WP adminisztrátor paneljével webhelyén, ez mindig egyszerű és néhány másodpercet megtakarít (különösen, ha sok webhelyet itt kezel)
 • Egy kattintással elérhető bővítmény és témafrissítések – ez nagyon hasznos. Közvetlenül ezen az adminisztrációs panelen mindent automatikusan frissíthet. Igaz, hogy ez nem igazán megfelelő az energiafelhasználók számára, de kezdőnek egy egyszerű telepítéssel ez az út.
 • Könnyen mentések nagyszerűek, soha nem tudhatod, mikor kell rá
 • Egyéb beállítások nagyon egyszerűek, nem fogja ezeket gyakran használni
 • SSL tanúsítványok  – Valójában később save mentjük meg

Ásni mélyebben a Frissítés és Weboldal teljesítmény terület:

Ezt találtam:

 • A képesség, hogy frissítse a témát egy kattintással ebből az adminisztrációs panelből epikus!
 • Az weboldal teljesítmény eszköz valójában elég divatos, ad egy igazán gyors jelentést, ami nagyon hasznos. Kíváncsi lehet még több területre is. Biztosítás arról, hogy weboldalam van nagyszerű 96 ponttal ad egy kis hangulatnövelőt a napra
 • Az felhasználói tapasztalat általánosságban elég sima és könnyen használható

5) Nagyszerű ügyfélszolgálat

 • Noha archaikusnak tűnik, hogy a web hosting webhelyek jó ügyfélszolgálatot nyújtanak, a GoDaddy minőségi ügyfélszolgálatot nyújt. 24 órán keresztül elérhetők, amelyeket sok vállalat nem nyújt ügyfeleinek. Telefonon elérhetők, így az ügyfelek kényelmesebbé válnak a társaságban. Ez ideális azok számára, akik esetleg nem szigorú ütemterv mellett dolgoznak. Ráadásul ha bármilyen probléma merül fel, a segítségnyújtás csak a telefon felvételének kérdése. Beszélhet valós személlyel, hogy segítsen minden olyan kérdéssel, amely a webhelyével kapcsolatban merül fel. Ideális azok számára, akik jobban szeretik a személyes kapcsolatot.
 • Nemcsak ügyfélszolgálatuk kiváló, hanem 99,9 százalékos rendelkezésre állást biztosítanak web hosting szolgáltatásaik számára. Azok számára, akiknek állandóan működniük kell webhelyükkel, ez az ideális módszer a továbblépéshez. Nem kell aggódnia, hogy a tárhelyszolgáltatások nem működnek, kivéve az ütemezett karbantartást. Az ügyfélszolgálatra és a minőségi termékek biztosítására összpontosítanak a vezérigazgató változása miatt, aki igyekszik kedvelni. Ideális azok számára, akiknek webszolgáltatási szolgáltatásra van szükségük, és amelyekre támaszkodhatnak, és ügyfélszolgálatuk bizonyítja, hogy ez nem ideiglenes döntés.

6) Pénz-visszafizetési garancia

Ha feliratkozik a GoDaddy Managed WordPress programra, akkor visszatérítésre kerül, ha úgy találja, hogy szolgáltatásaik nem az, amire szükségük van. Pénzvisszafizetési garanciájuk ideális azok számára, akik valami mást keresnek. Visszatérítésre kerül, ha a regisztrációtól számított 30 napon belül visszavonja a tervét.

7) Olcsó webhelybiztonsági tervek

Rendben, ez egy profi és egybeeső. Ez egy profi, mert ez nagyon jó árakat jelent a rosszindulatú programok tisztításában, amely tönkreteheti a webhelyet:

Ez egy nagy con, mert ez az ár nem számít fel. De további vizsgálatokat követően (a Checkoutba való belépés, nem az Instant Checkout oldalán) megtaláltam a helyes árat:

Ez jobb, de mégis – rossz íze van a számatban.

Mi a baj? Csak nem tetszik, hogy 24 hónapon belül megpróbáltak csúszni – bizonyosan egy sötét minta.

Különben is – ez jó üzlet, és valószínű, hogy a Sucuri.net-et használják erre a vállalat megszerzése után. Valószínűleg később megveszem.

A sötét oldalra…

A GoDaddy kezeli a WordPress tárhelyének hátrányait

1) Egyéni tárhely

 • A webhelyek kezelése sok időt vehet igénybe, és minél többet költenek rá, annál többet akar tenni. A hosting panelen történik a legtöbb változtatás, és a GoDaddy rendelkezik saját egyedi panellel, amelyet ügyfeleik számára nyújt. Míg a cPanel és a Fantastico a legnépszerűbbek, a GoDaddy egyedi panelje intenzívebb. Szüksége lehet útmutatóra a kezelőpanel működtetéséhez, amely több időt és energiát igényel. Nem túl kifinomult kitalálni, de fájdalom lehet.
 • Míg egyedi panelüket 2012-ben selejtezték, azóta átváltottak a cPanel ipari szabványára. A cPanel GoDaddy használatának egyik legnagyobb hátránya azonban, hogy havonta egy dollár pluszt fizet. Noha ez nem óriási költség, megtalálhat egy másik tárhelyet, amely felár nélkül tartalmazza a cPanelt. Önnek el kell döntenie, hogy valóban szüksége van-e a cPanelre, de ha tudsz nélküle élni, és támaszkodni szeretnél a GoDaddy-re, hogy az Ön webhelyén dolgozik, ez nem rossz ügy. Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, és a tapasztalt felhasználók számára iparági szabványért felszámíthatják a pótdíjat.

2) Az internetes korlátozásokat támogatták

 • 2011 januárjában bevezették a SOPA és a PIPA számlákat az internet-hozzáférés korlátozása érdekében. Ez az érv az utóbbi években nagyobb figyelmet kapott, és a hálózatsemlegesség hatalmas kérdéssé vált. Sajnos a GoDaddy volt az egyetlen, aki támogatta ezeket a számlákat. Ez olyan emberek felfordulását idézte elő, akik törvénytelennek ítélték el a számlákat, és a helyszínre helyezték a GoDaddy-t. Nagyon tisztelettel vesztették azoktól, akik szerint az internet olyan hely, ahol az ötletek ingyenesek, és ezért túl sok korlátozástól el kell kerülni.
 • Noha a GoDaddy visszavonta döntését a számlák visszatérítéséről, a velük szembeni negatív figyelem néhány bizalmi kérdést vet fel. Csak akkor, amikor több ezer vásárló úgy döntött, hogy elhagyja a GoDaddy-t, és átadta domainnevét. Noha a legtöbb negatív figyelem elhalt, az etika és a magánélet ellen még mindig cselekedeteket mutatnak, ami nem kedvez egyetlen internetes társaságnak sem. Lépéseket tettek a dolgok magánéletének megőrzése érdekében, és a megfelelő etikán dolgoztak, ám továbbra is felmerül a kérdés, hogy visszanyerik-e a több ezer ügyféllel elveszített bizalmukat..
 • Még látni kell, hogy megváltoztak-e módjuk, de vannak olyan jelek, amelyek nem változnak. Reklámozásuk szexista, de beszéltek arról, hogy reklámozásuk kevésbé ellentmondásos. A legutóbbi Super Bowl-reklám után, amelyet „a világ minden részén hallottak”, elõfordulhat, hogy.

3) A tervek korlátai

 • Bár nem titok, hogy a web hosting webhelyek korlátozásokat vezetnek be a weboldalakon, a GoDaddy hírhedt korlátozások miatt. A WordPressnek csak egy adatbázisra van szüksége a blogokhoz és webhelyekhez, amelyek korlátozhatják a teljes 25 webhelyet. Noha ez nem teljes bűncselekmény, az a tény, hogy elrejti ezeket az információkat, amikor feliratkozik, bűncselekmény lehet. Úgy néznek ki, hogy mindent korlátlanul megkapsz, de ez nem igaz. Fontos, hogy olvassa el a finom nyomtatást, de ha ez nem érhető el könnyen, hogyan lehet elolvasni?
 • Az egyetlen módja annak, hogy mindent korlátlanul megkapjon, ha az Ultimate Plan-rel jár. A Végső Terv mindent korlátlanná tesz, ám továbbra is fájdalom, hogy külön kell fizetni a már megkapott dolgokért. Jobban megértették a Deluxe Tervüket, korlátlan lemezterületet adva ügyfeleiknek. Fontos megérteni, hogy mit kap, és megéri-e az általa fizetett árat. Ha csak most kezdődik, akkor nem akar túl sok pénzt fizetni, hogy mindent megkapjon a webhely lehető legjobb működéséhez..

5) Az adatok korlátozása

 • A korlátozások fontosak a biztonság szempontjából, de a GoDaddy kissé túljut az adatkorlátozásokra. Arra számíthat, hogy sok karika fölé ugrani, és megtesz egy csomó lépést, ha bármit meg akar változtatni. A tartalom automatikus generálása és a webes űrlapok használata általában egyszerű feladatok, de a GoDaddy ehhez annyi információt igényel. Lehet, hogy jobb, ha másik webhely-webhelyet keres, ha nem hajlandó kitölteni egy csomó papírmunkát. Amíg a GoDaddy biztonságossága ponton áll, lehet, hogy nem éri meg a gondot, ha megpróbálja megváltoztatni a webhelyén található dolgokat..
 • A GoDaddy egyik leginkább bosszantó funkciója a gyors biztonságos kapcsolatfelvételi űrlap. Noha könnyű kitölteni, a legnehezebb a GoDaddy-nek küldése. A biztonsági korlátozásoknak köszönhetően az űrlapot általában spamként adják meg. Vannak útmutatók a megfelelő fájl elkészítéséhez, de ha nincs ideje vagy hajlam, akkor nem érdemes. Mindig jó, ha kiváló biztonságot élvezünk, de amikor harcolsz a hosting oldallal az adatok megadása érdekében, akkor jobb, ha valaki mással folytatod.

6) Nem olyan hasznos, mint a többi kezelt WordPress-házigazda

 • Bár a GodDaddy gyorsan segítséget nyújt Önnek telefonon, ők nem olyan nagyszerűek, mint más házigazdák, mint például a SiteGround, az ügyfélszolgálathoz.
 • Ha probléma merül fel, valószínűleg nem fog sokat tenni érted
 • Problémám merült fel a webhelyem áthelyezésével a GoDaddy-hez az eszközükkel – és azt mondták, hogy az eszközük „legjobb erőfeszítésű” alkalmazás, és ha nem működik, akkor rajtad múlik, hogy csinálom-e.
 • Tehát nem voltak segítőkészek

7) Nem kínálnak ingyenes SSL tanúsítványt

Oké, ez egy nagy. 2018-ban SSL-tanúsítványra van szüksége. Amit ez tesz, lehetővé teszi https: // a domainjében http: //.

Szüksége van erre, mert egyaránt extra biztonságot nyújt a látogatók számára, ÉS pozitív rangsorként szolgál a Google Keresőben (bár kicsi).

Tehát a legtöbb házigazda manapság ingyenes SSL tanúsítványokat kínál. Nem GoDaddy.

Itt használják ki Önt:

Ez annyira nem jó. Az SSL tanúsítványok manapság szokásosak, és ingyenesek a Let’s Encrypt szolgáltatáson keresztül. Az egyikért nem kell évente 75 dollárt fizetnie. Így nyeri a GoDaddy pénzét az 1 dolláros tárhelyen.

8) megnehezítik a távozást

 • Míg minden vállalat prédikálja az ügyfelek visszatartását, a GoDaddy arra törekszik, hogy velük maradjon. A GoDaddy nem nyújt semmilyen segítséget, ha úgy dönt, hogy más társaság számára hagyja őket. Noha a cPanel segítségével könnyebb lett, hátránya az, hogy nem tesznek semmit a segítséért. Ezért fontos olyan web hosting webhelyet találni, amely jól működik, és nem teszi a dolgokat túl bonyolulttá. Még akkor is, amikor megpróbál távozni, továbbra is termékeket fognak eladni Önnek, és akadályokat teremtenek annak érdekében, hogy.
 • Ha sok időt töltenek fel egy weboldal elkészítésével, és a tárhely nem felel meg az elvárásainak, akkor képesnek kell lennie arra, hogy távozzon. Noha nem bűn számukra, hogy nem segít neked, megnehezítik a mozgást, amikor itt az ideje távozni. Még a domain név átadása is hatalmas fájdalom lehet, amely nem éri meg a gondot. Hacsak nem igazán kell továbblépnie, és elkötelezetten vállalja magát egy új tárhely létrehozásának folyamatában, vagy pedig megéri, meg kell számítania a GoDaddy segítségére..

Alsó sor:

Noha a GoDaddy biztonsága a legjobbak, és a termékek és szolgáltatások széles skáláját nyújtják, ezek nem a legegyszerűbb webhelyek. Néhány feladatot sokkal nehezebbé tesznek, mint amennyire szükség van, és nem engedik meg, hogy könnyedén távozzon. Megkönnyítik a dolgokat, amikor akarnak, és korlátozásaik frusztrálóak lehetnek a körülkerülés érdekében. Ha tapasztalt felhasználó vagy, akkor előfordulhat, hogy a GoDaddy jól működik az Ön számára, de ha megpróbál egy webhelyet létrehozni és indítóként működtetni, érdemes lehet más irányba menni..

A GoDaddy nem mindenki számára elérhető, de alacsony áraik és fantasztikus ügyfélszolgálatuk miatt még rosszabb is lehet. Rengeteg olyan terméket és szolgáltatást kínálnak, amelyek más webtárhely-oldalakon nem elérhetők, versenyképes áron. Ha azt tervezi, hogy hosszú távú megoldást talál webszolgáltatási igényeire, akkor a GoDaddy megfelelő vállalat lehet. Ha átnézheti a történelemüket, és remélheti, hogy a jövőben jobb változtatásokat terveznek, akkor a GoDaddy valószínűleg az Ön számára megfelelő. Ez a preferencia, és amire hajlandó kezelni. Ha úgy dönt, hogy velük utazik, de felismeri, hogy nem igazad az Ön számára, készüljön fel sok akadályra, még akkor is, ha csak a domain név átadását tervezi.

Egyéb kezelt WordPress-házigazdák, akik kijelentkeznek:

 • SiteGround
 • WP motor
 • Pagely
 • Bluehost WordPress Cloud

Megjegyzés: 2019-től ez a link (GoDaddy által kezelt WordPress tárhely-kupon) mindössze 1 dollárért havonta érhető el. Ez egy SIKERÜLÉS, és várhatóan nem tart sokáig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map