GoDaddy Managed WordPress Reviews maj 2020 – Hämta Scoop!

GoDaddy Managed WordPress Reviews maj 2020 – Hämta Scoop!

GoDaddy Managed WordPress Reviews maj 2020 – Hämta Scoop!

GoDaddy Managed WordPress Hosting: Perfekt för billigt WordPress Hosting?

GoDaddy brukade vara det skratta lageret för riktiga webbplatsägare – det var ett ostliknande företag med dumma Super Bowl-reklam.


Inte längre.

GoDaddy har ökat sitt spel – STOR TID. Det är helt engagerat i WordPress och har till och med börjat slå upp mindre WordPress-tjänsteföretag.

Det är goda nyheter för dig om du använder WordPress. Och om du inte är en erfaren programmerare, om du äger en WordPress-webbplats, vill du WordPress-värd. Lita på oss.

Ska du välja GoDaddy Managed WordPress Hosting framför andra utmärkta WordPress-värdleverantörer som SiteGround eller A2 Hosting? Läs vidare för att ta reda på om GoDaddy är din perfekta match eller ett hårt pass.

Obs: Från och med 2019 kan du få GoDaddy Managed WordPress Hosting för bara $ 1 / månad med denna länk (en speciell GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupong). Det här är en SCREAMING DEAL och förväntas inte hålla så länge.

GoDaddy Managed WordPress Reviews 3.6 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (3 röster) Fördelar

 1. De erbjuder låga priser
 2. Erbjuda obegränsad bandbredd
 3. Utmärkta säkerhetsfunktioner
 4. Bra kundservice

Nackdelar

 1. Problem med anpassad värdpanel
 2. De stödde Internetbegränsningar
 3. Gränser för planeringsalternativ
 4. Begränsningar av data

SammanfattningSince GoDaddy grundades 1997 av Bob Parsons, GoDaddy har haft intressanta annonseringsalternativ. Från lika klädda och eleganta kvinnor har de varit talesmän för GoDaddy. Det har funnits gott om kontroverser från deras annonser, men en av de största problemen för människor var deras brist på en cPanel-kontrollpanel. De installerade ett alternativ för det, men den förändringen skulle inte komma förrän 2013. Denna förändring inträffade efter att en 65-procentig andel i företaget såldes till KKR, Silver Lake Partners och Technology Crossover Ventures … 2011.
Under de senaste åren har GoDaddy blivit ett populärt val för dem som letar efter en webbhotell för deras lilla företag, och inom detta område är GoDaddy utmärkt. Småföretag får mer exponering för sin online-närvaro, och de tjänster och produkter som GoDaddy erbjuder passar för de flesta som arbetar med en budget. De erbjuder tjänster som fungerar med Linux eller Windows, vilket gör att deras kunder kan välja rätt för dem. De har gjort framsteg under de senaste åren för att vara mer kundvänliga och ge sina kunder vad de vill hjälpa dem att nå sina mål för att lyckas. För dig som letar efter hanterad WordPress-värd är GoDaddy ett utmärkt val. Oavsett om du vill starta en blogg eller lägga till en webbplats för ett företag, är det idealiskt att använda en hanterad WordPress-webbsajt. I det området utmärker GoDaddy. De uppdaterar automatiskt din information så att du inte behöver, och ger säkerhet för din webbplats. Deras planer börjar till ett konkurrenskraftigt pris, och uppgradering kan låsa upp olika funktioner för att hjälpa dig med dina behov. Medan GoDaddy har haft problem med sina kunder som vill kontrollera sina egna webbplatser, har GoDaddy tagit stora framsteg sedan bytet av vakten. Deras nya VD, Blake Irving, har hjälpt till att skapa ett bättre företag för dem som letar efter en hanterad WordPress-webbhotell. Support3.5Speed3.5Features3.5Value4Transparency3.5

Vår officiella GoDaddy-hanterade WordPress Hosting Review

GoDaddy Managed WordPress är en stor förändring för GoDaddy.

De försöker ta över en gräsmatta av några av de mer fokuserade WordPress-värdstjänsterna – som WP Engine, SiteGround och Pagely.

Naturligtvis är GoDaddy ett av de mest populära och kända värdföretagen.

Populariteten i deras reklamfilmer har fått många kunder från rent varumärke. Din genomsnittliga företagare känner bara en domän och ett värdföretag och det är GoDaddy.

Men många av proffsen har varit frustrerade över GoDaddy, och av goda skäl, som vi kommer nedan.

Men låt oss ta en snabb titt på deras WordPress-värdalternativ:

godaddy hanterade skärmdump för värd

Första intrycket: Wow.

Var annars kan du få WordPress-värd till $ 1 per månad (med rabatt)? Ingenstans.

Men är det värt priset? Det kan vara.

Så här är det. Om du vill hålla dina kostnader mycket låga, men du också vill göra WordPress-hantering lite enklare är detta ett bra alternativ.

Obs: Från och med 2019 kan du få GoDaddy Managed WordPress Hosting för bara $ 1 / månad med denna länk (en speciell GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupong). Det här är en SCREAMING DEAL och förväntas inte hålla så länge.

GoDaddy Managed WordPress Hosting-proffs

1) Mycket billigt hanterad WordPress Hosting

Detta är kanske det billigaste WordPress-värdet på marknaden just nu med denna special.

Men du måste veta att det finns olika typer av WordPress-värd.

Vad betyder hanterad WordPress-värd? Det beror på att det är ett grått område.

Vissa värdar tar det ganska långt, som WP Engine, där de har de bästa WordPress supportteknikerna i världen. Andra, som SiteGround ger dig också fantastiskt stöd till ett bra pris.

När det gäller GoDaddy här erbjuder de WordPress-värd som skiljer sig från delad värd, och specifikt för WordPress.

Men förvänta dig inte perfekt stöd. Visst kan du få GoDaddy i telefonen, och de är hjälpsamma, men de är inte byggda runt WordPress som vissa andra värdföretag är.

Med det sagt, om du redan köper dina domäner från GoDaddy och vill stanna i ekosystemet, är detta WordPress-värd från dem en mycket bättre passform än delad hosting. Om du använder WordPress och du är en GoDaddy-älskare är detta det bästa alternativet för dig.

2) Obegränsad bandbredd

Bandbredd är mer eller mindre mängden trafik och besökare på din webbplats. Vissa värdar som WP Engine begränsar dig till 25 000 besök i månaden på deras startplan, vilket jag tycker är för lågt.

Tack och lov begränsar inte GoDaddy bandbredd, vilket är bra.

Nu kan de ha lite spjutning eller andra taktiker de använder om du plötsligt får en miljon besök eftersom du var med på Shark Tank, men för tillfället behöver du inte oroa dig för det.

3) Enkel installation av webbhotell

Det brukade vara att installation och hantering av värd krävde en IT-avdelning och mycket fakturerbara timmar.

Inte längre. Webbhotellföretag har visat upp och gjort det superlätt för användare att ställa in webbhotell på egen hand. GoDaddy har en genomgång och onboarding-sekvens för att du ska kunna konfigurera dig själv utan att behöva de tekniska chops. De erbjuder även telefonsupport dygnet runt om du stöter på problem, vilket förmodligen är den starkaste delen av GoDaddys värdbjudande.

4) Kontrollpanelen är lätt att använda

Vissa människor är vana att cPanel – ledsen, du kommer inte att få det här.

Men istället får du en ganska lättanvänd kontrollpanel, specialbyggd av GoDaddy för ditt värdnöje:

Det är faktiskt ganska enkelt och har en bra användarupplevelse, jag har inget emot det alls.

Här är en sammanfattning av vad jag lärde mig på bara några minuter att använda panelen:

Höjdpunkter från ovan:

 • Jag gillar att du får en direktlänk till WP Admin-panelen av din webbplats, det är alltid enkelt och sparar några sekunder (särskilt om du hanterar många webbplatser här)
 • Ett klick på plugin- och temauppdateringar – detta är super användbart. Från den här adminpanelen kan du automatiskt uppdatera allt. För att vara rättvis kanske detta inte passar rätt för elanvändare, men för nybörjare med en enkel installation är det vägen att gå.
 • Lätt säkerhetskopior är bra, du vet aldrig när du behöver det
 • Övrig inställningar är ganska okomplicerade, du kommer inte att använda dem så ofta
 • SSL-certifikat  – faktiskt kommer vi att spara det för senare ��

Gräva djupare in i uppdateringar och Webbplatsprestanda område:

Det här är vad jag hittade:

 • Förmågan att uppdatera ditt tema med ett klick från den här adminpanelen är episk!
 • De webbplats prestanda verktyg är faktiskt ganska snyggt, det ger dig en riktigt snabb rapport som är ganska bra. Du kan gräva i fler områden om du blir nyfiken. Försäkran om att min webbplats är gör bra med en poäng på 96 ger mig en liten humör boost för dagen
 • De användarupplevelse är överlag ganska snygg och lätt att använda

5) Bra kundservice

 • Även om det kan verka arkaiskt för webbhotell att ge bra kundservice, erbjuder GoDaddy kundtjänst av hög kvalitet. De finns tillgängliga dygnet runt, vilket många företag inte tillhandahåller för sina kunder. De finns tillgängliga via telefon, vilket hjälper kunder att bli bekväma med företaget. Detta är perfekt för dem som kanske inte arbetar med ett strikt schema. Dessutom, om det finns några problem, är att få hjälp bara en fråga om att plocka upp telefonen. Du kan prata med en riktig person för att hjälpa dig med alla frågor du har om din webbplats. Det är perfekt för dem som föredrar en personlig touch.
 • Deras kundtjänst är inte bara utmärkt, de ger 99,9 procent drifttid för sina webbhotelltjänster. För dem som behöver sin webbplats för att fungera hela tiden är detta det perfekta sättet att gå. Du behöver inte oroa dig för att hostingtjänsterna är nere, utom för schemalagt underhåll. Deras fokus på kundservice och tillhandahållande av kvalitetsprodukter beror på byte av VD som strävar efter att behaga. Det är idealiskt för dem som behöver en webbhotell som de kan lita på och deras kundservice bevisar att detta inte är ett tillfälligt beslut.

6) Pengar-tillbaka-garanti

Om du registrerar dig för GoDaddy Managed WordPress återbetalas du om du tycker att deras tjänster inte är det du behöver. Deras pengar tillbaka-garanti är idealisk för dem som vill leta efter något annat. Du kommer att återbetalas om du avbokar din plan inom 30 dagar från registreringen.

7) Billiga säkerhetsplaner för webbplatser

Okej, den här är både en proff och en nackdel. Det är ett proffs, eftersom det här är ganska bra priser för sanering av skadlig programvara, vilket kan förstöra din webbplats:

Det är ett stort con eftersom den prissättningen inte lägger till. Men efter ytterligare undersökning (genom att gå till kassan inte direkt kassan) hittade jag rätt prissättning:

Det är bättre, men ändå – det lämnar en dålig smak i min mun.

Vad är grejen? Jag gillar bara inte att de försökte glida på 24 månader på min – ett mörkt mönster för säker.

Hur som helst – det är en bra affär och det är troligt att de använder Sucuri.net för detta efter förvärvet av företaget. Jag ska förmodligen köpa det senare.

På den mörka sidan …

GoDaddy Managed WordPress Hosting Cons

1) Anpassad värdpanel

 • Att hantera en webbplats kan ta mycket tid, och ju mer du spenderar på den, desto mer vill du göra. Värdpanelen är där de flesta av ändringarna äger rum, och GoDaddy har en egen anpassad panel som de tillhandahåller till sina kunder. Medan cPanel och Fantastico är några av de mest populära, är GoDaddys anpassade panel mer intensiva. Du kanske behöver en guide för att arbeta med deras kontrollpanel, vilket kan ta mer tid och energi. Det är inte för sofistikerat att räkna ut, men det kan vara ont.
 • Medan deras anpassade panel skrotades 2012 har de sedan bytt till industristandarden för cPanel. En av de största nackdelarna med att använda cPanel på GoDaddy är dock att du betalar en dollar extra i månaden. Även om det inte är en enorm kostnad, kan du hitta en annan webbhotell som innehåller cPanel utan extra kostnad. Du bör bestämma om du verkligen behöver cPanel, men om du kan leva utan den och vill lita på GoDaddy att arbeta på din webbplats för dig, är det inte en dålig affär. Det finns många alternativ tillgängliga, och för erfarna användare kan de tvinga bort den extra kostnaden för en industristandard.

2) De stödde Internetbegränsningar

 • I januari 2011 infördes SOPA- och PIPA-räkningarna för att begränsa tillgången till internet. Detta argument har fått mer uppmärksamhet under de senaste åren, med netneutralitet som blev en enorm fråga. Tyvärr var GoDaddy en av de enda som stödde dessa räkningar. Detta ledde till uppror från människor som dekreterade räkningarna som olagliga och placerade GoDaddy på plats. De förlorade mycket respekt från dem som tycker att internet är en plats där idéer är gratis och bör hållas från för många begränsningar.
 • Även om GoDaddy återkallade sitt beslut att stödja räkningarna, skapade den negativa uppmärksamheten till dem vissa förtroendeproblem. Det var inte förrän tusentals kunder beslutade att lämna GoDaddy och överförde sina domännamn. Medan de flesta den negativa uppmärksamheten har dött ner, visar de fortfarande handlingar mot etik och integritet, vilket inte är bra för något internetföretag. De har tagit framsteg för att hålla saker privata och arbeta med korrekt etik, men frågan kvarstår om de kan återfå det förtroende de har förlorat med tusentals kunder.
 • Det återstår att se om de har ändrat sina sätt, men det finns indikationer på att de kanske inte kommer att förändras. Deras reklam är sexistisk, men de har pratat om att göra deras reklam mindre kontroversiella. Efter den senaste Super Bowl-reklamen som var “cringe hört runt om i världen”, kan de ha lite mer att växa upp att göra.

3) Gränser för planer

 • Även om det inte är någon hemlighet att webbhotell placerar begränsningar på webbplatser, är GoDaddy ökända för deras begränsningar. WordPress behöver bara en databas för bloggar och webbplatser, vilket kan begränsa dig till 25 totala webbplatser. Även om detta inte är ett komplett brott i sig, kan det faktum att de döljer denna information när du registrerar dig vara kriminellt. De får det att se ut som om du får allt obegränsat, men det är inte sant. Det är viktigt att läsa det finstilta, men när det inte är lätt tillgängligt, hur kan du läsa det??
 • Det enda sättet du helt kan få allt obegränsat är om du går med Ultimate Plan. Ultimate Plan gör allt obegränsat, men det är fortfarande en smärta att behöva betala extra för saker du redan bör få. De har blivit bättre om sin Deluxe Plan, vilket ger sina kunder obegränsat diskutrymme. Det är viktigt att förstå vad du får, och om det är värt det pris du betalar. Om du precis börjar vill du inte betala för mycket för att få allt du behöver för att driva din webbplats så bra som möjligt.

5) Begränsningar av data

 • Begränsningar är viktiga för säkerheten, men GoDaddy går lite över toppen när det gäller begränsningar av data. Du kan förvänta dig att hoppa igenom en hel del bågar och ta massor av steg om du vill ändra något. Auto-generering av innehåll och användning av webbformulär är vanligtvis enkla uppgifter, men GoDaddy kräver så mycket information för att göra det. Du kanske är bättre på att gå med en annan webbhotell om du inte är beredd att fylla i en massa pappersarbete. Medan säkerheten med GoDaddy är på plats kan det inte vara värt besväret att försöka ändra saker för din webbplats.
 • En av de mest frustrerande funktionerna hos GoDaddy är deras snabba säkra kontaktformulär. Det är lätt att fylla i, men den svåraste delen är att skicka den till GoDaddy. Tack vare deras säkerhetsbegränsningar lagras formuläret vanligtvis som skräppost. Det finns självstudier om hur du arkiverar det ordentligt, men om du inte har tid eller lutning kanske det inte är värt det. Det är alltid bra att ha utmärkt säkerhet, men när du kämpar med värdplatsen för att lägga in din information kan du bli bättre på att gå med någon annan.

6) Inte lika användbart som andra hanterade WordPress-värdar

 • Medan GodDaddy är snabb att hjälpa dig i telefon, är de inte lika bra som att använda andra värdar som SiteGround för kundservice
 • Om det finns ett problem kommer de förmodligen inte att göra mycket för dig
 • Jag hade problem med att migrera min webbplats till GoDaddy med hjälp av deras verktyg – och de sa att deras verktyg var en “bästa ansträngning” -applikation, och om det inte fungerar är det upp till mig att göra det
 • Så de var inte till hjälp

7) De erbjuder inte gratis SSL-certifikat

Okej, det här är en stor. 2018 behöver du ett SSL-certifikat. Vad detta gör är att du kan ha https: // i din domän istället för http: //.

Du behöver detta eftersom det båda ger extra säkerhet för dina besökare, OCH är en positiv rankningssignal i Google-sökning (även om den är liten).

Så de flesta värdar i dag erbjuder gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat. Inte GoDaddy.

Det är här de drar nytta av dig:

Det är så inte coolt. SSL-certifikat är standarden idag och de är gratis via Let’s Encrypt. Du bör inte behöva betala $ 75 per år för en. Så här gör GoDaddy sina pengar tillbaka på 1 $ värd.

8) De gör det svårt att lämna

 • Medan varje företag predikar kundbevarande, lägger GoDaddy in arbetet för att hålla dig med dem. GoDaddy ger ingen hjälp om du bestämmer dig för att lämna dem till ett annat företag. Det har blivit enklare med cPanel, men det faktum att de inte gör något för att hjälpa är en nackdel. Det är därför det är viktigt att hitta en webbhotell som fungerar bra och inte gör saker för svåra. Även när du försöker lämna, kommer de att fortsätta att sälja dina produkter och skapa hinder för att försöka få dig att stanna.
 • När du spenderar mycket tid på att sätta ihop en webbplats och värdplatsen inte uppfyller dina förväntningar, borde du kunna lämna. Även om det inte är synd för dem att inte hjälpa dig, gör de det svårt att flytta när det är dags att lämna. Även att överföra ett domännamn kan vara en enorm smärta som kanske inte är värt besväret. Om du verkligen behöver gå vidare och är engagerad i att gå igenom processen med att få en ny värdplats, eller det är värt det, bör du inte förvänta dig någon hjälp från GoDaddy.

Slutsats:

Medan GoDaddy har några av de bästa säkerheterna, och de tillhandahåller ett brett utbud av produkter och tjänster, är de inte den enklaste värdplatsen att arbeta med. De gör vissa uppgifter mycket svårare än vad som är nödvändigt, och de låter dig inte lämna enkelt. De gör saker svåra när de vill, och deras begränsningar kan vara frustrerande att arbeta runt. Om du är en erfaren användare kan det hända att GoDaddy fungerar bra för dig, men om du försöker få en webbplats igång som start, kanske du vill gå i en annan riktning.

GoDaddy är inte för alla, men för deras låga priser och fantastiska kundservice kan du göra värre. De erbjuder många produkter och tjänster som andra webbhotell inte kan och till ett konkurrenskraftigt pris. Om du planerar att hitta en långsiktig lösning för dina webbhotellbehov kan GoDaddy vara ett lämpligt företag. Om du kan se förbi deras historia och hoppas att de planerar att ändra till det bättre i framtiden, kan GoDaddy vara rätt för dig. Det handlar om preferenser och vad du är villig att hantera. Om du bestämmer dig för att gå med dem, men inser att de inte passar dig, var du bara beredd att möta många hinder, även om du planerar att bara överföra ditt domännamn.

Andra hanterade WordPress-värdar att kolla in:

 • Siteground
 • WP-motor
 • Pagely
 • Bluehost WordPress Cloud

Obs: Från och med 2019 kan du få GoDaddy Managed WordPress Hosting för bara $ 1 / månad med denna länk (en speciell GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupong). Det här är en SCREAMING DEAL och förväntas inte hålla så länge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector