GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen mei 2020 – Verkrijg de primeur!

GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen mei 2020 – Verkrijg de primeur!

GoDaddy beheerde WordPress-beoordelingen mei 2020 – Verkrijg de primeur!

GoDaddy Managed WordPress Hosting: geweldig voor goedkope WordPress-hosting?

GoDaddy was het lachertje voor echte website-eigenaren – het was een goedkoop bedrijf met gekke Super Bowl-commercials.


Niet meer.

GoDaddy heeft zijn spel opgevoerd – GROTE TIJD. Het is volledig toegewijd aan WordPress en is zelfs begonnen met het oppikken van kleinere WordPress-servicebedrijven.

Dat is goed nieuws voor jou als je op WordPress zit. En tenzij u een ervaren programmeur bent, wilt u, als u een WordPress-site bezit, WordPress-hosting. Vertrouw ons.

Moet u GoDaddy Managed WordPress Hosting kiezen in plaats van andere uitstekende WordPress-hostingproviders zoals SiteGround of A2 Hosting? Lees verder om erachter te komen of GoDaddy je perfecte match is of een harde pass.

Opmerking: vanaf 2019 kun je GoDaddy Managed WordPress Hosting voor slechts $ 1 / maand krijgen met deze link (een speciale GoDaddy Managed WordPress Hosting-coupon). Dit is een SCREAMING DEAL en zal naar verwachting niet lang duren.

GoDaddy Managed WordPress Reviews 3.6 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (3 stemmen) Pros

 1. Ze bieden lage prijzen
 2. Bied onbeperkte bandbreedte
 3. Uitstekende beveiligingsfuncties
 4. Geweldige klantenservice

Nadelen

 1. Aangepast Hosting Panel-probleem
 2. Ze steunden internetbeperkingen
 3. Beperkingen op opties voor plannen
 4. Beperkingen op gegevens

Samenvatting Sinds GoDaddy in 1997 werd opgericht door Bob Parsons, heeft de GoDaddy interessante advertentiekeuzes gehad. Van schaars geklede en stijlvolle vrouwen zijn zij de woordvoerders van GoDaddy. Hoewel er veel controverse was over hun advertenties, was een van de grootste problemen voor mensen het ontbreken van een cPanel-configuratiescherm. Ze hebben er wel een optie voor geïnstalleerd, maar die wijziging zou pas in 2013 komen. Deze wijziging vond plaats nadat een belang van 65 procent in het bedrijf was verkocht aan KKR, Silver Lake Partners en Technology Crossover Ventures … in 2011.
In de afgelopen jaren is GoDaddy een populaire keuze geworden voor diegenen die op zoek zijn naar een webhostingsite voor hun kleine bedrijf, en op dit gebied blinkt GoDaddy uit. Kleine bedrijven krijgen meer aandacht voor hun online aanwezigheid en de diensten en producten die door GoDaddy worden aangeboden, zijn geschikt voor de meeste mensen die met een beperkt budget werken. Ze bieden services die werken met Linux of Windows, zodat hun klanten de juiste voor hen kunnen kiezen. Ze hebben de afgelopen jaren vooruitgang geboekt om klantvriendelijker te zijn en hun klanten te geven wat ze willen om hen te helpen hun doelen te bereiken om te slagen. Voor degenen die op zoek zijn naar managed WordPress-hosting, is GoDaddy een uitstekende keuze. Het maakt niet uit of u een blog wilt starten of een website voor een bedrijf wilt toevoegen, het is ideaal om een ​​beheerde WordPress-hostingsite te gebruiken. Op dat gebied blinkt GoDaddy uit. Ze werken uw informatie automatisch bij zodat u dat niet hoeft te doen, en bieden beveiliging voor uw website. Hun plannen beginnen tegen een concurrerende prijs en upgraden kan verschillende functies ontgrendelen om u te helpen met uw behoeften. Hoewel GoDaddy problemen heeft gehad met hun klanten die hun eigen websites willen beheren, heeft GoDaddy enorme vooruitgang geboekt sinds de wisseling van de wacht. Hun nieuwe CEO, Blake Irving, heeft geholpen bij het creëren van een beter bedrijf voor wie op zoek is naar een beheerde WordPress-hostingsite. Ondersteuning 3.5 Snelheid 3.5 Functies 3.5 Waarde 4 Transparantie 3.5

Onze officiële GoDaddy Managed WordPress Hosting Review

GoDaddy Managed WordPress is een grote verandering voor GoDaddy.

Ze proberen een deel van de meer gerichte WordPress-hostingservices over te nemen, zoals WP Engine, SiteGround en Pagely.

Natuurlijk is GoDaddy een van de meest populaire en bekende hostingbedrijven.

De populariteit van hun commercials heeft veel klanten binnengehaald van pure branding. De gemiddelde ondernemer kent slechts één domein en hostingbedrijf en dat is GoDaddy.

Maar veel pro’s zijn gefrustreerd door GoDaddy, en om goede redenen, die we hieronder zullen bespreken.

Maar laten we snel kijken naar hun WordPress-hostingopties:

godaddy beheerde hosting screenshot

Eerste indruk: Wauw.

Waar anders kunt u WordPress-hosting krijgen voor $ 1 per maand (met korting)? Nergens.

Maar is het de prijs waard? Het kan zijn.

Hier gaat het om. Als u uw kosten zeer laag wilt houden, maar u WordPress-beheer ook een beetje eenvoudiger wilt maken, is dit een goede optie.

Opmerking: vanaf 2019 kunt u GoDaddy Managed WordPress Hosting voor slechts $ 1 / maand krijgen via deze link (een speciale GoDaddy Managed WordPress Hosting-coupon). Dit is een SCREAMING DEAL en zal naar verwachting niet lang duren.

GoDaddy Managed WordPress Hosting Pros

1) Zeer goedkope beheerde WordPress-hosting

Dit is misschien wel de goedkoopste WordPress-hosting die momenteel op de markt is met deze special.

Maar je moet weten dat er verschillende soorten WordPress-hosting zijn.

Wat betekent managed WordPress-hosting? Dat hangt ervan af, het is een grijs gebied.

Sommige hosts gaan ver, zoals WP Engine, waar ze de beste WordPress-ondersteuningstechnici ter wereld hebben. Anderen, zoals SiteGround, geven je ook geweldige ondersteuning tegen een goede prijs.

In het geval van GoDaddy hier bieden ze WordPress-hosting die anders is dan shared hosting en specifiek voor WordPress.

Maar verwacht geen perfecte ondersteuning. Natuurlijk kun je GoDaddy aan de telefoon krijgen en ze zijn nuttig, maar ze zijn niet gebouwd rond WordPress zoals sommige andere hostingbedrijven dat zijn.

Dat gezegd hebbende, als u uw domeinen al van GoDaddy koopt en in het ecosysteem wilt blijven, past deze WordPress-hosting van hen veel beter dan gedeelde hosting. Als je WordPress gebruikt en je bent een GoDaddy-liefhebber, dan is dit de beste optie voor jou.

2) Onbeperkte bandbreedte

Bandbreedte is min of meer de hoeveelheid verkeer en bezoekers naar uw site. Sommige hosts zoals WP Engine beperken u tot 25.000 bezoeken per maand op basis van hun startersplan, wat naar mijn mening te laag is.

Gelukkig beperkt GoDaddy de bandbreedte niet, wat geweldig is.

Nu hebben ze misschien wat beperking of andere tactieken die ze toepassen als je plotseling een miljoen bezoeken krijgt omdat je op Shark Tank te zien was, maar voor nu hoef je je er geen zorgen over te maken.

3) Eenvoudige installatie van hosting

Vroeger vereiste het installeren en beheren van hosting een IT-afdeling en veel declarabele uren.

Niet meer. De webhostingbedrijven zijn slimmer geworden en hebben het voor gebruikers supereenvoudig gemaakt om zelf hosting in te stellen. GoDaddy heeft een walkthrough en onboarding-reeks om je zelfstandig op te zetten, zonder dat je technische snufjes nodig hebt. Ze bieden ook 24/7 telefonische ondersteuning als je problemen tegenkomt, wat waarschijnlijk het sterkste deel is van het hostingaanbod van GoDaddy.

4) Makkelijk te gebruiken Configuratiescherm

Sommige mensen zijn gewend aan cPanel – sorry, dat krijg je hier niet.

Maar in plaats daarvan krijgt u een vrij eenvoudig te gebruiken configuratiescherm, speciaal gebouwd door GoDaddy voor uw hostingplezier:

Het is eigenlijk vrij eenvoudig en heeft een goede gebruikerservaring, ik vind het helemaal niet erg.

Hier is een overzicht van wat ik heb geleerd in slechts een paar minuten na het gebruik van het paneel:

Hoogtepunten van boven:

 • Ik vind het leuk dat je een directe link naar het WP Admin-paneel van uw site, dat is altijd gemakkelijk en bespaart een paar seconden (vooral als u hier veel sites beheert)
 • Plug-in met één klik en thema-updates – dit is super handig. Direct vanuit dit beheerderspaneel kunt u alles automatisch bijwerken. Om eerlijk te zijn, is dit misschien niet geschikt voor ervaren gebruikers, maar voor beginners met een eenvoudige installatie is dit de juiste keuze.
 • Gemakkelijk backups zijn geweldig, je weet nooit wanneer je het nodig hebt
 • Andere instellingen zijn vrij eenvoudig, je zult ze niet zo vaak gebruiken
 • SSL-certificaten  – eigenlijk bewaren we dat voor later ��

Dieper graven in de Updates en Websiteprestaties Oppervlakte:

Dit is wat ik heb gevonden:

 • Het vermogen om update uw thema met een klik vanuit dit admin panel is episch!
 • De website prestatie tool is eigenlijk best handig, het geeft je een heel snel rapport dat behoorlijk nuttig is. Je kunt in meer gebieden graven als je nieuwsgierig wordt. Geruststelling dat mijn website dat is doet het geweldig met een score van 96 geeft me een beetje een boost voor de dag
 • De gebruikerservaring is over het algemeen behoorlijk glad en gemakkelijk te gebruiken

5) Geweldige klantenservice

 • Hoewel het misschien archaïsch lijkt dat webhostingsites een goede klantenservice bieden, biedt GoDaddy hoogwaardige klantenservice. Ze zijn 24/7 beschikbaar, wat veel bedrijven hun klanten niet bieden. Ze zijn telefonisch bereikbaar, waardoor klanten zich op hun gemak voelen bij het bedrijf. Dit is ideaal voor degenen die misschien niet volgens een strikt schema werken. En als er problemen zijn, is hulp krijgen gewoon een kwestie van de telefoon opnemen. U kunt met een echte persoon spreken om u te helpen met al uw vragen over uw website. Het is ideaal voor mensen die liever een persoonlijk tintje hebben.
 • Hun klantenservice is niet alleen uitstekend, ze bieden ook 99,9 procent uptime voor hun webhostingservices. Voor degenen die hun website de hele tijd nodig hebben, is dit de ideale manier om te gaan. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de hostingservices niet beschikbaar zijn, behalve voor gepland onderhoud. Hun focus op klantenservice en het leveren van kwaliteitsproducten is te danken aan de verandering van de CEO die ernaar streeft te behagen. Het is ideaal voor diegenen die een webhostingservice nodig hebben waarop ze kunnen vertrouwen, en hun klantenservice bewijst dat dit geen tijdelijke beslissing is.

6) Geld-terug-garantie

Als u zich aanmeldt voor GoDaddy Managed WordPress, wordt u terugbetaald als u merkt dat hun services niet zijn wat u nodig heeft. Hun geld-terug-garantie is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar iets anders. U krijgt uw geld terug als u uw abonnement binnen 30 dagen na aanmelding annuleert.

7) Goedkope beveiligingsplannen voor websites

Ok, deze is zowel een pro als een con. Het is een professional, want dit zijn redelijk goede prijzen voor het opschonen van malware, die uw site kan vernietigen:

Het is een grote con omdat die prijsstelling niet klopt. Maar na verder onderzoek (door naar Checkout te gaan en niet Instant Checkout) vond ik de juiste prijzen:

Dat is beter, maar toch – het laat een slechte smaak achter in mijn mond.

Wat is het probleem? Ik vind het gewoon niet leuk dat ze probeerden binnen 24 maanden over mijn slip te glippen – zeker een donker patroon.

Hoe dan ook – het is een goede deal en waarschijnlijk gebruiken ze hiervoor Sucuri.net na hun overname van het bedrijf. Ik zal het waarschijnlijk later kopen.

Op de donkere kant …

GoDaddy Managed WordPress Hosting Cons

1) Custom Hosting Panel

 • Het beheren van een website kan veel tijd in beslag nemen en hoe meer u eraan uitgeeft, hoe meer u wilt doen. Het Hosting-paneel is waar de meeste veranderingen plaatsvinden en GoDaddy heeft zijn eigen aangepaste paneel dat ze aan hun klanten bieden. Hoewel cPanel en Fantastico tot de meest populaire behoren, is het aangepaste paneel van GoDaddy intensiever. Mogelijk hebt u een gids nodig om hun bedieningspaneel te bedienen, wat meer tijd en energie kan kosten. Het is niet te geavanceerd om erachter te komen, maar het kan lastig zijn.
 • Hoewel hun aangepaste paneel in 2012 werd geschrapt, zijn ze sindsdien overgestapt op de industriestandaard van het cPanel. Een van de grootste nadelen van het gebruik van cPanel op GoDaddy is echter dat je één dollar extra per maand betaalt. Hoewel het geen enorme kostenpost is, kunt u zonder extra kosten een andere hostingsite vinden met het cPanel. U moet bepalen of u het cPanel echt nodig heeft, maar als u zonder kunt leven en erop wilt vertrouwen dat GoDaddy voor u aan uw website werkt, is dit geen slechte deal. Er zijn tal van opties beschikbaar en voor ervaren gebruikers kunnen ze de extra kosten voor een industriestandaard afwijzen.

2) Ze ondersteunden internetbeperkingen

 • In januari 2011 werden de SOPA- en PIPA-wetsvoorstellen ingediend om de internettoegang te beperken. Dit argument kreeg de laatste jaren meer aandacht en netneutraliteit werd een groot probleem. Helaas was GoDaddy een van de weinige die deze rekeningen ondersteunde. Dit leidde tot opschudding door mensen die de rekeningen als onwettig bestempelden en GoDaddy ter plaatse brachten. Ze verloren veel respect van degenen die denken dat internet een plek is waar ideeën gratis zijn en dat ze niet te veel beperkingen moeten opleggen.
 • Hoewel GoDaddy hun beslissing om de rekeningen te staven heeft ingetrokken, zorgde de negatieve aandacht voor hen voor enkele vertrouwensproblemen. Pas toen duizenden klanten besloten GoDaddy te verlaten en hun domeinnaam over te dragen. Hoewel de meeste negatieve aandacht is afgenomen, vertonen ze nog steeds handelingen tegen ethiek en privacy, wat niet goed is voor een internetbedrijf. Ze hebben stappen ondernomen om de zaken privé te houden en aan een goede ethiek te werken, maar de vraag blijft of ze het vertrouwen dat ze verloren hebben bij duizenden klanten kunnen terugkrijgen.
 • Het valt nog te bezien of ze hun manier van doen hebben veranderd, maar er zijn aanwijzingen dat ze misschien niet veranderen. Hun reclame is seksistisch, maar ze hebben gepraat over het minder controversieel maken van hun commercials. Na de meest recente Super Bowl-commercial die ‘de huivering over de hele wereld’ was, zullen ze misschien nog wat opgroeien.

3) Beperkingen op plannen

 • Hoewel het geen geheim is dat webhostingsites beperkingen op websites stellen, is GoDaddy berucht om hun beperkingen. WordPress heeft maar één database nodig voor blogs en websites, wat je kan beperken tot 25 websites in totaal. Hoewel dit op zichzelf geen volledige misdaad is, kan het feit dat ze deze informatie verbergen wanneer u zich aanmeldt, crimineel zijn. Ze laten het lijken alsof je alles onbeperkt krijgt, maar dit is niet waar. Het is belangrijk om de kleine lettertjes te lezen, maar als de kleine lettertjes niet direct beschikbaar zijn, hoe kun je die dan lezen?
 • De enige manier waarop u alles onbeperkt kunt krijgen, is als u kiest voor het Ultimate Plan. Het Ultimate Plan maakt alles onbeperkt, maar het is nog steeds lastig om extra te moeten betalen voor dingen die je al zou moeten krijgen. Ze zijn beter geworden met hun Deluxe Plan, waardoor hun klanten onbeperkte schijfruimte hebben. Het is belangrijk om te begrijpen wat u krijgt en of het de prijs waard is die u betaalt. Als je net begint, wil je niet te veel betalen om alles te krijgen wat je nodig hebt om je website zo goed mogelijk te laten werken.

5) Beperkingen op gegevens

 • Beperkingen zijn belangrijk voor de beveiliging, maar GoDaddy gaat een beetje overdreven als het gaat om beperkingen op gegevens. Je zou verwachten dat je door veel hoepels moet springen en heel veel stappen moet nemen als je iets wilt veranderen. Automatisch inhoud genereren en webformulieren gebruiken zijn meestal eenvoudige taken, maar GoDaddy heeft zoveel informatie nodig om het te doen. U kunt beter een andere webhostingsite kiezen als u niet bereid bent een heleboel papierwerk in te vullen. Hoewel de beveiliging met GoDaddy goed is, is het misschien niet de moeite waard om dingen voor uw website te veranderen.
 • Een van de meest frustrerende functies van GoDaddy is hun Fast Secure Contact Form. Hoewel het gemakkelijk in te vullen is, is het moeilijkste om het naar GoDaddy te sturen. Dankzij hun beveiligingsbeperkingen wordt het formulier doorgaans als spam ingediend. Er zijn tutorials over hoe je het correct kunt indienen, maar als je geen tijd of zin hebt, is het misschien niet de moeite waard. Het is altijd goed om een ​​uitstekende beveiliging te hebben, maar als je vecht met de hostingsite om je informatie in te voeren, kun je beter met iemand anders gaan.

6) Niet zo nuttig als andere beheerde WordPress-hosts

 • Hoewel GodDaddy je snel helpt aan de telefoon, zijn ze niet zo geweldig als het gebruik van andere hosts zoals SiteGround voor klantenservice
 • Als er een probleem is, zullen ze waarschijnlijk niet veel voor je doen
 • Ik had een probleem met het migreren van mijn website naar GoDaddy met hun tool – en ze zeiden dat hun tool een “best effort” -applicatie was, en als het niet werkte, is het aan mij om het te doen
 • Ze waren dus niet behulpzaam

7) Ze bieden geen gratis SSL-certificaat

Ok, dit is een grote. In 2018 heb je een SSL-certificaat nodig. Wat dit doet, is dat je het kunt hebben https: // in uw domein in plaats van http: //.

Je hebt dit nodig omdat het allebei extra veiligheid biedt voor je bezoekers EN een positief ranking-signaal is in Google Zoeken (hoewel klein).

Dus de meeste hosts bieden tegenwoordig gratis Let’s Encrypt SSL-certificaten aan. Niet GoDaddy.

Dit is waar ze van u profiteren:

Dat is niet cool. SSL-certificaten zijn tegenwoordig de standaard en ze zijn gratis via Let’s Encrypt. U hoeft er niet $ 75 per jaar voor te betalen. Dit is hoe GoDaddy hun geld terug verdient op $ 1 hosting.

8) Ze maken het moeilijk om te vertrekken

 • Terwijl elk bedrijf klantenbehoud predikt, doet GoDaddy er alles aan om u bij hen te houden. GoDaddy biedt geen hulp als u besluit ze voor een ander bedrijf achter te laten. Hoewel het met het cPanel gemakkelijker is geworden, is het feit dat ze niets doen om te helpen een nadeel. Daarom is het belangrijk om een ​​webhostingsite te vinden die goed werkt en het niet te moeilijk maakt. Zelfs als je probeert te vertrekken, zullen ze je producten blijven verkopen en obstakels creëren om te proberen je te laten blijven.
 • Als u veel tijd besteedt aan het samenstellen van een website en de hostingsite niet aan uw verwachtingen voldoet, zou u moeten kunnen vertrekken. Hoewel het voor hen geen zonde is om je niet te helpen, maken ze het moeilijk om te bewegen als het tijd is om te vertrekken. Zelfs het overzetten van een domeinnaam kan een enorme pijn zijn die de moeite niet waard is. Tenzij je echt verder moet gaan en je vastbesloten bent om door het proces van het krijgen van een nieuwe hostingsite te gaan, of het is het waard, zou je geen hulp van GoDaddy moeten verwachten.

Bottom Line:

Hoewel GoDaddy de beste beveiliging heeft en ze een breed scala aan producten en diensten bieden, zijn ze niet de gemakkelijkste hostingsite om mee te werken. Ze maken sommige taken een stuk moeilijker dan nodig is, en ze laten je niet gemakkelijk vertrekken. Ze maken dingen moeilijk wanneer ze dat willen, en hun beperkingen kunnen frustrerend zijn om rond te werken. Als je een ervaren gebruiker bent, merk je misschien dat GoDaddy goed voor je werkt, maar als je probeert een website als starter in de lucht te krijgen, wil je misschien een andere richting uitgaan.

GoDaddy is niet voor iedereen, maar voor hun lage prijzen en geweldige klantenservice kun je het slechter doen. Ze bieden tal van producten en services die andere webhostingsites niet kunnen, en tegen een concurrerende prijs. Als u van plan bent een langetermijnoplossing te vinden voor uw webhostingbehoeften, kan GoDaddy een geschikt bedrijf zijn. Als je voorbij hun geschiedenis kunt kijken en hoopt dat ze van plan zijn om in de toekomst ten goede te veranderen, dan is GoDaddy misschien iets voor jou. Het komt neer op voorkeur en wat u bereid bent aan te pakken. Als u besluit om met hen mee te gaan, maar beseft dat ze niet geschikt zijn voor u, wees dan voorbereid op veel hindernissen, zelfs als u van plan bent alleen uw domeinnaam over te dragen.

Andere beheerde WordPress-hosts om uit te checken:

 • SiteGround
 • WP Engine
 • Pagely
 • Bluehost WordPress Cloud

Opmerking: vanaf 2019 kun je GoDaddy Managed WordPress Hosting voor slechts $ 1 / maand krijgen met deze link (een speciale GoDaddy Managed WordPress Hosting-coupon). Dit is een SCREAMING DEAL en zal naar verwachting niet lang duren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector