12 legjobb WordPress tárhely-szolgáltató összehasonlítva (2020 május)

A WordPress tárhelyének világában hogyan tudja, mi a legmegfelelőbb az Ön számára?


Nem érzi túlnyomórészt?

Hogyan lehet a helyes választást megtenni??

Véleményünk szerint az a legjobb, ha a fogadó cégeket látványán nézzük meg, hogy mit csinálnak jól.

legjobb WordPress tárhely

A WordPress tárhelyi lehetőségeinek világa tele van azokkal a vállalatokkal, amelyek mindent kínálnak a belépő szintű megosztott tárhely választásoktól a vállalati szintű dedikált WordPress tárhelykiszolgálókig. Az a személy vagy szervezet, aki csak megpróbálja megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő WordPress tárhelyet, ez zavaróvá teheti az embert..

Ebben a tárhely-áttekintésben megvizsgáljuk, ki kínálja a legjobb választást számos olyan webhely-tárhely résen, amelyek általában az ügyfelek számára számítanak leginkább. Ha elkészültünk, elmagyarázunk néhány, az iparban általánosan használt terminológiát is, és ennek mi köze van a tárhelyszolgáltatási igényekhez.

Legjobb mindenkinek: SiteGround

Siteground

Alapszintű tervár: Havonta 11,95 USD

Válaszidő: 500 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a SiteGround terveket

A SiteGround három olcsó tárhely-tervet kínál a WordPress ügyfelek számára. StartUp szintjük egyetlen webhelyet üzemeltet, 10 Gb tárhelyet kínál és 10 000 látogatást fogad el. A GrowBig és GoGeek rétegek korlátlan webhelyeket kínálnak, és még több helyet és látogatót kínálnak havonta.

Ennél is fontosabb, hogy a SiteGround olyan webtárhely-szolgáltató, amely a sebességet, az üzemidőt és a szolgáltatásokat nyújtja. A PHP-alapú tárhely előre telepítve van, és a rendszer tartalmaz egy webhely-migrációs plugint is, amely felgyorsítja az áthelyezés folyamatát. Domaineket is értékesítenek, így a weboldal URL-jének és a megadott tárhely-beállításnak a párosítását megkönnyíti. 24 órás ügyfélszolgálatot is kaphat a következő címen:

 • Email
 • Telefon
 • Hibajegyek
 • Csevegési támogatás

A hátránya, hogy a SiteGround nem kizárólag a WordPress webhely tárolására szolgál. Más típusú webhelytárhelyeket is kezelnek, és nem is nagy szerepet játszanak a kezelt WordPress-webhelyek tárolásában. Összességében azonban a SiteGround a sebesség, az ár és a szolgáltatások legjobb kombinációját kínálja mindenki számára, kivéve az energiafelhasználót.

Olvassa el a teljes SiteGround áttekintést

A legjobb digitális vállalkozások számára: Kinsta

kinsta

Alapszintű tervár: Havonta 30 USD

Válaszidő: 235 ms

üzemidő: 99,8%

Tekintse meg a Kinsta terveket

A Kinsta számlázza magát egy olyan vállalkozásként, amelyet képzett fejlesztők építettek a digitális marketing ügynökségek, a grafikai tervezők, a karcsú induló vállalkozók, a vállalkozók és a házon belüli tervezői csapatok javára. A cég számos marketing és tervező közösség szívében megszerezte a helyét, ha nagy teljesítményű tárhelyszolgáltatást kínál, oly módon, hogy hozzáférhetővé tegye azokat az embereknek, akiknek nincs számítástechnikai doktorátusa. A legfontosabb azonban, hogy a Kinsta azon kis szolgáltatók csoportjába tartozik, amelyek kizárólag arra koncentrálnak, hogy WordPress-specifikus tárhely-szolgáltatók legyenek.

Kinsta-ban a következőket találja:

 • Közös tárhely
 • Felhő-tárhely
 • Kezelt fiókbeállítások

Az első szintű támogatás könnyen elérhető, és a tech-hozzáértésű WordPress szakértők várják a segítséget. Nem adnak el domain neveket, tehát meg kell birkóznia azzal a kissé rendetlen feladattal, hogy a domaint egy webhelyre ragaszkodja. A világos oldalról azonban a Kinsta rendkívül egyszerűvé teszi:

 • Az átmeneti webhelyek beállítása
 • Egy webhely átutalása az ügyfél fiókjába
 • Automatikusan készítsen napi biztonsági másolatot

Emellett műszaki személyzettel is rendelkeznek, hogy segítsék Önt a webhely migrációjának végrehajtásában, és ezt a szolgáltatást ingyenesen nyújtják. Ha olyan társaságot keres, amely arra koncentrál, hogy tervezőként segítsen neked gyorsan létrehozni a WordPress webhelyet, és átadni másoknak, nehéz legyőzni a Kinstat.

Olvassa el a Kinsta teljes beszámolóját

Legjobban a magas növekedésű vállalkozások számára: WP Engine

wpengine

Alapszintű tervár: 35 dollár havonta

Válaszidő: 650 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a WP motorterveit

A WP Engine a legkorábban a WordPress nagyvállalatoknál kezdte meg működését, és nem meglepő módon, hogy jó hírnevet tart fenn a korai mérnökök szemében, akik elfogadták. A társaság elmozdult a belépő szintű felhasználótól, mint célpontjától, ami ezt bizonyítja a viszonylag magas belépő szintű árajánlatokban. Nagyon gyorsan növekednek, a következő szint havonta 115 dollár, a legmagasabb pedig havonta 290 dollárba kerül, és a magas forgalmi követelményekkel rendelkezők számára készültek..

Ezek nagyon jó ajánlatokat jelentenek, ha azt szeretnénk, hogy havonta akár több ezer látogató is gyorsan bővíthető legyen. Minden csomag, amely a WP Engine-t tartalmazza, többoldalú tárhelyet is tartalmaz, és a vállalat globális adatközpontokkal rendelkezik. A kezdő embereknek azonban az ára kissé meredek lehet.

Az ügyfélszolgálat a WP Engine-nél nem nagy, különösen a legalacsonyabb szintnél. A társaság csak a 24 órás telefonos támogatást nyújtja a két magasabb szinthez. Ők egy amerikai cég, amely már hosszú ideje a WordPress tárhelyének piacán van, és ez sokat jelenthet a tapasztalatot értékelő ügyfelek számára. A 60 napos pénzvisszafizetési garancia a WP Engine-től is jó bevezetés azok számára, akik sok kockázat vállalása nélkül akarnak projektet indítani..

Olvassa el a WP Engine teljes áttekintését

A legjobb a tervezők számára: lendkerék

lendkerék

Alapszintű tervár: Havonta 23 USD

Válaszidő: 700 ms

üzemidő: 99%

Tekintse meg a lendkerék terveit

A lendkerék a WordPress tárhelyszolgáltatók újabb osztályába tartozik, amelyek hangsúlyt helyeznek a hozzáférhetőségre és a barátságra. Ebben az esetben arra koncentrálnak, hogy platformot biztosítsanak a tervezők és a marketing ügynökségek számára. Az üzleti vállalkozások menedzselt oldalának teljes problémája az ő problémájuk, és azt akarják, hogy minden energiáját el tudja fordítani nagyszerű webhelyek tervezésére.

Az árazás egy kicsit jobb, mint az azonos osztály hasonló belépőivel. A többszintű árstruktúra a nagyobb webtárhely-szolgáltatókhoz hasonló mintát követi, mint például a WP Engine, és a Flywheel is kínál:

 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Ingyenes webhely-migráció
 • Megállóhelyek
 • Hozzáférés számos témához
 • A PHP 7-ben és a WordPress-ben ismeretes szakemberek támogatása
 • Számos tanulási forrás az ügyfelek számára

A válaszidők általában kissé lassabban járnak, mint a nagy játékosok, de a 700 ms még mindig jobb, mint az ajánlott 1000 ms. Az egyik hatalmas plusz az, hogy a vállalat kizárólag elkötelezett amellett, hogy menedzselt WordPress tárhely-terveket biztosítson. Ez az. Nem kínálnak semmi mást.

Mint más, az ügynökségeket célzó és megállóhelyeket foglalkoztató versenytársakhoz hasonlóan, a host-fiók ügyfeleknek történő átvitele is szellő. Ha úgy látja, hogy ön a leginkább tervező, marketing szakember vagy ügynökség részeként, akkor ezt a tárhelyi platformot kívánja megvizsgálni először. Olyan közel áll egy kattintással elérhető WordPress-tárhely-megoldáshoz, mint amennyit meg fog találni.

Olvassa el a Flywheel teljes áttekintését

A WooCommerce számára a legjobb: LiquidWeb

liquidweb

Alapszintű tervár: Havonta 29 USD a WordPress és 39 $ havonta a WooCommerce számára

Válaszidő: 152 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a LiquidWeb WordPress terveket

A WooCommerce egy beépülő modul a WordPresshez, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes értékű e-kereskedelmi webhelyeket hozzon létre. Figyelembe véve az ilyen webhelyek felállításának és működtetésének lehetséges kihívásait, jó, ha ott van egy irányított támogató csoport, amely segít a dolgok megoldásában. A Liquid Web emellett elismeri, hogy fejlesztőbarát tárhelymegoldást kínál. Ha aggódik a WordPress webhelyének anyáinak és csavarjainak elérése miatt, a Liquid Web egy nagyon vonzó tárhelybeállítás.

Ha egy ilyen projekttel foglalkozik, akkor valószínűleg valaki támogatásával ezt csinálja, aki tudja, hogyan kell kódolni. Örülni fognak, hogy a LiquidWeb hozzáférést biztosít a következőkhöz:

 • VPS-kiszolgálók
 • Felhő-tárhely
 • Dedikált szerverek
 • Szerverfürtök

A Liquid Web bizonyos értelemben ellentétes azzal, amit a Flywheel és a Kinsta társaság próbál tenni. Ahelyett, hogy mindent rendkívül egyszerűen megtervezne a tervezőknek, a sebességet, az energiát és az alacsony szintű hozzáférést kínálják. Piszkos lehet a keze, például:

 • SSH héj
 • Csomag nélküli SSL tanúsítvány
 • Git verzióvezérlés
 • Közvetlen hozzáférés a WordPress-t meghajtó MySQL adatbázishoz

Ugyanakkor rengeteg automatizálást és támogatást igényel. Például a beépülő modulokat és a WordPress magot egyaránt rendszeresen frissítik. A helyszíni karbantartás is benne van. Felépítésre kerül egy irányítópult, amely egyszerűsíti a webhelykezelést, és hozzáférést biztosít a felhasználók számára saját webhelyük elemzéséhez.

Ha komolyan szeretné venni a WP motort és az e-kereskedelmet, akkor a Liquid Webnek sok mindent kínál. Bárki, aki kisvállalkozással foglalkozik online bolttal, kezdje meg a keresést a Liquid Web oldalon.

Olvassa el a teljes Liquid Web beszámolót

A legjobb az olcsó és gyors szolgáltatáshoz: A2 tárhely

A2Hosting

Alapszintű tervár: 3,92 USD havonta

Válaszidő: 1730 ms

üzemidő: 99%

Tekintse meg az A2 tárhelyi terveket

Az A2 Hosting egy piszkos olcsó csomagot kínál, amelynek nincs korlátozása az adatátvitel vagy a látogatók számára. A fizikai memória még a kevésbé olcsó tervek számára is fájdalmasan alacsony, bár 512 MB és 2 GB közötti számban olyan számok vannak, amelyekben a többi WordPress tárhelyszolgáltató közel évtizede lecsökkent. A kezelt DNS-támogatástól és a webhely migrációtól eltekintve a webhelyével való közvetlen együttműködéshez nem áll rendelkezésre ingyenes ingyenes támogatás.

A cég domaineket árusít, valamint VPS-tárhelyet és dedikált szervereket is nyújt. Ugyanakkor a frissítési utad teljesen a te dolgod, amellyel az árért elvárható.

Szervereiket soha nem vádolják, hogy villámgyorsak, ám ők nem árulják el őket. Az e-mailek tárolása benne van, és azok a személyek, akik adminisztrátorként akarnak bejutni szerverükre, használhatják a cPanel szolgáltatást. A WordPress mellett más CMS-t is felhasználhat a webhelyén. Ezen felül lehetőséget kínálnak az adatközpontok közötti választásra az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában. Még ezt a tényt is figyelembe véve ne számítson nagyszerű oldalbetöltési időkre.

Ha régebbi WordPress-kóddal foglalkozik, akkor az A2 Hosting tartalmaz legalább egy érdekes lehetőséget. Ezek lehetővé teszik a PHP 5.5-ös verziójú verzióinak kiválasztását. Ezenkívül a MySQL, a Node.JS, az SSH GIT, a Python és a Ruby támogatását is támogatni fogja. Ha valamelyest fejlett vagy fejlesztőként, akkor sokat kínálhat egy olcsó WordPress-webhely-tárhely-csomaghoz.

Nem javasoljuk ezt a csomagot senkinek, aki nem rendelkezik tech-hozzáértéssel. A tervezőknek, a marketingszakembereknek és az ügynökségeknek óvatosnak kell lenniük, kivéve ha vannak kódolók, amelyekkel kényelmesen dolgoznak.

Olvassa el a teljes A2 tárhely áttekintést

Legjobban a legmagasabb szintű felhő tárolási lehetőségeihez: Cloudways

cloudways

Alapszintű tervár: Valamikor nem egyértelmű

Válaszidő: 580 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a Cloudways terveket

A legmagasabb szintű web hosting technológia működtetése kihívást jelenthet azok számára, akiknek nincs fejlesztési vagy programozási háttere. A Cloudways egy olyan web hosting szolgáltatás, amelynek célja, hogy ügyfeleinek egyszerű hozzáférést biztosítson a következő technológiákhoz:

 • AWS
 • Google Cloud
 • Digitális óceán

Mindezt támasztja alá a szükséges technikai, adminisztratív és ügyféltámogatás szintje, hogy segítsünk a tervezőknek, ügynökségeknek és más nem fejlesztőknek annyira nagy számítási teljesítményt biztosítani a munkavégzéshez. Kapsz egy modern szoftvercsomagot, amely felhasználja:

 • Könnyű Nginx környezet
 • MariaDB

Azok a felhasználók, akik szeretnének ragaszkodni az Apache és a MySQL régi WordPress ökoszisztémájához, örömmel veszik figyelembe, hogy a Cloudways itt olyan hostolási terveket kínál, amelyek megfelelnek az igényeiknek is..

A Cloudways egyik nagy hátránya, hogy a cég nem végez nagy munkát azáltal, hogy egyenes vonalon húzza az árazási struktúrától egy adott WordPress webhely-tárhely-tervbe. Ez még súlyosabbá válik, amikor rájössz, hogy néhány lehetőség, például az AWS használata, követi a felhő szolgáltatójának mérési struktúráját. Az Amazon például egy CPU órás számlázási módszert használ, amely az árazást változóvá és kiszámíthatatlanná teheti.

A Cloud módszerekkel olyan WordPress web hosting beállítást kap, amely kihasználja a modern cloud computing technológiákat a sebesség és a stabilitás biztosítása érdekében. Ha a WP-motor számára elérhető legjobb tárhelyet keres a felhőn, nehéz legyőzni a Cloudways-t. A kiszámíthatatlan árstruktúra azonban sok embert elbocsáthat.

Olvassa el a Cloudways teljes áttekintését

Legjobb belépő szintre: Bluehost

Bluehost

Alapszintű tervár: Havonta 7,99 USD

Válaszidő: 410 ms

üzemidő: 99,99%

Tekintse meg a Bluehost terveket

A Bluehost az iparág régi készenléti módja sok olyan számára, akik legalább egy WordPress blogtárhely-fiókot üzemeltettek. Az első évre ingyenes domain nevet kínálnak, és ez természetesen azt is jelenti, hogy domainokat adnak el. Ezen kívül ingyenes SSL-tanúsítványt is kaphat. Ez fejfájás azoknak, akik minden cuccát egyetlen tárhelyfiókon szeretnék tárolni.

A legalacsonyabb oldalon 50 GB-os SSD-tárhely van. Alig körülbelül kétszer az árért, eljuthat a csúcskategóriájú tárhelytervükhöz, és egyetlen fiókra hozhat mérhetetlen tárhelyet és korlátlan webhelyet. Hozzáférhet egy tartalomszolgáltatási hálózathoz is, amely segít statikus fájlok, például képek, PDF és HTML oldalak kiszolgálásában. A Bluehost szintén egyike annak a három hosting cégnek, amelyet a WordPress.org ajánlott partnerként.

Ha olyan belépési szintű opciót keres, amely sok ütést biztosít a dollárért, a Bluehost remek választás. Nagyon gyors és elérhetõ lesz, webhelye biztonságos és rendszeresen frissítve lesz. Különösen jó választás, ha olyan tevékenységeket szeretne végezni, mint például a domain nevek parkolása vagy több marketinghely létrehozása.

Olvassa el a teljes Bluehost áttekintést

A legolcsóbb az olcsó felhőkarbantartáshoz: HostGator WordPress Cloud

Hostgator

Alapszintű tervár: Havonta 5,95 USD

Válaszidő: 1400 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a HostGator terveket

A HostGator egy olyan webtárhely-készenléti mód, amely 2002 óta működik, és sok felhasználó megbízható. A felhő egyértelmű árazást kínál a szolgáltatók számára, és a kisvállalkozások növekedésével a terveket könnyen fel lehet méretezni. A válaszidő kevés, de az uptime kiváló.

Ha unalmas és egyszerű, tisztességes áron történő hostolási tervet keres, a HostGator több, mint munkája. A Hostgator a bevált cPanelt használja az irányítópulton. Ez nem nagyszerű környezet fejlesztési háttérrel rendelkező emberek számára, de rendben van, ha van valaki, aki ismeri a legtöbb idősebb webhely-szolgáltató által használt régi vezérlőpaneleket. Nem kap egy nagyon gyors WordPress tárhely-csomagot, de meg fogja csinálni a munkát.

Olvassa el a HostGator teljes áttekintését

Legjobb menedzselt vállalkozások számára: Pagely

pagely

Alapszintű tervár: 199 dollár havonta

Válaszidő: 1400 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a Pagely terveket

Ha a Pagely legolcsóbb telepítésű havi 199 dollár ára némi szünetet nyújt, akkor valószínűleg nem vagy a cél ügyfele. Az Pagely célja a WordPress számára a legjobb VPS biztosítása vállalati szintű ügyfelek számára. Kínálatuk havonta több ezerre kerül, sávszélességmérést kínálnak, több száz GB-nál kezdve.

A konfiguráció rendkívül biztonságos és alaposan kezelt. A támogató csoport készen áll arra, hogy 24 órás és az ügyfeleknek segítséget nyújt.

Ha olyan csúcskategóriás megoldást keres, amely hozzáférést biztosít az AWS felhő-architektúrához, Pagely remek választás. Ők nem az induló vállalkozások és a kisvállalkozások legjobb barátai, ám határozottan olyan társaságok, amelyeket érdemes szem előtt tartani, ahogy az igények növekednek. Végül nagy mennyiségű forgalmat érhet el, ahol költséghatékonyabb a Pagely „olcsó” csomagjának megvásárlása, mint hogy folyamatosan növekedjen a többi szolgáltató csúcskategóriájú csomagjaival..

Olvassa el a teljes Pagely áttekintést

A legjobb a szennyeződés számára olcsó: EasyWP a NameCheap segítségével

namecheap 2019. június

Alapszintű tervár: Havonta 3,88 USD

Válaszidő: 350 ms

üzemidő: 99,9%

Névbiztos tervek megtekintése

Ha az olcsó csak nem elég jó az Ön számára, ott van a NameCheap. Ingyenes domain nevet és ingyenes segítséget kap a webhelyek migrációjához, és ez nem semmi. Megosztott tárhelycsomagokat kínálnak, amelyek a várt teljesítményt nyújtják.

Az Uptime valóban nagyon tisztességes egy olyan társaság számára, amely a WordPress tárhely-áttekintéseiben nem mindig felel meg jól, valamint a válaszkészség. Alapvetően négy dollárért nem fog sok segítséget kapni, de ebben az árszegmensben rosszabb is lehet. Ha nem vagy boldog, pihenhet, tudva, hogy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínálnak.

Olvassa el a teljes NameCheap ismertetőt

A legjobb domain tulajdonosok számára: GoDaddy WordPress

hajrá apu

Alapszintű tervár: Havonta 9,99 USD

Válaszidő: 800 ms

üzemidő: 99,8%

Tekintse meg a GoDaddy terveket

A GoDaddy évekkel ezelőtt egy hatalmas szegmenst faragott fel a domain név piacán. Nem meglepő, hogy kínálatában szerepel a WordPress blogok tárolása. Számos drag-and-drop-megoldásuk van, és ez olyan emberek számára vonzó lehet, akik már rendelkeznek domain velük.

A cég valójában nem a legolcsóbb vagy a leggyorsabb. Semmiben nem igazán felső osztály. Ha azonban számos domain van velük, akkor minden munkája egy tárhely-számlán való megőrzésével megvan az előnye.

Olvassa el a GoDaddy teljes véleményét

A WordPress tárhelyi szolgáltatásai, amelyeket figyelembe kell venni vásárlás előtt

Megfigyel néhány olyan témát, amelyek a különböző tárhely-szolgáltatókkal együtt fejlődnek. Egyes vállalatok olyan emberek felé irányulnak, akiknek nyers energiára és sebességre van szükségük, míg mások megpróbálják olcsóbb módon értékesíteni a szolgáltatásokat. mások bizonyos szegmensekre vonatkoznak, például azok, amelyek az ügynökségeket és a tervezőket célozzák meg azáltal, hogy:

 • Átmeneti webhelyek
 • Egy kattintással kiadvány
 • Ingyenes migrációs segítség
 • Ingyenes domain és SSL tanúsítvány

Ha attól tart, hogy a fejlesztői szintű ellenőrzést gyakorol egy webhely felett, akkor az olyan aggódások miatt is aggódnia kell, mint az SSH és az FTP hozzáférés, a hagyományos vezérlőpanelek, például a Plesk és a cPanel, a Git verzióvezérlők elérhetősége, valamint a mögöttes hozzáférés adatbázis.

Az előre telepített bővítmények szintén nagy ügy. A WordPress-kiegészítőket soha nem könnyű kezelni egyedül. Lehet, hogy valami mesésen működött a PHP 5.1-ben, de most a 7.3 verziójában elavult kódot használ. A plug-inek telepítése előtti és rendszeres, automatikus frissítése a legegyszerűbb módszer az ilyen típusú konfliktusok elkerülésére.

Az ár nem minden, de számít. Ennél is fontosabb, hogy jó ötlet lenni, ha lábujjat tudsz ragasztani a vízbe és megnézni, milyen a tapasztalat. Figyelje a pénz-visszafizetési garanciákat.

Hasznos néhány alapfogalom megértése. Vessen egy pillantást ezekre a néhányra.

Mi az a WordPress Shared Hosting??

A megosztott tárhelyet széles körben tekintik a tárhely-tervek abszolút alacsony szintjének. A megosztott tárhelyrendszer egyetlen példány a kiszolgálón, amely egyetlen operációs rendszer révén biztosítja az összes webhely tárolását. Ez azt jelenti, hogy megosztja a memóriaterületet és a CPU-ciklusokat mások webhelyeivel.

Még inkább azzal, hogy megosztja a fájlrendszer helyét másokkal is. Ez az egész beállítást sebezhetőbbé teszi. Semmi esetre ne tegyen e-kereskedelmi webhelyet vagy bármit, amely érzékeny felhasználói adatokat gyűjt a megosztott tárhely beállításához. Ezt a megközelítést csak olyan minimális webhelyeknél szabad alkalmazni, amelyeket a lehető legolcsóbb áron kell felállítani. Ha WordPress blogot szeretne közzétenni a vonatokról, akkor őrüljön meg a megosztott tárhely segítségével.

A megosztott lehetőségek szintén gyakran korlátozottak. Lehet, hogy nem tudja telepíteni a saját pluginjait vagy akár a témáit. A legtöbb nem ad SSH-szintű hozzáférést, így a fejlesztők valószínűleg elfelejthetik róluk. A testreszabhatóság korlátozott, és általában is nehéz a tárhelycsomag méretezése megosztott környezetben.

Valószínűleg elakad a migráció, ha elérte a házigazda határait. Sőt, ami még rosszabb, akkor még a webhely lassú napján felfedezheti hostjának korlátait. Ne feledje, hogy az erőforrások mindenki erőforrásai. Csak egy másik felhasználó becsapódása okozza, hogy a megosztott gazdagép összes többi webhelye lelassuljon, vagy akár összeomlik.

Mi a WordPress Cloud Hosting?

Üzleti épület, felhőkarcoló keresi fel

A felhőtárhelyet hatalmas kiszolgálófarmok felhasználására tervezték, hogy rengeteg erőforrást irányítson a feladatokra. Ez teszi a gépi tanulási tömeg kedvét, és nagyon népszerű azok között a vállalatoknál is, amelyek szoftvert szolgáltatnak (SaaS). Alapvetően a WordPress csak egy másik lehetőség a SaaS számára.

Ami nagyszerű a felhő tárhelyén, az az, hogy gyorsan növelheti vagy csökkentheti az erőforrásokat. Ez valódi különbségtétel lehet a szezonális igényekkel küzdő vállalatok számára. Ha hatalmas forgalmat vár az ünnepi vásárlási szezonban, egy felhőtárhely-megoldás biztosítja, hogy rendelkezzen a rakomány kezeléséhez szükséges erőforrásokkal. Hasonlóképpen, szinte azonnal megnövelheti a sebességnövekedést, ha csak fiókját frissíti.

A felhő-tárhely fő hátránya a mért árazás. Különösen az AWS hírhedt a kiszámíthatatlan számlák miatt. Érdemes megkérdezni a kiszámítható árakról a regisztráció előtt. Egyetlen észrevétlen szolgáltatásmegtagadási támadás például hatalmas számlával lóghat téged.

Mi a WordPress VPS tárhely??

A VPS egy virtuális magánszervert jelent. A VPS alapvetően úgy viselkedik, mint egy független gép, de valójában egy nagyobb gépen particionálva van.

Az első elpirulástól úgy tűnik, hogy megosztott tárhely, de nem az. A különbség az, hogy a VPS-n a tároló, a memória és a CPU-teljesítmény egy része el van választva a virtuális gép számára. Megvan a saját operációs rendszere és fájlrendszere, és ezek nem lépnek kölcsönhatásba mások fiókjaival. Ez azt jelenti, hogy a tárhelyfiókja a legrosszabb VPS-nél rendkívül biztonságosabb és stabilabb, mint a legjobb megosztott fióknál.

A VPS jó választás, ha nincs pénze nagyobb számlához. Ez nem olyan jó, mintha egy dedikált tárhelygéppel lenne, de ritkán veszi észre a különbséget, ha másodpercenként több száz kérést nem kap bombázni..

Mi a WordPress által kezelt tárhely?

Nagyon sok mindenki számára sikerült otthont adni azoknak, akiknek nincs sok fejlesztési tapasztalata. Még a fejlesztőknek is tetszik, ha számlákat kezelnek, mert ez azt jelenti, hogy a cégnél van valaki, aki készen áll arra, hogy megmentse őket, ha baj van. Ha nem kezelt fiókkal működik, akkor nem jobban teljesít, mintha az irodájában webszervert üzemeltetne.

Az egyik nagy dolog, amelyet szem előtt kell tartani a kezelt tárhelyfiókokkal kapcsolatban, hogy a támogatási csapat minősége nagyon fontos. Nagyon sok cég állítja, hogy menedzselt támogatást kínál, de ez nem segít, ha 40 percet vesz igénybe, hogy válaszoljon egy embertől, miközben a vírust a szerverén megjelöli a Google.

Általában véve azok a cégek, amelyek úgy vélik, hogy a világ nem tudósai, az jobban teljesítik a kezelt WordPress tárhelyet. A tervezők és az ügynökségek sokáig nem fogják megbirkózni a támogatás hiányával. Csak ki fognak emelni a tétet, és elmennek egy másik társaságba.

Ingyenes WordPress tárhely valódi?

Ingyenes lehetőségek állnak rendelkezésre? Igen. Ők nem Bigfoot és a Loch Ness Monster illegitim gyermekei.

Jók mégis? Nem.

Menjen vissza és olvassa el a megosztott tárhelyről szóló részt. Most tartsa a fejében az e szakasz összes ötletet, és képzeljen el minden lehetséges dolgot, amely rosszabb módon működik.

Nem lesz egy menedzselt támogató csapat, amely arra vár, hogy segítsen. Valójában szerencsések lesznek, ha segítséget kapnak egy AI-alapú chatbottól. Igen, legyen egy rossz napja az ingyenes tárhely szolgáltatással, és azon napokra vágyik, amikor beszélgethet egy nem anyanyelvű angolul beszélővel a bolygó másik oldalán található call centerben..

Ingyenes WordPress tárhely egyszerűen nehéz. Nem is egyszer. Kódja nem tett semmi rosszat ahhoz, hogy megérdemelje.

Megjegyzés a sebességről

sebesség, München, fények

A sebesség is sokat számít. Ahhoz, hogy teljes mértékben egyértelmű legyen, a webhelyek töltési ideje világszerte szörnyűek. A nagykereskedők és az autómárkák olyan webhelyekkel rendelkeznek, amelyek betöltése 9–11 másodpercig tart. A legtöbb teljesítmény-iránymutatás azt sugallja, hogy a felhasználók utána kezdjenek elhagyni a webhelyeket mindössze három másodperc. Csak a gyilkos tartalom tartja körül az embereket 10 másodpercig.

A felsorolt ​​sebességeket tekintve 1000 milliszekundum (ms) konvertálható egy teljes másodpercre. Az első áttekintéskor azt gondolhatja: „Hűvös, ezek a sebességek három másodperc alatt vannak. Én kész vagyok! Adj nekem a legolcsóbbat! ”

Ez a probléma: a válaszidők csak azt mutatják meg, hogy meddig tart egy böngésző és egy szerver az úgynevezett HELO kérés feldolgozásához. Ez csak azt jelenti, hogy a Chrome, a Firefox, az Edge, az Opera vagy a Safari tudja, hogy van egy kifejezetten kért erőforrás, amely kiszolgálásra kerül. Más szavakkal, ennyi időbe telik a szerver, hogy felvegye a telefont, és azt mondja: „Üdvözlet, elérte a WordPress webhelyet, amely egy LAMP veremben fut.”

Amikor hozzáadja a WordPress-t a halomhoz, hozzáadja a számítási időt. A WP motor PHP kódja néhány milliszekundumot igényel az egyes feladatok feldolgozásához. Dobjon el néhány plug-int és egy témát, hogy még lassabb legyen. Ha az oldalon fut Javascript, például egy webhelyen kívüli elemző csomagból, akkor a teljes másodperceket hozzáadja.

Hirtelen relevánsnak tűnik a különbség a 200 ms-os és az 1400 ms-os betöltési idő között. Különösen akkor, ha nehéz beállításokat végez, ez a további másodperc lehet a különbség a látogatók között, akik látják a tartalmat, vagy elhagyják.

Következtetések

A WordPress host keresése kiegyensúlyozó lépés. Nyilvánvalóan annyi támogatást, sebességet és funkcionalitást szeretne kapni, amennyit csak tud a dollárért. Ezt természetesen az határozza meg, hogy pontosan hány dollárt engedhet meg magának egy hónapban.

Általában a következő lehetőségeket kell megvizsgálnia:

 • VPS
 • Dedikált szerverek
 • Dedikált WordPress tárhely
 • Felhő alapú házigazdák

Ezek egyike sem tökéletes megoldás, ám általában felülmúlnak bármit, amit a szabad vagy megosztott szektorban lát.

Önnek leltárt kell készítenie az Ön igényeiről is. Egy házon belüli fejlesztő, amely egyetlen weboldalt működtet és működtet, nagyon eltérő igényekkel fog járni, mint egy ügynökség tervezője. A fejlesztő azt akarja, hogy egyetlen telepítés legyen, sok ellenőrzés alatt áll, és megszerezheti az SSH, FTP, MySQL és Git fájlokat. A tervezőnek viszont óriási előnyei lehetnek egy olyan beállítástól, amely lehetővé teszi számukra a készlet, a készlet és a hordó átadását néhány hónapon belül az ügyfél számára..

Rövid önértékeléssel azonban gyorsan megállapíthatja igényeit. Készítsen egy írásos ellenőrző listát, és tekintse át a cikk tartalmát. Ne felejtse el feltölteni a rettegött költségvetési sort is. Ha összehasonlítja az ellenőrző listáját az egyes hosting társaságok erősségeivel és gyengeségeivel, elég gyorsan megtudja, melyik vagy kettő a legmegfelelőbb az Ön igényeihez.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map