GoDaddy: n hallinnoimat WordPress-arvostelut – toukokuu 2020 – hanki kauha!

GoDaddy-hallinnoima WordPress-hosting: Erinomainen halpa WordPress-isännöintiin?

GoDaddy oli aikaisemmin nauraa varsinaisille verkkosivustojen omistajille – se oli pirteä yritys typerällä Super Bowl -mainoksella.


Ei enää.

GoDaddy on vauhdittanut pelin – suurta aikaa. Se on täysin sitoutunut WordPressiin ja jopa aloittanut pienempien WordPress-palveluyritysten napsauttamisen.

Se on hyvä uutinen sinulle, jos olet WordPressissä. Ja ellet ole kokenut ohjelmoija, haluat omistaa WordPress-isäntä, jos sinulla on WordPress-sivusto. Luota meihin.

Pitäisikö sinun valita GoDaddy Managed WordPress Hosting muiden verrattavien WordPress-palveluntarjoajien, kuten SiteGround tai A2 Hosting, kanssa? Lue lisää saadaksesi selville, onko GoDaddy täydellinen ottelu vai kova passisi.

Huomaa: Vuodesta 2019 voit hankkia GoDaddy Managed WordPress Hosting -palvelun vain 1 dollarilla kuukaudessa tällä linkillä (erityinen GoDaddy Managed WordPress-hosting-kuponki). Tämä on huijauskysely, eikä sen odoteta kestävän kovin kauan.

GoDaddy-hallinnoimat WordPress-arvostelut 3.6 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (3 äänet) Hyödyt

 1. Ne tarjoavat alhaiset hinnat
 2. Tarjoa rajoittamatonta kaistanleveyttä
 3. Erinomaiset turvaominaisuudet
 4. Suuri asiakaspalvelu

Haittoja

 1. Mukautettujen hosting-paneelien kysymys
 2. He tukivat Internet-rajoituksia
 3. Suunnitelmavaihtoehtojen rajoitukset
 4. Tietojen rajoitukset

YhteenvetoKun GoDaddy perusti Bob Parsons vuonna 1997, GoDaddyllä on ollut mielenkiintoisia mainontavalintoja. Heikosti päällystetyistä ja tyylikkäistä naisista he ovat olleet GoDaddyn edustajia. Vaikka heidän mainoksistaan ​​on käyty paljon kiistaa, yksi suurimmista ongelmista ihmisille oli heidän cPanel-ohjauspaneelin puuttuminen. He asensivat siihen option, mutta muutos tapahtui vasta vuonna 2013. Muutos tapahtui sen jälkeen, kun 65 prosentin osuus yrityksestä myytiin KKR: lle, Silver Lake Partnersille ja Technology Crossover Venturesille … vuonna 2011..
Viime vuosina GoDaddystä on tullut suosittu valinta niille, jotka etsivät pienille yrityksilleen verkkosivustoa, ja GoDaddy on tällä alalla erinomainen. Pienyritykset saavat enemmän näkyvyyttä online-läsnäolonsa vuoksi, ja GoDaddyn tarjoamat palvelut ja tuotteet ovat sopivia useimmille budjetin parissa työskenteleville. Ne tarjoavat palveluita, jotka toimivat Linuxin tai Windowsin kanssa, jolloin asiakkaat voivat valita heille sopivan. He ovat viime vuosina edistyneet ollakseen asiakasystävällisempiä ja antaneet asiakkailleen mitä haluavat auttaa heitä menemään tavoitteisiinsa. Niille, jotka etsivät hallittua WordPress-isännöintia, GoDaddy on erinomainen valinta. Huolimatta siitä, haluatko perustaa blogin tai lisätä yrityksen verkkosivuston, on ihanteellista käyttää hallittua WordPress-isäntäsivustoa. Tällä alueella GoDaddy on erinomainen. He päivittävät tietosi automaattisesti, joten sinun ei tarvitse tehdä niitä, ja tarjoavat verkkosivustollesi suojauksen. Heidän suunnitelmansa alkavat kilpailukykyiseen hintaan, ja päivittäminen voi avata erilaisia ​​ominaisuuksia avuksi tarpeitasi varten. Vaikka GoDaddyllä on ollut ongelmia asiakkaidensa kanssa, jotka haluavat hallita omia verkkosivujaan, GoDaddy on ottanut valtavia edistysaskeleita vartijan vaihtamisen jälkeen. Heidän uusi toimitusjohtaja Blake Irving on auttanut luomaan paremman yrityksen niille, jotka etsivät hallittua WordPress-isäntäsivustoa. Support3.5Speed3.5Features3.5Value4Transparency3.5

Virallisen GoDaddy-hallinnoimamme WordPress-hosting-arvostelu

GoDaddy-hallinta WordPress on iso muutos GoDaddylle.

He yrittävät ottaa haltuunsa joitain keskittyneemmistä WordPress-isännöintipalveluista – kuten WP Engine, SiteGround ja Pagely.

GoDaddy on tietysti yksi suosituimmista ja tunnetuimmista hosting-yritysistä.

Niiden mainosten suosio on tuonut paljon asiakkaita puhtaasta tuotemerkinnästä. Keskimääräinen yrittäjäsi tietää vain yhden verkkotunnuksen ja hosting-yrityksen, ja se on GoDaddy.

Mutta monet ammattilaiset ovat turhautuneet GoDaddyyn, ja hyvistä syistä, joista päästämme alla.

Katsotaanpa kuitenkin nopeasti heidän WordPress-isännöintivaihtoehtoja:

godaddy onnistunut kuvakaappaus

Ensivaikutelma: Vau.

Mistä muualta voit saada WordPress-majoitusta 1 dollarilla kuukaudessa (alennuksella)? Ei missään.

Mutta onko se hintansa arvoinen? Se voi olla.

Tässä on asia. Jos haluat pitää kustannuksesi erittäin alhaisina, mutta haluat myös tehdä WordPress -hallinnasta hieman helpompaa, tämä on hyvä vaihtoehto.

Huomaa: Vuodesta 2019 voit hankkia GoDaddy Managed WordPress Hosting -palvelun vain 1 dollarilla kuukaudessa tällä linkillä (erityinen GoDaddy Managed WordPress-hosting-kuponki). Tämä on huijauskysely, eikä sen odoteta kestävän kovin kauan.

GoDaddy hallinnoi WordPress-hosting-ammattilaisia

1) Erittäin halpa Ylläpito WordPress-hosting

Tämä on ehkä markkinoiden halvin WordPress-hosting tällä hetkellä tällä erikoisella.

Mutta sinun on tiedettävä, että WordPress-isännöintiä on erityyppisiä.

Mitä hallinnoitu WordPress-hosting tarkoittaa? Se riippuu, se on harmaa alue.

Jotkut isännät vievät sen melko pitkälle, kuten WP Engine, missä heillä on parhaat WordPress-tukitekniikat maailmassa. Toiset, kuten SiteGround, tarjoavat sinulle myös mahtavaa tukea edulliseen hintaan.

Tässä GoDaddy-palvelun tapauksessa he tarjoavat WordPress-isännöintiä, joka eroaa jaetusta isännöinnistä ja joka on tarkoitettu WordPressille.

Mutta älä odota täydellistä tukea. Voit varmasti saada GoDaddyn puhelimeen, ja he ovat hyödyllisiä, mutta niitä ei rakenneta WordPressin ympärille, kuten jotkut muut hosting-yritykset ovat..

Tosin, jos ostat verkkotunnuksesi jo GoDaddyltä ja haluat pysyä ekosysteemissä, tämä WordPress-isäntä heiltä sopii paljon paremmin kuin jaettu hosting. Tämä on paras vaihtoehto sinulle, jos käytät WordPressiä ja olet GoDaddy-rakastaja.

2) Rajoittamaton kaistanleveys

Kaistanleveys on suurin piirtein liikenteen ja sivustosi kävijöiden määrä. Jotkut isännät, kuten WP Engine, rajoittavat sinut 25 000 käyntiin kuukaudessa käynnistyssuunnitelmassaan, mikä on mielestäni liian alhainen.

Onneksi GoDaddy ei rajoita kaistanleveyttä, mikä on hienoa.

Nyt heillä voi olla joitain kuristus- tai muita taktiikoita, joita he käyttävät, jos saat yhtäkkiä miljoonan käyntin, koska esiintyit Shark Tankissa, mutta toistaiseksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

3) Hosting helppo asentaa

Aikaisemmin isännöinnin asentaminen ja hallinta vaati IT-osastoa ja paljon laskutettavia tunteja.

Ei enää. Web-hosting-yritykset ovat keksineet ja tehneet käyttäjille erittäin helpon itse perustaa isäntä. GoDaddy: llä on esittely- ja käynnistysjärjestys, jonka avulla voit asettaa itsesi yksin ilman, että tarvitset teknisiä paloja. Ne tarjoavat myös ympäri vuorokauden tapahtuvaa puhelintukea, jos sinulla on ongelmia, mikä on luultavasti vahvin osa GoDaddy-palvelun tarjontaa..

4) Helppo käyttää ohjauspaneelia

Jotkut ihmiset ovat tottuneet cPaneliin – anteeksi, et saa sitä täältä.

Sen sijaan saat melko helppokäyttöisen ohjauspaneelin, jonka GoDaddy on räätälöinyt hosting-iloasi varten:

Se on oikeastaan ​​melko suoraviivaista ja sillä on hyvä käyttökokemus, en välitä siitä ollenkaan.

Tässä on erittely siitä, mitä olen oppinut muutamassa minuutissa paneelin käytöstä:

Kohokohdat ylhäältä:

 • Pidän siitä, että saat suora linkki WP Admin -paneeliin sivustoosi, se on aina helppoa ja säästää muutaman sekunnin (varsinkin jos hallinnoit täällä paljon sivustoja)
 • Yhden napsautuksen laajennus ja teemapäivitykset – tämä on erittäin hyödyllinen. Heti tästä hallintapaneelista voit päivittää kaiken automaattisesti. Oikeudenmukaisuuden vuoksi tämä ei välttämättä sovi oikein käyttäjille, mutta aloittelijalle, jolla on yksinkertainen asennus, se on tapa.
 • Helppo varmuuskopiot ovat mahtavia, et koskaan tiedä milloin tarvitset sitä
 • muut asetukset ovat melko yksinkertaisia, et käytä niitä niin usein
 • SSL-varmenteet  – oikeastaan, me tallennamme sen myöhemmäksi ��

Kaivaminen syvemmälle päivitykset ja Verkkosivuston suorituskyky alue:

Tämän löysin:

 • Kyky päivitä teema napsautuksella tästä hallintapaneelista on eeppistä!
 •  verkkosivuston suorituskykytyökalu on oikeastaan ​​aika näppärä, antaa sinulle todella nopean raportin, josta on aika hyödyllistä. Voit kaivaa lisää alueita, jos olet utelias. Varmuus siitä, että verkkosivustoni on menee hienosti pisteet 96 antaa minulle pienen mielialan parannuksen päivälle
 •  käyttäjäkokemus on yleensä melko liukas ja helppo käyttää

5) Erinomainen asiakaspalvelu

 • Vaikka web-isäntäsivustoille saattaa tuntua arkaaisilta, että ne tarjoavat hyvää asiakaspalvelua, GoDaddy tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua. Niitä on saatavana ympäri vuorokauden, jota monet yritykset eivät tarjoa asiakkailleen. Niitä on saatavana puhelimitse, mikä auttaa asiakkaita tuntemaan olonsa mukavaksi yrityksen kanssa. Tämä on ihanteellinen niille, jotka eivät välttämättä toimi tiukan aikataulun mukaisesti. Lisäksi, jos ongelmia on, avun saaminen on vain puhelimen nouto. Voit puhua todellisen henkilön kanssa auttaaksesi sinua kaikissa verkkosivustoosi koskevissa kysymyksissä. Se on ihanteellinen niille, jotka haluavat henkilökohtaisen yhteyden.
 • Sen lisäksi, että heidän asiakaspalvelunsa on erinomaista, ne tarjoavat 99,9 prosentin käytettävyyden web-hosting-palveluihinsa. Niille, jotka tarvitsevat verkkosivuston toimimaan koko ajan, tämä on ihanteellinen tapa edetä. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että isännöintipalvelut ovat alhaalla, paitsi aikataulun mukaiset huollot. Keskittyminen asiakaspalveluun ja laadukkaiden tuotteiden tarjoamiseen johtuu toimitusjohtajan vaihdosta, joka pyrkii miellyttämään. Se on ihanteellinen niille, jotka tarvitsevat verkkopalvelupalvelua, johon he voivat luottaa, ja heidän asiakaspalvelunsa osoittaa, että tämä ei ole väliaikainen päätös.

6) Rahat takaisin -takuu

Jos kirjaudut GoDaddy Managed WordPress -palveluun, saat hyvityksen, jos huomaat, että heidän palvelut eivät ole mitä tarvitset. Rahat takaisin -takuu on ihanteellinen niille, jotka haluavat etsiä jotain muuta. Sinulle maksetaan palautus, jos peruutat suunnitelmasi 30 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.

7) Halvat verkkosivustojen suojaussuunnitelmat

Ok, tämä on sekä ammattilainen että huono. Se on ammattilainen, koska tämä on melko hyvä hinnoittelu haittaohjelmien puhdistamiselle, joka voi tuhota sivustosi:

Se on iso con, koska hinnoittelu ei laske. Mutta jatkotutkinnan jälkeen (menemällä Checkoutiin, ei Instant Checkoutiin) löysin oikean hinnoittelun:

Se on parempaa, mutta silti – se jättää huono maku suuhuni.

Mikä iso asia? En vain pidä siitä, että he yrittivät liukastua 24 kuukaudessa – varmasti tumma kuvio.

Joka tapauksessa – se on hyvä kauppa, ja todennäköisesti he käyttävät Sucuri.netia tähän yrityskaupan jälkeen. Ostan todennäköisesti sen myöhemmin.

Pimeälle puolelle …

GoDaddy hallinnoi WordPress-hosting-miinuksia

1) Mukautettu hosting-paneeli

 • Verkkosivun hallinta voi viedä paljon aikaa, ja mitä enemmän vietät siihen, sitä enemmän haluat tehdä. Suurin osa muutoksista tapahtuu isännöintipaneelissa, ja GoDaddyllä on oma mukautettu paneeli, jonka ne tarjoavat asiakkailleen. Vaikka cPanel ja Fantastico ovat suosituimpia, GoDaddy-asiakaspaneeli on intensiivisempi. Tarvitset ehkä oppaan niiden ohjauspaneelin työskentelemiseksi, mikä voi viedä enemmän aikaa ja energiaa. Se ei ole liian hienostunut selvittää, mutta se voi olla tuskaa.
 • Vaikka niiden mukautettu paneeli romutettiin vuonna 2012, he ovat sittemmin siirtyneet cPanelin teollisuustandardiin. Yksi suurimmista cPanel-sovelluksen käytön haitoista GoDaddyssä on kuitenkin se, että olet maksanut yhden dollarin ylimääräisen kuukaudessa. Vaikka se ei olekaan suuri kustannus, voit löytää erilaisen isäntäsivuston, joka sisältää cPanelin ilman lisäkustannuksia. Sinun tulisi selvittää, tarvitsetko todella cPanelia, mutta jos voit elää ilman sitä ja haluat luottaa GoDaddyyn työskentelemään verkkosivustollasi puolestasi, se ei ole huono asia. Vaihtoehtoja on paljon, ja kokeneille käyttäjille he voivat maksaa lisämaksun alan standardista.

2) He tukivat Internet-rajoituksia

 • Tammikuussa 2011 otettiin käyttöön SOPA- ja PIPA-laskut Internet-yhteyden rajoittamiseksi. Tämä väite on saanut enemmän huomiota viime vuosina, kun verkon puolueettomuudesta on tullut valtava aihe. Valitettavasti GoDaddy oli yksi harvoista, joka tuki noita laskuja. Tämä johti ihmisten moraaliin, jotka päättivät laskut laittomiksi ja panivat GoDaddyn paikalle. He menettivät paljon kunnioitusta niiltä, ​​jotka ajattelevat, että Internet on paikka, jossa ideat ovat ilmaisia, ja sitä tulisi pitää liian monien rajoitusten ulkopuolella.
 • Vaikka GoDaddy kumosi päätöksensä laskujen palauttamisesta, heille osoitettu negatiivinen huomio aiheutti joitain luottamusongelmia. Vasta tuhannet asiakkaat päättivät poistua GoDaddystä ja siirsivät verkkotunnuksensa. Vaikka suurin osa negatiivisesta huomiosta on kuollut, ne osoittavat edelleen eettisyyttä ja yksityisyyttä vastaan, mikä ei ole hyväksi yhdellekään Internet-yritykselle. He ovat pyrkineet pitämään asiat yksityisenä ja työskentelevät kunnollisen etiikan parissa, mutta kysymys on edelleen siitä, voiko he saada takaisin luottamuksen, jonka he ovat menettäneet tuhansien asiakkaiden kanssa.
 • On vielä nähtävissä, ovatko he muuttaneet tapojaan, mutta on merkkejä siitä, että ne eivät välttämättä muutu. Heidän mainonta on seksististä, mutta he ovat puhuneet siitä, että heidän mainoksistaan ​​tehdään vähemmän kiistanalaisia. Viimeisimmän Super Bowl -mainoksen, joka oli ”ympäri maailmaa kuullut rynnäkkö” jälkeen, heillä saattaa olla lisää kasvussa tekemistä.

3) Suunnitelmien rajoitukset

 • Vaikka ei ole salaisuus, että web-hosting-sivustot asettavat rajoituksia verkkosivustoille, GoDaddy on tunnettu niiden rajoituksista. WordPress tarvitsee vain yhden tietokannan blogeille ja verkkosivustoille, mikä voi rajoittaa sinut 25 verkkosivustoon. Vaikka tämä ei ole itsessään täydellinen rikos, se, että he piilottaa nämä tiedot, kun kirjaudut sisään, voi olla rikos. Niiden avulla näyttää siltä, ​​että saat kaiken rajoittamattoman, mutta tämä ei ole totta. On tärkeätä lukea hieno painatus, mutta miten hienoa tulosta ei ole, kun hieno painatus ei ole helposti saatavilla?
 • Ainoa tapa saada kaikki täysin rajattomasti on, jos siirryt lopulliseen suunnitelmaan. Ultimate Plan tekee kaikesta rajoittamattoman, mutta on edelleen tuskaa joutua maksamaan ylimääräisiä asioista, jotka jo tarvitset. He ovat saaneet paremman kuvan Deluxe-suunnitelmastaan ​​antaen asiakkailleen rajoittamattoman levytilan. On tärkeää ymmärtää, mitä saat ja onko se maksamasi hinnan arvoinen. Jos olet vasta aloittamassa, et halua maksaa liikaa saadaksesi kaiken tarvitsemasi verkkosivustosi toimimiseksi mahdollisimman hyvin.

5) Tietorajoitukset

 • Rajoitukset ovat tärkeitä turvallisuuden kannalta, mutta GoDaddy menee hiukan ylöspäin, kun kyse on tietojen rajoituksista. Sinun pitäisi odottaa hyppäävän paljon vanteiden läpi ja ottamaan paljon askeleita, jos haluat muuttaa jotain. Sisällön automaattinen luominen ja verkkolomakkeiden käyttö ovat yleensä yksinkertaisia ​​tehtäviä, mutta GoDaddy vaatii niin paljon tietoa sen tekemiseen. Sinun kannattaa ehkä mennä toisen Web-sivuston kanssa, jos et ole valmis täyttämään joukko paperityötä. Vaikka GoDaddyn tietoturva on kohta, ei välttämättä ole vaivan arvoista yrittää muuttaa asioita verkkosivustollesi..
 • Yksi GoDaddyn turhauttavimmista toiminnoista on niiden nopea turvallinen yhteyslomake. Vaikka se on helppo täyttää, vaikein osa on lähettää se GoDaddylle. Suojausrajoitustensa ansiosta lomake arkistoidaan yleensä roskapostiksi. On ohjeita siitä, kuinka se oikein arkistoidaan, mutta jos sinulla ei ole aikaa tai taipumusta, se ei ehkä ole sen arvoinen. On aina hyvä, että sinulla on erinomainen tietoturva, mutta kun taistelet isäntäsivuston kanssa tietojen lisäämiseksi, saatat olla parempi mennä jonkun muun kanssa.

6) Ei niin hyödyllinen kuin muut ylläpitämät WordPress-isännät

 • Vaikka GodDaddy on nopea auttamaan sinua puhelimessa, he eivät ole niin hienoja kuin käyttävät muita isäntiä, kuten SiteGround, asiakaspalveluun
 • Jos on ongelma, he eivät todennäköisesti tee paljon sinulle
 • Minulla oli ongelma siirtää verkkosivustoni GoDaddyyn heidän työkalunsa avulla – ja he sanoivat, että heidän työkalunsa oli ”paras työ” -sovellus, ja jos se ei toiminut, minun on tehtävä se
 • Joten he eivät olleet avuliaita

7) Ne eivät tarjoa ilmaista SSL-varmennetta

Ok, tämä on iso. Vuonna 2018 tarvitset SSL-varmenteen. Mitä tämä tekee, se antaa sinulle mahdollisuuden https: // verkkotunnuksessasi sijaan http: //.

Tarvitset tätä, koska se tarjoaa molemmat ylimääräisen turvallisuuden kävijöillesi ja on positiivinen sijoitussignaali Google-haussa (vaikkakin pieni).

Joten useimmat isännät tarjoavat nykyään ilmaisia ​​Let’s Encrypt SSL -varmenteita. Ei GoDaddy.

Tässä he hyödyntävät sinua:

Se ei ole siistiä. SSL-sertifikaatit ovat nykyään vakiona, ja ne ovat ilmaisia ​​Let’s Encrypt -sovelluksen kautta. Sinun ei tarvitse maksaa 75 dollaria vuodessa yhdestä. Näin GoDaddy ansaitsee rahansa takaisin 1 dollarin isännöintiin.

8) He tekevät vaikeaksi poistua

 • Vaikka jokainen yritys saarnaa asiakkaiden pidättämistä, GoDaddy pyrkii pitämään sinut heidän kanssaan. GoDaddy ei tarjoa apua, jos päätät jättää heidät toiselle yritykselle. CPanelilla on entistä helpompaa, mutta se, että he eivät tee mitään auttaakseen, on haittapuoli. Siksi on tärkeää löytää verkkosivusto, joka toimii hyvin ja joka ei tee asioista liian vaikeaa. Silloinkin, kun yrität lähteä, he jatkavat tuotteiden myyntimyyntiä ja luovat esteitä yrittää saada sinut jäämään.
 • Kun vietät paljon aikaa verkkosivuston kokoamiseen ja hosting-sivusto ei vastaa odotuksiasi, sinun pitäisi voida poistua. Vaikka heille ei ole syntiä olla auttamatta sinua, he vaikeuttavat liikkumista, kun on aika lähteä. Jopa verkkotunnuksen siirtäminen voi olla valtava kipu, joka ei ehkä ole vaivan arvoista. Ellei sinun todella tarvitse siirtyä eteenpäin ja olet sitoutunut menemään läpi uuden isäntäsivuston hankkimisprosessin tai se on sen arvoista, sinun ei pitäisi odottaa apua GoDaddyltä.

Alarivi:

GoDaddyn tietoturva on parhaimmillaan ja se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, mutta ne eivät ole helpointa isäntäsivustoa. Ne tekevät joistakin tehtävistä paljon vaikeampia kuin on tarpeen, eivätkä ne anna sinun poistua helposti. Ne tekevät asioista vaikeita, kun he haluavat, ja heidän rajoitustensa voi olla turhauttavaa kiertää. Jos olet kokenut käyttäjä, saatat huomata, että GoDaddy toimii hyvin sinulle, mutta jos yrität saada verkkosivun perustamaan ja toimimaan aloittelijana, kannattaa ehkä siirtyä toiseen suuntaan.

GoDaddy ei ole kaikille, mutta niiden alhaisten hintojen ja loistavan asiakaspalvelun ansiosta voisit tehdä pahempaa. Ne tarjoavat paljon tuotteita ja palveluita, joita muut web-hosting-sivustot eivät pysty, kilpailukykyiseen hintaan. GoDaddy voi olla sopiva yritys, jos aiot löytää pitkäaikaisen ratkaisun web-hosting-tarpeisiisi. Jos voit katsoa heidän historiansa yli ja toivoa, että he suunnittelevat muutosta parempaan tulevaisuuteen, GoDaddy saattaa olla sinulle oikea. Se on mieluummin, ja mitä olet valmis käsittelemään. Jos päätät mennä heidän kanssaan, mutta huomaat, että he eivät ole sinulle sopivia, ole vain valmis kohtaamaan monia esteitä, vaikka suunnittelet vain siirtävän verkkotunnuksesi nimeä.

Muut hallinnoidut WordPress-isännät tarkistamista varten:

 • SiteGround
 • WP-moottori
 • Pagely
 • Bluehost WordPress Cloud

Huomaa: Vuodesta 2019 voit hankkia GoDaddy Managed WordPress Hosting -palvelun vain 1 dollarilla kuukaudessa tällä linkillä (erityinen GoDaddy Managed WordPress-hosting-kuponki). Tämä on huijauskysely, eikä sen odoteta kestävän kovin kauan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map