GoDaddy-administrerede WordPress-anmeldelser maj 2020 – Hent Scoop!

GoDaddy-administrerede WordPress-anmeldelser maj 2020 – Hent Scoop!

GoDaddy-administrerede WordPress-anmeldelser maj 2020 – Hent Scoop!

GoDaddy Administreret WordPress Hosting: Fremragende til billig WordPress Hosting?

GoDaddy plejede at være det lattermateriale for rigtige webstedsejere – det var en osteagtig virksomhed med fjollede Super Bowl-reklamer.


Ikke mere.

GoDaddy har intensiveret sit spil – BIG TIME. Det er fuldt ud engageret i WordPress og er endda begyndt at slå mindre WordPress-servicevirksomheder op.

Det er gode nyheder for dig, hvis du er på WordPress. Og medmindre du er en erfaren programmør, hvis du ejer et WordPress-sted, vil du have WordPress-hosting. Stol på os.

Bør du vælge GoDaddy Managed WordPress Hosting frem for andre fremragende WordPress-hostingudbydere som SiteGround eller A2 Hosting? Læs videre for at finde ud af, om GoDaddy er din perfekte match eller et hårdt pas.

Bemærk: Fra og med 2019 kan du få GoDaddy Managed WordPress Hosting for kun $ 1 / måned med dette link (en speciel GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupon). Dette er en SCREAMING DEAL og forventes ikke at vare meget længe.

GoDaddy Managed WordPress Anmeldelser 3.6 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (3 stemmer) Fordele

 1. De tilbyder lave priser
 2. Tilbud ubegrænset båndbredde
 3. Fremragende sikkerhedsfunktioner
 4. Fantastisk kundeservice

Ulemper

 1. Problem med tilpasset hosting-panel
 2. De understøttede internetbegrænsninger
 3. Grænser for valgmuligheder for planer
 4. Begrænsninger i data

OversigtSiden GoDaddy blev grundlagt i 1997 af Bob Parsons, GoDaddy har haft interessante reklamevalg. Fra så lidt klædte som klassiske kvinder har de været talsmænd for GoDaddy. Selvom der har været masser af kontroverser fra deres annoncer, var et af de største problemer for folk deres mangel på et cPanel-kontrolpanel. De installerede en mulighed for det, men den ændring ville først komme indtil 2013. Denne ændring skete, efter at en 65 procentandel i virksomheden blev solgt til KKR, Silver Lake Partners og Technology Crossover Ventures … i 2011.
I de senere år er GoDaddy blevet et populært valg for dem, der leder efter et webhostesite til deres lille virksomhed, og i dette område udmærker GoDaddy sig. Små virksomheder får større eksponering for deres online tilstedeværelse, og de tjenester og produkter, der tilbydes af GoDaddy, er velegnet til de fleste, der arbejder med et budget. De tilbyder tjenester, der fungerer med Linux eller Windows, så deres kunder kan vælge den rigtige til dem. De har taget skridt i de senere år for at være mere kundevenlige og give deres klienter, hvad de vil hjælpe dem med at nå deres mål for at få succes. For dem, der leder efter administreret WordPress-hosting, er GoDaddy et fremragende valg. Uanset om du vil starte en blog eller tilføje et websted til en virksomhed, er det ideelt at bruge et administreret WordPress-hostingsite. I dette område udmærker GoDaddy sig. De opdaterer automatisk dine oplysninger, så du ikke behøver det, og giver sikkerhed for dit websted. Deres planer starter til en konkurrencedygtig pris, og opgradering kan låse forskellige funktioner til at hjælpe dig med dine behov. Mens GoDaddy har haft problemer med deres klienter, der ønsker at kontrollere deres egne websteder, har GoDaddy taget enorme skridt siden skiftet af vagten. Deres nye administrerende direktør, Blake Irving, har bidraget til at skabe et bedre firma for dem, der leder efter et administreret WordPress-hostingsite. Support3.5Speed3.5Features3.5Value4Transparency3.5

Vores officielle GoDaddy-administreret WordPress Hosting-anmeldelse

GoDaddy Managed WordPress er en stor ændring for GoDaddy.

De prøver at overtage en græs for nogle af de mere fokuserede WordPress-hostingtjenester – som WP Engine, SiteGround og Pagely.

Selvfølgelig er GoDaddy et af de mest populære og velkendte hostingfirmaer.

Populariteten af ​​deres reklamer har bragt mange kunder fra ren branding. Din gennemsnitlige iværksætter kender kun et domæne og et hostingfirma, og det er GoDaddy.

Men mange af de professionelle er blevet frustrerede over GoDaddy, og af gode grunde, som vi får vist nedenfor.

Men lad os se hurtigt på deres WordPress-hostingmuligheder:

godaddy administreret skærmbillede af hosting

Første indtryk: wow.

Hvor ellers kan du få WordPress-hosting til $ 1 om måneden (med rabat)? Ingen steder.

Men er det prisen værd? Det kunne være.

Her er det. Hvis du ønsker at holde dine omkostninger meget lave, men du også ønsker at gøre WordPress-styring lidt lettere, er dette en god mulighed.

Bemærk: Fra og med 2019 kan du få GoDaddy Managed WordPress Hosting for kun $ 1 / måned med dette link (en speciel GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupon). Dette er en SCREAMING DEAL og forventes ikke at vare meget længe.

GoDaddy Managed WordPress Hosting-fordele

1) Meget billigt administreret WordPress Hosting

Dette er måske den billigste WordPress-hosting på markedet lige nu med denne specielle.

Men du skal vide, at der er forskellige typer WordPress-hosting.

Hvad betyder administreret WordPress-hosting? Det afhænger af, det er et gråt område.

Nogle værter tager det ret langt, ligesom WP Engine, hvor de har de bedste WordPress supportteknologier i verden. Andre, som SiteGround, giver dig også fantastisk support til en god pris.

I tilfælde af GoDaddy her tilbyder de WordPress-hosting, der adskiller sig fra delt hosting og specifikt for WordPress.

Men ikke forvent perfekt støtte. Sikker på at du kan få GoDaddy på telefonen, og de er hjælpsomme, men de er ikke opbygget omkring WordPress som nogle andre hostingfirmaer er.

Når det er sagt, hvis du allerede køber dine domæner fra GoDaddy og ønsker at blive i økosystemet, er dette WordPress-hosting fra dem en meget bedre pasform end delt hosting. Hvis du bruger WordPress, og du er en GoDaddy-elsker, er dette den bedste mulighed for dig.

2) Ubegrænset båndbredde

Båndbredde er mere eller mindre mængden af ​​trafik og besøgende på dit websted. Nogle værter som WP Engine begrænser dig til 25.000 besøg om måneden på deres startplan, som jeg synes er for lav.

Heldigvis begrænser GoDaddy ikke båndbredde, hvilket er fantastisk.

Nu kan de have nogle throttling eller andre taktikker, de anvender, hvis du pludselig får en million besøg, fordi du blev vist på Shark Tank, men i øjeblikket behøver du ikke at bekymre dig om det.

3) Nem installation af hosting

Det plejede at være, at installation og styring af hosting krævede en it-afdeling og en masse fakturerbare timer.

Ikke mere. Webhostingvirksomhederne har oplyst og gjort det super let for brugere at konfigurere hosting på egen hånd. GoDaddy har en gennemgangs- og onboarding-sekvens, der får dig til at konfigurere på egen hånd uden at have brug for de tekniske chops. De tilbyder også 24/7 telefonsupport, hvis du støder på problemer, hvilket sandsynligvis er den stærkeste del af GoDaddys hosting-tilbud.

4) Brugervenligt kontrolpanel

Nogle mennesker er vant til at cPanel – beklager, det får du ikke her.

Men i stedet får du et forholdsvis let at bruge kontrolpanel, tilpasset bygget af GoDaddy til din hosting-fornøjelse:

Det er faktisk ret ligetil og har en god brugeroplevelse, jeg har det overhovedet ikke noget imod.

Her er en oversigt over, hvad jeg lærte på få minutter af at bruge panelet:

Højdepunkter ovenfra:

 • Jeg kan godt lide at du får en direkte link til WP-administratorpanelet af dit websted, det er altid let og sparer et par sekunder (især hvis du administrerer en masse sider her)
 • One-click plugin og temaopdateringer – dette er super nyttigt. Fra dette adminpanel kan du automatisk opdatere alt. For at være retfærdig er dette muligvis ikke den rigtige pasform for strømbrugere, men for begyndere med en enkel installation er det vejen.
 • Let sikkerhedskopier er stor, du ved aldrig, hvornår du har brug for det
 • Andet indstillinger er ret ligetil, vil du ikke bruge dem så ofte
 • SSL-certifikater  – faktisk gemmer vi det til senere ��

Grave dybere ned i opdateringer og Hjemmesideydelse areal:

Dette er, hvad jeg fandt:

 • Evnen til opdater dit tema med et klik fra dette adminpanel er episk!
 • Det Hjemmeside ydeevne værktøj er faktisk temmelig flot, det giver dig en rigtig hurtig rapport, der er ret nyttig. Du kan grave i flere områder, hvis du bliver nysgerrig. Forsikring om, at min hjemmeside er klarer sig godt med en score på 96 giver mig et lille humør boost for dagen
 • Det brugererfaring er generelt temmelig glat og let at bruge

5) Stor kundeservice

 • Selvom det kan virke arkaisk for webhostingsider at give god kundeservice, leverer GoDaddy kundeservice af høj kvalitet. De er tilgængelige døgnet rundt, hvilket mange virksomheder ikke leverer til deres kunder. De er tilgængelige via telefon, hvilket hjælper klienter med at blive komfortable med virksomheden. Dette er ideelt for dem, der måske ikke arbejder omkring en streng tidsplan. Hvis der er problemer, er hjælp bare et spørgsmål om at hente telefonen. Du kan tale med en rigtig person til at hjælpe dig med alle spørgsmål, du har om dit websted. Det er ideelt til dem, der foretrækker et personligt præg.
 • Deres kundeservice er ikke kun fremragende, de leverer 99,9 procent oppetid for deres webhostingtjenester. For dem, der har brug for deres websted til at arbejde hele tiden, er dette den ideelle vej. Du behøver ikke at bekymre dig om, at hostingtjenesterne er nede, undtagen planlagt vedligeholdelse. Deres fokus på kundeservice og levering af kvalitetsprodukter skyldes skiftet af den administrerende direktør, der stræber efter at behage. Det er ideelt for dem, der har brug for en webhostetjeneste, de kan stole på, og deres kundeservice beviser, at dette ikke er en midlertidig beslutning.

6) Money-Back-garanti

Hvis du tilmelder dig GoDaddy Managed WordPress, bliver du refunderet, hvis du finder, at deres tjenester ikke er det, du har brug for. Deres pengene-tilbage-garanti er ideel til dem, der ønsker at lede efter noget andet. Du får refunderet, hvis du annullerer din plan inden for 30 dage efter tilmelding.

7) Billige websikkerhedsplaner

Ok, denne er både en professionel og en ulempe. Det er en professionel, fordi dette er ret god priser for oprydning af malware, som kan ødelægge dit websted:

Det er et stort con fordi den prisfastsættelse ikke tilføjer. Men efter yderligere undersøgelse (ved at gå til Checkout ikke Instant Checkout) fandt jeg den korrekte prisfastsættelse:

Det er bedre, men stadig – det efterlader en dårlig smag i min mund.

Hvad er det store? Jeg kan bare ikke lide, at de forsøgte at glide i 24 måneder på min – et mørkt mønster helt sikkert.

Anyways – det er en god handel, og det er sandsynligt, at de bruger Sucuri.net til dette efter deres erhvervelse af virksomheden. Jeg vil sandsynligvis købe det senere.

På den mørke side …

GoDaddy Administreret WordPress Hosting Cons

1) Brugerdefineret hostingpanel

 • Administrering af et websted kan tage meget tid, og jo mere du bruger på det, jo mere vil du gøre. Hostingpanelet er hvor de fleste af ændringerne finder sted, og GoDaddy har deres eget brugerdefinerede panel, de leverer til deres kunder. Mens cPanel og Fantastico er nogle af de mest populære, er GoDaddys tilpassede panel mere intensiv. Du har muligvis brug for en guide til at arbejde på deres kontrolpanel, som kan tage mere tid og energi. Det er ikke for sofistikeret at finde ud af, men det kan være en smerte.
 • Mens deres brugerdefinerede panel blev skrotet i 2012, har de siden skiftet til industristandarden for cPanel. En af de største ulemper ved at bruge cPanel på GoDaddy er imidlertid, at du betaler en dollar ekstra om måneden. Selvom det ikke er en enorm udgift, kan du finde et andet hosting-sted, der inkluderer cPanel uden ekstra omkostninger. Du skal afgøre, om du virkelig har brug for cPanel, men hvis du kan leve uden den og vil stole på GoDaddy til at arbejde på dit websted for dig, er det ikke en dårlig aftale. Der er masser af tilgængelige muligheder, og for erfarne brugere kan de muligvis afkræve det ekstra gebyr for en branche.

2) De understøttede internetbegrænsninger

 • I januar 2011 blev SOPA- og PIPA-regningerne indført for at begrænse internetadgang. Dette argument har fået mere opmærksomhed i de senere år, idet netneutralitet er kommet til et enormt problem. Desværre var GoDaddy en af ​​de eneste, der støttede disse regninger. Dette førte til oprør fra folk, der dekret regningerne som uekte, og satte GoDaddy på stedet. De mistede en masse respekt fra dem, der synes, at internettet er et sted, hvor ideer er gratis, og bør holdes for mange restriktioner.
 • Selvom GoDaddy fratogte deres beslutning om at støtte regningerne, skabte den negative opmærksomhed til dem nogle tillidsspørgsmål. Først tusinder af kunder besluttede at forlade GoDaddy og overførte deres domænenavne. Mens de fleste af den negative opmærksomhed er døde, viser de stadig handlinger mod etik og privatliv, hvilket ikke er godt for nogen internetvirksomhed. De har taget skridt til at holde tingene private og arbejde på korrekt etik, men spørgsmålet er fortsat, om de kan genvinde den tillid, de har mistet hos tusinder af kunder.
 • Det er tilbage at se, om de har ændret deres måder, men der er indikationer på, at de muligvis ikke ændrer sig. Deres reklame er sexistisk, men de har talt om at gøre deres reklamer mindre kontroversielle. Efter den seneste Super Bowl-reklamefilm, der var ”den cringe, der høres rundt om i verden”, kan de have noget mere at vokse op til.

3) Grænser for planer

 • Selvom det ikke er nogen hemmelighed, at webhostingsider lægger begrænsninger på websteder, er GoDaddy berygtet for deres begrænsninger. WordPress har kun brug for en database til blogs og websteder, som kan begrænse dig til 25 samlede websteder. Selvom dette ikke selv er en fuldstændig forbrydelse, kan det, at de skjuler disse oplysninger, når du tilmelder dig, være kriminelt. De får det til at se ud som om du får alt ubegrænset, men det er ikke sandt. Det er vigtigt at læse det småt, men når det ikke er let tilgængeligt, hvordan kan du læse det??
 • Den eneste måde, du helt kan få alt ubegrænset, er, hvis du går med den ultimative plan. Den ultimative plan gør alt ubegrænset, men det er stadig en smerte at skulle betale ekstra for ting, du allerede skal få. De er blevet bedre om deres Deluxe Plan, hvilket giver deres kunder ubegrænset diskplads. Det er vigtigt at forstå, hvad du får, og om det er værd at den pris, du betaler. Hvis du lige er startet, ønsker du ikke at betale for meget for at få alt hvad du har brug for for at betjene dit websted så godt som muligt.

5) Begrænsninger i data

 • Begrænsninger er vigtige for sikkerheden, men GoDaddy går lidt over toppen når det kommer til begrænsninger af data. Du kan forvente at hoppe gennem en masse bøjler og tage masser af trin, hvis du vil ændre noget. Auto-generering af indhold og brug af webformularer er normalt enkle opgaver, men GoDaddy kræver så meget information for at gøre det. Det kan godt være, at du går med et andet webhostingsite, hvis du ikke er parat til at udfylde en masse papirarbejde. Mens sikkerheden med GoDaddy er klar, er det måske ikke værd at besværet med at prøve at ændre ting til dit websted.
 • En af de mest frustrerende funktioner i GoDaddy er deres Fast Secure Contact Form. Selvom det er let at udfylde, er den vanskeligste del at sende den til GoDaddy. Takket være deres sikkerhedsbegrænsninger arkiveres formularen typisk som spam. Der er tutorials om, hvordan du korrekt arkiverer det, men hvis du ikke har tid eller hældning, er det måske ikke det værd. Det er altid godt at have fremragende sikkerhed, men når du kæmper med hostingwebstedet for at indsætte dine oplysninger, kan du have det bedre med at gå med en anden.

6) Ikke så hjælpsom som andre administrerede WordPress-værter

 • Mens GodDaddy er hurtig til at hjælpe dig i telefonen, er de ikke så gode som at bruge andre værter som SiteGround til kundeservice
 • Hvis der er et problem, gør de sandsynligvis ikke meget for dig
 • Jeg havde et problem med at migrere min hjemmeside til GoDaddy ved hjælp af deres værktøj – og de sagde, at deres værktøj var et “bedste arbejde” -program, og hvis det ikke virkede, er det op til mig at gøre det
 • Så de var ikke nyttige

7) De tilbyder ikke gratis SSL-certifikat

Ok, dette er en stor. I 2018 har du brug for et SSL-certifikat. Hvad dette gør er, at du kan have det https: // i dit domæne i stedet for http: //.

Du har brug for dette, fordi det begge giver ekstra sikkerhed for dine besøgende, OG er et positivt rangeringssignal i Google Søgning (selvom det er lille).

Så de fleste værter i disse dage tilbyder gratis Let’s Encrypt SSL-certifikater. Ikke GoDaddy.

Det er her de drager fordel af dig:

Det er så ikke cool. SSL-certifikater er standard i disse dage, og de er gratis gennem Let’s Encrypt. Du skal ikke have brug for at betale $ 75 om året for en. Sådan tjener GoDaddy deres penge tilbage på $ 1 hosting.

8) De gør det vanskeligt at forlade

 • Mens hvert selskab forkynder klientopbevaring, lægger GoDaddy arbejdet på at holde dig med dem. GoDaddy yder ikke nogen hjælp, hvis du beslutter at forlade dem til et andet firma. Selvom det er blevet lettere med cPanel, er det faktum, at de ikke gør noget for at hjælpe, en ulempe. Derfor er det vigtigt at finde et webhostesite, der fungerer godt, og som ikke gør tingene for vanskelige. Selv når du prøver at forlade, vil de fortsætte med at sælge dig produkter og skabe hindringer for at prøve at få dig til at blive.
 • Når du bruger en masse tid på at sammensætte et websted, og hosting-webstedet ikke lever op til dine forventninger, skal du være i stand til at forlade. Selvom det ikke er en synd for dem at ikke hjælpe dig, gør de det vanskeligt at bevæge sig, når det er tid til at rejse. Selv overførsel af et domænenavn kan være en enorm smerte, der måske ikke er besværet værd. Medmindre du virkelig har brug for at komme videre og er forpligtet til at gennemgå processen med at få et nyt hosting-sted, eller det er det værd, bør du ikke forvente nogen hjælp fra GoDaddy.

Bundlinie:

Mens GoDaddy har nogle af de bedste sikkerhed, og de leverer en bred vifte af produkter og tjenester, er de ikke det nemmeste hosting-site at arbejde med. De gør nogle opgaver meget vanskeligere end nødvendigt, og de tillader dig ikke at forlade let. De gør tingene vanskelige, når de vil, og deres begrænsninger kan være frustrerende at arbejde omkring. Hvis du er en erfaren bruger, kan du opleve, at GoDaddy fungerer godt for dig, men hvis du prøver at få et websted op og køre som en starter, kan du gå i en anden retning.

GoDaddy er ikke for alle, men for deres lave priser og fantastiske kundeservice kan du gøre det værre. De tilbyder masser af produkter og tjenester, som andre webhostingsider ikke kan og til en konkurrencedygtig pris. Hvis du planlægger at finde en langsigtet løsning til dine behov for webhosting, kan GoDaddy være et passende firma. Hvis du kan se forbi deres historie og håbe, at de planlægger at ændre sig til det bedre i fremtiden, er GoDaddy muligvis det rigtige for dig. Det kommer ned på præferencer, og hvad du er villig til at håndtere. Hvis du beslutter at gå med dem, men indse, at de ikke har det rette for dig, skal du bare være parat til at møde en masse barrierer, selvom du planlægger at bare overføre dit domænenavn.

Andre administrerede WordPress-værter at tjekke ud:

 • SiteGround
 • WP-motor
 • Pagely
 • Bluehost WordPress Cloud

Bemærk: Fra 2019 kan du få GoDaddy Managed WordPress Hosting for kun $ 1 / måned med dette link (en speciel GoDaddy Managed WordPress Hosting-kupon). Dette er en SCREAMING DEAL og forventes ikke at vare meget længe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector