GoDaddy Managed WordPress Κριτικές Μάιος 2020 – Αποκτήστε το Scoop!

GoDaddy Managed WordPress Hosting: Μεγάλη για Φτηνές Φιλοξενία WordPress?

Το GoDaddy ήταν το γέλιο για πραγματικούς ιδιοκτήτες ιστότοπων – ήταν μια τυροκομική εταιρεία με ανόητες διαφημίσεις Super Bowl.


Οχι πια.

Το GoDaddy έχει αυξήσει το παιχνίδι του – ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΟΝΟΣ. Είναι πλήρως αφοσιωμένο στο WordPress και έχει αρχίσει ακόμη και να σπάει μικρότερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών WordPress.

Αυτά είναι καλά νέα για εσάς εάν είστε στο WordPress. Και αν δεν είστε έμπειρος προγραμματιστής, εάν διαθέτετε ιστότοπο WordPress, θέλετε φιλοξενία WordPress. Εμπιστευσου μας.

Πρέπει να επιλέξετε το GoDaddy Managed WordPress Hosting σε σχέση με άλλους εξαιρετικούς παρόχους φιλοξενίας WordPress όπως το SiteGround ή το A2 Hosting; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε αν το GoDaddy είναι ο τέλειος αγώνας σας ή ένα σκληρό πέρασμα.

Σημείωση: Από το 2019 μπορείτε να αποκτήσετε το GoDaddy Managed WordPress Hosting με μόλις $ 1 / μήνα με αυτόν τον σύνδεσμο (ένα ειδικό κουπόνι GoDaddy Managed WordPress Hosting). Αυτή είναι μια ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ SCREAMING και δεν αναμένεται να διαρκέσει πολύ.

GoDaddy Managed WordPress Κριτικές 3.6 / 5 Κριτής {{reviewsOverall}} / 5 Χρήστες (3 ψήφοι) Πλεονεκτήματα

 1. Προσφέρουν χαμηλές τιμές
 2. Προσφέρετε απεριόριστο εύρος ζώνης
 3. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας
 4. Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

Μειονεκτήματα

 1. Πρόβλημα πίνακα προσαρμοσμένης φιλοξενίας
 2. Υποστήριξαν περιορισμούς στο Διαδίκτυο
 3. Όρια στις επιλογές σχεδίων
 4. Περιορισμοί στα δεδομένα

Περίληψη Δεδομένου ότι το GoDaddy ιδρύθηκε το 1997, από τον Bob Parsons, το GoDaddy είχε ενδιαφέρουσες διαφημιστικές επιλογές. Από ελάχιστα ντυμένες και αριστοκρατικές γυναίκες, ήταν οι εκπρόσωποι της GoDaddy. Ενώ υπήρξαν πολλές διαμάχες από τις διαφημίσεις τους, ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα για τους ανθρώπους ήταν η έλλειψη ενός πίνακα ελέγχου cPanel. Εγκατέστησαν μια επιλογή γι ‘αυτό, αλλά αυτή η αλλαγή δεν θα έφτανε μέχρι το 2013. Αυτή η αλλαγή συνέβη μετά την πώληση ενός ποσοστού 65% στην εταιρεία στην KKR, την Silver Lake Partners και την Technology Crossover Ventures… το 2011.
Τα τελευταία χρόνια, το GoDaddy έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή για όσους αναζητούν έναν ιστότοπο φιλοξενίας για τις μικρές επιχειρήσεις τους, και σε αυτόν τον τομέα, το GoDaddy υπερέχει. Οι μικρές επιχειρήσεις αποκτούν μεγαλύτερη έκθεση για την παρουσία τους στο διαδίκτυο και οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται από το GoDaddy είναι κατάλληλα για τα περισσότερα άτομα που εργάζονται με προϋπολογισμό. Προσφέρουν υπηρεσίες που λειτουργούν με Linux ή Windows, επιτρέποντας στους πελάτες τους να επιλέξουν τη σωστή για αυτούς. Έκαναν πρόοδο τα τελευταία χρόνια για να είναι πιο φιλικοί προς τους πελάτες και να δώσουν στους πελάτες τους αυτό που θέλουν να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους για να πετύχουν. Για όσους αναζητούν διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, το GoDaddy είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ανεξάρτητα από το εάν θέλετε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο ή να προσθέσετε έναν ιστότοπο για μια επιχείρηση, είναι ιδανικό να χρησιμοποιήσετε έναν διαχειριζόμενο ιστότοπο φιλοξενίας WordPress. Σε αυτόν τον τομέα, το GoDaddy υπερέχει. Ενημερώνουν αυτόματα τις πληροφορίες σας, ώστε να μην χρειάζεται, και παρέχουν ασφάλεια για τον ιστότοπό σας. Τα σχέδιά τους ξεκινούν σε ανταγωνιστική τιμή και η αναβάθμιση μπορεί να ξεκλειδώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσει με τις ανάγκες σας. Ενώ το GoDaddy είχε προβλήματα με τους πελάτες του που θέλουν να ελέγχουν τους δικούς τους ιστότοπους, το GoDaddy έκανε τεράστια βήματα από την αλλαγή του φρουρού. Ο νέος διευθύνων σύμβουλός τους, Blake Irving, βοήθησε στη δημιουργία μιας καλύτερης εταιρείας για όσους αναζητούν έναν διαχειριζόμενο ιστότοπο φιλοξενίας WordPress. Υποστήριξη3,5 ταχύτητα 3,5 χαρακτηριστικά 3,5 αξία 4 διαφάνεια 3,5

Η επίσημη κριτική φιλοξενίας WordPress που διαχειρίζεται το GoDaddy

Το GoDaddy Managed WordPress είναι μια μεγάλη αλλαγή για το GoDaddy.

Προσπαθούν να αναλάβουν κάποια από τις πιο εστιασμένες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress – όπως WP Engine, SiteGround και Pagely.

Φυσικά, το GoDaddy είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και γνωστές εταιρείες φιλοξενίας.

Η δημοτικότητα των διαφημίσεών τους έχει φέρει πολλούς πελάτες από καθαρή επωνυμία. Ο μέσος επιχειρηματίας σας γνωρίζει μόνο έναν τομέα και μια εταιρεία φιλοξενίας και αυτό είναι το GoDaddy.

Αλλά πολλοί επαγγελματίες έχουν απογοητευτεί με το GoDaddy, και για καλοί λόγους, τους οποίους θα φτάσουμε παρακάτω.

Αλλά ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στις επιλογές φιλοξενίας WordPress:

Το Godaddy κατάφερε να φιλοξενήσει στιγμιότυπο οθόνης

Πρώτη εντύπωση: Ουάου.

Πού αλλού μπορείτε να αποκτήσετε φιλοξενία WordPress με 1 $ το μήνα (με έκπτωση); Πουθενά.

Αλλά αξίζει την τιμή; Μπορεί να είναι.

Εδώ είναι το πράγμα. Εάν θέλετε να διατηρήσετε το κόστος σας πολύ χαμηλό, αλλά θέλετε επίσης να κάνετε τη διαχείριση του WordPress λίγο πιο εύκολη, αυτή είναι μια καλή επιλογή.

Σημείωση: Από το 2019 μπορείτε να αποκτήσετε το GoDaddy Managed WordPress Hosting με μόλις $ 1 / μήνα με αυτόν τον σύνδεσμο (ένα ειδικό κουπόνι GoDaddy Managed WordPress Hosting). Αυτή είναι μια ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ SCREAMING και δεν αναμένεται να διαρκέσει πολύ.

GoDaddy Managed WordPress Hosting Πλεονεκτήματα

1) Πολύ φτηνή διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress

Αυτή είναι ίσως η φθηνότερη φιλοξενία WordPress στην αγορά αυτή τη στιγμή με αυτό το ειδικό.

Αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι φιλοξενίας WordPress.

Τι σημαίνει η διαχείριση φιλοξενίας WordPress; Αυτό εξαρτάται, είναι μια γκρίζα περιοχή.

Ορισμένοι οικοδεσπότες το κάνουν αρκετά μακριά, όπως το WP Engine, όπου διαθέτουν τις καλύτερες τεχνολογίες υποστήριξης WordPress στον κόσμο. Άλλοι, όπως το SiteGround σάς προσφέρουν εκπληκτική υποστήριξη, σε καλή τιμή.

Στην περίπτωση του GoDaddy εδώ, προσφέρουν φιλοξενία WordPress διαφορετική από την κοινή φιλοξενία και συγκεκριμένη για το WordPress.

Αλλά μην περιμένετε τέλεια υποστήριξη. Σίγουρα μπορείτε να πάρετε το GoDaddy στο τηλέφωνο και είναι χρήσιμοι, αλλά δεν αναπτύσσονται γύρω από το WordPress όπως κάποιες άλλες εταιρείες φιλοξενίας.

Τούτου λεχθέντος, εάν αγοράσετε ήδη τους τομείς σας από το GoDaddy και θέλετε να παραμείνετε στο οικοσύστημα, αυτή η φιλοξενία WordPress από αυτούς είναι πολύ καλύτερη εφαρμογή από την κοινή φιλοξενία. Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress και είστε λάτρης του GoDaddy, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

2) Απεριόριστο εύρος ζώνης

Το εύρος ζώνης είναι λίγο πολύ το ποσό της επισκεψιμότητας και των επισκεπτών στον ιστότοπό σας. Ορισμένοι οικοδεσπότες όπως το WP Engine σας περιορίζουν στις 25.000 επισκέψεις το μήνα στο αρχικό τους σχέδιο, το οποίο πιστεύω ότι είναι πολύ χαμηλό.

Ευτυχώς το GoDaddy δεν περιορίζει το εύρος ζώνης, κάτι που είναι υπέροχο.

Τώρα, μπορεί να έχουν κάποια γκάζι ή άλλες τακτικές που εφαρμόζουν εάν λάβετε ξαφνικά ένα εκατομμύριο επισκέψεις επειδή εμφανιτήκατε στο Shark Tank, αλλά προς το παρόν δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για αυτό.

3) Εύκολη εγκατάσταση φιλοξενίας

Κάποτε ήταν ότι η εγκατάσταση και διαχείριση της φιλοξενίας απαιτούσε τμήμα πληροφορικής και πολλές χρεώσιμες ώρες.

Οχι πια. Οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν ξυπνήσει και το καθιστούν εξαιρετικά εύκολο για τους χρήστες να δημιουργήσουν τη φιλοξενία από μόνα τους. Το GoDaddy έχει μια ακολουθία περιήγησης και ενσωμάτωσης για να σας προετοιμάσει μόνοι σας, χωρίς να χρειάζεστε τις τεχνικές μπριζόλες. Προσφέρουν επίσης 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, που είναι ίσως το ισχυρότερο μέρος των προσφορών φιλοξενίας της GoDaddy.

4) Εύκολος στη χρήση Πίνακας Ελέγχου

Μερικοί άνθρωποι είναι συνηθισμένοι στο cPanel – συγγνώμη, δεν θα το καταλάβετε εδώ.

Αλλά αντ ‘αυτού, έχετε έναν αρκετά εύκολο στη χρήση πίνακα ελέγχου, προσαρμοσμένο από την GoDaddy για την απόλαυση φιλοξενίας σας:

Είναι πραγματικά πολύ απλό και έχει καλή εμπειρία χρήστη, δεν με πειράζει καθόλου.

Ακολουθεί μια ανάλυση του τι έμαθα σε λίγα λεπτά από τη χρήση του πίνακα:

Τα κυριότερα σημεία από ψηλά:

 • Μου αρέσει που παίρνεις απευθείας σύνδεση με τον πίνακα διαχείρισης WP του ιστότοπού σας, αυτό είναι πάντα εύκολο και εξοικονομεί λίγα δευτερόλεπτα (ειδικά εάν διαχειρίζεστε πολλούς ιστότοπους εδώ)
 • Πρόσθετα με ένα κλικ και ενημερώσεις θεμάτων – αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Απευθείας από αυτόν τον πίνακα διαχείρισης μπορείτε να ενημερώσετε αυτόματα τα πάντα. Για να είμαστε δίκαιοι, αυτό μπορεί να μην είναι το κατάλληλο για τους χρήστες ενέργειας, αλλά για αρχάριους με μια απλή εγκατάσταση, είναι ο τρόπος να πάτε.
 • Ανετα αντίγραφα ασφαλείας είναι υπέροχα, ποτέ δεν ξέρετε πότε το χρειάζεστε
 • Αλλα Ρυθμίσεις είναι αρκετά απλές, δεν θα τις χρησιμοποιείτε τόσο συχνά
 • Πιστοποιητικά SSL  – στην πραγματικότητα, θα το αποθηκεύσουμε για αργότερα ��

Σκάψιμο βαθύτερα στο Ενημερώσεις και Απόδοση ιστότοπου περιοχή:

Αυτό βρήκα:

 • Η δυνατότητα να ενημερώστε το θέμα σας με ένα κλικ από αυτόν τον πίνακα διαχείρισης είναι επικό!
 • ο εργαλείο απόδοσης ιστότοπου είναι πραγματικά αρκετά καλό, σας δίνει μια πολύ γρήγορη αναφορά που είναι πολύ χρήσιμη. Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερες περιοχές εάν είστε περίεργοι. Διαβεβαιώστε ότι ο ιστότοπός μου είναι κάνοντας υπέροχο με σκορ 96 μου δίνει λίγη ώθηση για τη μέρα
 • ο εμπειρία χρήστη είναι γενικά αρκετά λείο και εύκολο στη χρήση

5) Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών

 • Ενώ μπορεί να φαίνεται αρχαϊκό για τους ιστότοπους φιλοξενίας ιστοσελίδων να παρέχουν καλή εξυπηρέτηση πελατών, το GoDaddy παρέχει ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών. Είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, τις οποίες πολλές εταιρείες δεν παρέχουν στους πελάτες τους. Διατίθενται μέσω τηλεφώνου, κάτι που βοηθά τους πελάτες να αισθάνονται άνετα με την εταιρεία. Αυτό είναι ιδανικό για όσους μπορεί να μην εργάζονται με αυστηρό πρόγραμμα. Επιπλέον, εάν υπάρχουν προβλήματα, η λήψη βοήθειας είναι απλώς θέμα λήψης του τηλεφώνου. Θα μπορούσατε να μιλήσετε με ένα πραγματικό άτομο για να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με τον ιστότοπό σας. Είναι ιδανικό για όσους προτιμούν μια προσωπική πινελιά.
 • Όχι μόνο η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι εξαιρετική, παρέχουν 99,9% χρόνο λειτουργίας για τις υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Για όσους χρειάζονται τον ιστότοπό τους για να λειτουργούν όλη την ώρα, αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος να πάτε. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τη διακοπή των υπηρεσιών φιλοξενίας, εκτός από την προγραμματισμένη συντήρηση. Η εστίασή τους στην εξυπηρέτηση πελατών και η παροχή ποιοτικών προϊόντων οφείλονται στην αλλαγή του Διευθύνοντος Συμβούλου που προσπαθεί να ευχαριστήσει. Είναι ιδανικό για όσους χρειάζονται μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστού στην οποία μπορούν να βασίζονται και η εξυπηρέτηση πελατών αποδεικνύει ότι αυτό δεν είναι προσωρινή απόφαση.

6) Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Εάν εγγραφείτε στο GoDaddy Managed WordPress, θα λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν διαπιστώσετε ότι οι υπηρεσίες τους δεν είναι αυτές που χρειάζεστε. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι ιδανική για όσους θέλουν να αναζητήσουν κάτι άλλο. Θα σας επιστραφεί εάν ακυρώσετε το πρόγραμμά σας εντός 30 ημερών από την εγγραφή σας.

7) Φτηνά σχέδια ασφάλειας ιστότοπου

Εντάξει, αυτό είναι τόσο επαγγελματίας όσο και μειονεκτήματος. Είναι επαγγελματίας, επειδή αυτή είναι πολύ καλή τιμή για την εκκαθάριση κακόβουλου λογισμικού, η οποία μπορεί να καταστρέψει τον ιστότοπό σας:

Είναι μεγάλο con επειδή αυτή η τιμολόγηση δεν αυξάνεται. Αλλά μετά από περαιτέρω έρευνα (μεταβαίνοντας στο Checkout όχι στο Instant Checkout) βρήκα τη σωστή τιμή:

Αυτό είναι καλύτερο, αλλά ακόμα – αφήνει μια κακή γεύση στο στόμα μου.

Ποια είναι η μεγάλη υπόθεση; Απλώς δεν μου αρέσει που προσπάθησαν να γλιστρήσουν μέσα σε 24 μήνες – σίγουρα ένα σκοτεινό μοτίβο.

Τέλος πάντων – είναι μια καλή συμφωνία και είναι πιθανό να χρησιμοποιούν το Sucuri.net για αυτό μετά την απόκτηση της εταιρείας. Πιθανότατα να το αγοράσω αργότερα.

Στη σκοτεινή πλευρά…

GoDaddy Managed WordPress Hosting Μειονεκτήματα

1) Προσαρμοσμένος πίνακας φιλοξενίας

 • Η διαχείριση ενός ιστότοπου μπορεί να διαρκέσει πολύ χρόνο και όσο περισσότερο ξοδεύετε σε αυτόν, τόσο περισσότερο θέλετε να κάνετε. Το Hosting Panel είναι το μέρος όπου πραγματοποιούνται οι περισσότερες αλλαγές και το GoDaddy έχει το δικό του προσαρμοσμένο πάνελ που παρέχει στους πελάτες του. Ενώ τα cPanel και Fantastico είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή, το προσαρμοσμένο πάνελ του GoDaddy είναι πιο εντατικό. Μπορεί να χρειαστείτε έναν οδηγό για να λειτουργήσετε τον πίνακα ελέγχου τους, ο οποίος μπορεί να καταλαμβάνει περισσότερο χρόνο και ενέργεια. Δεν είναι πολύ περίπλοκο για να καταλάβω, αλλά μπορεί να είναι πόνος.
 • Ενώ το προσαρμοσμένο πάνελ τους καταργήθηκε το 2012, έκτοτε έχουν μεταβεί στο βιομηχανικό πρότυπο του cPanel. Ωστόσο, ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της χρήσης του cPanel στο GoDaddy είναι ότι πληρώνετε ένα δολάριο επιπλέον ένα μήνα. Αν και δεν είναι τεράστιο κόστος, μπορείτε να βρείτε έναν διαφορετικό ιστότοπο φιλοξενίας που περιλαμβάνει το cPanel χωρίς επιπλέον χρέωση. Πρέπει να καθορίσετε εάν χρειάζεστε πραγματικά το cPanel, αλλά εάν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό και θέλετε να βασιστείτε στο GoDaddy για να εργαστεί στον ιστότοπό σας για εσάς, δεν είναι κακή συμφωνία. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές, και για έμπειρους χρήστες, ενδέχεται να αποκλείσουν την επιπλέον χρέωση για ένα βιομηχανικό πρότυπο.

2) Υποστήριξαν περιορισμούς στο Διαδίκτυο

 • Τον Ιανουάριο του 2011, οι λογαριασμοί SOPA και PIPA εισήχθησαν για τον περιορισμό της πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Αυτό το επιχείρημα έχει προσελκύσει μεγαλύτερη προσοχή τα τελευταία χρόνια, με την ουδετερότητα του δικτύου να γίνεται τεράστιο ζήτημα. Δυστυχώς, το GoDaddy ήταν ένα από τα μόνα που υποστήριξαν αυτούς τους λογαριασμούς. Αυτό οδήγησε σε αναστάτωση από ανθρώπους που απέρριψαν τους λογαριασμούς ως παράνομους και έβαλαν το GoDaddy επί τόπου. Έχασαν πολύ σεβασμό από εκείνους που πιστεύουν ότι το Διαδίκτυο είναι ένα μέρος όπου οι ιδέες είναι ελεύθερες και θα πρέπει να αποφεύγονται από πολλούς περιορισμούς.
 • Αν και η GoDaddy ακύρωσε την απόφασή τους να στηρίξει τους λογαριασμούς, η αρνητική προσοχή που τους έφερε δημιούργησε ορισμένα ζητήματα εμπιστοσύνης. Μόλις χιλιάδες πελάτες αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το GoDaddy και μετέφεραν τα ονόματά τους. Ενώ η περισσότερη αρνητική προσοχή έχει μειωθεί, εξακολουθούν να εμφανίζουν πράξεις κατά της δεοντολογίας και του απορρήτου, κάτι που δεν είναι καλό για οποιαδήποτε εταιρεία διαδικτύου. Έχουν κάνει βήματα για να διατηρήσουν τα πράγματα ιδιωτικά και να εργαστούν για τη σωστή ηθική, αλλά το ερώτημα παραμένει για το αν μπορούν να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη που έχουν χάσει με χιλιάδες πελάτες.
 • Απομένει να δούμε αν έχουν αλλάξει τρόπους, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να μην αλλάξουν. Η διαφήμισή τους είναι σεξιστική, αλλά έχουν μιλήσει για να κάνουν τις διαφημίσεις τους λιγότερο αμφιλεγόμενες. Μετά το πιο πρόσφατο διαφημιστικό σούπερ μπολ που ήταν «η ακρόαση που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο», μπορεί να έχουν λίγο μεγαλύτερο να κάνουν.

3) Όρια στα σχέδια

 • Αν και δεν είναι μυστικό ότι οι ιστότοποι φιλοξενίας ιστού θέτουν περιορισμούς σε ιστότοπους, το GoDaddy είναι γνωστό για τους περιορισμούς του. Το WordPress χρειάζεται μόνο μία βάση δεδομένων για ιστολόγια και ιστότοπους, η οποία μπορεί να σας περιορίσει σε 25 συνολικούς ιστότοπους. Αν και αυτό δεν είναι το ίδιο το πλήρες έγκλημα, το γεγονός ότι κρύβουν αυτές τις πληροφορίες όταν εγγραφείτε μπορεί να είναι εγκληματικό. Το κάνουν να μοιάζει να παίρνετε τα πάντα απεριόριστα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Είναι σημαντικό να διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση, αλλά όταν η λεπτή εκτύπωση δεν είναι άμεσα διαθέσιμη, πώς μπορείτε να τη διαβάσετε?
 • Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πάρετε εντελώς τα πάντα απεριόριστα, είναι εάν πάτε με το Ultimate Plan. Το Ultimate Plan κάνει τα πάντα απεριόριστα, αλλά εξακολουθεί να είναι πόνο να πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για πράγματα που πρέπει να έχετε ήδη. Έχουν γίνει καλύτερα για το Deluxe Plan, δίνοντας στους πελάτες τους απεριόριστο χώρο στο δίσκο. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τι λαμβάνετε και αν αξίζει την τιμή που πληρώνετε. Εάν μόλις ξεκινήσετε, δεν θέλετε να πληρώσετε πάρα πολύ για να πάρετε ό, τι χρειάζεστε για να χειριστείτε τον ιστότοπό σας όσο το δυνατόν καλύτερα.

5) Περιορισμοί στα δεδομένα

 • Οι περιορισμοί είναι σημαντικοί για την ασφάλεια, αλλά το GoDaddy πηγαίνει λίγο πάνω από την κορυφή όταν πρόκειται για περιορισμούς στα δεδομένα. Θα πρέπει να περιμένετε να περάσετε πολλά στεφάνια και να πάρετε πολλά βήματα εάν θέλετε να αλλάξετε κάτι. Η αυτόματη δημιουργία περιεχομένου και η χρήση φορμών ιστού είναι συνήθως απλές εργασίες, αλλά το GoDaddy απαιτεί τόσες πολλές πληροφορίες για να το κάνει. Ίσως προτιμάτε να πηγαίνετε με διαφορετικό ιστότοπο φιλοξενίας ιστοσελίδων εάν δεν είστε διατεθειμένοι να συμπληρώσετε μια δέσμη γραφικών. Ενώ η ασφάλεια με το GoDaddy είναι σωστή, ίσως δεν αξίζει τον κόπο να προσπαθείτε να αλλάξετε πράγματα για τον ιστότοπό σας.
 • Μία από τις πιο απογοητευτικές λειτουργίες του GoDaddy είναι η φόρμα γρήγορης ασφάλειας. Ενώ είναι εύκολο να συμπληρωθεί, το πιο δύσκολο μέρος είναι να το στείλετε στο GoDaddy. Χάρη στους περιορισμούς ασφαλείας τους, η φόρμα συνήθως υποβάλλεται ως ανεπιθύμητη. Υπάρχουν σεμινάρια για το πώς να το αρχειοθετήσετε σωστά, αλλά αν δεν έχετε το χρόνο ή την κλίση, μπορεί να μην αξίζει τον κόπο. Είναι πάντα καλό να έχουμε εξαιρετική ασφάλεια, αλλά όταν παλεύετε με τον ιστότοπο φιλοξενίας για να βάλετε τα στοιχεία σας, ίσως να είστε καλύτερα να πάτε με κάποιον άλλο.

6) Όχι τόσο χρήσιμο όσο άλλοι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές WordPress

 • Ενώ το GodDaddy είναι γρήγορο να σας βοηθήσει στο τηλέφωνο, δεν είναι τόσο υπέροχο όσο χρησιμοποιείτε άλλους κεντρικούς υπολογιστές όπως το SiteGround για εξυπηρέτηση πελατών
 • Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, πιθανότατα δεν θα κάνουν πολλά για εσάς
 • Είχα πρόβλημα με τη μετεγκατάσταση του ιστότοπού μου στο GoDaddy χρησιμοποιώντας το εργαλείο τους – και είπαν ότι το εργαλείο τους ήταν μια εφαρμογή «καλύτερης προσπάθειας» και αν δεν λειτούργησε εξαρτάται από εμένα να το κάνω.
 • Έτσι δεν ήταν χρήσιμοι

7) Δεν προσφέρουν δωρεάν πιστοποιητικό SSL

Εντάξει, αυτό είναι μεγάλο. Το 2018, χρειάζεστε πιστοποιητικό SSL. Αυτό που σας επιτρέπει να έχετε https: // στον τομέα σας αντί για http: //.

Αυτό το χρειάζεστε επειδή και οι δύο παρέχουν επιπλέον ασφάλεια για τους επισκέπτες σας, ΚΑΙ ΚΑΙ είναι ένα θετικό σήμα κατάταξης στην Αναζήτηση Google (αν και μικρό).

Έτσι, οι περισσότεροι οικοδεσπότες αυτές τις μέρες προσφέρουν δωρεάν πιστοποιητικά Let’s Encrypt SSL. Όχι GoDaddy.

Εδώ εκμεταλλεύονται:

Αυτό δεν είναι τόσο ωραίο. Τα πιστοποιητικά SSL είναι το πρότυπο τις μέρες μας και είναι δωρεάν μέσω του Let’s Encrypt. Δεν πρέπει να πληρώνετε 75 $ ετησίως για ένα. Έτσι το GoDaddy κερδίζει τα χρήματά του σε φιλοξενία $ 1.

8) Το κάνουν δύσκολο να φύγετε

 • Ενώ κάθε εταιρεία κηρύττει τη διατήρηση πελατών, το GoDaddy προσπαθεί να σας κρατήσει μαζί τους. Το GoDaddy δεν παρέχει βοήθεια εάν αποφασίσετε να τους αφήσετε για διαφορετική εταιρεία. Παρόλο που έγινε ευκολότερο με το cPanel, το γεγονός ότι δεν κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν είναι ένα μειονέκτημα. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να βρείτε έναν ιστότοπο φιλοξενίας που λειτουργεί καλά και δεν κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα. Ακόμα και όταν προσπαθείτε να φύγετε, θα συνεχίσουν να σας πωλούν προϊόντα και να δημιουργούν εμπόδια για να σας βοηθήσουν να μείνετε.
 • Όταν ξοδεύετε πολύ χρόνο για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και ο ιστότοπος φιλοξενίας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, θα πρέπει να μπορείτε να φύγετε. Αν και δεν είναι αμαρτία να μην σας βοηθήσουν, δυσκολεύονται να κινηθούν όταν έρθει η ώρα να φύγετε. Ακόμη και η μεταφορά ενός ονόματος domain μπορεί να είναι ένας τεράστιος πόνος που μπορεί να μην αξίζει τον κόπο. Εάν δεν χρειαστεί να προχωρήσετε και να δεσμευτείτε να περάσετε στη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου ιστότοπου φιλοξενίας ή αξίζει τον κόπο, δεν θα πρέπει να περιμένετε βοήθεια από το GoDaddy.

Συμπέρασμα:

Ενώ το GoDaddy διαθέτει κάποια από τις καλύτερες ασφάλειες και παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, δεν είναι ο ευκολότερος ιστότοπος φιλοξενίας για να εργαστείς. Κάνουν κάποιες εργασίες πολύ πιο δύσκολες από ό, τι είναι απαραίτητο και δεν σας επιτρέπουν να φύγετε εύκολα. Κάνουν τα πράγματα δύσκολα όταν θέλουν, και οι περιορισμοί τους μπορεί να είναι απογοητευτικοί για να εργαστούν. Εάν είστε έμπειρος χρήστης, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το GoDaddy λειτουργεί καλά για εσάς, αλλά εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και να λειτουργεί ως εκκινητής, ίσως θελήσετε να πάτε σε διαφορετική κατεύθυνση.

Το GoDaddy δεν είναι για όλους, αλλά για τις χαμηλές τιμές και την καταπληκτική εξυπηρέτηση πελατών, θα μπορούσατε να κάνετε χειρότερα. Προσφέρουν πολλά προϊόντα και υπηρεσίες που άλλοι ιστότοποι φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν μπορούν, και σε ανταγωνιστική τιμή. Εάν σκοπεύετε να βρείτε μια μακροπρόθεσμη λύση για τις ανάγκες φιλοξενίας ιστού σας, το GoDaddy μπορεί να είναι μια κατάλληλη εταιρεία. Εάν μπορείτε να κοιτάξετε πέρα ​​από την ιστορία τους και ελπίζετε ότι πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο στο μέλλον, τότε το GoDaddy μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς. Καταλήγει σε προτίμηση και τι είστε διατεθειμένοι να χειριστείτε. Εάν αποφασίσετε να πάτε μαζί τους, αλλά συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι σωστά για εσάς, απλώς ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε πολλά εμπόδια, ακόμα κι αν σκοπεύετε να μεταφέρετε απλά το όνομα τομέα σας.

Άλλοι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές WordPress για check out:

 • SiteGround
 • Μηχανή WP
 • Δυστυχώς
 • Bluehost WordPress Cloud

Σημείωση: Από το 2019 μπορείτε να αποκτήσετε το GoDaddy Managed WordPress Hosting με μόλις $ 1 / μήνα με αυτόν τον σύνδεσμο (ένα ειδικό κουπόνι GoDaddy Managed WordPress Hosting). Αυτή είναι μια ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ SCREAMING και δεν αναμένεται να διαρκέσει πολύ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map