GoDaddy Managed WordPress-anmeldelser Mai 2020 – Få Scoop!

GoDaddy Managed WordPress Hosting: Flott for billig WordPress Hosting?

GoDaddy pleide å være den lattermilde aksjen for ekte nettstedseiere – det var et osteselskap med dumme Super Bowl-reklamer.


Ikke nå lenger.

GoDaddy har trappet opp spillet – STOR TID. Det er fullt opptatt av WordPress, og har til og med begynt å snappe opp mindre WordPress-tjenesteselskaper.

Det er gode nyheter for deg hvis du er på WordPress. Og med mindre du er en erfaren programmerer, hvis du eier et WordPress-nettsted, vil du ha WordPress-hosting. Stol på oss.

Bør du velge GoDaddy Managed WordPress Hosting fremfor andre gode WordPress-hostingleverandører som SiteGround eller A2 Hosting? Les videre for å finne ut om GoDaddy er din perfekte match eller et hardt pass.

Merk: Fra og med 2019 kan du få GoDaddy Managed WordPress Hosting for bare $ 1 / måned med denne lenken (en spesiell GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupong). Dette er en SCREAMING DEAL og forventes ikke å vare så lenge.

GoDaddy Managed WordPress Reviews 3.6 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (3 stemmer) Fordeler

 1. De tilbyr lave priser
 2. Tilbyr ubegrenset båndbredde
 3. Utmerkede sikkerhetsfunksjoner
 4. Stor kundeservice

Ulemper

 1. Problem med tilpasset hostingpanel
 2. De støttet internettbegrensninger
 3. Grenser for alternativer for planer
 4. Begrensninger på data

Sammendrag Siden GoDaddy ble grunnlagt i 1997 av Bob Parsons, har GoDaddy hatt interessante annonseringsvalg. Fra både kledd og stilige kvinner har de vært talspersoner for GoDaddy. Selv om det har vært rikelig med kontroverser fra annonsene deres, var en av de største sakene for folk mangelen på et cPanel-kontrollpanel. De installerte et alternativ for det, men den endringen ville ikke komme før i 2013. Denne endringen skjedde etter at en 65 prosent eierandel i selskapet ble solgt til KKR, Silver Lake Partners og Technology Crossover Ventures … i 2011.
De siste årene har GoDaddy blitt et populært valg for de som leter etter et webhotell for sin lille bedrift, og i dette området utmerker GoDaddy seg. Små bedrifter får mer eksponering for sin tilstedeværelse på nettet, og tjenestene og produktene som tilbys av GoDaddy passer for de fleste som jobber med et budsjett. De tilbyr tjenester som fungerer med Linux eller Windows, slik at kundene deres kan velge den rette for dem. De har gjort fremskritt de siste årene for å være mer kundevennlige, og gi sine kunder det de vil for å hjelpe dem med å nå sine mål for å lykkes. For de som leter etter administrert WordPress-hosting, er GoDaddy et utmerket valg. Uansett om du vil starte en blogg eller legge til et nettsted for en bedrift, er det ideelt å bruke et administrert WordPress-hostingnettsted. I det området utmerket GoDaddy seg. De oppdaterer informasjonen automatisk slik at du ikke trenger det, og gir sikkerhet for nettstedet ditt. Planene deres starter til en konkurransedyktig pris, og oppgradering kan låse opp forskjellige funksjoner for å hjelpe deg med dine behov. Mens GoDaddy har hatt problemer med sine klienter som ønsker å kontrollere sine egne nettsteder, har GoDaddy tatt store fremskritt siden vaktskiftet. Deres nye administrerende direktør, Blake Irving, har bidratt til å skape et bedre selskap for de som leter etter et administrert WordPress-hostingnettsted. Support3.5Speed3.5Features3.5Value4Transparency3.5

Vår offisielle GoDaddy Managed WordPress Hosting-gjennomgang

GoDaddy Managed WordPress er en stor forandring for GoDaddy.

De prøver å ta over litt gress for noen av de mer fokuserte WordPress-hosting-tjenestene – som WP Engine, SiteGround og Pagely.

Selvfølgelig er GoDaddy et av de mest populære og kjente vertsselskapene.

Populariteten til reklamene deres har brakt mange kunder fra ren merkevarebygging. Din gjennomsnittlige gründer kjenner bare ett domene og et vertsfirma, og det er GoDaddy.

Men mange av de profesjonelle har vært frustrerte over GoDaddy, og av gode grunner, som vi får se nedenfor.

Men la oss se raskt på alternativene for WordPress-hosting:

godaddy klarte skjermdump for vert

Førsteinntrykk: wow.

Hvor ellers kan du få WordPress-hosting til $ 1 i måneden (med rabatt)? Ingen steder.

Men er det verdt prisen? Det kan være.

Her er tingen. Hvis du ønsker å holde kostnadene veldig lave, men du også ønsker å gjøre WordPress-administrasjon litt enklere, er dette et godt alternativ.

Merk: Fra og med 2019 kan du få GoDaddy Managed WordPress Hosting for bare $ 1 / måned med denne lenken (en spesiell GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupong). Dette er en SCREAMING DEAL og forventes ikke å vare så lenge.

GoDaddy Managed WordPress Hosting Pros

1) Veldig billig administrert WordPress Hosting

Dette er kanskje den billigste WordPress-hosting på markedet akkurat nå med denne spesielle.

Men du må vite at det finnes forskjellige typer WordPress-hosting.

Hva betyr administrert WordPress-hosting? Det kommer an på, det er et grått område.

Noen verter tar det ganske langt, som WP Engine, der de har de beste WordPress-supportteknologiene i verden. Andre, som SiteGround gir deg fantastisk støtte også til en god pris.

Når det gjelder GoDaddy her, tilbyr de WordPress-hosting som er forskjellig fra delt hosting, og spesifikt for WordPress.

Men ikke forvent perfekt støtte. At du kan få GoDaddy på telefonen, og de er nyttige, men de bygger ikke rundt WordPress som noen andre vertsselskaper er.

Når det er sagt, hvis du allerede kjøper domenene dine fra GoDaddy og vil bo i økosystemet, er dette WordPress-hosting fra dem en mye bedre passform enn delt hosting. Hvis du bruker WordPress, og du er en GoDaddy-elsker, er dette det beste alternativet for deg.

2) Ubegrenset båndbredde

Båndbredde er mer eller mindre trafikkmengde og besøkende på nettstedet ditt. Noen verter som WP Engine begrenser deg til 25 000 besøk i måneden på startplanen, noe jeg synes er for lavt.

Heldigvis begrenser GoDaddy ikke båndbredden, noe som er flott.

Nå kan de ha litt throttling eller andre taktikker de bruker hvis du plutselig får en million besøk fordi du ble omtalt på Shark Tank, men for nå trenger du ikke å bekymre deg for det.

3) Enkel installasjon av hosting

Det pleide å være at installering og administrasjon av hosting krevde en IT-avdeling og mye fakturerbare timer.

Ikke nå lenger. Webhotellfirmaene har oppdaget og gjort det superenkelt for brukere å sette opp hosting på egen hånd. GoDaddy har en gjennomgangs- og ombord-sekvens for å få deg til å konfigurere på egen hånd, uten å trenge tekniske koteletter. De tilbyr også 24/7 telefonsupport hvis du får problemer, noe som sannsynligvis er den sterkeste delen av GoDaddys hosting-tilbud.

4) Brukervennlig kontrollpanel

Noen mennesker er vant til cPanel – beklager, det får du ikke her.

Men i stedet får du et ganske brukervennlig kontrollpanel, tilpasset av GoDaddy for din vertsglede:

Det er faktisk ganske greit og har en god brukeropplevelse, jeg har ikke noe imot det i det hele tatt.

Her er en oversikt over hva jeg lærte på bare noen få minutter av å bruke panelet:

Høydepunkter ovenfra:

 • Jeg liker at du får en direkte lenke til WP-administratorpanelet av nettstedet ditt, er det alltid enkelt og sparer noen sekunder (spesielt hvis du administrerer mange nettsteder her)
 • Ett-klikk plugin- og temaoppdateringer – dette er super nyttig. Rett fra dette administrasjonspanelet kan du automatisk oppdatere alt. For å være rettferdig er dette kanskje ikke riktig passform for strømbrukere, men for nybegynnere med en enkel installasjon er det veien å gå.
 • Lett sikkerhetskopier er flott, du vet aldri når du trenger det
 • Annen innstillinger er ganske greie, du vil ikke bruke dem så ofte
 • SSL-sertifikater  – faktisk lagrer vi det til senere ��

Graver dypere i oppdateringer og Nettstedets ytelse område:

Dette er hva jeg fant:

 • Evnen til å oppdater temaet med et klikk fra dette administrasjonspanelet er episk!
 • De nettstedets ytelsesverktøy er faktisk ganske fin, det gir deg en veldig rask rapport som er ganske nyttig. Du kan grave i flere områder hvis du blir nysgjerrig. Forsikring om at nettstedet mitt er klarer seg bra med en poengsum på 96 gir meg et lite humørløft for dagen
 • De Brukererfaring er generelt ganske glatt og enkel å bruke

5) Stor kundeservice

 • Selv om det kan virke arkaisk for webhotell å gi god kundeservice, tilbyr GoDaddy kundeservice av høy kvalitet. De er tilgjengelige døgnet rundt, noe mange selskaper ikke tilbyr for kundene sine. De er tilgjengelige via telefon, noe som hjelper kunder med å bli komfortable med selskapet. Dette er ideelt for de som kanskje ikke jobber rundt en streng tidsplan. I tillegg, hvis det er noen problemer, er å få hjelp bare et spørsmål om å hente telefonen. Du kan snakke med en ekte person for å hjelpe deg med spørsmål du har om nettstedet ditt. Det er ideelt for de som foretrekker et personlig preg.
 • Ikke bare er kundeservicen deres utmerket, de gir 99,9 prosent oppetid for webhotelltjenestene deres. For de som trenger nettstedet deres for å fungere hele tiden, er dette den ideelle veien. Du trenger ikke å bekymre deg for at hosting-tjenestene er nede, bortsett fra planlagt vedlikehold. Deres fokus på kundeservice, og å tilby kvalitetsprodukter skyldes skiftet av administrerende direktør som prøver å behage. Det er ideelt for de som trenger en webhotell de kan stole på, og kundeservicen deres viser at dette ikke er en midlertidig beslutning.

6) Money-Back-garanti

Hvis du registrerer deg for GoDaddy Managed WordPress, blir du refundert hvis du synes at tjenestene deres ikke er det du trenger. Pengene tilbake-garantien deres er ideell for de som ønsker å se etter noe annet. Du får tilbakebetalt hvis du avbestiller planen din innen 30 dager etter at du registrerte deg.

7) Billige sikkerhetsplaner for nettsteder

OK, denne er både en proff og en ulempe. Det er en proff, fordi dette er ganske bra priser for opprydding av skadelig programvare, som kan ødelegge nettstedet ditt:

Det er et stort con fordi den prissettingen ikke legger opp. Men etter nærmere undersøkelser (ved å gå til Checkout ikke Instant Checkout) fant jeg riktig pris:

Det er bedre, men likevel – det etterlater en dårlig smak i munnen min.

Hva er problemet? Jeg liker ikke at de prøvde å skli på 24 måneder på meg – et mørkt mønster helt sikkert.

Uansett – det er en god avtale, og det er sannsynlig at de bruker Sucuri.net til dette etter kjøpet av selskapet. Jeg skal nok kjøpe den senere.

På den mørke siden …

GoDaddy Managed WordPress Hosting Cons

1) Tilpasset vertspanel

 • Å administrere et nettsted kan ta mye tid, og jo mer du bruker på det, desto mer vil du gjøre. Hosting Panel er der de fleste av endringene finner sted, og GoDaddy har et eget tilpasset panel de gir til sine kunder. Mens cPanel og Fantastico er noe av det mest populære, er GoDaddys tilpassede panel mer intensivt. Du trenger kanskje en guide for å jobbe kontrollpanelet deres, som kan ta mer tid og energi. Det er ikke for sofistikert å finne ut av det, men det kan være vondt.
 • Mens det tilpassede panelet ble skrotet i 2012, har de siden gått over til bransjestandarden på cPanel. En av de største ulempene ved å bruke cPanel på GoDaddy er imidlertid at du må betale en dollar ekstra i måneden. Selv om det ikke er en stor utgift, kan du finne et annet vertsnettsted som inkluderer cPanel uten ekstra kostnad. Du bør finne ut om du virkelig trenger cPanel, men hvis du kan leve uten den, og vil stole på at GoDaddy skal jobbe på nettstedet ditt for deg, er det ikke en dårlig avtale. Det er mange tilgjengelige alternativer, og for erfarne brukere kan det hende at de krever ekstra gebyr for en bransjestandard.

2) De støttet internettbegrensninger

 • I januar 2011 ble SOPA og PIPA-regningene innført for å begrense internettilgang. Dette argumentet har fått mer oppmerksomhet de siste årene, med nettnøytralitet som ble et stort spørsmål. Dessverre var GoDaddy en av de eneste som støttet disse regningene. Dette førte til opprør fra folk som dekret regningene som uekte, og satte GoDaddy på stedet. De mistet mye respekt fra de som tror internett er et sted der ideene er gratis, og bør holdes for mange begrensninger.
 • Selv om GoDaddy fratrådte beslutningen om å støtte regningene, skapte den negative oppmerksomheten til dem noen tillitsproblemer. Det var ikke før tusenvis av kunder bestemte seg for å forlate GoDaddy, og overførte domenenavnene sine. Mens den mest negative oppmerksomheten har dødd, viser de fremdeles handlinger mot etikk og personvern, noe som ikke er bra for noe internettfirma. De har tatt skritt for å holde tingene private og jobbe med riktig etikk, men spørsmålet gjenstår om de kan gjenvinne tilliten de har mistet hos tusenvis av kunder.
 • Det gjenstår å se om de har endret veier, men det er indikasjoner på at de kanskje ikke endrer seg. Annonseringen deres er sexistisk, men de har snakket om å gjøre reklamene deres mindre kontroversielle. Etter den nyeste Super Bowl-reklamen som var “den høringen hørt over hele verden”, kan de ha noe mer å vokse opp.

3) Grenser for planer

 • Selv om det ikke er noen hemmelighet at webhotellplasser setter begrensninger på nettsteder, er GoDaddy beryktet for begrensningene deres. WordPress trenger bare en database for blogger og nettsteder, noe som kan begrense deg til 25 totale nettsteder. Selv om dette ikke er en fullstendig forbrytelse i seg selv, kan det at de skjuler denne informasjonen når du registrerer deg, være kriminelt. De får det til å se ut som om du får alt ubegrenset, men dette er ikke sant. Det er viktig å lese det fine antallet, men når det ikke er lett tilgjengelig, hvordan kan du lese det?
 • Den eneste måten du helt kan få alt ubegrenset, er hvis du går med Ultimate Plan. Ultimate Plan gjør alt ubegrenset, men det er fremdeles vondt å måtte betale ekstra for ting du allerede bør få. De har blitt bedre om Deluxe-planen sin, og gir kundene ubegrenset diskplass. Det er viktig å forstå hva du får, og om det er verdt prisen du betaler. Hvis du nettopp begynner, vil du ikke betale for mye for å få alt du trenger for å drifte nettstedet ditt så bra som mulig.

5) Begrensninger i data

 • Begrensninger er viktige for sikkerheten, men GoDaddy går litt over toppen når det gjelder begrensninger på data. Du kan forvente å hoppe gjennom mange bøyler, og ta massevis av skritt hvis du vil endre noe. Auto-generering av innhold og bruk av nettformer er vanligvis enkle oppgaver, men GoDaddy krever så mye informasjon for å gjøre det. Det kan være bedre å gå med et annet webhotell hvis du ikke er forberedt på å fylle ut et knippe papirer. Mens sikkerheten med GoDaddy er på rett tid, kan det ikke være verdt bryet å prøve å endre ting på nettstedet ditt.
 • En av de mest frustrerende funksjonene til GoDaddy er Fast Secure Contact Form. Selv om det er enkelt å fylle ut, er den vanskeligste delen å sende den til GoDaddy. Takket være deres sikkerhetsbegrensninger blir skjemaet typisk lagret som spam. Det finnes veiledninger for hvordan du arkiverer den ordentlig, men hvis du ikke har tid eller tilbøyelighet, er det ikke sikkert det er verdt det. Det er alltid bra å ha utmerket sikkerhet, men når du kjemper med vertsiden for å legge inn informasjonen din, kan det være bedre å gå med noen andre.

6) Ikke så nyttig som andre administrerte WordPress-verter

 • Mens GodDaddy raskt kan hjelpe deg på telefonen, er de ikke like gode som å bruke andre verter som SiteGround for kundeservice
 • Hvis det er et problem, vil de sannsynligvis ikke gjøre mye for deg
 • Jeg hadde et problem med å migrere nettstedet mitt til GoDaddy ved å bruke verktøyet deres – og de sa at verktøyet var et “beste arbeid” -applikasjon, og hvis det ikke fungerer, er det opp til meg å gjøre det
 • Så de var ikke til hjelp

7) De tilbyr ikke gratis SSL-sertifikat

OK, dette er en stor en. I 2018 trenger du et SSL-sertifikat. Det dette gjør er at du kan ha det https: // i domenet ditt i stedet for http: //.

Du trenger dette fordi det både gir ekstra sikkerhet for de besøkende, OG er et positivt rangeringssignal i Google Søk (selv om det er lite).

Så de fleste verter i disse dager tilbyr gratis Let’s Encrypt SSL-sertifikater. Ikke GoDaddy.

Det er her de drar fordel av deg:

Det er så ikke kult. SSL-sertifikater er standard i disse dager, og de er gratis gjennom Let’s Encrypt. Du bør ikke trenge å betale $ 75 i året for en. Dette er hvordan GoDaddy tjener pengene sine på $ 1 hosting.

8) De gjør det vanskelig å forlate

 • Mens hvert selskap forkynner oppbevaring av klienter, legger GoDaddy i arbeidet med å holde deg med dem. GoDaddy gir ikke noen hjelp hvis du bestemmer deg for å overlate dem til et annet selskap. Selv om det har blitt lettere med cPanel, er det faktum at de ikke gjør noe for å hjelpe, en ulempe. Derfor er det viktig å finne et webhotell som fungerer bra, og som ikke gjør ting for vanskelig. Selv når du prøver å forlate, vil de fortsette å selge opp produktene dine, og skape hindringer for å prøve å få deg til å bli.
 • Når du bruker mye tid på å sette sammen et nettsted, og hosting-nettstedet ikke klarer å oppfylle dine forventninger, bør du kunne dra. Selv om det ikke er synd at de ikke hjelper deg, gjør de det vanskelig å bevege seg når det er tid for å dra. Selv å overføre et domenenavn kan være en enorm smerte som kanskje ikke er verdt bryet. Med mindre du virkelig trenger å komme deg videre, og er opptatt av å gå gjennom prosessen med å få et nytt hosting-nettsted, eller det er verdt det, bør du ikke forvente noen hjelp fra GoDaddy.

Bunnlinjen:

Mens GoDaddy har noe av den beste sikkerheten, og de gir et bredt spekter av produkter og tjenester, er de ikke det enkleste vertsområdet å jobbe med. De gjør noen oppgaver mye vanskeligere enn nødvendig, og de lar deg ikke forlate lett. De gjør ting vanskelig når de vil, og begrensningene deres kan være frustrerende å jobbe rundt. Hvis du er en erfaren bruker, kan det hende at du finner ut at GoDaddy fungerer bra for deg, men hvis du prøver å få et nettsted oppe og gå som en start, kan det være lurt å gå i en annen retning.

GoDaddy er ikke for alle, men for deres lave priser og fantastiske kundeservice kan du gjøre det verre. De tilbyr mange produkter og tjenester som andre webhotell ikke kan, og til en konkurransedyktig pris. Hvis du planlegger å finne en langsiktig løsning for dine webhotellbehov, kan GoDaddy være et passende selskap. Hvis du kan se forbi historien deres, og håper de planlegger å endre til det bedre i fremtiden, kan GoDaddy være riktig for deg. Det kommer ned på preferanser, og hva du er villig til å håndtere. Hvis du bestemmer deg for å gå med dem, men innser at de ikke passer for deg, er du bare forberedt på å møte mange barrierer, selv om du bare planlegger å overføre domenenavnet ditt.

Andre administrerte WordPress-verter å sjekke ut:

 • Siteground
 • WP-motor
 • Pagely
 • Bluehost WordPress Cloud

Merk: Fra og med 2019 kan du få GoDaddy Managed WordPress Hosting for bare $ 1 / måned med denne lenken (en spesiell GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupong). Dette er en SCREAMING DEAL og forventes ikke å vare så lenge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map