GoPaddy Upravljani WordPress pregledi maj 2020 – Pridobite zajemalko!

GoPaddy Upravljani WordPress pregledi maj 2020 – Pridobite zajemalko!

GoPaddy Upravljani WordPress pregledi maj 2020 – Pridobite zajemalko!

GoDaddy Upravljavec WordPress gostovanje: Odličen za poceni gostovanje v WordPressu?

GoDaddy je bil včasih pravi smeh resničnim lastnikom spletnih strani – bilo je srhljivo podjetje z neumnimi reklamami Super Bowl.


Ne več.

GoDaddy je okrepil svojo igro – VELIKI ČAS. V celoti se zavzema za WordPress in je celo začel snahati manjše storitvene družbe WordPress.

To je dobra novica za vas, če ste na WordPressu. In razen če ste izkušeni programer, če želite imeti WordPress spletno mesto, si želite gostovanje v WordPressu. Zaupajte nam.

Bi morali izbrati GoDaddy Upravljavec WordPress gostovanje pred drugimi odličnimi ponudniki gostovanja WordPress, kot sta SiteGround ali A2 gostovanje? Preberite dalje, če želite izvedeti, ali je GoDaddy vaš popoln ujem ali trd prehod.

Opomba: Od leta 2019 lahko s to povezavo dobite GoDaddy Upravljani WordPress gostovanje za samo 1 dolar na mesec (poseben kupon za upravljanje GoDaddy Upravljavec WordPress gostovanje). To je ŠKALJENO POSLOVANJE in ne pričakujemo, da bo trajalo zelo dolgo.

GoDaddy Upravljani WordPress pregledi 3.6 / 5 Preglednik {{reviewsOverall}} / 5 Uporabniki (3 glasovi) Pros

 1. Ponujajo nizke cene
 2. Ponudite neomejeno pasovno širino
 3. Odlične varnostne lastnosti
 4. Odlična storitev za stranke

Slabosti

 1. Izdaja plošče gostovanja po meri
 2. Podprli so internetne omejitve
 3. Omejitve možnosti načrtov
 4. Omejitve podatkov

PovzetekSince GoDaddy je leta 1997 ustanovil Bob Parsons, GoDaddy pa je imel zanimive izbire za oglaševanje. Od tako oblečenih in klasičnih žensk so bile predstavnice GoDaddyja. Medtem ko je bilo med njihovimi oglasi veliko polemike, je bila ena največjih težav ljudi pomanjkanje nadzorne plošče cPanel. Namesto tega so namestili možnost, vendar do te spremembe ne bi prišlo šele leta 2013. Ta sprememba se je zgodila, ko je bil v letu 2011 65-odstotni delež družbe prodan KKR, Silver Lake Partners in Technology Crossover Ventures….
V zadnjih letih je GoDaddy postala priljubljena izbira za tiste, ki iščejo spletno gostovanje za svoje majhno podjetje, in na tem področju se GoDaddy odlično odreže. Majhna podjetja so večja izpostavljenost zaradi svoje spletne prisotnosti, storitve in izdelki, ki jih ponuja GoDaddy, pa so primerni za večino ljudi, ki delajo s proračunom. Ponujajo storitve, ki delujejo z Linuxom ali Windowsom in svojim strankam omogočajo, da izberejo pravega za njih. V zadnjih letih so naredili napredek, da bi bili bolj prijazni do strank in svojim strankam dali tisto, kar želijo, da jim pomagajo doseči cilje, da bodo uspešni. Za tiste, ki iščejo upravljano gostovanje WordPress-a, je GoDaddy odlična izbira. Ne glede na to, ali želite ustvariti blog ali dodati spletno mesto za podjetje, je idealno, da uporabite upravljano spletno mesto za gostovanje WordPress. Na tem področju se GoDaddy odlikuje. Samodejno posodobijo vaše podatke, tako da vam ni treba, in zagotavljajo varnost za svoje spletno mesto. Njihovi načrti se začnejo po konkurenčni ceni, z nadgradnjo pa lahko odklenete različne funkcije, da vam pomagajo pri vaših potrebah. Medtem ko je imel GoDaddy težave s svojimi strankami, ki želijo nadzirati lastna spletna mesta, je GoDaddy od menjave straže naredil ogromno koraka. Njihov novi izvršni direktor, Blake Irving, je pomagal ustvariti boljše podjetje za tiste, ki iščejo upravljano spletno mesto za gostovanje WordPress. Podpora3.5Speed3.5Features3.5Value4Transparentnost3.5

Naš uradni pregled gostujočega pregleda goDaddy WordPress

GoPaddy Upravljana WordPress je velika sprememba za GoDaddy.

Poskušajo prevzeti nekaj površin nekaterih bolj osredotočenih storitev gostovanja WordPress – kot so WP Engine, SiteGround in Pagely.

GoDaddy je seveda eno najbolj priljubljenih in znanih gostovalnih podjetij.

Priljubljenost njihovih reklam je prinesla veliko strank iz čistega trženja blagovnih znamk. Vaš povprečen podjetnik pozna samo eno domeno in gostujoče podjetje in to je GoDaddy.

Toda pri GoDaddyju je bilo kar nekaj profesionalcev in zaradi dobrih razlogov, o katerih bomo spodaj,.

Poglejmo pa še njihove možnosti gostovanja v programu WordPress:

godaddy je upravljal posnetek zaslona gostovanja

Prvi vtis: vau.

Kje drugje lahko dobite gostovanje v WordPressu za 1 dolar na mesec (s popustom)? Nikjer.

Ampak ali je vredno cene? Mogoče je.

Tukaj je stvar. Če želite, da so vaši stroški zelo nizki, vendar želite tudi, da si WordPress upravljanje nekoliko olajšate, je to dobra možnost.

Opomba: Od leta 2019 lahko s to povezavo dobite GoDaddy Upravljani WordPress gostovanje za samo 1 dolar na mesec (poseben kupon za upravljanje GoDaddy Upravljavec WordPress gostovanje). To je ŠKALJENO POSLOVANJE in ne pričakujemo, da bo trajalo zelo dolgo.

Profesionalni gostovanje goDaddy Upravljal WordPress

1) Zelo poceni gostovanje WordPress gostovanja

To je morda trenutno najcenejše WordPress gostovanje na trgu s to posebno.

Morate pa vedeti, da obstajajo različne vrste gostovanja WordPressa.

Kaj pomeni upravljano gostovanje WordPressa? To je odvisno, gre za sivo območje.

Nekateri gostitelji ga odpeljejo precej daleč, kot WP Engine, kjer imajo najboljše tehnologije za podporo WordPress na svetu. Drugi, kot je SiteGround, vam nudijo tudi odlično podporo po ugodni ceni.

V primeru GoDaddy tukaj ponujajo WordPress gostovanje, ki je drugačno od gostovanja v skupni rabi in specifično za WordPress.

Toda ne pričakujte popolne podpore. Seveda lahko GoDaddyja dobite po telefonu in so ti v pomoč, vendar niso sestavljeni okrog WordPressa, kot so nekatera druga podjetja za gostovanje.

Če rečem, da svoje domene že kupujete pri GoDaddy-ju in želite ostati v ekosistemu, je to WordPress gostovanje od njih veliko boljše od skupnega gostovanja. Če uporabljate WordPress in ste ljubitelj GoDaddy, je to najboljša možnost za vas.

2) Neomejena pasovna širina

Pasovna širina je večja ali manjša količina prometa in obiskovalcev vaše spletne strani. Nekateri gostitelji, kot je WP Engine, vas na svojem začetnem načrtu omejijo na 25.000 obiskov mesečno, kar se mi zdi prenizko.

Na srečo GoDaddy ne omejuje pasovne širine, kar je odlično.

Zdaj bodo morda uporabili nekaj droženja ali druge taktike, ki jo uporabijo, če nenadoma dobite milijon obiskov, ker ste bili predstavljeni v Shark Tanku, vendar za zdaj vam ne bo treba skrbeti za to.

3) Enostavna namestitev gostovanja

Včasih je bilo za namestitev in upravljanje gostovanja potreben oddelek za IT in veliko plačljivih ur.

Ne več. Podjetja, ki gostijo spletno gostovanje, so se domislila in uporabnikom zelo enostavno ustanovila gostovanje. GoDaddy ima zaporedna navodila po korakih in vkrcanju, da se lahko sami nastavite, ne da bi potrebovali tehnične odrezke. Ponujajo tudi 24-urno telefonsko podporo, če naletite na kakršne koli težave, kar je verjetno najmočnejši del GoDaddyjeve ponudbe gostovanja.

4) Nadzorna plošča enostavna za uporabo

Nekateri so vajeni cPanela – žal, tega ne boste dobili tukaj.

Toda namesto tega dobite dokaj enostavno uporabo nadzorne plošče, ki jo je GoDaddy izdelal po meri za vaše gostovanje:

Pravzaprav je precej preprost in ima dobro uporabniško izkušnjo, tega sploh ne zamerim.

Tukaj je razčlenitev tega, kar sem se naučil v samo nekaj minutah uporabe plošče:

Vrhunci od zgoraj:

 • Všeč mi je, da dobiš neposredna povezava do upravne plošče WP vašega spletnega mesta, to je vedno enostavno in prihranite nekaj sekund (še posebej, če tukaj upravljate z več mesti)
 • Posodobitve vtičnikov in tem z enim klikom – to je zelo koristno. Prav s te skrbniške plošče lahko vse samodejno posodobite. Če smo pošteni, to morda ne ustreza pravi porabnikom, toda za začetnike s preprosto namestitvijo je to pot.
 • Preprosto varnostne kopije so super, nikoli ne veš, kdaj ga potrebuješ
 • Drugo nastavitve so precej preproste, ne boste jih uporabljali tako pogosto
 • SSL potrdila  – pravzaprav bomo to prihranili za pozneje ��

Kopanje globlje v Posodobitve in Uspešnost spletnega mesta območje:

To sem ugotovil:

 • Sposobnost posodobite svojo temo s klikom s te skrbniške plošče je epsko!
 • The orodje za uspešnost spletnega mesta v resnici je zelo izvrstna, daje resnično hitro poročilo, ki je zelo koristno. Če vas zanima, lahko kopate na več območij. Prepričanje, da je moje spletno mesto odlično z oceno 96 da mi malo dviga razpoloženje za dan
 • The uporabniška izkušnja je na splošno precej gladek in enostaven za uporabo

5) Odlična storitev za stranke

 • Čeprav se zdi, da spletna spletna spletna spletna mesta ponujajo dobro storitev strankam, GoDaddy zagotavlja kakovostno storitev za stranke. Na voljo so 24/7, česar številna podjetja ne nudijo svojim strankam. Na voljo so po telefonu, kar strankam pomaga, da se v podjetju prijetno počutijo. To je idealno za tiste, ki morda ne delujejo po strogem urniku. Poleg tega, če obstajajo kakršne koli težave, je iskanje pomoči samo stvar prevzema telefona. Lahko bi se pogovarjali z resnično osebo, ki vam bo pomagala pri vprašanjih glede vašega spletnega mesta. Idealen je za tiste, ki imajo raje osebno noto.
 • Njihova storitev za stranke ni samo odlična, saj zagotavljajo 99,9 odstotka časa za svoje storitve spletnega gostovanja. Za tiste, ki potrebujejo svoje spletno mesto, da delajo ves čas, je to idealen način. Ne bo vam treba skrbeti, da bodo storitve gostovanja manjkale, razen za redno načrtovano vzdrževanje. Njihova osredotočenost na storitve za stranke in zagotavljanje kakovostnih izdelkov so posledica menjave izvršnega direktorja, ki si želi ugoditi. Idealen je za tiste, ki potrebujejo storitev spletnega gostovanja, na katero se lahko zanesejo, njihova storitev za stranke pa dokazuje, da to ni začasna odločitev.

6) garancija za vračilo denarja

Če se prijavite za GoDaddy Managed WordPress, vam bomo povrnili denar, če ugotovite, da njihove storitve niso tisto, kar potrebujete. Njihova garancija za vračilo denarja je idealna za tiste, ki želijo iskati kaj drugega. Če boste v roku 30 dni od prijave odpovedali načrt, vam bomo vrnili denar.

7) Poceni načrti za varnost spletnih strani

Ok, ta je pač pro in kon. To je profesionalec, saj so to precej dobre cene čiščenja zlonamerne programske opreme, ki lahko uniči vaše spletno mesto:

Velika je con, ker se te cene ne seštevajo. Toda po nadaljnji preiskavi (tako da sem šel v storitev Checkout not Instant Checkout) sem ugotovil pravilno ceno:

To je boljše, a vseeno – pusti slab okus v mojih ustih.

Kaj je velika stvar? Preprosto mi ni všeč, da so v 24 mesecih poskušali zdrsniti na mojem – temen vzorec zagotovo.

Kakorkoli – dober posel je, in verjetno bodo za to uporabili Sucuri.net po prevzemu podjetja. Verjetno ga bom kupil kasneje.

Na temno stran…

GoDaddy Upravljavec WordPress gostovanje Cons

1) Gostovalna plošča po meri

 • Upravljanje spletnega mesta lahko traja veliko časa, in več ko porabite za to, več si želite. V gostiteljski plošči se dogaja večina sprememb, GoDaddy pa ima svoj panel po meri, ki ga zagotavlja svojim strankam. Medtem ko sta cPanel in Fantastico nekaj najbolj priljubljenih, je GoDaddyjeva plošča po meri bolj intenzivna. Za upravljanje nadzorne plošče boste morda potrebovali vodnik, ki vam lahko vzame več časa in energije. To ni preveč prefinjeno, da bi ugotovili, vendar je lahko bolečina.
 • Medtem ko je bila njihova plošča po meri razstavljena leta 2012, so od takrat prešli na industrijski standard cPanel. Vendar pa je ena največjih pomanjkljivosti uporabe cPanela v GoDaddyju ta, da mesečno plačujete en dolar. Čeprav ne gre za velike stroške, lahko najdete drugo spletno mesto gostovanja, ki vključuje cPanel brez doplačila. Ugotoviti bi morali, ali res potrebujete cPanel, če pa lahko živite brez njega in se želite zanesti, da bo GoDaddy deloval na vašem spletnem mestu, ni nič hudega. Na voljo je veliko možnosti, za izkušene uporabnike pa se lahko strošek industrijskega standarda odvzame.

2) Podprli so internetne omejitve

 • Januarja 2011 so bili uvedeni računi SOPA in PIPA za omejitev dostopa do interneta. Ta argument je v zadnjih letih dobil več pozornosti, nevtralnost mreže pa je postala veliko vprašanje. Na žalost je bil GoDaddy eden edinih, ki je podprl te račune. To je privedlo do nestrinjanj ljudi, ki so račune razglasili za nelegitimne in postavili GoDaddyja na svoje mesto. Izgubili so veliko spoštovanja tistih, ki mislijo, da je internet kraj, kjer so ideje brezplačne, in jih je treba obvarovati pred preveč omejitvami.
 • Čeprav je GoDaddy svojo odločitev, da podpre račune, preklical, je negativna pozornost, ki jim je bila vložena, ustvarila nekaj težav s zaupanjem. Šele tisoče strank se je odločilo, da zapustijo GoDaddy in prenesejo svoja imena domen. Medtem ko je večina negativne pozornosti zamrla, še vedno prikazujejo dejanja proti etiki in zasebnosti, kar ni dobro za nobeno internetno podjetje. Zelo so se potrudili, da bodo stvari ohranili zasebni in delali na ustrezni etiki, vendar ostaja vprašanje, ali si lahko povrnejo zaupanje, ki so ga izgubili, na tisoče strank.
 • Še naprej je treba ugotoviti, ali so se spremenili, vendar obstajajo znaki, da se morda ne bodo spremenili. Njihovo oglaševanje je seksistično, govorili pa so o tem, da bi njihove reklame postale manj sporne. Po najnovejši reklami o Super Bowlu, ki je bila “slišati po vsem svetu”, bodo morda še nekaj odrasli.

3) Omejitve načrtov

 • Čeprav ni skrivnost, da spletna gostovanja postavljajo omejitve na spletna mesta, je GoDaddy znan po svojih omejitvah. WordPress potrebuje samo eno bazo podatkov za bloge in spletna mesta, kar vas lahko omeji na 25 skupnih spletnih mest. Čeprav to ni popolno kaznivo dejanje, je dejstvo, da te podatke skrivajo ob prijavi, kaznivo. Videti je, kot da dobivate vse neomejeno, vendar to ni res. Pomembno je brati droben tisk, ko pa ga ni na voljo, kako ga lahko preberete?
 • Edini način, da lahko v celoti dobite vse neomejeno, je, če greste z Končnim načrtom. Končni načrt sicer naredi vse neomejeno, vendar je še vedno bolečina, ko boste morali doplačati za stvari, ki bi jih že morali dobiti. Natančneje so se seznanili s svojim Deluxe načrtom, ki svojim strankam zagotavljajo neomejen prostor na disku. Pomembno je razumeti, kaj dobivate in ali je vredno cene, ki jo plačujete. Če šele začenjate, ne želite plačati preveč, da bi čim bolje izkoristili vse, kar potrebujete za delovanje svojega spletnega mesta.

5) Omejitve podatkov

 • Omejitve so pomembne za varnost, vendar GoDaddy gre malo čez vrh, ko gre za omejitve podatkov. Pričakujte, da boste skočili skozi veliko obročkov in naredili tono korakov, če želite kaj spremeniti. Samodejno ustvarjanje vsebine in uporaba spletnih obrazcev sta navadno preprosta opravila, vendar GoDaddy za to potrebuje toliko informacij. Morda boste bolje začeli z drugim spletnim spletnim gostovanjem, če niste pripravljeni izpolniti kopice dokumentov. Medtem ko je varnost z GoDaddy na mestu, morda ne bo vredno poskušati spremeniti stvari za svoje spletno mesto.
 • Ena izmed najbolj frustrirajočih funkcij GoDaddyja je hiter varen kontaktni obrazec. Čeprav ga je enostavno izpolniti, je najtežji del pošiljanje GoDaddyju. Zaradi varnostnih omejitev je obrazec običajno vložen kot neželena pošta. Vadnice o tem, kako ga pravilno vložiti, obstajajo, vendar če nimate časa ali naklona, ​​morda ne bo vredno. Vedno je dobro imeti odlično varnost, toda ko se borite s spletnim mestom za gostovanje, da bi dali svoje podatke, vam bo morda boljše, če greste z nekom drugim.

6) Ni tako koristen kot drugi upravljani gostitelji WordPressa

 • Čeprav je GodDaddy hiter, da vam pomaga po telefonu, niso tako odlični kot uporaba drugih gostiteljev, kot je SiteGround, za storitve strankam
 • Če pride do težave, vam verjetno ne bodo naredili veliko
 • Imel sem težavo s selitvijo svojega spletnega mesta na GoDaddy z uporabo njihovega orodja – in rekli so, da je njihovo orodje aplikacija za najboljše napore, in če ne deluje, je odvisno od mene.
 • Torej niso bili v pomoč

7) Ne ponujajo brezplačnega SSL potrdila

Ok, to je veliko. V letu 2018 potrebujete potrdilo SSL. To, kar to počne, vam omogoča https: // v svoji domeni namesto http: //.

To potrebujete, ker oba zagotavljata dodatno varnost za vaše obiskovalce in je pozitiven signal za razvrstitev v Iskanju Google (čeprav majhen).

Tako večina gostiteljev v teh dneh ponuja brezplačne certifikate Let’s Šifriraj SSL. Ne GoDaddy.

Tu vas izkoriščajo:

To ni kul. SSL certifikati so v današnjem času običajni in so brezplačni prek Let’s Encrypt. Za enega vam ne bi bilo treba plačevati 75 dolarjev na leto. Tako GoDaddy vrača svoj denar na 1 $ gostovanje.

8) Težko se odhajajo

 • Medtem ko vsaka korporacija pridiga o zadrževanju strank, se GoDaddy trudi, da vas ohranja pri njih. GoDaddy ne nudi nobene pomoči, če se odločite, da jih pustite drugemu podjetju. Čeprav je s cPanelom lažje, je dejstvo, da ne pomagajo ničesar. Zato je pomembno, da poiščete spletno gostovanje, ki bo dobro delovalo in ne otežuje stvari. Tudi ko poskušate oditi, vam bodo še naprej prodajali izdelke in ustvarjali ovire, s katerimi boste poskušali ostati.
 • Ko porabite veliko časa za sestavljanje spletnega mesta in spletno mesto gostovanje ne izpolni vaših pričakovanj, bi morali imeti možnost, da odidete. Čeprav jim ni greh, da vam ne pomagajo, se težko premaknejo, ko je čas, da odidejo. Tudi prenos imena domene je lahko velika bolečina, ki morda ni vredna težav. Če ne boste zares morali nadaljevati in se zavezujete, da boste šli skozi postopek pridobivanja novega spletnega mesta za gostovanje ali če je to vredno, ne bi smeli pričakovati pomoči GoDaddy.

Spodnja črta:

Medtem ko ima GoDaddy nekaj najboljše varnosti in zagotavlja široko paleto izdelkov in storitev, ni najlažje spletno mesto za gostovanje, s katerim lahko delate. Nekatere naloge otežujejo težavo, kot je potrebno, in ne dopuščajo, da bi lahko enostavno odšli. Kadar hočejo, stvari resnično otežujejo, zato so njihove omejitve lahko zelo težavne. Če ste izkušen uporabnik, boste morda ugotovili, da GoDaddy deluje dobro za vas, če pa poskušate spletno mesto zagnati in zagnati kot zaganjalnik, boste morda želeli iti v drugo smer.

GoDaddy ni za vsakogar, toda zaradi njihovih nizkih cen in izjemne storitve za stranke lahko naredite slabše. Ponujajo veliko izdelkov in storitev, ki jih druga spletna spletna ponudnika ne morejo, in po konkurenčni ceni. Če nameravate najti dolgoročno rešitev za potrebe spletnega gostovanja, je GoDaddy lahko primerno podjetje. Če si lahko ogledate njihovo zgodovino in upate, da se nameravajo v prihodnosti spremeniti na bolje, bo GoDaddy morda pravi za vas. Pri tem gre za prednost in to, s čim ste pripravljeni ravnati. Če se odločite za sodelovanje z njimi, vendar se zavedate, da niso ustrezni za vas, bodite pripravljeni na številne ovire, tudi če nameravate samo prenesti ime svoje domene.

Drugi upravljani gostitelji WordPress-a za preverjanje:

 • SiteGround
 • WP motor
 • Pagely
 • Bluehost WordPress oblak

Opomba: Od leta 2019 lahko s to povezavo dobite GoDaddy Upravljani WordPress gostovanje za samo 1 dolar na mesec (poseben kupon za upravljanje GoDaddy Upravljavec WordPress gostovanje). To je ŠKALJENO POSLOVANJE in ne pričakujemo, da bo trajalo zelo dolgo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector